Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 11:56 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
zaraz lece z pracy do pracy,przyjde to bede czytac wieczorem jak tam po wizytach u lek.
mam glupie pytanie,jakie tabsy anty, brac zeby sie zaczelo chciec bo mnie po mycrogynonie nie chce sie i maz mowil zebym zmienila tabsy,bo to przez nie. :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ponoć po wszystkich zmniejsza się libido

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam babeczki :lol:
a ja dziś już w domku, młoda w domku tylko Ł. wybył na popołudnie do pracy :P
a za mną jak już wiecie cięzkie dni...w pracy, trochu więcej niż zwykle kłótni w domu i przedwczoraj
rocznica pierwsza, śmierci Dominika :cry: ...strasznie przeżyliśmy ten dzień...ehhh
kupiłam małemu na grobek śliczne kwiaty, jedne w doniczce i drugą wiązaneczkę, ze specjalnie zaprojektowanym napisem przeze mnie
''TO JUŻ ROK SYNKU JAK JESTEŚ ANIOŁKIEM.KOCHAMY CIĘ!!!..MAMA, TATA I SIOSTRZYCZKA''
a wogóle to nie pisałam wam ale od kilku miesięcy nie rozmawiamy z teściami, ogólnie to oni zawsze byli wredni aż w końcu przegieli...wyobrażacie sobie ,że pzrez ten cały czas ani razu nie poszli na grób wnuka?!!!!! strasznie mi przykro z tego powodu :cry: a Ł to juz wogóle ....
ogólnie jakoś doła małego mam, na dodatek siostra której synka jeszcze nie widziałam, bo mieszjka daleko wczoraj zasypała mnie fotkami małego....to było straszne , gdy zorientowalismy się ,że Mateusz to żywa kopia Dominika...jest niemal identyczny,
na dodatek wychodzi na to ,że siorka z męzem spłodzili go w dzien smierci naszego synka...powaznie!...a urodziła w czerwcu...
sorki za moje wywody, ale komu mam się wyzalić jak nie wam kochane moje :)

Kika może chociaz ty masz już pod serduszkiem maleństwo :wink: ...no oprócz Małgoski, ona to już prawie na mecie jest :lol:
Megwogóle to czytałam Twojego posta i ...no, no ,no,....Alexik ma super-fajną historię swojego poczęcia...fajnie.
a wogóle to ja kilka lat tem u brałam Microgynon, ale nie pamiętam zeby jakoś seksu mi się nie chciało...może to cos innego? :wink:
miłego dzionka, ja ide głowę umyć bo jak pracuję, to strasznie mi się włosy przetłuszczają...

p.S przepisik na marchewkowe wstawie za chwile :D buziolki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek aż się popłakałam, bardzo ładny napis

a teraz moja dygresja: wiem co czujesz, jak zostajesz sama jak ten palec, a ludzie na których powinnaś liczyć zachowują się jak wredne chamskie hieny, ja mam ciotkę, która wie dokładnie, że straciłam 3 ciąże i że możliwe, że nigdy w następną nie zajdę, wciąż zasypuje mnie zdjęciami usg, na dniach rodzi, chamstwo chamstwo chamstwo-- nie bój się tak myśleć, nikt nie wie jak wielka tragedia nas spotkała, a brak empatii słusznie należy traktować jako chamstwo, bo nim zwyczajnie w tym momencie jest

ściskam Ciebie, może Dominik teraz czuwa nad Mateuszem, a na pewno tak jest, na pewno to jego aniołek stróż, daj sobie czasu na zaakceptowanie tej sytuacji, a zobaczysz, że będzie Ciebie Dominiś bliżej jak tylko Mateusz zjawi się w pobliżu, jeszcze bliżej niż jest teraz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja znowu na chwile, ale kurde remont katki sie przedłuza, najgorsze jest to, ze jest strasznie głosno, a mnie to okrutnie przeszkadza.
Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu sie skonczy....

Kika co nic nie piszesz?? Z trzesacymi rekami otwierałam nasz watek hehe no bo czekam i czekam na wieści :)

Ewek przegapiłam rocznicę Dominisia :( przepraszam... zapalam dla niego wirtualne światełko
Dla Dominisia [*]

Piękne co napisałaś... Wzrusza... Ja juz ogladam kwiatki i wianuszki dla mojego synka w pierwsza rocznicę...

Mask0 meg całuski kochane ;)

Co u mnie??

Misia cała i zdrowiutka. Przekreciła mi sie niedobrota i teraz siedzi mi na pecherzu. Jest strasznie ruchliwa, nawet lekarz to stwierdził. Jak tylko zeskanuje fotke z USG to wrzuce jej buzialka. Ma okragła buzie tak jak ja ;) i takie słodnie poliki hehe ;) Mówie, Wam cudeńko. Waży już 1400 gram klocuś mały. No i nie moge sie juz doczekac jej narodzin... Macie racje to juz końcóweczka ;) Teraz juz mam naprawde lezec i odpoczywac. Jutro zabieram sie za pranie ciuszk,ów po malutku a troszku tego jest hehe, wiec z trzy takie prania mnie czekają ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no więc mam torbiel, jutro mam zrobić betę, żeby wykluczyć ciążę, bo muszę się go pozbyć, ma wymiary 7.17X5.31 czyli jest gigantyczny, szans na samoistne wchłonięcie nie ma bo jest wypełniony krwią i tyle, jeśli jestem w ciąży to mała szansa, że się utrzyma, bo za duży torbiel

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem strasznie zła!!! Do cholery jasnej dlaczego??? :(
Jestem rozzalona strasznie, bo naprawde mam nadzieje, ze sie udało. A dlugo juz go masz?? tzn moze wczesniejsze straty, też mogły być z tego wzgledu?? Co?? Beda usuwac operacyjnie jak coś??
Czytałam ze torbiele utrudniaja zajsciue w ciaze własnie, nie wiem ile w tym prawdy, ale bratowa mojej kumpelki miała trobiel i lekarz powiedział ze po usunieciu szybko powinna zajsc w ciaze. Miała trzy straty i jedna pozamaciczna ciaze. Po usunieciu terobiela faktycznie zaszła i w 32 tc urodziła dziewuszkę....

Bede zagladac zeby sie dowiadywac co i jak.
Kurde szkoda KIkuś :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam PCO więc co 3 miesiące się badam pod tym kątem, no i w czerwcu znaku nie było, mąż sam zdziwiony, że tak szybko gigant urósł, wiesz ona podejrzewa, że ze względu na to, że nie mam treści w macicy, a już jestem po terminie @, to, że albo to ciąża, albo coś już poważnego, jutro robię betę, sama nie wiem na co się nastawiać albo o co błagać, normalnie mam stan wyzbycia z uczuć maksymalny, nie mam żadnych ani negatywnych, ani obojętnych, poczekam do jutra

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika, faktycznie w tej sytuacji nie wiadomo o co prosić...

Ewek - dla Dominisia: [*]

--------------------------------------

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAM
Ewek-niektorzy ludzie to wogole nie maja taktu,jak poronilam to jakos za 2 dni kuzynka meza ktora studiowala wtedy medycyne zasypala mnie zdjeciami preparatow,Qrwa preparaty,odrazu se pomyslalam,ze to moze byc moje dziecko,japitole trzeba byc glupim do potegi zeby kobiecie po stracie dziecka pokazywac martwe plody :evil:
Margolka-no to super,ze mala rosnie i taki wiercioch.
ewek-kurcze no to faktycznie lepiej zebys nie byla w ciazy,niech wycinaja to dziadostwo i bierz sie do roboty,pewnie to ten torbiel przeszkadzal w zajsciu i te bole tez przez niego,bedzie dobrze,wywala dziada i sie wszystko unormuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meg ja co 3 miesiące chodzę na kontrolę i w czerwcu nie miałam torbiela żadnego a owulki też nie było, to nie zależy od mojego potencjalnego zajścia czy nie zajścia, może to wynik ciąży, albo zapalenia jelit, których się przecież ostatnio nabawiłam, może ze stresu

bo ja zaczęłam mieć problemy z jajnikami, właśnie w wyniku dużego stresu, pierwszy raz jak mi go wykryli, to w tym samym czasie moja mama umierała, mój ojciec miał kochankę, ja zdawałam maturę, wkrótce wyjeżdżałam do Niemiec, miłość mojego życia mnie zostawiła i czekała mnie przeprowadzka olbrzymiasta, do tego wszyscy mnie wkurzali, bo sama miałam to na głowie, a moja rodzina kochana uważała że się nad sobą lituję, no sorry miałam 19 lat i dla 19latka to wszystko naraz to obciążenie, no ale kogo to obchodziło, przecież moja mama miała najgorzej bo była umierająca, ale nikt nie pomyślał, że była też naćpana morfiną i tak na prawdę to nic nie kontaktowała, a ja co, a ja jak najbardziej

i dlatego wkurza mnie, że to forum nie zastrzeżone, bo jakoś musiałam to powiedzieć, szkoda, że oficjalnie :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-no to mialas przejscia,tylko czemu to Ci sie odbija na problemach z kobiecymi sprawami,musisz to jakos z siebie wyrzucac,zeby Ci siue nie zatrzymywalo w organizie.W koncu bedzie dobrze,starczy zlej passy jak na 1 osobe.Ja slyszalam,ze w ciazy takie dziadostwa sie wchlaniaja,tylko nie wiem czy takie duze,swoja droga to szybko urosl.Nie wiem co Ci radzic,wiem ze w koncu musi byc dobrze,nie jestem lekarzem i nienam sie ale wierze ze zrobia co trzeba zebys w koncu miala dzidziusia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

liczę na to, że jestem w ciąży a to dziadostwo się wchłonie, choćbym miała leżeć plackiem i sikać pod siebie, na razie pozostało mi czekać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika trzymam kciuki za to zeby było tak jak sobie zyczysz... Bardzo trzymam za Ciebie kciuki, ale o tym wiesz.
czekam na wyniki, daj znac jak juz bedziesz cos wiedziała.

Wklejam obiecane zdjecie Michaliki. Mam nadzieje, ze nie gniewacie sie ze tak na tym forum, ale nie ma chyba sensu tworzyć galeri na to jedno zdjecie.

Patrzcie cioteczki jaka jestem duża :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe, ona rzeczywiście do Ciebie podobne, jakie to śmieszne, zawsze mi się wydawało, że na tych zdjęciach to wszystkie takie same, a jednak nie :lol:

mnie taki stres zżera bo lekarka ma do mnie zadzwonić jak tylko wyniki będą, przy okazji zrobiłam sobie toxo, akurat równo kasę miałam uznałam to za znak :lol: ale będzie jak nie będę w ciąży i na toxo kasa zbędnie poszła, mąż mnie delikatnie mówiąc zatłucze :lol:

Gosia ale Ty swoje dane kochana to zakryj, a nie tak na legalu, wysłałam Tobie zaproszenie na NK, to z Ełku to moje :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika co ma być to będzie kochanie. tym razem nie mam zadnych przeczuć... poprostu czekam tak jak ty i sie denerwuje.

Zaraz wejde na NK i przyjme Twoje zaproszenie ;)

Co do danych to spokojnie, w linku do Piotrusia jest moje nazwisko, mam na NK duzo kobietek z forum, własnie przez to mnie znalazły hehe ;) Nie trzeba byc bystrym, zeby wiedziec jak mam na imie. Chciałam zakryć, ale wydaje mi sie ze nie ma sensu ;)

No i mnie sie tez wydaje ze jest podobna do mnie. Musze zabrac kilka fotek od mamy na których jestem mała i wtedy normalnie zobaczycie ze jest naprwde do mnie podobna. Najfajniejsze ma te pyzy ;) taka mała a juz taka pyzata, nawet lekarz sie zdziwił :)

Przegladałam Twoje fotki na NK i normalnie sie napatrzec nie moge. Jak to makijaz zmienia człowieka. Bez wygldasz jak niewinne dzieciatko, aż trudno uwierzyc ze potem z tymi czarnymi oczetami to ta sama osoba... Masz w sobie tyle sexu normalnie ze szok hehe... I fajowy miałas bukiet do slubu. Wogóle jesteś lasencja ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

potrafisz człowieka zawstydzić, dzięki :oops: :oops: :oops:

wiecie, czego boję się najbardziej, bo już z lekarką podjęłyśmy ten temat, że ta torbiel może być wynikiem ciąży pozamacicznej, powiedziała, że raczej jej na to nie wygląda, ale trzeba poczekać jeszcze aż się rozwinie-- ależ stres

no to czekamy na zdjęcia z dzieciństwa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika ja tylko napisałam prawdę ;)

Nie gdybaj kochana, poczekaj na wynik, bo tak to czlowiek moze zwariowac tylko i nic dobrego z tego nie bedzie.
Czekaj cierpliwie, wiem ze w zyciu sa rózne sytuacje i tak dalej, ale nie bierz narazie do głowy, bo jeszcze cie powiaza na zielone skrzydło do wariatkowa i co wtedy zrobimy??
Wiem ze trudno sie trzyamć tej zasady zeby nie wyprzedzac faktów, ale postaraj się. Niedłupgo dostaniesz jasny wynik i bedziesz wiedziała co robic dalej.
Tak czy siak musi być dobrze i koniec i innego wyjscia nie ma :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lekarka nie dała mi znaku, więc chyba mnie olała :? albo coś, bądź co bądź zaczęło mi coś krwistego lecieć, więc chyba torbiel zaczął sączyć, bo wczoraj wyczytała z usg, że w macicy nie ma treści, więc mówiła, że w najbliższym czasie nie przylezie@ ale zła jestem i w ogóle ryczeć mi się chce masakrycznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:( Kurka Kikuś spokojnie... Ja i tak jestem zła na cały świat, bo zatanawiam sie czemu cholera jasna tak sie dzieje???
Tak bardzo bym chciała ci pomóc ale nie mam pojecia jak, każde słowo jakie przychodzi na mysl staje sie bez sensy w obliczu tego wszystkiego.
Ileż to mozna pisac ze człowiekowi przykro, ze sie współczuje?? Wiem, ze czytajac takie rzeczy jesteś zła jeszcze bardziej pewnie, dlatego nie bede pisała bo przecież wiesz co ja czuje...
Mogę ci tylko napisac ze cie tulę mocno i nie trace wiary, ze kiedyś sie wszystko odwróci, bo ileż człowiek, moze znieść?? No ile?? :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]