Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:34 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki meg niech tak będzie Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-caly czas trzymam kciuki za to zeby @ nie przyszla do Ciebie,zycze Ci tego calym :puk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikuś ciemna maso moja ty hehe ;) Ja poprostu nie chciałam zapeszyć. Wiesz... Miało być ze trzymam kciuki, ale ilekroć to napiszę to zawsze coś nie wyjdzie. Więc nie trzymam no !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no więc @ nie przylazła i dzisiaj raczej nie przylezie, bo mam w środku biały wodnisty bezzapachowy śluz, zero zabarwień Obrazek

jutro wizyta, bo obawiam się, że to torbiel, całą noc budziłam się, bo ledwo mocz się nazbierał, ból jajnika mnie paraliżował Obrazek

test ciążowy negatywny Obrazek

a małpa mi się spóźnia 4 dni, przypominam, że wywoływałam ją Obrazek

bosz jakie to wszystko wkurzające Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikuś choleracia bardzo mi przykro. Nie wiem co o tym mysleć... Ale zeby przez torbiel mimo wywołania nie przylazła @ jedna... hmmm... No nic trzymam kciukasy za jutrzejsza wizye, mam nadzieje, ze cos sie wyjaśni.

Ja dzisiaj znow od rana zalatna. Od rana mam gosci kurcze i juz jestem zmeczona

Mam nadzieje, ze jutro juz uda mi sie rozobc yo co obiecałam wam przed weekendem. Kurcze nie wiedziałam, ze tak trudno dotrzymać słowa jakie sie dało :/ Sorry

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-a moze jednak to ciaza tylko test nie wykazal.A jesli myslisz ze to torbiel to moze on przeszkadza w zajsciu,moze jak zniknie to zajdziesz.trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze,daj znac jutro po lekarzu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie zawsze luteina w cyklu pomagała mi w rozbici go, ale wyraźnie czuję ten jajnik, non stop, no jakby coś było, nie wiem nawet sama, może to tylko jakieś zaburzenia hormonalne...

ah jutro się wyjaśni wszystko

obronę mam 26, ah oczywiście nic nie umiem, a pytań jest tyle, że szok, dotego trzeba pracy się nauczyć, bo głupia powstawiałam kupę definicji :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika-i jak tam po wizycie u lekarza?napisz co sie dowiedzialas.
O juz znalazlam Cie,widze ze nie dostalas sie do lekarza.
Wiesz ja zaszlam w ciaze bardzo dziwnie,bylismy na wakacjach w lipcu i w sierpniu dostalam okres i zdecydowalismy ze odkladam tabsy i staramy sie po @ we wrzesniu jakos nie bylo weny,w pazdzierniku ok 13 wypadal mi najlepszy dzien i jak nigdy cholernie bolaly mnie jajniki,wieczorem wyszlo tak,ze(sorki za szczegoly)wzielismy sie do rzeczy,ale doslownie po kilku minutach musielismy przerwac bo bol byl nie do zniesienia,pomyslelismy,ze pewnie jakies dziadostwo mi sie zrobilo i trzeba isc do gina.Jeszcze kilka dni bolal mnie ten jajnik(tylko 1)potem nieco ustapilo.Pod koniec pazdziernika mialam miec @ i 2 dni przed ,dla jaj nasikalam na test i co :shock: 2 kreski,jedna bardzo blada prawie nie widoczna.No i mamy Alexa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ale mnie ten jajnik od paru miesięcy boli właściwie pobolewa, a teraz to daje do wiwatu, ze 2 tygodnie, non stop, więc owulka to raczej tyle nie trwa, chociaż ja jestem wyjątek od reguły :lol: ale dajesz mi trochę nadziei bo:

dzisiaj zrobiłam test i wyszedł cień, sama nie wiem co myśleć o tym, na tyle widać jak się przypatrzeć to kolor i grubość, aż na męża zaczekałam, żeby on powiedział czy majaczę czy faktycznie ten cień widać, ale już nie będę powtarzać testu, mam nadzieję, że w czwartek się dostanę w kolejkę i zobaczę o co chodzi

najgorzej, że ten śluz ze mnie kapie, normalnie jak byłam na spacerze to dresy mi przesiąkły bo zapomniałam wkładki
:oops: :oops: i to właśnie mnie martwi, ten śluz bardziej niż jajnik, bo w czerwcu badałam jajniki i robiłam usg i było gites

bosz jakie to wszystko :evil:

dzięki w ogóle za zainteresowanie, kochana jesteś :flo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika - my w każdym razie kibicujemy; a może będzie jak u Meg? Może właśnie ten cień coś wielkiego znaczy? Bo taka wielka ilość śluzu to pewnie sprawa hormonów, a przecież ciąża to burza hormonalna... Ojej - już ja się nie mogę doczekać czwartku - a co dopiero TY!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jestem tak zestersowana, że nawet sobie nie zdajecie sprawy do tego ta obrona w sobotę na którą mało co umiem tak przebimbałam sprawę... ja mam takie szczęście, że nawet jak jestem w ciąży to i tak nie będzie w czwartek tego widać i wyśle mnie do domu z kwitkiem, a bety nie robię bo za długo czekać z resztą za daleko mam :oops: wiem wiem lenistwo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika tą obroną się tak nie stresuj, bo to zwykle nie jest takie straszne jak się wydaje!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja już się raz broniłam więc wiem jak to wygląda :wink: ale ja kompletnie nie radzę sobie ze stresem, stres potrafi mnie zeżreć w całości i odbeknąć dzisiaj nie śpię z jego powodu od 2 w nocy, mało przyjemna sprawa, bo nawet głowy do uczenia się nie miałam :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-mi sie wydaje,ze lekarz mimo wszystko cos zobaczy,chocby powiekszona macice,mnie tez dlugo jajnik bolal i poszlam na usg,bylam jakos w 3 tyg ciazy(moze nawet nizej) i tez malo co bylo widac a jednak ciaze potwierdzil,a test to tez mialam tak slaba kreske,ze myslalam,ze to cien tej 1.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

skutecznie podsycasz we mnie nadzieję, zobaczymy jak to będzie, jak załapię się na wizytę bo jak nie to ja zwariuję chyba przysięgam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika- nie chce zeby potem jakby tfu tfu bylo na mnie,ale sama widzisz po mnie jak ja zaszlam,co sie ze mna dzialo i pierwsze co pomyslalam to chyba jakis rak,no i faktycznie mam malego Raka(ze znaku zodiaku) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej
Wpadłam bo sie steskniłam. remontuja u mnie klatke schodowa i wyprowadziłam sie do rodziców, nie mam tam neta. Wpadłam do domu po kilka rzeczy i cholercia co ja widze??
Kika cien drugiej kreski?? Nie chce mi sie szukac fotki testu na którym niesmiało pokazała sie Miśka. Test miałam wyrzucić i w ostatniej chwili zobaczyłam bladzienka kreseczkę.
Zazdwiniłam do mojego Gina i powiedział, zeby nastepnego dnia powtórzyc test, ale z porannego moczu, ale wedle niego to jest ciaza i pogratulował wstepnie. testu nie robiłam bo postanowiłam ze co ma byc to bedzie no i jest cholercia ;)

Jutro zajrze do Was choc na chwile, zeby zobaczyc co tam po wizycie. Ja dzisiaj mam wizyte o 18.40, mam nadzieje, ze uda mi sie od tesciów napisac chociaz jak nam poszło ;)

Kika kurcze pojawił sie promyczek nadziei.... Ja sie trzymam tego promyczka kochanie....

Całuje Was kobietki

PS. KIkus moze byc tak ze nic jutro nie bedzie widać, wiec sie nie denerwuj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malgora-daj znac co tam u lekarza,jak tan malenstwo rosnie :D
kika-a Ty jutro pchaj sie do tego lekarza i potem napisz co wyszlo,mam nadzieje ze fasolka :mis:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika jak widzisz wszystkie jesteśmy myślami z Tobą!
A więc pomożemy Ci jutro dostać się do gina i w sobotę obronić pracę!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję wam z całego serca, na prawdę wiele to dla mnie znaczy :flo:

Małgosia bosz jak ten czas leci, normalnie w oczach, to już coraz bliżej dwa i pół miesiąca to pstryknięcie palców

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]