hej laseczki

...ech widzę afera z pamiętnikami trwa....kiedys dostałam zaproszenie od kobietek z wątku''mamy aniołków na nowej drodze do szczęścia''...na tym forum własnie udzielała się nasza kochana Malgorka

....nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie dzis gdy weszłam zobaczyc co tam u dziewczyn słychac
WĄTEK ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY PRZEZ ADMINÓW
Fakt ostatnie wypowiedzi na temat adminów i pamiętników były ostre, lecz nalezy sobie zadac pytanie czy nie były trafione

...to okropne, że ktoś rani nasze uczucia, a gdy któras z nas szczerze powie na forum co mysli od razu jakies idiotyczne kartki albo zbanowanie i ch....
napisałam maila do Małgosi, niestety na razie nie odpisała
tak sobie myslę ,że szkoda tego wątku...był naprawde potrzebny...a teraz laski ukryły się zapewne na jakimś prywatnym....i lipa.niedługo takie jak my ,które szukają wsparcia zastaną na e-mamie tylko kartkę z napisem
BYŁO SOBIE KIEDYŚ FORUM...''
MA SA KRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maskO kochana kuruj się ,kuruj...ojej tak mi Cię żal...mam nadzieję ,że choróbsko szybko ucieknie...a kysz

jak się czujesz?...a z tym zalataniem, przedszkolami iotd...to Cię rozumiem...
A wogóle to dzis jestem szybciej w domku

nawet z młodą spacerek zaliczyłam...a wogóle to jakoś mi jej żal , bo po tych wakacjach w przedszkolu zmieniła się przedszkolanka(ulubiona Agatki zaciążyła

)i jakoś nie moze się odnaleźc...często popłakuje i tęskni za nami....oby się przyzwyczaiła...
Wiosenko pewnie ,że jestem

, obiecuję ,że teraz postaram się skrobnąc chociaz cos jak wrócę zawsze z restauracji
a swoją drogą...co ja tu czytam? Tunezyjka?? fiu fiu...moja znajoma 2 lata temu też tam tylko na wczasy pojechała...heheh....i teraz ma ponad rocznego brzdąca
całuję was wszystkie
Malgorko
Megusia, no i Panią, pani kosmetolog

...buzka
Kikula....
no i życzę Ci z całego serducha aby okazało się ,że te bóle to była owulka
mam nadzieję ,że któras cos popisze...bo nuuuudy...