Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 11:46 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość

Witam
Chciałam zrobić nowy temacik dla kobiet które chcą mieć dzidziusia a wasz partner nie chce... Tak jak to jest w moim przypadku.
Opowiem wam po krótce "mój problem".
Otóz 3 lata temu byłam w ciąży ale niestety poroniłam w 10 tyg ciąży :( To jest straszny dramat......Od tego czasu nie umie przestać myśleć o tym jakby to było cudownie być w ciąży ;) Ból jest mniejszy tylko wtedy gdy nie dowiaduję się że kolejna koleżanka spodziewa się dzidziusia......wtedy nie myślę tak o tym...bynajmniej staram się....w ostatnich 3 miesiącach dowiedziałam się że 5 moich koleżanek jest w ciąży......jest to dla mnie straszliwy ból czego mój partner chyba nie do końca rozumie. Mówi mi że wie co czuję ale nie pozwala mi przestać brać tabsów bo mówi że nie stac nas na dziecko, że dopiero po ślubie itd. Mieliśmy się pobrać w tym roku 28 września ale musięlismy przełożyć termin na czerwiec 2008 :( i to znowu wydłużył się czas.....a ja siedzę sama w domu i wariuję bo nie czuję zrozumienia u nikogo........ Czasem myślę czy nie udawać że biorę a jednak nie brać tych chol... tabsów. Nie chcę go oszukiwać bo wiem ze on mnie strasznie kocha i chcemy być razem ale dlaczego nie chce mi pomóc?? dlaczego mam się tak zadręczać???
Dlatego założyłam ten temat abyśmy mogły wszystkie się wzajemnie wspierać i pomagać sobie wzajemnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Takie tematy już są:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=8809
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=7328
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no cóż nie znalazłam ich a poza tym są już dawno nie odwiedzane........ może do mnie napisze kobietka z podobnym problemem?! Jestem stałym bywalcem tego forum i potrzebuję wsparcia......pomocy.....małego zrozumienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No właśnie tam było więcej kobiet z takim problemem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malwina_st pisze:
no cóż nie znalazłam ich a poza tym są już dawno nie odwiedzane........ może do mnie napisze kobietka z podobnym problemem?! Jestem stałym bywalcem tego forum i potrzebuję wsparcia......pomocy.....małego zrozumienia

Dlatego mogłaś tamte tematy odświeżyć a nie zakładać kolejne...

Ja Ciebie rozumiem, mam taką samą sytuację ale wiem, że gdy będę w ciąży to mój mężczyzna podejdzie do tego prawidłowo ponieważ bardzo mnie kocha. Gdybym miała czekać, aż on się zdecyduje to miałabym już chyba z 35 lat.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny podały link więc ten wątek zamykam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]