Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 8:03 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry,

Robaczek witaj na forum :) Napisz cosik więcej o sobie i może jakieś foteczki :wink:

Marryna czekamy z niecierpliwością jak poszło na kontroli :)

Dzis na szcęście obeszło się bez żadnych psich niespodzianek :wink:

Reszta babeczek proszę się meldować :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia mam dziecko, niestety nie było mi dane je donosić. A z Pl to pochodzę z lubuskiego :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hania13 pisze:

Reszta babeczek proszę się meldować :!: :!: :!:

no to się odmeldowywuję :P:

robaczek witaj!!! :D Fajnie,że nas przybywa :koko: bo już się drętwo robiło na fo...
Gemert koło Eindhoven? Napisz coś więcej o sobie.

marryna współczuję mdłości :-{: miejmy nadzieję że nie będą ci zbyt często dolegać.A próbowałaś może herbatki z imirem? Niektórym to pomaga.
Wogóle napisz jak się czujesz?!

hania no fakt 1,5 zwierzak powinien już być nauczony do załatwiania swoich potrzeb na zewnątrz. Miejmy nadzieję,że reszta tygodnia obejdzie się bez przykrych niespodzianek...

olga i jak uszko???

ewcia mam nadzieję,że z międzynarodowego nie znikniesz :zł:

maleńki przeglądzik...

Z najlepszym tatą pod słońcem
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

Dobranoc słoneczko...
Obrazek

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Holly i ja witam i dziękuję za miłe przyjęcie do grona, sama nie wiem co mam napisać o sobie, może powiem inaczej mam przykre wspomnienia w ujawnianiem się większym na forum. Ogólnie to mam 24 lata. Nie pracuję, prowadzę dom. Prawdopodobnie jestem w ciąży, w połowie czerwca miałam robiona betę wyszła pozytywna, dopiero się zagnieździło. Miesiąc temu byłam na kontroli lecz nic nie było widać, może być że za wcześnie. Kolejną wizytę mam dopiero w listopadzie, nie oszukujmy się do Pl jest daleko i drogo, nie dawno robiłam test i pozytywny. Więc jestem dobrej myśli.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,
u nas zaczynają się porządki, zakupki przed wyjazdem :D
mój olek turla się w lóżeczku mam nadzieje,że zaraz zaśnie bo jego czas nadchodzi.

Robaczek : witaj :kla:

Holly: no drętwo bo nikt nic nie pisze :? nie zamierzam zniknąć, stamtąd się przeniosłam bo i wszystkie się przeniosły to z kim gadac :wink:
śliczne zdjątka piknie wyglądacie.

Hania: całe szczęście,że dziś bez niespodzianek

Marryna: daj znać co po wizycie, współczuje mdłości :-{: Pokaż nam Cleo i siebie 8)

A gdzie Iza :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia.pol pisze:
A gdzie Iza :?:

ewcia tu :wink:
a co do tego forum to... no cóż jestem tu jeszcze bo Wy jestescie... inne moje wątki juz się stąd wyniosły... i tyle na ten temat...
Holly sliczna z Was rodzinka :)
Robaczek welkom :wink:

u mnie nic nowego a u Antosia to moze tyle ze dzis było jego noc inaugracyjna w spaniu bez pampka... juz od kilku tygodni pielucha z nocy jest sucha wiec postanowilam sprobowac, przescieradła w jego łozeczku mam podgumowanie wiec zalaniem materaca raczej nie grozi... test zdał pomyslnie obudził sie ok 5 tej wyszedł ze swojego łozka, delikanie mnie obudził i powiedzial "mama siusiu" wstalam poszłam z nim do łazienki bo jeszcze ciezko mu idzie sciaganie spodenek, zrobił siusiu i poszedł dalej spac do siebie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuję :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój Olek zjadł obiad i dalej nie śpi :roll:

Mam problem z toeslagen, zna się może któraś z was kobitki? 11 tyg temu wysłałam przez ten ich program formularze na zorg i huurtoeslag, po 4 tyg przesłali mi zwrot za ubezpieczenie 2008 bez żadnej informacji, i do wczoraj czekałam a tu ani żadnego listu,że coś nie tak ani czy przyznali czy nie, zadzwoniłam i dziś mi babka oddzwoniła i powiedziała,że nie wpisałam dochodów toeslagpartner-no otwieram ten program i widzę,że jest wpisane jak wół i mówiłam jej a ona swoje i co mam teraz zrobić? znowu im wysłać to samo czy co?jak chce poprawić to mi wyskakuje,że wysłałam do nich i mogę tylko przeglądać :roll: :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iza wielkie brawa dla Antka :brv: :okk:

Holly sliczna jest Wasza córcia ... i wiadomo, ze z tatkiem najlepiej jest :wink:

Ja wlasnie wrócilam ze spaceru ... pies zmeczony, ze szok, a Tino dalej pelen energii :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu dzieki, tez sie ciesze z tego faktu :wink: era pampersa pozegnana na zawsze...
hehe czyli w duecie Tommy-Tino wygrywa Tino w kwestii wytrzymalosci i energii :wink:
ewcia nie pomoge w tej kwestii bo mi sie zadne toeslag'i nie nalezą wiec wcale nie patrze w te formularze...
ale sprobuj zadzwonic do nich jeszcze raz i zapytaj czy masz im od nowa wysylac dane, jesli tak to jak skoro nie mozesz poprawic juz w raz wypełnionym druku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak przejrzałam Wasz wątek od pierwszych stron i jesteście razem a w sumie to piszecie razem od samego początku. :brv:, tak się rodzi damska przyjaźń :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Robaczek brawa za wytrwałość :wink: przecyztać nas od początku wątku to nie lada wyczyn :D
Zuczek Natalii mogłybyscie sie tez znów pokazac i napisac co u Was
jestem ciekawa co tam u Justynylubuskie... jak jej mala się chowie? ma ktoras z nią jakis kontakt??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane aż wstyd bo ja cały czas was podczytuję a wogóle nic nie piszę :oops: :oops: :oops: wybaczycie???? dodam fotki w ramach przeprosin ok??
iza ruszyłaś moje sumienie :oops: u mnie ok a więcej napiszę niedługo bo ............ ale to niespodzianka :D Antoś witaj w gronie bez pieluchowych :lol:
a żuczek to jest u rodziny swego m. więc nie ma chyba dostępu do neta. chyba niedługo wraca bo m chyba do nl ma jechać
olga książka (jak chcesz więcej to pisz) będzie w hadze pewnie od 6 września :)
witam nowe forumowiczki :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalii ach, Ty łobuziaro :D :wink: ładnie to tak podczytywac, a znaku zycia nie dać ? :wink: :wink: Ale udało Ci się z fotkami, bo zarówno mama jak i córcia prezentują sie slicznie :D Córcia jaka dumna ze swego wózka z lalą :) :fkf:

robaczek również podziwiam za wytrwałość w czytaniu Obrazek

iza tym razem i Tommy i Tino padli spać Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

robaczek ja dopiero od paru miesięcy jestem na fo,zbyt późno się dowiedziałam,a właściwie trafiłam tu ...dzięki koszuli nocnej. :hil:
Dobrze,że miałaś tylko 300 stron,ja nadrabiałam ponad 1800 na wątku lipcóweczek :sese: :loo:

iza wielkie brawa dla Antosia :brv:

natalii no to ześ się wykupiła babo :P: Córcia coraz fajniejsza,a te jej dołeczki uwielbiam.
A jaką to niespodziankę masz dla nas? :hm:

ewcia z tym belastingdienstem nawet mi nie mów,oni mają tak namotane że hej.Też muszę ZNOWU :evil: jechać do nich i tłumaczyć jak jełopom,bo jacyś niekumaci są.Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

holly , robaczek podziwiam za czytanie nas od poczatku :roll:

iza ogromne gratulacje ! Brawo dla Antosia! :D
a powiedz jak on po antybiotyku? no i kiedy masz wizyte u lekarza?

natalii
sliczne fotki :D a ja chyba wiem jaka niespodzianka :P :wink:

no właśnie ciekawe jak tam u justynylubuskiej?

holly ale ladne zdjecia z tata i nie tylko :wink:

marryna co nic nie piszesz ??? czekamy na wiesci.

a moje uszy juz chyba ok , jeszcze z tego co mi tam leciało to sie zapycha :roll: ale jutro na kontrole.
napisałam juz psiapsiolce ze na wesele nie pojedziemy odpisala ze jej przykro :( no ale coż takie zycie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,
u nas przedostatni dzień przed wyjazdem 8)
Natalii: super zdjątka, ja też wiem :P
Iza: brawa dla Antosia :brv:
Marryna: :kjk:
fakt justynylubuskie nie było kilka dobrych miesięcy :?

dzwoniłam do Belasting kazali mi jeszcze raz przesłać, a tak wogóle pobawiłam się tym programem i nie jest możliwe aby przejść dalej jeśli się nie odpowiedziało na wszystkie pytania, więc niby jakim cudem mogłam wysłać bez wpisania danych :wo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Olga dobrze, ze z uszami juz lepiej :)

Ewcia te urzedy to czlowieka ze stoickiego spokoju moga wyprowadzic :roll: Zycze pozytywnego zalatwienia sprawy :wink:

Natalii a o jaka niespodzianke chodzi ???

Ja jutr bede miala pod opieka 3-ke dzieci kolezanki ... laczenie 4-ka dzieciakow + pies :aa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry, ja już po obiadku, zakupach, teraz sobie odpoczywam,
Natalii ładną córcie masz,

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

Już jestem...
U lekarza wsio ok. Dzidzius się pięknie rozwija, nawet było widac jak nóżkami machał :D Serduszko bije. Dostałam tabletki na moje mdłosci. Wczoraj to już nawet nie mogłam wypić łyka wody. Po tabletkach jest ciut lepiej, przynajmniej apetyt mi wrócił.

Dostałam też skierowanie na badanie moczu i kału dla Cleo. Te jej kupki wracają, a my nie widzimy powiązania z dietą. Moim zdaniem to jakias bakteria czy cus. Pobranie kupki to pikus, ale moczu....matko!!!! Jak to zrobić? Te woreczki sa do du....klej ktory powinien je trzymać dosłownie się rozpuszcza i cała zawartosc woreczka ląduje w pieluszce :twisted: A moze Cleo ma tak toksyczny mocz...? :roll:

Robaczek3
witaj :D

holly sliczne zdjęcia, Natalka jak zawsze usmiechnieta

natalii za czytanie i niepisanie powinna być jakas kara, tylko jaka... :hm: Zdjecia słodkie, a fakt te dołeczki u Natalki są boskie :D

iza brawo dla Antka!!! Zuch chłopak. To teraz już pewnie powiesz pampersom- "do widzenia". Za ponad tydzien przyjezdza do nas moj brat z córeczką, raju, ale wtedy bedzie pieluch w smietniku :shock: Cos mi sie zdaje, ze zabraknie nam miejsca w kontenerze :lol:

ewcia
a na długo jedziecie do PL?

hania przedszkole zakładasz? :lol: Oj bedzie sie działo.... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]