Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 9:13 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 455, 456, 457, 458, 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

http://www.ciaza.e-mama.pl/index.php?u=29585

wpisz e pamietnik zazula i jesteś

w galerii zostawiam fotki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja to chyba jakaś sirota jestem, bo nie potrafię siebie znaleźć...

Laski co jest z Wami??? PISAĆ!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

http://www.ciaza.e-mama.pl/index.php?u=29160

ja słaba jestem,chyba jeszcze po tej podróży i ogólnym niewyspaniu,leże sobie z książką

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wróciłam. ale nie wiem dlaczego nie ma mojego posta, którego pisałam przed wyjściem :?
no i jak Justyś wkleiła linka to w lekkim szoku jestem, o co tu chodzi??? Po co, to??
No i dlaczego nie można korzystać z PW :x
polubiłam to forum, a ktoś je psuje.

Popinko co to są za badania??

No i wracając do posta którego napisałam przed wyjściem, a którego nie zapisało, byłam na kontroli w przychodni prenatalnej, pani gin po przeanalizowaniu wyników badań spytała, czy się zabezpieczamy :roll: powiedziałam, że się staramy, no i za tydzień mam powtórkę z badań 8) głównie beta. Trochę się boję bo wyniki z porannych badań wskazują, że mam jeszcze stan zapalny :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Popi .. no siê porobi³o .. szkoda...... tak siê cieszy³a¶ na powrót mê¿a .. musisz z nim du¿o rozmawiaæ , spokojnie .. nie uno¶ siê , postaraj .. tak nic nie zyskasz .. no i my¶lê ze poma³u on zrozumie .. wiem ¿e Ci przykro , ale jestem pewna ¿e ma¿ ma Ciê w hierarchii najwy¿ej .. pomy¶l ty tez jeste¶ zdenerwowa³a , rozdra¿niona .. hormonki ... ¿yczê Wam dogadania ..
a te¶ciow± nie zmienisz . tak to ju¿ jest ..
No i ¿yczê Wam dogadania ..

Kathia to nic ¿e nie zda³a¶ .. nastêpnym razem :))

ach .. mój awatar jest zmieniony tak dok³adnie dlatego . .. nadal mi siê nie podoba ten pamiêtnik .. :evil: :shock: :roll:

z dziewczynami z innego w±tku ju¿ ¿e¶my ola³y e mamê, mamy inne prywatne forum .. zostajê tu bo wy jeste¶cie i chcê mieæ z Wami kontakt .

u mnie ok .. pobolewa podbrzusze .. mo¿e na owu ???

w ¶rodê wizyta i potem w czwartek , lub piêtek rano usg .. ciekawe czy sa pêcherzyki .. lub choæ jeden ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bez sensu... ja też robię bunt na ten pier******* pamiętnik!!!!!!! w takim razie kasuję wszystkie moje fotki... a jak się nie da, to napiszę dłuuuugaśnego posta z żądaniem usunięcia ich!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mi też sie pamiętniki nie podobają ale z drugiej strony to forum publiczne

ja znikam mam nadzieje ze odeśpię w końcu tą podróż i jutro bede bardziej kontaktowa

dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc :)
widze ze tu tez na tapecie te cholerne pamietniki :evil: ja tez swoje zdjecie wywalilam i qrde nie moge wstawic nic innego teraz WTF :?:
podejrzewam ze PW sa celowo zablokowane, zeby nie pisac sobie o innych forach gdzie takich numerow sie nie robi :/

tak w ogole to jedna sierpniowka wlasnie zakomunikowala nam ze jak wszystko pojdzie dobrze to bedzie majoweczka 2010 test wyszedl pozytywny ale bedzie jeszcze raz robic :) bardzo sie ciesze serio,
ale jak zobaczylam jej test to sie normalnie poryczalam jak glupia :cry: wszystko wrocilo, ja swoj test nadal trzymam i chyba go nie wyrzuce, glupia jestem :?: ale to jedyna pamiatka :( na dodatek dzis mija dokladnie 3 tygodnie wiec podwojnie jestem zdolowana :(
sorry za to smecenie ale musialam sie wygadac, a tam nie chce bardzo pisac bo nie wiem jak przyszla mama to odbierze (nie chce jej psuc takich wiesci cudownych) a wy na pewno mnie zrozumiecie

Aneczka84 pisze:
Bez sensu... ja też robię bunt na ten pier******* pamiętnik!!!!!!! w takim razie kasuję wszystkie moje fotki... a jak się nie da, to napiszę dłuuuugaśnego posta z żądaniem usunięcia ich!!!

na jaki adres bedziesz pisac :?: bo ja tez bym chciala wszystkie fotki pousuwac ale nie wiem do kogo uderzyc :/

MOGE PROSIC MAILA DO WAS, MAM PYTANIE A PW NIE DZIALA NADAL :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej hej moje kochane

Co dzisiaj takie pustki są, co??

dziewczyny odezwijcie do mnie na maila m.krokus@interia.pl, mam wam cos ważngo do przekazania, ale nie moge tak tego zrobic tutaj ;) Jak coś to napiszcie w tresci swój nick zebym wiedziała do kogo piszę ;) Czekam z niecierpliwością ;)

Ewela
witaj słoneczko ;) Ja tez trzymam test po Piotrusiu z napisaną data i imieniem, tak samo mam teraz, trzymam oba jak relikwie. Zdjecia z USG przechowuje w albumie do zdjęć, opisane kiedy było robione, ile mierzył ile ważył, wiec chyba nie robisz nic glupiego ;) Wręcz przeciwnie. Przecież Twoje malenstwo istaniało jakby nie patrzył, ta mała fasolka wiedziała juz nawet czy bedzie chłopcem czy dziewczynką, wiec dlaczego zachowywać sie tak jakby go nie było??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

Ewel :-{: ja też trzymam wszystkie testy itp

mój email justyna.tygrys@wp.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczynki...
ech...się porobiło, jakieś e-pamiętniki, blokada pw....
mam nadzieje, że forum nie upadnie:(((((((((((
jak będziecie myślały o przeprowadzce to proszęęęęęęę zabierzcie mnie ze sobą
ściskam Was wszystkie mocno!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jestem dziewczyny...Małgorka, wysłałam Ci smsa z moim mailem, po tej historii z epamiętnikami wolę nie podawać na forum swojego prywatnego maila, bo za chwilę dostanę tony spamu :aa:

Co do testów, to ja też trzymam wszystkie- z obydwóch ciąż...i wszystkie zdjęcia z USG.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja :)

Ewel@ ja tez mam testy zachowane i z poprzedniej ciąży i z tej, normalna sprawa dla mnie :wink:

Masz racje Kaja, prawie dwa miesiące się nie widzieliśmy, tyle musiałam sama przejść, tydzień czasu spokoju i.... tak tak hormonki szaleją, ale sporo spraw się we mnie kumulowało już od dawna, poprostu teraz uwolniłam sie troche z toksycznych myśli :( , może jestem zawzięta, ale nie przepuszczę m tym razem, choć jemu się wydaje, że wszystko bedzie jak zawsze, kilka dni się pobocze i mi przejdzie- o nie tym razem miarka się przebrała!!! choć wczoraj udało mi się przemilczeć, dzwonili do mnie, że w czwartek mamy podpisanie aktu notarialnego o 11,30 o czym poinformowałam m a on, że z ojcem trzeba do lekarza jechać na wizytę hm... :aa: g.... mnie to obchodzi, ktoś inny może jechać, więc wcale sie nie przejełam.

Marysia te badania są z grupy badań immunologicznych, zlecają je przy poronieniach, obecność tych przeciwciał może też powodować obumieranie ciąży zaawansowanej, tak jak w moim przypadku. Na pierwszej wizycie po porodzie pytałam swojego gina czy zrobić on stwierzdił, że nie, bo nie widzi podstaw. Za wiele nie wiem na ich temat.

Niezła afera z tymi e pamietnikami, o zgrozo z każdej strony inwigilacja :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewel @ - :-{:
doskonale rozumiem co czujesz:((((
tez mam pamiątkowe dwa testy z II kreseczkami...
tulę,

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ajdam napisz do mnie na maila m.krokus@interia.pl

dziewczyny dostałyscie ode mnie sms??

Ewek też napisz na maila do mnie ;) bo nie mam do was numerów telefonu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malgora dostałam :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki dziewczyny :)
kochane jestescie :) jakos mi lepiej po tym co napisalyscie :) choc nie wpadlam na to zeby test podpisac, ale to zrobie :) chociaz ja nie znalam plci mojego maluszka ale to niewazne i tak kocham tego Aniołeczka :)

wysłalam dwa maile bo tyle bylo, no i czekam Małgorka na twoj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez dostałam,email moga mój miec spamy automatycznie ida do kosza a pozatym to mój email na użytek forum itp a prywatny mam inny :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:siu: pamiętajcie o Kathii...Aneczka już pewnie wie :hm: no i jeszcze nasza Ania80, dzisiaj nie zajrzała tutaj, ale też już pewnie wie o co chodzi (dzięki Małgorce)...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już poinformowałam Kathie :siu:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 455, 456, 457, 458, 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]