Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

NO TO JESTE¦MY OBIE W PODOBNYM STANIE ..
MAM PE£NO PRACY W MIESZKANKU A JAKO¦ NIE CHCE MI SIÊ ZA NIC ZABRAÆ .. JEDYNE CO MI SIÊ CHCE TO ZROBIÆ MʯOWI KOLACJÊ .. UWIELBIAM PATRZEÆ JAK ZJADA £ADNIE WSZYSTKO I MU SMAKUJE :)) A ON TAK FAJNIE REAGUJE :lol: JAK MU SMAKUJE .. MRUCZY :D :D

poza tym my¶lê o ró¿no¶ciach .. trochê siê denerwujê umykaj±cym czasem , no i tym CLO czy pomo¿e .. bo jak nie to przerwa .. i tak my¶lê o tym jak to bêdzie
:roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja z doświadczenia wiem, że jak się bardzo chce to akurat nie wychodzi...
sama się denerwuję, że najprawdopodobniej w ciązy nie jestem a tak bardzo bym chciała...nie tylko Zazula jest tutaj pod presją czasu. w sumie patrząc na to, że wiek kobiet co do decyzji o macierzyństwie mocno się zawyża to jednak mając trzydzieche na karku chciałabym tą mamą w końcu zostać i wychowywać dzieci a nie na starość zostać rodzicem...no ale jaki mamy na to wpływ? możemy jedynie się starać i czekać...
dzisiaj kolega z byłej pracy napisał mi, że wczoraj został ojcem. ma córke Lenke...pogratulowałam, ale ścisnęło mnie w gardle...przy swoich porażkach tak trudno nie reagować.. :(
mam nadzieję Kaju, że z CLO zaskoczysz i tym razem będzie dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kathia dziêki , ja za Ciebie te¿ mocno !!! trzymam kciuki .. wiem jak Ci ciê¿ko by³o .. i jest .. nie chcê nawet tykaæ tematu , ale uwa¿am ¿e prze¿y³a¶ o wiele wiêcej ni¿ ja :( .. i nale¿y Ci siê to ma³e szczê¶cie w koñcu !!
Dzielna jeste¶ bardzo !! Podziwiam !!

A ja przybra³am na to wszystko maskê .. p³aczê w sobie .. a u¶miecham siê do ludzi .. nie chcê ich pytañ ( znajomi , dalsza rodzina ) nie chcê ¿eby mnie o cokolwiek pytali , z³oszczê siê .. wolê siê do nich u¶miechaæ , co sprawia wra¿enie i¿ jestem szczê¶liwa i ¿eby nie u¿alali siê ..
no a tu z Wami mo¿na byæ sob± , smutn± , z³± , u¶miechniêt± , naburmuszon± , za³aman± .. za to lubiê Wasz± obecno¶æ w moim ¿yciu ..
no i przy mê¿u , mamie tak siê te¿ czujê ..

Masz racjê wiek goni .. ty 30 ja 25 a i tak prze¿ywam .. bo nie wiem tak naprawdê co bêdzie nawet jak siê uda .. bardzo !!!!! siê bojê .. bardzo , ale chcê dzidziê ..

dzi¶ siê dowiedzia³am ¿e kolejny Anio³ek w niebie .. szeryfa znajoma ... ok 14 tydz. .. masakra .. mia³am gêsi± jak mi powiedzia³ .. i na tyle mia³am minê zdradzaj±c± co czujê , ¿e szeryf podszed³ i poklepa³ po ramieniu i wyszed³ ( dobrze ¿e nic nie powiedzia³ ) bo ³zy by stanê³y ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja nie wiem czy to zafajdane środowisko?? czy to, że wcześniej się o stratach nie mówiło? aczkolwiek i tak ten temat jest unikany...to co się dzieje mnie przeraża...nie tak łatwo jest zostać rodzicem jakby się przypuszczało...
moja babka mówiła, że mieć dziecko to szybciej niż se nowy mantel (płaszcz) kupic... akurat...

z bardziej optymistycznych tematów to wsadziłam do pieca biszkopt. robię biszkopt z jagodami i galaretką. może rodzice podjadą wieczorem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o dobrocie :)))robisz .. mniam , ja nie bardzo umiem piec ciasta , jak bêdê w domku siedzia³a to siê poprawiê ..... choæ jutro muszê w³a¶nie jaki¶ prosty pacek upiec bo mam gruszki i jab³ka to wykorzystania

( jeszcze wydaje mi siê ¿e kiedy¶ by³o jednak mniej poronieñ , poronienie - to jest obecnie choroba cywilizacyjna !! )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nigdy nie poroniłam to nie wiem nic na ten temat, jedynie tyle czego dowiaduję się z forum...ale jest tak jak piszesz Kaja...chyba więcej znam kobiet, które poroniły niż tych, którym się udało.

a biszkopt jest prosty :) zaraz wyjmuje z pieca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

8) dzieñ dobry

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry kochane ;) dzisiaj to chyba dzień leniuszka będzie co i nasz wąteczek bedzie pusty cos czuje ;)
ja tylko tak podglądowo zeby zpbaczyć co sie dzieje dzisiaj.

Słyszałyscie juz o aferze na forum z e -pamietnikiem??

Wpiszcie w google swój nick i znajdzie sie cos w rodzaju pamietnika ze wszsytkimi naszyi postami, cos w rodzaju "znajdz wszystkie posty" na fotum, tylko ze teraz jest to ogólnodostępne dla wszystkich, nie tylko dla zalogowanych uzytkowników jak było do tej pory.

Na forum ogólnym w uwagach do admina zagorzała dyskusja na ten temat ;) Od wczoraj zapisano 20 stron... Duzo kobietek odeszło z forum przez to, kazały blokowac sobie konta.

Ach... co sie dzieje ?

Cytuj:
( jeszcze wydaje mi się że kiedyś było jednak mniej poronień , poronienie - to jest obecnie choroba cywilizacyjna !! )

kaja, kiedyś tez były poronienia, ale sie tak o tym nie mówiło. Kilka dni temu rozmawiałam z moja mama na ten temat i twierdzi, ze kiedys tez sie to zdarzało czesto, ale kobiety jakby wstydziły sie o tym mówić, teraz społeczenstwo jest bardziej otwarte i zdaje sobie sprawe ze bezpłodnośc to choroba, kiedys jak ludzie nie mieli dzieci to poprosu ich nie mieli i tyle, nie drazyli, nie jezdzili do klinik, szkoda im było kasy i tyle, tak sądze.
Z jedej strony moze teraz poronien jest wiecej, ale zobacz czym nas karmią, szynka bezmiesna prawie, warzywa pędzone , wszystko naszprycowane chemia, organiozm tak odzywiany jest słabszy, a wiadomo, zeby ciaze utrzymać trzeba miec zdrowy organizm, ale jak w dobie tych konsrewantów i emulgatorów taki zdrowy organiozm w sobie wychodować?? Może zle mysle ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

s³ysza³am o tym pamiêtniku ..
te¿ mi siê to bardzo nie podoba .. szok :shock: :shock: :shock:

Malgorka by³y poronienia masz racjê , ale my¶lê ¿e teraz jest tego wiêcej ..
mama moja ,jej siostry .. u taty nikt tak nie mia³ ..
dopiero ja i taka Madzia mamy k³opoty z ci±¿± ale to ju¿ te pokolenie ..
¿ywi± nas ¶wiñstwem , jeste¶my napromieniowani .. masakra ..
no i stres - ¿yjemy w czasach nerwowych ..
tak ¿e ju¿ nie wa¿ne kiedy by³o tego wiêcej , wa¿ne ¿eby w koñcu mniej :(( ¿eby donosiæ ci±¿ê zdrow±±±

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

do mnie @ przylazła...leje na nią.

Malgora z tym google i wpisywaniem nicka było od początku, ze jak się wpisało w wyszukiwarke to znajdywał daną osobę...szczerze to nie rozumiem tej afery...

dzisiaj miałam jazdy, jutro też mam a w poniedziałek egzamin, prosze trzymać za mnie kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie laseczki :)

Nadrobiłam czytanko (nie było tego aż tak dużo).

Justi spóźnione, ale z głębi serducha życzonka :)

Kajuś piękna oprawa, do pięknej rocznicy - również wszystkiego naj :)

Kathia mam nadzieję, że już lepiej się czujesz... dla Mikiego (*)

Małgorcia
pewnie u mamusi :)

Ewel witam Cię serdecznie - prześliczna córcia :)

Aniu widziałam fotki z wyprawy z łódki - są super :)

Marysiu oj szalejesz kochana, szalejesz ;)

Popi wypoczywa... cieszę się niech odpocznie...

Kogo pominęłam?

u mnie w miarę oki... wypoczęłam, wyluzowałam... z pielgrzymki niestety nici... źle skoczyłam na nogę (tą którą złamałam w grudniu) i nie mogę na nią chodzić... ogólnie dziwna sytuacja, bo są momenty, gdzie chodzę w miarę normalnie i są, gdzie nie mogę w ogóle na nią stanąć... okładam rywanolem, maściami itp. jak do poniedziałku nie przejdzie, to pojadę na prześwietlenie...

fotki wrzucę później, bo mam ich około 1000 i nie wiem które ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej

Aneczka fajnie ze już wróciłas....i czekamy na fotki :D

Kathia trzymam kciuki za egzamin !!!! na pewno gładko pójdzie...

Kaja mnie tez się nie podoba ta forma pamietnika...fakt, że wczesniej wiadomosci forumowe były dotępne nawet dla niezalogowanych ( sama kiedys szukałam swojego przepisu z forum przez google) jednak nowa forma budzi nieco kontrowersje...jak się czujesz po CLO?

Malgorcia, Monia jak samopoczucie ?

Całą resztę niewymienioną pozdrawiam....

My dziś z małżem jedziemy do znajomych na grilla...mniam...wczoraj tez do prózna siedzielismy przed domkiem mojej siostry przy grillu...milo było...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O Aneczka wróci³a 8) hey , d³ugo Ciê nie by³o .. mam nadziejê ¿e nabra³a¶ energii ¿eby z nami klikaæ :wink: no i ciekawe co z t± nog± ..
czekam na fotki .

Ania80 fajny taki wieczór przy grillu przed domkiem .. lubiê takie !!
No i powiedz jak nastrój ..
ju¿ nied³ugo koñczysz te leki co ??
Ja skleroza ale chyba w listopadzie tak ??
Po CLO póki co czujê siê ok , nic mi siê doskwiera .. w ogóle mam krótsz± @ w tym miesi±cu , normaln± !! ju¿ jej nie ma jest 7dc a ostatnio czyba jeszcze w 9 plami³am ..
Poza tym na razie to 3 tabletki , nie wiem jak bêdzie dalej ..

a ja piekê szarlotkê , wprawdzie z opakowania .. kupi³am ciasto kruche i tylko dodajê margarynê , jajo i jab³ka przygotowane .. zobaczymy czy wyjdzie .. ale zapach jest ju¿ 8) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A Kathia kciuki bêd± za egzamin..

ja nie wiedzia³am nawet o tym ¿e mo¿na przez nicka w google nas znale¼æ .. :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj jeszcze 3 miechy muszę łykać te tablety....brrr...a potem nie wiem czy lekarz każe odczekać ze 2 miesiące po kuracji czy bedziemy mogli od razu dzialac.....ja juz zaczynam kurację witaminkową zeby przyspieszyc te staranka....

Och , szarlotka...ale bym zjadła...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wrócilam ze sklepu :)

ja tam zawsze mam siły na klikanie z Wami :)

no muszę jakieś fotki wybrać :) ale ciężko jest...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIE ZJAD£ABY¦ ... ZJARA£AM J¡ :x NIE NADAJÊ SIÊ DO CIST .. MAM BEZNADZIEJNY PIEKARNIK .. WRRRRRR :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIE ZJAD£ABY¦ ... ZJARA£AM J¡ :x NIE NADAJÊ SIÊ DO CIST .. MAM BEZNADZIEJNY PIEKARNIK .. WRRRRRR :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajuś ja też nie mam daru do ciast...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i wcięło mi posta wrrrr :twisted:

ale tu znowu puuuustki...

tak sobie siedzę i słucham i spiewam i myślę... czy kiedyś bedzie mi dane usłyszeć jak moje dziecko śpiewa to dla mnie?...

http://ising.pl/nagranie/3hbeutp5c9,Cud ... a_Sipinska

uwielbiam tę piosenkę...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]