Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 12:16 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello,

Troche mnie nie bylo, wlasnie czytam zaleglosci.
Ufffffff jak goraco :loo:

Femke witaj :D Fajnie mamy nowa forumowiczke i Janka forumowicza :lol: Bloga rzeczywiscie pisalam, teraz zaniedbany

Haniu - spoznione zyczenia z okazji 1,5 roku :flo:

Ewcia - super zdjecia. No i te oczy Twojego syna, zakochac sie mozna

Olgunia - z uchem nie ma zartow, lepiej tego nie zaniedbaj. Szybkiego powrotu do zdrowka, bo bol ucha to auuuuuuuuuu

Holly - czlowiek sprzata, pucuje i zaraz jest to samo czyli balagan. Ach zycie byloby o niebo przyjemniejsze bez tego zajecia

Iza - mlody mial dzisiaj szczepionke, wiec wole go nigdzie nie ciagnac nad wode

My bylismy dzisiaj w CB, moj olbrzym wazy 12,7 kg i mierzy prawie 85 cm. Jak tak dalej pojdzie, to wyrosnie z niego 2 m facet

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wazka pisze:

My bylismy dzisiaj w CB, moj olbrzym wazy 12,7 kg i mierzy prawie 85 cm. Jak tak dalej pojdzie, to wyrosnie z niego 2 m facet

Dziwisz się,oboje jesteście wysocy,zwłaszcza tata. :wink:

Jesoo ale upał,zdechnąć idzie :ddd:

A u nas nasz sąsiad plewi nasz ogródek :wo: :wo: :wo:
My mu mówimy,że jeszcze się nie dorobiliśmy narzędzi,zresztą przy Natali mam inne zajęcia.A on na to że się nudzi,jest już na emeryturze,jego zawód jest właśnie związany z ogrodnictwem.No i zabrał się do plewienia....siłą go nie odpędzimy.
Upał jak cholera a on plewi!!! :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wazka super wymiary ma Remko i z pewnością będzie z niego wysoki facet :wink: i dziekuję za zyczonka :)

Holly ale macie super sąsiada :okk:

Termometr wskazuje 36 st. w cieniu Obrazek
Trzeba sie dobrze schładzać ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

holly79 - a to niespodzianka, mam brata ktory wynajmowac cos w Cieszynie bedzie a drugi mieszka w Hażlachu...
Wazka - no to bedzie chłop na schwał:D
Gorrrącooo....a ja muszé prasowac i sie pakowac powoli... :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry

Olga jak ucho?
Holly fajny sąsiad ;) nadawał by sie z moją tesciową... ale jak ktos kocha w ziemi ryc to co będziemy zabraniać prawda? ;)
Haniu moze po tej burzy co zapowiadają sie schlodzi...
femke prasowac w takich temperaturach to zabojstwo ;)
Wazka chciała mnie na spacer wyciągnąc ale jak sie do mnie dokulała to jej sie tez odechciało ;) posiedziałysmy pod parasolem a Remko zademostrował mi swój chwijeny jeszcze chód - swietny jest...

a nawracając do pogody to jezuuu jak goraco... ale juz niedlugo bo zbiera sie burza sztormowa :wink: wiatr sie zerwal ale na razie ciepły i silny wiec szybko pozbierałam to co moglo by mi odleciec z podwórka...
obiad przed chwilką przywiazłam ze sklepu bo stac jeszcze przy garach w takiej goraczce to lekka przesada... piekarnik juz sie grzeje wiec za niedługo zapodam Lasange bolognese... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

babcia poszła na spacer z Seba a ja juz sie wije z bolu a o 14 brałam 2 paracetamole :shock:

wazka
Remko duzy chlopak po tacie :wink:

holly fajny sasiad :wink:

oj goraco ale wiatr jest to troche lepiej ........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga jejku, jak Ty się męczysz :shock: :-{: ani troszkę ten ból nie ustepuje ? Nie czujesz jakiejkolwiek poprawy ?

Femke nie zazdroszczę Ci tego prasowania, ale jak mus to mus :roll: :wink: Ja tez mam furę prasowania i już wkrótce muszę sie za to wziąć :ddd:

To prawda, ze wiaterek jest i dobrze, bo naprawdę było nie do wytrzymania ... a burza zresztą by sie przydała :wink:

Dziewuszki czy znacie jakieś fajne przepisy na potrawy z świeżej papryki(oprócz papryki faszerowanej) ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu bol i ustepuje po peralginie a tak to to jest tragedia , jak biore 2 paracetamole to po godzinie mnie zaczyna bolec i musze wytrzymac co najmniej 3 ,4 godziny bo co najmnie taki odstep musi byc :shock:

wiecie co kot wykopał w naszym ogródku coś , tylko nie wiem co to mam fotki ale dziś nie wkleje. to wygladało strasznie podone do konika polnego tylko wieksze jakies trzy czujki z przodu , przednie jakies kleszcze......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

dzis sie obudziłam to nie słyszałam tak jak bym miała zapchane czyms uszy , prawe chore no i sobie mysle ze i lewe zaczyna ale lekarz powiedział że wszystko jest ok z uchem lewym tak nie raz jest ze sie zapycha
ale to takie dziwne uczucie ze jak bym miała cały czas uszy pod woda i tak słysze
przepisał mi antybiotyk i krople inne jakies przeciw bólowe przez tydzien antybiotyk i na kontrole.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olgunia - no to trzymam kciuki, zeby ucho mniej bolalo i sie wyleczylo...a od czego sie tak zaczelo?myslisz, ze od czyszczenia patyczkiem?czy moze wody...?
Co do prasowania - to ja nienawidze prasowac, ale jeszcze bardziej nie cierpie jak przyjezdzam z wakacji i czeka mnie sterta...wiec wole to przed zrobic... i pozniej sie nie denerwowac na starcie.
A ja tropiki lubie:D co prawda przydalby sie jeszcze jakis basen i drinki..no ale coz...lepsze to niz ulewy i deszcze...
A my jutro wyruszamy w podroz...juz mam stresa...oby maly sie jakos trzymal...
A tak w ogole to sobie troche poogladalam zdjecia maluszkow i wszystkie sliczne:-) rosna jak na drozdzach...
Milego dnia - dzisiaj juz troche chlodniej...

Co do potraw z papryki...to moze LECZO? no i sprobuj wygooglowac..ja zawsze tak robie...i cos znajde:-)ale moze faktycznie ktos ma jakis sprawdzony przepis

Ostatnio zmieniony pt sie 21, 2009 9:24 am przez femke81, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,
my znów o 5,50 zaczęliśmy dzień, Olkowi coś się poprzestawiało :roll:
Podałam mu kaszkę dziś Bobovity i znów go wysypało wkoło buzi po 15min zniknęło, co jest :?: :?

Olga: kuruj się kochana :-{:

Holly, Femke: wydawało mi się,ze Cieszyn to bardziej śląsk a nie góry 8) wy ślązary jak ja a nie tam góralki :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewcia -...ja z okolic Milówki i Żywca:D aaaa tylko nie Ślązara (Ważka się nie obrazi mam nadzieję...),

A nasz się budzi o 5 na jedzenie i pozniej jeszcze spi do 8....(bo go tata budzi jak się szykuje do pracy :evil: ) ale ostatnio jak się tak przewracał z boku na bok..to się w nocy regularnie budził...więc też nieciekawie było...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny powiedzcie co to jest , wczoraj szukałam na necie ale nie wiedziałam jak ??? i nie wiem co to jest
lepsze zdjecia sa w innym aparacie to wkleje poźniej
[img][img]http://img197.imageshack.us/img197/2295/img0040pnr.jpg[/img]
By olgunia, shot with Canon DIGITAL IXUS 50 at 2009-08-21[/img]

Obrazek
By olgunia, shot with Canon DIGITAL IXUS 50 at 2009-08-21

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry dzien

ale zmiana temperatur co? wczoraj ponad 30 kresek a dziś z ledwoscią 20...
i bądz tu czlowieku zdrów...
ewcia to moze byc reakacja na kaszke, ale jak znika to chyba swiadczy o niedojrzałosci organizmu na nowy składnik anizeli na alergie bo przy tym drugim raczej by tak szybko nie zeszło...
femke a gdzie wyruszacie w podróż? do Polski? to bedzie pierwsza długa podróz dla Jasia czy juz miał okazje jechał tak długo?
Olga ale monstrum, pewnie w rzyczywistosci niewielkie ale na sam wyglad obrzydzenie mnie bierze... to coś chodzilo normalnie po ziemi?? dobrze ze Seby nie uzarło o ile to wogole jest niebezpieczne w ten sposob...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iza to bylo dość duze takie coś jak palec u reki , nie wiem czy to jest grożne ale Sebe wygonilismy do domu :roll:
chciałam jakoś znalesc w necie co to ale nie wiem jak :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iza: może masz rację, podawałam mu kilka rodzajów kaszek i po każdej ma te czerwone plamy, i już nie wiem czy to kaszki czy mleko mod. Po nutrilonie wymiotował, zmieniłam teraz na Friso :roll:

Femke: no tak toś ty góralka jak z Milówki :) nie lubisz ślązaków?:)

Olga: o fuuujjjj ale paskudztwo, pierwszy raz widzę takiego stwora, dobrze,że Sebcio nie miał z nim przyjemności stanąć twarzą w twarz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry,

Olga oby ucho doszlo szybko do prawidlowego stanu ... i w koncu przestalo bolec ...
Faktycznie paskudztwo ten robal, ale nie mam pojecia co to moze byc :ysz: Dobrze, ze to to nie zyje juz ... a fuuujjjjjj

Femke dzieki za pomysl, ale jest jeden maly problemik ... j za leczo nie przepadam, a moj J. to juz taki francuski piesek, ze nawet tego nie ruszy :roll:

Ewcia nie zazdroszcze tak wczesnej pobudki :? Moze Olka cos uczula po tej kaszce ... jakis skladnik jednak mu tam nie pasuje ...
Jak napisalas, ze Olek po Nutrilonie wymiotowal, to moze ma alergie ? A kaszke tez przygotowywalas na tym mleku ?

Tino dzis zrobil mi pobudke o 07:00 i po sniadanku biegiem do sklepu, bo zauwazylam, ze mialam tylko jednego pampka ...
Teraz Tino spi, a pozniej mykamy do znajomych :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!
Olga - co za robalisko...dobrze, ze maly byl z dala bo wiadomo jak to dzieci wszystko do buzi biora...
Hania - moj maz tez...ale jak glodny to wszystko zje, no oprocz sera zoltego i ryb...ehhh ale zawsze mu mowie, ze ja z mila checia zjem jego ulubione potrawy zeby je tylko przyrzadzil..to jak gotuje, to mamy frytki :lol:
Ewcia - nie mam nic przeciwko Ślązakom ani Zagłębiakom...ani ludziom z innych części Polski - ale Ślązaczką nie jestem:D tylko góralką...
(no to mi wyszło poprawnie politycznie...coby nikogo nie urazić)
Twigless - do Polski jedziemy...a mały jeździł z nami, ale jeszcze nigdy tak długo i daleko...mamy przystanek gdzieś w Polsce za granicą niemiecką no i później w okolicach Opola u koleżanki...
Ewcia - Twój Olek na piersi był prawda? ja też się boję jak to będzie jak zaczniemy nowe rzeczy wprowadzać no i inne mleko też...
Może to faktycznie jak inne dziewczyny mówią, że dopiero się żołądek przyzwyczaja...i mam nadzieję, że natraficie na mleko, które mu podejdzie...bez żadnych przykrych niespodzianek...
Dobra - to idę jeszcze pobuszować na necie a jak się mały obudzi to będziemy razem pakować...
Kurczę już się góraaaa tych rzeczy nazbierała, ja nie umiem się pakować w ogóle, bo wszystko mi potrzebne...a z małym dzieckiem to już sajgon...
Macie jakieś wskazówki, rady, porady odnośnie do takich długich podróży z małym?
Będę bardzo 'dźwięczna' :D

:)
Miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

femke ja moj gotuje to juz w ogole szkoda slow ... cala kuchnia jest do sprzatania :roll:
Co do wskazowek podczas podrozy, to my zawsze jedziemy na noc i wtedy Valentino przesypia bez problemu cala nocke :wink: W bagazu podrecznym zawsze mam dla niego jedzonko, picie, mleczko, pieluchy, jakies ciuszki na zamiane i kocyk do przykrycia oraz jego ulubione zabawki :)
Ile godzin podrozy Was czeka ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga ten twoje zwierzatko to Turkuć podjadek ;) niegrozny
http://pl.wikipedia.org/wiki/Turku%C4%87_podjadek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]