Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 9:16 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ewel@ nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja bardzo chetnie zobacze Twoją córeczke w naszej galerii.

Aniu pewnie powrót do pracy zrobił swoje, a jeszcze przy Twoich maratonach z pacjetami, kochana musisz troszkę przystopować.

Justyś w takim razie dozobaczenia jutro :lol:
O której bedziecie?

margola napewno wszystko bedzie ok- zobaczysz!

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... &start=560 Ewela to link do galeri, wklej Aurelke tam ;) To nasza galeria :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MONIA EXTRA WIE¦CI .. RADUJ¡ SERDUCHO .

.. opowiem Wam rocznicê .. trochê niewyspana jestem .. d³ugo siedzieli¶my
Opowiadam ..
doczeka³am siê mê¿a o 21 prawie .. by³o pó¼no , podjecha³ i kaza³ mi wyj¶æ z t± surówk± i szampanem .. czu³am ze gdzie¶ pójdziemy zje¶æ w nietypowym miejscu .
Zabra³ mnie na pla¿ê , by³o prawie pusto , roz³o¿yli¶my stolik , nakrycie, krzes³a , ¶wieczki , Arti kupi³ pizzê , pa³eczki z kurczaka, sosiki i zaczêli¶my ucztê przy naszym stole , pili¶my szampana by³o ciemno , tylko latarnie o¶wietla³y wodê i pla¿ê .. mmmmm... potem po d³u¿szej czasie zobaczyli¶my ³abêdzie i poszli¶my je wyczêstowaæ pizz± by³o ich z 15 i tak fajnie p³ywa³y przy pomo¶cie .. potem wziêli¶my krzes³a i siedzieli¶my na pomo¶cie patrz±c na gwiazdki i czekaj±c na te spadaj±ce, widzia³am dwie .. marzenia wypowiedziane .. czekam na spe³nienie ..( wtedy juz nikogo nie by³o na pla¿y )
No i wrócili¶my domku .. dosta³am bukiecik kwiatków taki jak ¦wiadkowe czêsto na weselach maj± .. w r±czkê i z ró¿nych kwiatków .. no i dosta³am ( a mia³o byæ bez prezentów bo odk³adamy )hahahaha torbê z g±bk± do okien samochodowych , nak³adkê na pasy , zapach , p³yn do spryskiwaczy , apteczkê , linkê holuj±c± , ¶rodek czysto¶ci do samochodu itd. by³am taka zaskoczona hahahahah i tak mnie roz¶mieszy³ ten upominek ¿e do koñca ¿ycia nie zapomnê normalnie czad tym bardziej ze wcze¶niej na rocznicê jakie¶ bi¿uteryjne rzeczy a tu taki przydatny prezent dla zmotoryzowanej hihihihi
no i teraz tym bardziej chcê swoje autko
Dziuñ siê spisa³ na 10!! Jest kochany .. ale my¶lê ze o tym wie , bo mu wczoraj to przypomina³am..
poprawi³ mi siê humor ..

dzi¶ biorê CLO pierwsze ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc :)
wrzucilam kilka fotek niunki juz :)
zaraz biore sie za robote bo mam sterte prasowania i potem jade do rodzicow i nie ma mnie do jutra :)
Kaja napisze i tutaj, normalnie zazdraszczam pozytywnie takiej rocznicy :) brawa dla twojego meza :)
ok ja spadam odezwe sie jak juz wroce
papa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny

Kaju pięknie mąż to zorganizował :)) no i prezent naprawdę originalny!! :)

ciekawe czy Justyś już dojechał do Moni??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny!

No niestety Justynki jeszcze u mnie nie ma, ale lada chwila powinna dojechac.
Przywitam ją i uciekam na zakupy, do hurtowni chcę kupić wszystko za jednym zamachem i zająć sie później szkołą wrrrr

Kaju ale miałas romantyczną rocznice. Brawa dla meża. Tylko pozazdrościć takiego romantyka :D

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja, późno bo późno, no ale w końcu naprawili nam sieć w domu, bo były jakieś problemy.

Monia, 2200 to już kawał panny :lol: musisz teraz bardzo uważać na siebie, oszczędzać się, dmuchać i chuchać, a nie np. dźwigać kartony z praniem :zł:

Kaja ale miałaś niespodziankę rocznicową, fiu, fiu...baaaaardzo romantycznie, naprawdę! a za te wypowiedziane życzenia przy akompaniamencie spadających gwiazd trzymam mocno, mocno kciuki!

Aneczka na rejsie u Germańców...ho, ho...no fakt, pogoda piękna, więc korzystają pełną gębą :lol:

Ewel@ zaraz obejrzę Twoją małą księżniczkę w galerii :)

Aniu80 u mnie też cienko z nastrojem, bylam dzisiaj drugi raz u gina i niestety kiepsko z moimi jajami, czy raczej jajnikami- nic nie urosło od wtorku...mam pojawić się znowu we wtorek, ale raczej w tym cyklu niewiele zdziałamy :cry: w przyszłym miesiącu pełna stymulacja, po raz pierwszy w życiu mam brać clo- zobaczymy, co z tego wyniknie :hm:

Kathio :-{: moje myśli w tym miesiącu też uciekają do synka, niestety nie uwolnię się od nich już nigdy. Mam nadzieję, że jest Ci choć trochę lepiej.

Ściskam Was mocno- i Małgorkę, Ajdam, Marysię i będącą akurat w drodze- albo już u celu- Justynę też mocno ściskam. Pozdrów ode mnie Justi starego dziadka Bałtyka ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pisałam posta i albo mi go skasowało, albo wysłałam nie na ten wątek...matko z córką...jakas jestem rozkojarzona.

Zazu przykro mi, że wieści ginkowe są takie a nie inne, ale najważniejsze, że jesteś diagnozowana, pod fachową opieką i jak to się mówi, skoro wyrzucają drzwiami, włazi się oknem...wierzę, że w końcu zaciążymy!!! ;) no nie ma bata!! tak to sobie tłumaczę!

ja z kolei zrobiłam dzisiaj test...wyszedł negatywny. ale się nie dołuję bo albo za wczesnie go zrobiłam, albo małpiszon mnie lada dzień nawiedzi.

nalepsza wiadomość dnia...będę miała dzisiaj nowego lokatora w mieszkaniu, czekam na męża i kanarka ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O rany Kathia, kanarek?!?! ale fajnie :lol: jak nie mąż, to przynajmniej ptaszyna będzie Ci wyśpiewywać trele :fkf: a to taki prezent- niespodzianka, czy spodziewany?

Po kiego diabła testowałaś :bum: :!: no ale ja to rozumiem, sama testowałam jak dzika przed terminem @ :oops: masz rację z tym włażeniem oknami, bylebyśmy tylko miały siły podnieść nogę i wleźć przez to okno :evil: moje siły chyba mnie opuściły, pisałam o bezludnej wyspie i żarciu kokosów- która chce prysnąć ze mną w siną dal, niech da znać, znajdzie się miejsce w prywatnym Zazoodrzutowcu :bbb:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zazu kanarka obiecał nam jakiś czas temu znajomy, ma hodowle no i w końcu się doczekaliśmy. postaram się jutro wkleić fotki. ponoć jest czerwony. pisze ponoć bo jeszcze z mężem nie dojechał.

co do testu to wiem, że jestem narwana, ale same wiecie jak to korci, chciałam zobaczyć 2 krechy no i nie zobaczyłam...

Zazu ja myślę, że co nas nie zabije to nas wzmocni...musimy być niestety wytrwałe i cierpliwe (i kto to mówi heh)...ja musiałam tyle miechów odczekać i prosze nawet szybko zleciało...ciekawe ile miechów będę się starać... :roll:
aczkolwiek co do tego to mam dobre przeczucia (tfu, tfu przez lewe ramie)

ale, ale! jeżeli dojedzie do tej wyprawy Zazoodrzutowcem to jestem na tak! nie ma to jak prawdziwa babska biba!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z wieczora :)

Kurde kathia, ale fajnie, kanarek :) jak bylam mala to mialam kanarka, wlasnie takiego czerwonawego, slicznie spiewał. Za testowank masz w zeby... Jednak szkoda ze nie bylo II :(

Zazu
mam nadzieje, ze cykl z CLO przyniesie oczekiwane efekty, cholercia, ze tez jak kiobieta chce miec dziecko to musi sie tyle naczekac, innym to spada jak manna z nieba...

kaja
meza pozazdroscić :) Ale romantyczny z niego chlop :) Az sie buzia smieje jeak sie czyta co dla ciebie przygotował. Wczoraj rocznice slubu miala takze moja szwagierka, mieli spedzic romantyczna noc w hotelu spa z mezem, ale ich corka odmowila opieki nad mlodszym bratem kwitujac ich wyjscie na noc zdaniem: "trzeba sie bylo zastanowic jak sie chcialo mic dzieci" Ma 12 lat i powiedziała, ze nie zostanie na noc sama w domu... Szkoda ze nie udal im sie wieczór... Mogli dzieciaki do mnie przysłac, no ale trudno :/

Ja wróciłam ze szpitala znowu. Moje dziecko dzisiaj przegieło pałę ze tak powiem. Cały dzien prawie nie raczyło dać o sobie znać. jechałam na KTG ze łzami w oczach i okropnymi myslami. Na szczescie wszystko ok. Serce jak dzwon. Tetno 144 czyli jak zwykle. Zdarzylam wrocić do domu i sie cora obudziła... Identycznie jak wtedy w sobite jak myslałam ze to wody były. Jak juz ja przebadali wzdłuż i w szerz to sie laskawie zaczeła gramolić... Coś czuję ze zanim urodze to na zawal padnę :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej Hej

Oj Malgorka widzę ze Ci mała znowu napędziła stracha....ale dobrze ze wszystko w porządku....ufff....

Kajus ale romatyczny ten Twój mężulo....super, ze rocznica się udała....
U Nas dzis czwarta rocznica pierwszej randki...dostałam mega bukiet róż i poszlismy na kolacyję ..milutko....

Kathia jak jestes przed @ to raczej tescior nie wyjdzie...w dniu spodziewanej @ testuj..trzymam kciuki..mnie tez się to czekanie dłuzy...ehhh
Kanareczek-miłe zwierzątko, miałam kiedys chyba 10 lat towarzysza Czupurka-miał przedziałek na srodku głowki ....słodki był ...

Zazu tez liczę ze CLO w koncu pobudzi Twoje jajniki i zajdziesz w upragnioną ciąze...

U mnie nadal weny brak..pozdrawiam wszystkie......
Aktualnie skanuję negatywy z wyjazdu do Gdanska-w sumie same portretowe fotki mojej kumpeli...jak nieco obrobię to zasilę galerię....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hey dziewczynki ..
od kogo tu zacz±æ ..:))
a a a dziêkujê , m±¿ rzeczywi¶cie siê spisa³ .. nie d³ugo ma imieniny ,, mam nadziejê ze wymy¶lê co¶ równie fajnego i zaskakuj±cego .. bo mam gest :lol:

Zazu kochana , ach te jajca .. szkoda ze nie uros³y :roll: wiem ¿e to boli ..
no ale zaczniesz z CLO .. tak jak ja teraz .. dzi¶ wziê³am drug± tabletkê .. jeszcze 3 ..potem wizyta ..potem usg ..bêdê informowaæ .. mam nadziejê ¿e co¶ ruszy .. bo nie mam czasu ju¿ :wink:

Kathio ja tam zawsze testujê przed @ i choæ sobie obiecujê .. ostatnio tez sobie obiecywa³am i mê¿owi ( bo on zawsze jest w stanie poczekaæ te parê dni ) i co ..zrobi³am .. nienawidzê dni przed @ tych 5 przed .. chodzê z³a , struta i bym najchêtniej zniknê³a .. dlatego te¿ teraz siê nie odzywa³am ..to by³o na tydz przed .. szlag mnie wtedy trafia.. a potem jak juz przychodzi @ jest w mirê .. wiem przynajmniej na czym stojê ..
trzymam kciuki za Cibie tak czy siak :))) :P :!:

Aneczka to Wy te¿ rocznicowo - mi³o by³o widzê .. gratki sta¿u :))))))

A co u Reszty s³ychaæ ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam i ja ;)

Ania masz racje, mała napedziła mi wczoraj takiego stracha, ze jak wracalam z KTG to wyłam jak głupia normalnie.
Co do weny to sie przejmuj tez narzekam na deficyt cholercia ;) Ale mysle ze sie poprawi ;)

Kaja moje kciuki juz bola tak zaciskam, z zapartym tchem czekam na rozwój sytuacji, mam nadzieje, ze zaraz po wakacjach albo nawet na ich koncowce zacznie sie u nas prawdziwy wysyp dobrych wiadomosci. Monia za chwile urodzi i zostaniemy tylko we trzy... Przyda nam sie towarzystwo ;)

Aneczka
napisała dzisiaj do mne ze jutro bedzie na forum, wracaja dzisiaj wieczorem do domu, pogoda byla super, wypoczeła i bawi,la sie wspaniale. dzisiaj nie ma słonca, ale sie nawet z tego cieszy, bo nie szkoda jej wyjezdzać ;)

Ja teraz uciekam do mista, moj K dzisiaj wraca do domu. Wiem ze dzisiaj piatek i poinna byc rybka, ale nie mam sumienia karmic go rybą ( za bardzo nie przepada) gdy przez 5 dni nie zjadł nic co moznaby było porównać do obiadu, tylko suchy prowiant. Postanowiłam zrobic dzisiaj jego ulubione danie, gulasz wołowy z ciemnym sosem, do tego kasza i ogóras kiszony ;) Mnie mdli na sama mysl o takim obiedzie, ale dla meza wszystko, niech ma chłop ;)

Całuję obecne i te ktore sie dopiero pojawią :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny
dzięki za kciuki.. :)

ja chyba dzisiaj nie mam weny...

Malgora nie chce mi się pichcić, podrzuć troche Twojego obiadu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ahoj. Przepraszam, że tak wpadnę i wypadnę ale muszę się pakować.
Jadę do rodzinki za miasto.

Kaju zazdroszczę tak po cichu :wink: zdolnego męża. Jejku cudo wieczór.

Margola jak cię mała nie kopie to spróbuj zjedz coś słodkiego, albo kwaśnego przeważnie na mocen smaki maludzie reagują. No ale dobrze, że jak coś cię nie pokoi to jedziesz sprawdzić. No i mam nadzieję, że córeczka postara się być bardziej aktywna, co by mamy nerwowo nie doprowadzić do zawału :)

Zazu trzymam kciuki za CLO

Ewel fajna córeczka (widziałam fotki w galerii)

oki zmykam bo za godzinę nie całą wyruszamy a ja muszę się pozbierać.

Ściskam :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale tutaj dzisiaj ruch, ho ho ;)

Ja wpadłam do domu i zabieram sie za obiadek, pozny, bedzie to raczej kolacja w sumie, bo mezulo zladuje koło 20 :( dopiero.

Maryś wzoraj próbowałam juz wszystkiego, napiłam sie mleka (zawsze po mleku ma niespozyta energię) najadłam sie, napiłam, nawet brzusia słuchałam i jak nogdy nawet bulgotek nie bylo, tak spała. Chyba miała ciezki dzień dziewczyna hehe. Dzisiaj za to daje podwójnioe za wzoraj i za dzis od razu, chyba wie jak mnie przestraszyła.
najgorsze było to jak polozna nie mogła tetna znaleśc, myslałam ze umre na tej kozetce tam w szpitalu. Jeździła po brzuchu a tam cisza, po chwili uslyszałysmy szum pępoiwinowy, to sie do mnie usmiechneła i mówi ze juz OK, za dłuższa chwilę usłyszalam tę najpiekniejsza melodie pod słońcem. Mam nadzieje, ze juz mnie tak straszyć nie będzie.... Osiwieje do konca ciazy chyba w najlepszym wypadku, bo o zawale to juz nie wspomnę.

kathia wpadnij i pomóz mi w obiadokolacji hehe a ci zapakuje na drogę ;) Chociaz ty pewnie juz po obiadku, taka godzina, ze wszystkie juz pewnie jadły, ja w sumie też jadłam obiadek u mamy, wiec do wieczora wytrzymam, z głodu nie padne hehe ;)

Laski co z wami?? Takie pustki, ze szok ;) No ale coż w sumie weekend zbliza sie wielkimi krokami, jakby sie uparł to mozna powiedzieć ze już jest ;) W koncu juz piatek po południu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malgorcia u mnie żadnych rarytasów nie było...odgrzewany bigos i zupa jarzynowa, na którą mąż spojrzał i z politowaniem zjadł jedną małą porcję...

gdzie reszta? Zazu czyżbyś odjechała bez nas? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no w³a¶nie , gdzie reszta ..

ja ju¿ po pracy .. jejku jak bosko w domku .. odpocznê , tylko m±¿ na kursie , jutro pracuje do 16 i w niedzielê tez parê godzin :roll: têskniê :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kaju mój mąz tez w pracy...
siedzę sama w domu i nie wiem czym się zając... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]