Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 5:10 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ambra figura klepsydyry to najlepsza z możliwych, jak to określa pewnien stylista : "Czy kiedykolwiek istniał bardziej klasyczny symbol pełnej seksu doskonałości niż sylwetka w kształcie klepsydry? Ty właśnie jesteś prawdziwą kobietą".Jak dobrze wyglądać nago, Gok Wan. :)
Ja miałam kiedyś taką figurę i uślinie dąże do niej ale ciągle mi daleko :( ale osiągną ją kiedyś :)
A dobrze że dośliście skąd bóle Kajki :)
A laski , może spotkanie zrobimy w większym gronie, czyli + mężowie??mój jest chętny choć ostrzegam jest dość specyficzny typ z niego , ale takiego go kocham :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny u nas totalny brak czasu rano dziecko tylko oczy otworzy domaga się śniadania i na dwór nie mam za bardzo wyjścia wychodzimy po 10 wracamy na obiad młoda idzie spać i od nowa - wstaje woła jeść i na dwór wychodzimy,wracamy przeważnie po 19 :roll:

ale dzisiaj wpadłam złożyć życzenia naszej solenizantce :lol: :lol:

Z OKAZJI TWOICH 1 URODZINEK OLIWKO ŻYCZMY CI SŁONECZKA KAŻDEGO DNIA,UŚMIECHNIĘTEGO PYSIOLINKA,RADOŚCI KOLOROWEJ JAK STADO MOTYLI I ABYŚ BYŁA DUMĄ DLA SWOICH RODZICÓW!!!
STO LAT MALUTKA
:hbd: :hbd: :gift: :gift:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Amberko Oliwka i ja bardzooooo dziekujemy
aż się pobeczałam
ahhh te hormony :D:D ciągle becze :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
życzą Grześ z mamą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oliwko wszystkiego najlepszego ;) Jak ten czas leci :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OLIWKO Wszystkiego Naj Najlepszego ,dużo zdrówka i miłości życzy Bartuś z mamą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Oliwko dla ciebie

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziękuje kochane za życzonka :*

Ambra dostałaś ode mnie priv ( jakoś 2 dni temu ? )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oliwko wszystkiego naj naj naj naj :)

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

[/list]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

STO LAT DLA OLIWECZKI !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chciałam przekazać od Netuli wiadomość że wczoraj z plamieniem wylądowała w szpitalu. Na usg pęcherzyk nie odklejał się ale leży dalej. Mąż jej przywiózł na chwilkę laptopa więc tylko tyle zdążyła napisać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurcze Netulka trzymaj się kobito. Dużo zdrowia przesyłam , oby poszło wszystko dobrze :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam po weekendzie

Netula mam nadzieje ze skończy się tylko na strachu mocno trzyma kciuki za Twojego maluszka

Nehel dostałam tylko nie zauważyłam :oops:

a u nas alarm.Małej idą górne piątki i jest jeszcze gorzej niż przy reszcie zębów,dzisiaj cały dzień popłakiwała,łzy leciały jak grochy trochę podsypiała ale nie na długo kazała się wykąpać o 18 i poszła spać narazie spokój.
w sobotę poszliśmy na działkę i nie chciało nam się wracać więc zostaliśmy,grilla zrobiliśmy,posłuchaliśmy koncertu Łzów,młodą położyliśmy spać a my siedzieliśmy do 2,w niedziele też zostaliśmy była cisza i spokój no a dzisiaj musieliśmy wracać chociaż mieliśmy ochotę zostać jeszcze pare dni ale te zęby :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NETULA ogromne kciukasy trzymamy i wierze że będzie dobrze. Ja miałam duże krwawienia na początku ciąży a tu Madzia taka zdrowiutka więc napewno się uda.

AMBRA ale Ci zazdroszcze tak na działeczce z mężykiem fajnie :) Mój to nawet nad wode nie chce jechać i sama sobie musze organizować czas.

Mój to by na zakupy jechał do sklepów komputerowych i w internecie grzebał godzinami ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Netula trzymam kciuki by wszysto było ok.

Cien doskonale Cię rozumię jeśli chodzi o zachowanie męża i nie pozazdroszcze bo wiem jak to jest :(.

Ambra mam nadzieję, że już jutro będzie dobrze a dajesz coś przeciwbólowego Kajusi??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Netula Trzymam kciuki za Was :ok:

ambra Nie bałaś się spać na działce???

Jaaa ale pogoda się zrobiła :roll: ja chcę słońce!!!!!

Co do spotkania to jestem za :wink: tylko,że może to przełożymy na wrzesień żeby urlopowiczki wróciły i dało się lepiej zorganizować czas na takie spotkanko bo teraz to jak słońce to każda korzysta z basenów,działeczek itp :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć wam kobity
zaraz będzie południe a u mnie jeszcze wszyscy śpią :shock: stary po nocce to się nie dziwie ale Kaja śpi już prawie 17h :shock: :shock:

Ola coś Ty :lol: my mamy kraty w oknach i drzwiach zanim by ktoś wszedł to policja by już przyjechała a poza tym na naszej alei jest tylko 9 działek i większość ludzi tam po prostu latem mieszka to do przyjazdu policji bym się darła jak opęta na pewno by usłyszeli :lol:

Cien,Tiga chłopa na smycz i za sobą :lol: A. to włóczykij lubi łazić bez celu,a ja to różnie czasami mi się nie chce to idzie sam z małą ale wtedy szybko wraca bo mu się nudzi :lol:

wow budzi się moje dziecko :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Netula trzymam kciuki

ja sie nie wypowiadam w sprawie spotkania bo za mało sie udzielam , ale tak jak mówi Ola lepiej we wrześniu jak się już zakończy sezon urlopowy

my się szykujemy do roczku i już zmęczona jestem jak diabli, do tego nie czuję się ostatnio najlepiej i S chodzi i mi wmawia ze jestem w ciąży, ale głupoty gada, idę w czwartek do ginki zobaczymy co mi powie, jak nic ciekawego to po weekendzie do rodzinnego na badania i tyle , bo moze to stres lub jakies przesilenie a nie ciaza

i się pytam kto to pogodę zamówił, boze odzwyczaiłam sie od spacerów z folia na wózku, a dzis dwa takie zaliczyłam i byłam gorzej brudna od wnoszenia wozka do domu i niż od całego tego deszczu :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra ja to ogólnie taki bojączek jestem :lol: raz spałam na działce a raczej czuwałam :roll: i nasłuchiwałam :roll: Fajne spanie ma Kaja :shock: Bartek by mi mógł chociaż raz tak pospać :roll:

iza ja sobie dzisiaj odpuściłam spacer :wink: bo byłam jakaś przybita przez tą pogodę,że nic mi się nie chciało :roll: tylko raz dwa do sklepu i spowrotem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ja musiałam wyjść bo rano po zakupy a popołudniu miałam dość tego wrzasku ze się nudzi i ciągłego chodzenia do drzwi ze chce wyjść, wiec wyszliśmy i prawie wychodziło słonko więc nie było najgorzej tylko stan wózka po spacerze masakra, ale trzeba się poświęcić

ambra ja też uwielbiam takie przygody, na przyszły rok jak damy radę jedziemy na weekend pod namioty , to jest dopiero przygoda , no chyba ze brzuch nie pozwoli :lol: :lol: :lol: , a spanie Kaji to dla mnie marzenie nie do spełnienia, u nas nocka to 3-4 pobudki i jak zaśnie o 21 to wstaje o 6 max o 6,30, potem drzemka o 9 i 17 lub tylko o 12 zależy od dnia

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]