Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 5:05 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Netulku :*** aaaaa Superowo !!!!! :lala: :lala: :lala: :im: :im: :okk: :okk: :brv: :brv: :$%^: :$%^: :aa: :aa: :aa: :sza: :sza: :sza:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No dziewczyny dbajcie o siebie, a Ty Nehel marsz do Kumaszki ito już :!: Jak trzeba to zwolnienie weź, odpoczywaj i niech nam Nehelkowy synuś zdrowy rośnie ;)
Netula też dbaj o siebie. Naprawdę ściskam kciuki za Ciebie, żebyś się swojego maleństwa doczekała :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i Ja :D

Wróciliśmy wczoraj po 12 godzinach jazdy - powiem tylko MASAKRA miałam dosyć korków i tego upału.

Pogode mieliśmy cudną :D Madzia wyszalała się na plaży i w morzu :)

NEHEL OGROMNE GRATKI :D
i pytanko jak tam żłobek bo Ja to dostaje już do głowy bo Madzia się nie dostała jest 18 na liście rezerwowych - normalnie jutro wija będzie jak tam wparujemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!!!!!!:D
Jak tam dziewczyny po weekendzie? widze ze kolejna z fasoleczka:D. Takze Netula przeogromne gratulacje!!!!!!! :brv:

Cien nie zazdroszcze podrozy.....ale nad morzem bym posiedziala:). a tu w tym roku nici z wyjazdu....maz zmienil prace przed wakacjami i na razie nie chce brac urlopu wrrr..... :roll:

A u nas szalenstwo-ja juz z tym malym terrorysta dzisiaj nie zostaje w domu.... dwa dni siedzial i tak rozrabial i marudzil ze az mnie w dolku sciskalo.. chodzil,plakal,przynosil mi buty i tylko "mama-papa...." a jak widzial mojego jak wrocil to juz w ogole przepadlo bo on do ata (czyt.Auta) chce i koniec....Masakra...
trzeba szybko oporządzic i zmykam na spacerek:) Pozdrawiam!!!:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jedna taka :) dzwonie dzisiaj :) już sie nie moge doczekać wizyty :D:D

Cien ja byłam dzis w żłobku i dostałam papiery ale mi babka w lipcu powiedziała że na bank Oliwka jest przyjęta, zreszta jest ponad rok jak ją zapisałąm więc musili mi ją wziąść ile można czekac !!
koleżanka która zapisala dziecko w styczniu tez jet rezerwowa ;/ szkoda ale jak jej pani powiedziala że decyduje kolejność zgłoszeń:(
chore to jest ze w 21 wieku w mieście byly takie problemy ze żłobkiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

AAAA !!!!
Ale cudne wiadomosci :) Nehelinki i Netulko serdecznie gratuluje bardzo sie ciesze i bede sie modlic zeby bylo wszystko jak najlepiej :):):)
Netula to Ty teraz idziesz do tego szpitala czy nie?

Witam nowa kolezanke :) czuj sie jak u siebie :) fajnie Cie zobaczyc :)

Dziewczynki chwalic sie pociechami bo teraz rosna jak na drozdzach to sie zmieniaja :) zwlaszcza iziolkowego i ainkowego dawno nie bylo ;) juz nie wspomne o Oliwce ;P
zazdroszcze wyjazdow nad morze :roll: ale w sumie wole upalne lato w miescie z Karinka niz wyjazd nad morze bez Karinki ;) za rok sobie obijemy a teraz czekamy na urlop D. i jedziemy do tesciow w gory :):)

a z tymi zlobkami macie przerabane :shock: :? dobrze ze ja sie nie musze tym martwic, wracam do pracy po macierzynskim ale mala beda sie zajmowac na zmiane moja mama moja siostra i moja babcia bo mieszkamy wszyscy blisko siebie no a potem to w przedszkolu ze mna bedzie siedziec :)

milego dnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gugelek nie ide do szpitala. Dzwonilam tam i mam siedziec domu.
Nehelennia kiedy wizyta. Ja kolo 18 sierpnia ide:) Bylam w czwartek tylko po leki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Witam !!!!!!!!!!!

i nadal trzymam kciuki za nasze fasoleczki, ale się ciesze razem z wami ,

Gugulek ma racje , dawno Kuby tu nie było wiec troche wrzuce łobuziaka

tu jak mama ćwiczyła fryzurkę na roczek
Obrazek

basenowy Kuba z wczoraj, było super, nie chciał wyjść łobuziak , nawet na jedzenie nie miał czasu, ani czekolada go nie skusiła byle tylko woda
Obrazek
Obrazek

a my właśnie wróciliśmy ze spaceru, jak wyszliśmy o 8 tak wróciliśmy przed 15 i mam dość, ale kupa spraw załatwionych :D:D:D:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja ide w czwartek :) pewnie dostane dufaston czy coś takiego,
wtedy jak poroniłam to lekarka powiedziała że kolejną ciąże będziemy podtrzymywać na właśnie tym leku,

Cien i jak ze żłobkiem ?? coś Ci powiedzieli ? mojej koleżance nic nie poradzili
dziś też byłą z interwencją ;/ powiedzieli kolejka i tyle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel do żłobka nie dojechałam bo nie chciałam sobie humoru psuć po super wiadomości że Dofinansowanie dostane do działalności i jestem szczęśliwa.
Od września zaczynam prace a Madzia to będzie z rąk do rąk chyba chodzić jeden dziadek drugi dziadek nie mam pomysłów więcej choć dziadkowie to ledwo dają radę z tą małą diablicą. Jakoś ten rok trzeba wytrzymać.

A może któraś z Was chce sobie dorobić jako niańka ?? Nie mam wiele kasy ale zawsze cosik się znajdzie na niańkę.

Netula nie doczytałam wcześniej a więc teraz ogromne gratki i mocne kciukasy trzymam za Ciebie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien ehh koszmar ale grunt że masz dofinansowanie ;)
cieszysz sie ze bedziesz pracować??
po takiej długiej przerwie pewnie trudno Ci będzie ustawić plan dnia itp.
wiem po sobie zanim ogarnełam 7 h w pracy razem z dojściem itp. w domu wszystko porobić to byłam padnięta ale teraz już sobie radze doskonale :)
jednak człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja
a jak Twój w tej pracy radzi sobie?? chwali??
i zawsze to dodatkowa kasa dla rodziny :)[/u]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel Ja to się ciesze że wkońcu do pracy pójdę bo za długo już siedzę na pupie ;) A mąż narazie trochę narzeka bo daleko ale przynajmniej ma 12-stki więc nie jeździ codziennie.

No i zasypie Was foteczkami :)

Mała plażowiczka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziadkowie z Madziulką :)
Obrazek

Nie przeszkadzać opalam się :)
Obrazek

Mała dama w dzień urodzin :)
Obrazek
Obrazek

Ustka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Gdzieś tam w porcie :)
Obrazek
Obrazek

Mały kowboj :)
Obrazek

Darłowo:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Darłówko
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na statku:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien obie z Madzią wyglądacie cudnie, włoski ci już urosły sporo, a Madzia cudnie się prezentuje , rośnie ci modelka jak nic :!:
Iziolek supe rKubuś wygląda, a fryzura :okk:
Netula ciche GRATULACJE dla Ciebie, oby tym razem się udało i miałaś w końcu ukochane maleństwo
U nas wszystko po staremu, młody szaleje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

przeczytałam po łebkach bo mamy problemy z Kajką
od poniedziałku narzeka że ją boli brzuszek na zmianę z pisią :roll:
przy pierwszym strumieniu siuśków płacze musi ją coś tam szczypać do tego zielone,rzadkie i ohydnie pachnące kupy :roll: latamy od lekarza do laboratorium i narazie nic nie wiemy :?

Cien fajnie że wam się wakacje udały,obydwie żeście się opaliły widać Madzia w swoim żywiole :lol: powiedz mi jak podeszła Ci Ustka??
My się wybieramy w przyszłym roku tam.

Netula gratulacje :lol: :lol: oby takie dobre wieści towarzyszyły przez całą ciąże :D

no i tyle miałam czasu
:roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra Ustki nie polecam chyba że lubicie tłumy ludzi i wszędzie hałas. Ja byłam w Darłowie i dojeżdżaliśmy do Darłówka na plażę jakieś 3km i było naprawdę super. W Darłówku też dużo ludzi ale na zachodnim brzegu a na wschodzie był luz. Mieliśmy apartament z łazienką i aneksem kuchennym super ogród duży ognisko grill siatkówka i trampolina na której Madzia szalała i nawet nie drogo więc moge polecić to miejsce dla zmotoryzowanych.
www.zacisze.darlowo.pl

BYłam dziś na Bilansie Dwulatka i mamy 93cm i 13kg więc nawet ponad norme troszkę :) Jedynie co to z nóżkami problem bardzo krzywo chodzi i płaskostopie więc zabudowane buciki nas czekają. Żadnych trampek nie można itp. a Madzia ma takich sporo buuu znów wydatki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien82 pisze:
ambra Ustki nie polecam chyba że lubicie tłumy ludzi i wszędzie hałas.

lubimy,lubimy im więcej budek,szopek i tych kiermaszów tym lepiej takich miejsc szukamy żeby w razie nie pogody się nie zanudzić ;)
Darłówko jeszcze nie jest takie zatłoczone musiałabyś zobaczyć Łebę tam to dopiero ale do Łeby zawsze pojadę najlepsza miejscowość nadmorska.
pipidówy to nie dla nas musimy czuć że życie tętni w mieście :D
ładne pokoje cena też widzę że fajna.A za małą tez płaciłaś??

młoda dostała syrop bo troszkę bakterii w moczu jak nie przejdzie po 3dniach to mamy się zgłosić i będzie usg brzuszka :roll:
teraz gad śpi a ja mam taaaaki jęzor na pizze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra facet liczył za pokój cały nie na osoby więc płaciliśmy za 4 spania a było 3 dorosłych i Madzia. Jakby liczyć jakieś 38zł wyszło na osobę.

A Ustka to Wam się napewno spodoba :D Tłumy, pełno budek, kiermaszy i knajpek :)
A i zdróweczka dla Kajeczki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Chłop poszedł do pracy ,Bartek już śpiocha to matka nadrabia :wink:

Cien
Jaka Madzia już duża :shock: i jak jej włosy urosły :shock: ciekawa jestem kiedy mój łysolek dostanie trochę czupryny :wink:

ambra Nie rób smaka na pizze :lol: a foto na plaży bajranckie :shock: jaką ty masz figurę :shock: zazdroszczę tak płaskiego brzucha :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja poourlopowo :)
Trochę wypoczęta trochę zmęczona :) - fajnie jechać na urlop ale najlepiej jak się wraca do domu :) tylko dlaczego potem jest tyle prania i sprzątania i prania :/ wrrr

No nadrobiłam już zaloegłości i składeam ogromne gratulację dla nowo zafasolkowanych i trzymam kciuki by wszystko było ok :)

Chciałam też powitać nową forumowiczkę :).

U nas wszystko po staremu J. wraca do pracy od poniedziałku Paulusia do żłobka a ja będę zmuszona brać się po mału za pranie mini ubranek bo w poruwnaniu z Paula to te ubranka na 56 i 60 są już dla nas w rozmiarze lalek :) - kurcze zapomniałam już że noworotki to takie kruszyneczki :P

17 mam ostatnie USG i się dowiem czy termin bardziej wg USG tj na 3`0 sierpnia czy wg OM czyli na 7.09. Mam nadzieję, że zdąże jueszcze okleić witrynę i trochę przemeblowac pokój od Niunio by zmieściło się potem 2 łóżeczko no ale wszystko zobaczymy jak będzie w planach.

Ogólnie czuję się jak przez całą ciąże czyli ok tylko w poniedziłaek były urodziny mojego J. więc umierałam z ciepła w kuchni przy potrawach różnego typu jutro czekają mnie moje urodziny ale nie robię imprezki będziemy u rodziców iwęc jakiś grill i tyle :).

Jeszcze raz ogromne gratulkację i pozdrawiam wszystkich :).

Dziewczynki zdjęcia prezecudne ale niektórych dzieciaczków to bym nie poznała normalnie Kaji to bym z 3 latka dała jak nic i to samo Madzi a Grzesiu jak przystojniak :) hmm.. no i wogóle mam nadzieję, że w końcu uda nam się jakieś spotkanko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć kobity

doszliśmy w końcu dlaczego Kajke boli brzuszek i te kupy są takie brzydkie.
Na wczasach kupiliśmy Nan waniliowe bo nie było Bebika i tak to się zaczęło dopiero dzisiaj lekarka nam po kojarzyła te sprawy bo ja nie zwracałam uwagi na to,a tu coraz rzadsza kupka aż doszło do bólu brzuszku i smrodu :roll: Mleko zjadłam ja na sucho bo uwielbiam :oops: a Kaja poszła z tatą po swoje mleczko i na kolacje już dostanie banankowe :lol:
teraz tylko te bakterie niech znikną i wróci moje wesołe dziecko :D

Tiga Niunio??Czyżby córci coś urosło :?:

Ola figura klepsydry - ramiona i biodra szerokie :evil: nie podoba mi się to przed ciążą byłam szeroka tylko w ramionach a po porodzie rozeszły się biodra i za cholerę nie chcą się zejść :? gdyby jeszcze szło to jakoś ćwiczeniami zredukować to bym się zmobilizowała ale nie znam żadnego cudu który "skurczy" kości :lol:

Ahh Kaja mi się też zbuntowała i od rana jeszcze się nie wysikała :shock:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]