Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:09 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość

Witajcie Mamy.od jakiegoś czasu i ja jestem samontą mamą i musze stwierdzić że o wiele lepiej mi jest teraz niż z mężem.I wcale nie śpiesze się do nowego związku ale ostatnio tak się zaczęłam zastanawiać jak Wy kiedyś samotne a dziś szczęśliwe spotkałyście swego Rycerza?bo odnosze wrażenie że gdy kobieta idzie z dzieckiem to raczej jest postrzegana jako zamężna czyli podryw przy dziecku odpada.ale gdy taka mama nie ma z kim zostawić swej pociechy to znaczy że będzie samotna do czasu gdy dziecko dorośnie?spytam wprost w jaki sposób poznałyście swoich panów mając u boku dzidzie?podejżewam że taki temat już jest ale córcia poszła spać i mam małą chwilke żeby zajżeć do netu więc prosze o wyrozumiałość.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

To podsuwam temacik-przyjemnej lektury :)
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 34&start=0

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane dziewczyny teraz ja chce zrzucic z siebie los który za tyle lat wtarł we mnie wszystkie te dni kóre miałam przez prawie 5 lat.Lat które chciiałbym zeby były jz jak przez mgłe ale niestety jeszce zywo we mnie siedza pewnie za pare lat pojdą w najciemniejsze zkątki podswiadomosci ale na razie.........

Zaczęło sie tak poznałam go w knajpce wzbudził moje zaufanie pokochałam go a on mnie po roku spotykania zaszłam w ciaze by cudowny nosił na rekach i pprosił mnie o reke jego matka była straszna kobieta ale mam do nie jeden zal ale opowiem o nim za chwile... w 9 tyg ciazy przed slubem 3 miesiace straciłam dziecko łzy i rozpacz moja bo to pierwsze dziecko przeogromne nieszczescie na mnie spadło. potem był slub i wieka feta a po tyg zaczeło sie piekło. Moj mąz okazało sie ze sie maskował tesciowa moja mi powiedziała ze jak ode mnie wyjezdzał to do domu przyjezdzał pijany i ze u mnie musiał pic ja w Shocked .i na koniec dodała to nie wiedziałas ze moj syn leczył sie psychiatrycznie??? ale mnie dobiła a on zaczał chlac na umór przepił wszystkie pieniądze z wesela szlajał sie nie wiadomo gdzie pomyslałam z ulgą Boze jak dobrze ze zabrałes tego aniołka do siebie bo nie wiadomo co by to było jakie by sie urodziło.
Pobił mnie rozbijał okan w mieszkaniu wybaczałam i prosiłam zeby sie porawił jego agresja narastała a ja przestałam byc szczesliwa i po11 miesiacach kiedy wsiadł w moje auto i je rozbił po pijanemu powiedziałm ze nigdy wiecej nie pozwole mu na to by niszczył mnie i moja ciezka prace
Wziełam szybki rozwód i dałam sobie spokój na 2 lata

iiiiiiii poznałam nastepnego był dobry pracujący ujmujacy nie przeszkadzało mu ze jestem po rozwodzie zakochał sie i ja w nim tez zamieszkalismy razem i po 8 miesiacach zaszłam w ciaze oboje tego chcielismy cieszyłam sie ze mam takiego fajnego faceta i od kiedy dowiedziałam sie o ciazy moj swiat zaczał sie walic.......Miałam wyjsc za mąz po raz drugi ale nie miałm odwagi Boze i dobrze ze tak sie stało on stracił prace pomyslałam powtórka z rozrywki, ja wogóle go nie interesowałam tylko moje pieniądze.Chulał za nie szumowina przepijał potem zaczał mnie bic w ciązy a ja głupia kochałam go. Pomyslicie wariatka ale ja myslałm ze on sie po porodzie zmieni i pokocha dziecko

iiiiiii urodził sie Kamilek sliczny zdrowy chłopczyk ale on nie dawał kasy kradl mi z portfela pieniądze a ja utrzymywałam cvały dom i uwierzcie było mi tak ciezko ze ja na chleb nie miałam lae na mleko i pampresymusiałm miec wszystko dla dziecka mojego a on cham własne dziecko okradał

iiiii wyobrascie sonbie ze nawet syna swojego nie uznał nie dał mu nazwiska w sądzie powiedział ze nie ma dowodu ze to jego syn ale nie mozna dziecka uznac bez dowodu osobistego ze on ma tylko paszport załamałam sie.....i wkurzyłąm na niego wycofałam sprawe ze sądu
a po rozprawie splunełam mu w twarz i powiedziałam zeby dał sobie spokoj ze nie jest godzien byc ojcem dziecka ze go zdradziłam z ijnnym i ze to nie jego dziecko zeby mi dał spokoj raz na zawsze..
W ostatniej z ni rozmowie bo na dziecko nie łozył powiedziałm mu ze ja znajde sobie kogos kto pokocha mojego syna i mnie a on zgnije w wiezieniu za swoje przekrety pijacka morde i za zachowanie

I wiecie co niedługo musiałam czekac do mojej pracy przyjął sie chłopak młodszy ode mnie o 2 lata swietny facet wiedział o mnie wszystko podpytywał o mnie a potem dostał moj nr tel i tak sie zaczeło trwało to rok tylko same telefony i smsy moze mi nie uwierzycie ale taka cierpliwa byłam i czekałam kiedy mi zaproponuje spotkanie. Po roku czasu nareszcie cos drgneło poszłam na randke i on wpadł po uszy ja nieee ja nadal kochałam ojca dziecka porabana !!! ale dzieki mojej kolezance zrozumiałm jaki bład popełniałam zebymdała sobie spokoj za tamtym i dała szanse nowemu. I dałam powolutku sie zakochałam moja miłosc dojrzewała powoli i jest gorąca do dzisiaj On teraz jest moim mezem zakochał sie w moim synu który teraz takze jest jego bo go przysposobił inaczej mówiac zaadoptował ja na dzien dzisiejszy ciesze sie ze ojciec biologiczny go nie uznał bo mielismy wona droge do adopcji. Naprawde jestem szczesliwa Kamilek miał 1,5 roku nie pamieta tamtego ojca i a tylko jednego do kórego mówi tatusiu kocham cie , tym kims jest mój mąz!! Najwszpanialszy człowiek na swiecie.

KOCHAM CIE PIOTRUS !!!

P.S Kobiety pamietajcie ze nigdy nie meczcie sie ze swoimi partnerami jesliczujecie ze cos jest nie tak idzcie za głosem serca i to co jest dobre dla was i dla waszych pociech dziecko w niczym nie jest przeszkodą wrecz przeciwnie. Szkraby naprawde umieja podbic serce mezczyzny ale dobrego i wspaniałego. Dziecko nigdy sie nie myli.

Zycze wam z całego serca zeby i was to spotkao co i mnie czyli duzo szczescia i odpowiedzniego partnera na całe zycie

Kurcze ale sie rozpisałam :oops:hahaha i najciekawsze ojciec biologiczny siedzi w wiezieniu i jeszce długo sobie posiedzi za wszystkie krzywdy które
zrobił!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

:o

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Beatka2221-wzruszyłam się twoja historią....super, ze w końcu los się do ciebie usmiechnął........jako szczęśliwa żona i matka nie poptrafię nawet w 1% zrozumieć co przeszłaś, ale najważniejsze, że znalazłas swoja 2 połówkę....życzę dużo szczęścia całej waszej rodzince!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jezzzzusss ale Beatka dzielna dziewczyna jest!!!
Życzę szczęścia, bo zasługujesz na nie!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]