Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 9:16 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

witam :D
Kika popieram mądre koleżanki, ze zdrowiem nie ma żartów!...martwimy się o Ciebie...daj znac co lekarz powiedział...
maskO moje zwierzaki faktycznie nie żyją jak przysłowiowy ''pies z kotem''...(no moze czasem, np. jak walczą o nasze względy :D )
ja w mieszkaniu mam piece i bardzo wysokie jest tyo mieszkanie, czyli czasem zimą nie jest za ciepełko.. :( wtedy zwierzaki tak smiesznie śpią razem wtulone w siebie...super :lol:
a my z Łukaszem dzis pomagamy w remoncie znajomym...stwierdzam dzis ze zrywanie tapet jest do doopy... :? jeszcze duzo roboty przed nami...a jutro w nocy wyjezdzamy nad morze na weekend...
tylko słyszałam ,że p[ogoda ma byc lipna i sama nie wiem czy wyjazd wypali...buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

byłam dzisiaj u lekarza, i mam wizytę dopiero jutro bo mamy remont w przychodni i dyżury się zmieniły, ale paraliż przeszedł został tylko ból więc trochę się uspokoiłam

buziaki wam, jutro dam znać co mi powiedzieli

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek super z was ekipa remontowa, ja na szczęście nie mam tapet, ale jakby coś to już teraz wiem do kogo można się uśmiechnąć :wink:

Kika kobietko dbaj o siebie, daj znać co tam powielekarz i nie zaniedbuj tego :zł:

maskO przyznaję się że mi się ta psina spodobała tylko goni mojego kota i nie wiem co robić :(

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka :lol:
padam na ryjek, chłopaki dopiero skonczyli sufit i połoztyli tapety...jeszcze panele zostały, ja wskakuje do wanienki zaraz i lulu... :zzz:
Wiosenko pewnie ze pomoge :D ale pliiis tak za jakis czas oki? mysle ze przez wiele dni na samo wspomnienie o tapetach bedzie robiło mi sie niedobrze...hehe...a jak zamykam oczy to tylko te wzorki widze :shock:
nie wiem co jutro z naszym wyjazdem, a jeszcze kumpel który miał wziąć Sunie sie rozmyslił i pipa wielka :x moze któras chce na weekend mojego psiaka? :wink: Wiosna ty masz juz wprawe, przynajmniej nauczy Twojego nowego kudłacza szacunku dla kota :D :roll:
dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

otóż wróciłam od lekarza:

mam niedobór magnezu i od teraz przez 10 dni jestem na bombie magnezowej, zero alkoholu, kawy, coli i innych takich przyjemności, w poniedziałek dowiem się czy mam anemię czy nie, bo wtedy dopiero dojdzie reszta wyników

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to teraz tak jakbyś w ciąży była tylko sewksik ci został :yhy: ale dobrze będzie :D trzymaj się i dbaj o siebie :-{:

Ewek to super że można na ciebie liczyć , ale ja żadnych remontów na razie nie planuje i jestem z tego bardzo zadowolona

A gdzie reszta :zł: nieładnie nas tak zostawiać bez żadnych wiadomości
pozdrawiam

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzisiaj jak wychodziłam z przychodni zaczepił mnie śliczny bobas, dwa zęby, niebieskie wielkie oczy i powiedział mi cześć, a następnie jak odpowiedziałam zaczął rechotać z radości, że mu odpowiedziałam chyba i tak sobie pomyślałam, że moje byłoby identyczne, bo takie bardzo do mojego męża podobny ten bobas był, ale zakładam, że to nie jego :yhy:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam serdecznie :)
Ja dzisiaj na chwilkę tylko, żeby się pożegnać (na 2 tygodnie mniej więcej), bo jutro już wyjeżdżamy :D (bez komputerka).

Ewek - podziwiam Was! Z doświadczenia wiem, że takie "remonciki" to masakryczna robota! Dobre serce macie, że tak pomagacie (ale mi się zrymowało :wink: )

Kika - a może to Twój Aniołek dał Ci znak przez tego bobaska, że cieszy się, że wreszcie odwiedziłaś lekarza? DUUUŻO ZDRÓWKA!!!

Wiosna trzymam kciuki, żeby psinka się z kotkiem zaprzyjaźniła i jednak została.

No to - "do zobaczenia" za czas jakiś...

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 miłego wypoczynkowania :lol: doprowadziłaś mnie do łez normalnie, ale wybaczam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika, ale mam nadzieję, że były to łzy wzruszenia, a więc takie pozytywne. A ja po prostu od razu miałam takie skojarzeenie i musiałam Ci o tym powiedzieć! Tymbardziej, że sama ucieszyłam się, że wreszcie odwiedziłaś lekarkę.

Bo już pomijając wszystko, ale jak starasz się o dziecko nie możesz ryzykować: nie dbać o siebie i chorować!!!

Pa, kochana!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam laseczki :D
miałam sie kimnąc trochu ale za bardzo podekscytowana jestem wyjazdem... :lol: wyjezdzamy o 2...i mam bajzel w chacie przez to pakowanie... :shock:
jak cos to zapraszam do Jantara....moze mnie odwiedzicie?
bede tęsknic a teraz spadam juz i macie duzo napiskac, co bym lekture miała jak wrócę :wink: ...do poniedziałku.wieeeeeelkie buziaki
:*
a piesek mój na służbie jest...udało się!....ale juz zdązyłam sie stesknic... :cry: ...syn znajomych wziął ja do siebie, ucieszył sie ze dostał małe kieszonkowe .hehe.paps

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 to odpoczywaj i przywieź nam super zdjęcia, :D

Kika te nasze aniołki są obok, jestem przekonana że chcą nam dać to czuć

Ewek to odpoczywaj i super że się wszystko poukladało :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pozazdrościłam i wyremontowałam dzisiaj duży pokój :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale pustki, a gdzie się podziewacie :wink:

Kika to daj zdjęcie dużego pokoju :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ojej faktycznie pustki :shock:
witam kochane, chciałam poinformowac ,że jestem juz w domku...cali i szczesliwi wrócilismy.morze super, pogoda nawet w miare...trochu sie opaliłam nawet.pozniej fotki wstawie, a teraz idę się rozpakowac ....
:( zdedcydowanie fajniej było się pakowac...hihi :D
do juterka i odzywac mi sie!!!! paps

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek to miałaś super, ja też tak chcę :brv: ale niestety :zł: praca :cry: teraz mi na to nie pozwala, a wczoraj pracowała od 8 rano do 24, i dziś ledwo chodzę , ale kiedyś musi być lepiej :wink: ,a gdzie Kika dlaczego nic nie pisze, czyżby urop na forum czy nas już nie lubi :cry: daj znać jak zdrówko.
Pozdrawiam Was i miłwego popołudnia :papa:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, byłam na działce i opiekowałam się dzieciaczkami mojego wujostwa, było rewelacyjnie, wypoczęłam, wybawiłam się, 4 dzieciaków to i roboty było kupę, bo jedno się czymś nudziło to następne mnie wyrywało i tak mijały mi dni, chyba tam wrócę, ale póki co wszyscy się zjechali więc ma kto na nich baczeć... postanowiłam wziąć się za siebie i przejść na dietkę i ćwiczonka bo inaczej ze mną masakra, jeden z dzieciaków robił mi zdjęcia i dopiero zauważyłam, że wyglądam tragicznie, mam się czym zająć, no i najważniejsze, że odpuściłam sobie starania, tzn. co będzie to będzie, nie będziemy się zabezpieczać, ale już przestałam się nastawiać... po tym tygodniu doszłam do wniosku, że powinnam zdecydować się na adopcję, bo fajnie mi było, a chcę być matką... trudno cudze nie cudze, oby kochało!!!

pozdrawiam was, co u was nowego od tygodnia :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

widzę że wakacje w pelni i nikt nie ma ochoty przed kompem siedzieć, ale to też dobre bo trochę szkoda dnia i slońca
Kika to faktycznie miałaś prawie przedszkole domowe, ale jak się lubi dzieci to faktycznie nie można się z nimi nudzić :lol2:

Ewek :kjk: :kjk: :kjk:

a ja maiałam sporo roboty bo kupiliśmy drzewo na zimę 25 m3 i było sporo roboty, musieliśmy je sami pociąć i poukładać w szopkach, ale teraz to na 2 zimy mamy spokuj, jeszce olej opałowy i do zimy będziemy przygotowani, a do tego ogródek i nie wyrabiam, ale tak naprawdę to mi dobrze jak sie tak napracuję fizycznie :)
Dziewczyny miłej niedzieli

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co taka cisza na pokładzie :?: :?: :?:

27 sierpnia mam pierwszy etap kwalifikacji do adopcji :aa: nie mogę się doczekać... oczywiście miła pani nas poinformowała, że czeka nas wiele zmian i spraw do załatwienia, jak podała listę to już nie chciałam wspominać, że mieszkamy na stancji :oops: ale wierzę, że damy sobie radę jakoś

co tam u was :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to faktycznie troszkę was pomagluja, ale fakt faktem dacie sobie radę , ja bedę trzymać kciuki
Ciekawe gdzie Ewek sie podziewa :hm:
au mnie nic nowego, praca dom, i często ostatnio myślę o @, czy będzie, bo ostatnio miałam bardzo obfitą i ponoć może to świadczyć o mięśniaku, zastanawiam się czy iść przed do lekarza, ach sama nie wiem co robić wszystko jakos nie tak, sama nie nie wiem co robić i czego chcę

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]