Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:33 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

3mam kciuki za was dziewczęta, oby pięknie wszystko wyszło i skończyło się pięknym różowym prezentem od losu :D

u nas w mieście nie prowadzą monitoringu, dowiedziałam się, nawet prywatnie, bo u nas nikt nie ma na to czasu niby :evil: takie to jest chamstwo... za dużo chyba zarabiają :roll: bosz i co ja mam teraz zrobić :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 my sie leczymy w przyszpitalnej poradni wspomagania rozrodu :D
w zwykłych gabinetach nie ma albo bardzo rzadko w którym jest usg, a jak już jest to te poradnie oszczędzają mówiąc że się np. tego nie praktykuje u nich. Uważam, że powinnaś nalegać na monitoring, a jeżeli nie ma usg u twojego lekarza w gabinecie to niech chociaż da skierowanie na usg do szpitala.
Kurcze nie wiedziałam, że w Ełku robią takie problemy :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goralm pisze:
he he dobre pytanie

dzisiaj były tylko trzy dziewczyny na monitoringu

Pinka88 dzięki

a w poniedziałek ok. 10, ja byłam 8, a za mną jeszcze kilka...

:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak,ale ok 10 to już przed wizytą do lekarza a ja mówię o monitoringu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emimka żeby dostać skierowanie trzeba chodzić na wizyty państwowo, a ja nie chodzę, bo dostaję kota, u nas to są kolejki od 6 rano do 20 i to możesz nie wejść mimo, że jesteś zapisany, rzygać mi się chce na samą myśl, że miałabym jeszcze raz tak koczować, nie wiem jak te ciężarne dają radę, poza tym na zwykłą toxo jak byłam w ciąży nie dostałam skierowania bo nie i nie, więc ciekawe jakim cudem na monitoring wytępię :evil: tak jest już kolorowo i tyle

moja lekarka już poddała się w mojej sprawie, kazała się "nie wygłupiać" i zgłosić do kliniki leczenia niepłodności a na koniec pożegnała mnie : "żegnam" więc raczej już nie chce mną się zabawiać albo to jej techniki motywacji, żebym od razu zgłosiła się do tej kliniki, ale jak na złość nie mamy kasy a mój mąż nie ma czasu, bo w sumie kasa się znajdzie

dobrze się mówi zrób, zgłoś itd, jak u nas w tych terenach nie ma ośrodków takich które pomagają w tym minimalnymi kosztami, przynajmniej ja na taki nie natrafiłam :evil: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka
ale jestem zla bo mnie obudzili wrr

jakas kopara zaczela mi kopac droge centralnie pod moim oknem

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dokladnei trzeba wierzyc ja tez mam nadzieje ze mi sie uda
ale ja jeszcze musze czekac do przyszlych wakacji
ja narazie nie moge jeszcze sie z wami dzielic tak

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goralm pisze:
No tak,ale ok 10 to już przed wizytą do lekarza a ja mówię o monitoringu

goralm na monitoring :!: :!: :!: tyle było :!: :!: :!:

Kika84 pisze:
emimka żeby dostać skierowanie trzeba chodzić na wizyty państwowo, a ja nie chodzę, bo dostaję kota, u nas to są kolejki od 6 rano do 20 i to możesz nie wejść mimo, że jesteś zapisany, rzygać mi się chce na samą myśl, że miałabym jeszcze raz tak koczować, nie wiem jak te ciężarne dają radę, poza tym na zwykłą toxo jak byłam w ciąży nie dostałam skierowania bo nie i nie, więc ciekawe jakim cudem na monitoring wytępię :evil: tak jest już kolorowo i tyle

moja lekarka już poddała się w mojej sprawie, kazała się "nie wygłupiać" i zgłosić do kliniki leczenia niepłodności a na koniec pożegnała mnie : "żegnam" więc raczej już nie chce mną się zabawiać albo to jej techniki motywacji, żebym od razu zgłosiła się do tej kliniki, ale jak na złość nie mamy kasy a mój mąż nie ma czasu, bo w sumie kasa się znajdzie

dobrze się mówi zrób, zgłoś itd, jak u nas w tych terenach nie ma ośrodków takich które pomagają w tym minimalnymi kosztami, przynajmniej ja na taki nie natrafiłam :evil: :roll:

pogadaj moze w szpitalu, albo przychodni dla kobiet przy szpitalu... czasem można sie miło rozczarować, jak kolejka nie okaże sie taka długa, jak nam sie wydawało...

Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 1:04 pm przez emimka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak to już jest chyba z wtorkami :?
Tydzień temu we wtorek też było dużo dziewczyn

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goralm pisze:
tak to już jest chyba z wtorkami :?
Tydzień temu we wtorek też było dużo dziewczyn

:)

Kika84 tak swoją droga, to dziwna ta ginka, co Ci powiedziała żegnaj. a z drugiej strony sie ciesz, bo mogła Cie jeszcze na kase nakręcić... moja też mi dała namiar na klinike, ale tez bardzo pomagała jeszzce przez jakiś czas. bo do naszej poradni musisz sie zgłosić z aktuanym badaniem stopnia czystosci pochwy, a ja takiego nie miałam, to mi dała skierowanie, a potem migiem zarządziła wydanie wyniku (a była na urlopie) dała do siebie prywatne namiary i kazała dzwonić w razie potrzeby :) a była mi zupełnie obca... przejęła mnie od swojej poprzedniczki w przychodni, kiedy ta odeszła na emeryture :)
dodam jeszcze, ze za to badanie stopnia czystości nie musiałam płacić, też dzieki tej gince, bo wymysliła mi jakiś powód (inny, niż: bo tego wymagają w poradni leczenia niepłodności) :) czasem sie trafia zupełnym przypadkiem na takich dobrych ludzi...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas nie ma przychodni przyszpitalnej, jest tylko szpital i tylko oddziały, to raz, a dwa ginami są ci sami lekarze z którymi cały czas się borykam, od wielu lat, więc raczej nic nie ugram, kiedyś miałam ginkę, ale teraz jest na emeryturze, to faktycznie miałam cudownie wszystko porobione, nikt do niej nie chciał chodzić bo stara i nie z najlepszą opinią, ale ja miałam torbiele i chciałam się ich tylko pozbyć, więc mnie w sio ryba było kto oby przepisał coś odpowiedniego, a teraz tam nie ma nikogo komu na czymkolwiek by zależało, znam ich i tyle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 a może w okolicy jest jakiś dobry gin np. w Łomży, Augustowie albo w Grajewie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w Grajewie na pewno nie, a w reszcie miast to nigdy nic nie wiadomo, do Łomży mam za daleko, a z a Augustowa moje koleżanki przyjeżdżają do naszego gina, więc chyba tam też odpada, w Suwałkach ponoć same konowały :? nie ważne, co ma być to będzie, wierzę, że jak mam mi ktoś pomóc to się w końcu znajdzie, bawię się w to 4 lata, jak dotąd się nie znalazł, więc może powinnam przestać szukać i zacząć zajmować się innymi rzeczami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
w Grajewie na pewno nie, a w reszcie miast to nigdy nic nie wiadomo, do Łomży mam za daleko, a z a Augustowa moje koleżanki przyjeżdżają do naszego gina, więc chyba tam też odpada, w Suwałkach ponoć same konowały :? nie ważne, co ma być to będzie, wierzę, że jak mam mi ktoś pomóc to się w końcu znajdzie, bawię się w to 4 lata, jak dotąd się nie znalazł, więc może powinnam przestać szukać i zacząć zajmować się innymi rzeczami

tak, jasne... smutaniem się...
ja Ci tu posmuce...
jak bedzie trzeba, to bedziesz do nas przyjeżdżać, do naszej kliniki :)
ja mam dużą chate... i jeszcze imprezy bedziemy robić ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :)

no z moim zwiazkiem to bylo tak ze chodzilismy rfazem do podstaowki i kiedys mnie zapytal czy bede z nim chodzic :lol: zgodzilam sie , ale to byl zwiazek "przedszkolny" :lol: wcale nie rozmawialismy, nie spotykalismy sie poza szkola to bylo takiedziecie gadanie, no ale data sie liczy :D potem jakos z nim zerwalam :lol: i w liceum zaczelismy sie spotykac tak normalnie, i wyszla z tego milosc :) byly w naszym zwiazku burze i tornada ale i piekne tecze..... najchetniej to bym liczyla nasz zwiazek od dnia slubu.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

a ja już po pracy, od razu wlazłam na forum do Was ;) właśnie mój prawie mężuś zrobił mi pycha obiadek :)
niemam @ nadal :(
w niedzielę zatestuje jak coś (chociaż to niemożliwe abym była w ciąży)

dobranoc kochane :zzz:

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pinka88 pisze:
(chociaż to niemożliwe abym była w ciąży)

a tam niemożliwe, byłoby niemożliwe jakbyś seksu nie uprawiała, a zakładam, że jednak był jakiś skoro myślisz o teście, powodzenia, 3mam kciuki za kreseczki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

tak z ciekawości tylko zatestuję, ale wkurzona jestem troszke, że leki nienaprowadziły mojego cyklu na prostą :wink:
może @ zlezie niedługo bo coraz badziej bolą mnie sutki

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widze Kika84, że Ty ;) jakaś mało imprezowa jesteś, bo sie nie odniosłaś do moich planów :D
;) jak mi sie dzieci porodza, to już nie bede taka chętna do balangowania :P

hmmm... cicho u nas jakoś ;) dziś, grzecznie ;) ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pinka88 pisze:
tak z ciekawości tylko zatestuję, ale wkurzona jestem troszke, że leki nienaprowadziły mojego cyklu na prostą :wink:
może @ zlezie niedługo bo coraz badziej bolą mnie sutki

:aa:
testuj :lol: ja tez jetsem ciekawa

a ja bylam dzis na spotkaniu w sprawie dodatkowej pracy :)
czekam na tel dzis wieczorkiem maja mi dac znac :D

bardzo bym chciala zeby zadzwonili :!: :!: :!: bo dodatkowa kasa zawsze sie przyda :)

no ja juz mam po imprezach ale moze w sobote pojade na disco :D
ale to moze bo cosik moj mnie nie chce puscic
a to takie babskie party maja byc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emimka :lol: :lol: ja właśnie bardzo imprezowa jestem, tyle, że słabo widzę takie imprezy od kliniki do kliniki, nie mniej skorzystam z chęcią z zaproszenia coby nasze dzieciaki mogły się razem pobawić, umowa stoi??

ewell 3mam kciuki

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]