Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 9:15 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

oo widzisz, może to będzie wizyta przy okazji potwierdzająca ciążę (ah jakbym bardzo chciała) co Ty na to?? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj Kikuś aż mnie zam urowało... :shock: ...pewnie, w głębi duszy bardzo bym chciała...inaczej bym do wszystkiego podeszła gdyby się okazało ,że fasoleczka zrobiła mi psikusa....ale niestety to raczej nie możliwe... :( ...co prawda nie zabezpieczamy się z Ł...
ale on nigdy nie kończy w środku... :oops: wiem, pewnie napiszesz ,że tak najłatwiej mozna zajsc w ciążę, ale u nas ta metoda skutkuje juz kilka lat.....
nie chcielismy bejbika to nie było...potem chcielismy i w pierwszym cyklu udało sie...tak samo było przed Dominikiem...także sama widzisz... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie wygaduje takich bzdur typu, że tak najłatwiej... jakoś w moim przypadku nic nie najłatwiej, mogę próbować wszystkiego a i tak skutek sama znasz... strasznie mnie wkurza taka gadanina, że jak przerywany to najłatwiej zaciążyć, bo co niby :?: :roll: a z Ł. może pogadajcie tak od serca-- co on ma za opory :?: :?: a poza tym gdzieś kiedyś czytałam-- tzn. najpewniej w jakimś CKMie albo Playboyu-- że stosunek przerywany wspomaga prostacie, więc może powinniście pomyśleć o czymś innym, tzn. nie to żebym jakoś w to wierzyła specjalnie, ale mój jak to przeczytał powiedział nigdy więcej :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehe...dobre z tą prostatą....no może o tym przerywanym ze najłatwiej ..to zle się wyraziłam..chodziło mi tylko o to ,że żadna to metoda anty i tyle.... :wink:
a u mojego Ł to po prostu strach....Kikuś ile mozna gadac a on ciągle swoje...ze badania przedewszystkim i takie tam...to pokornie go słucham i stąd dedcyzja o wizycie... :D
wiem tez ,że gdybym częsciej wspominała o dziecku to pewnie w koncu by mi uległ...ale ja tak nie chcę ...chce żeby była to tylko i wyłącznie Jego decyzja...rozumiesz? buzka
a ja wcinam spaghetti.... :je: ...hmmm i DUPA ROSNIE!!!! :D heheheheheh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przynajmniej Twój się boi, a mój to co, nic a nic, jeszcze do tego jego zdanie: mamy czas, czym mnie doprowadza do szału, bo tego czasu nie mamy w ogóle, jak się nie ma owulacji, to przepraszam jaki czas, w ogóle do naszego problemu podchodzi bez niczego... chyba wolałabym być na Twoim miejscu, to co innego jak dwie osoby przeżywają, niż jak ja sama

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmmmm....własnie...więc tak zle i tak niedobrze :( nie wiem która z nas ma ''gorzej''.....moze ja mam trochu lepiej bo mi wystarczy tylko (hehe) pozbyc się razem z Ł jego obaw i wtedy to znając moją płodnosc mysle ze szybko zajdę w ciążę....chociaz tak mało rzeczy jest w życiu pewnych....ehhh sama nie wiem.a ty kochana nie trac nadziei i molestuj swojego ile się da :bum: :okk: ....i tak jak Wiosenka radziła, coby pózniej tak wyglądał :ddd: hihi....tak bardzo chciałabym cii poprawic hoomorka....och te nasze chłopy...
a wogole to widze ze nigdy nie mozemy się spotkac na forum razem....zawsze jakis dialog ktos prowadzi...no laseczki gdzie jestescie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja się melduję :) Wczoraj też byłam, napisałam posta takiego że hej i mi wcięło i się wkurzyłam i wyłączyłam.

Na początek Marzenka - dla Twojej córeńki [*], baardzo mi przykro :cry: ; a Wiosna ma rację: jesteś jeszcze baardzo młoda i masz szansę na liczniejszą jeszcze rodzinkę! A Twój Aniołek będzie Cię na pewno wspierał!

Kika - KONIECZNIE DO LEKARZA!!! A może to po prostu jakaś anemia lub coś w tym stylu i stąd Ci się cykle knocą???

Ewek - no, cóż... w moim przypadku jak już coś tak bardzo w kontaktach miedzyludzkich narośnie to musi być jakaś burza, żeby się rozładowało. Może to pomogłoby Waszej przyjaźni? Porozmawiajcie szczerze, bez ogródek o tym, co Was oddala.
No i smacznego :P:

Wiosna _pozdrowionka (chyba my tutaj obie jesteśmy te "wiekowe" :lol:)

A jeszcze jedno:
Mój mąż bardzo mnie wspierał po stracie... To On namawiał mnie, żebyśmy już starali się o dzidziulka, ja się bałam, On zwykle mnie pocieszał, był tą optymistyczną połową. I chyba dzięki temu w końcu i ja przekonałam się i poczęła się Zuzia :D

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj ale się rozpisałyście :kjk: aż miło
jeśli chodzi o badania to ja nie rozumiem facetów, ale się tego boją :roll: ,moj naszczęście w nie robił mi nigdy problemów. Jak nie mogłam zaciążyć i nic u nie nie znalazł lekarz to on bez problemu zgodził się na badania, i tak jak mask0 napisala o swoim wspiera mnie i twierdzi że bedziemy sie starać do skutku, za to go kocham.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 też podejrzewam anemię, zapomniałam dzisiaj ze złości i innych takich pójść do lekarza

ewek też swojego molestuj, wiesz przytrzymaj itd :lol: :wink:

wiosenka a co Ty o sobie tak mało dzisiaj??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika idź przebadaj się jak najszybciej, nie ma żartów - jak sie staracie o dzieciątko to wiesz przecież, że Wasze zdrowie teraz jest najważniejsze!!! Mam nadzieję, że jutro pójdziesz do lekarza i nikt ani nic Ci w tym nie przeszkodzi! :zł:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj troszkę zabiegany dzionek, a ja mam nowego lokatora wczoraj przyszedł w odwiedziny piesek i nie ma ochoty sobie pójść, byłam w sklepie powiedziałam o znajdzie i ... sama nie wiem podoba mi się inie wiem czy chcę aby się znalazł włąściciel, ale zobaczymy co będzie[/b]

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 ja niestety mam wybujałą wyobraźnie i potrafię sobie wynaleźć tysiąc tysięcy chorób co powoduje, że strasznie boję się takich rzeczy jak morfologia, z resztą 6 lat temu byłam badana pod kątem nowotworu i mam taki uraz że hej, sam stres wraca i to tak okrutnie, ale oczywiście, to nawet nie o dziecko chodzi, tylko o mnie samą, muszę pójść i wziąć się w garść

wiosna a jaki ten psior, duży, szczeniak, śliczny???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika - tymbardziej na badania ale już!!!

Wiosna No, cóż... tak to jest ze zwierzątkami :)
Moje dzieci bardzo chcą pieska, ja nie chcę się zgodzić... ale pewnie jakby mi przyprowadziły jakiegoś czworonoga to by mnie przebłagały. Na szczęście na razie o tym nie wiedzą :lol:

Ja już idę spać, bo Mężuś czeka na komputer! Dobrej nocy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask kurde ta przybłęda tez mi się podoba ale udaję twardziela i twierdzę że będzie trzeba oddać , jakość muszę wyjść z tego z twarzą

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam laseczki :D ...a ja mam w domku 2 czworonogi...tzn...kota i psiaka i czasem to nie jest za wesoło...te dwa urwisy potrafią chate przewrócic do góry nogami :shock: ...ale i tak są kochane :wink:
Kika skąs znam tą wyobrznię....myslałam ,że tylko ja tak mam....zaczęło się jak miałam 7 lat i wujek zmarł na raka....prostaty....kilka dni pozniej myslałam ,że mam to co on i zakomunikowałam mamie ,że tez umrę :D ...pózniej było kilka małych choróbek, a największe wczyty miałam jak juz Agatka była na swiecie, zaczęły mi się pojawiaxc na ciele dziwne wybroczyny-siniaki, bolały mnie stawy i do tego powiększone węzły chłonne....oczywuiiscie suma sumarum czytając o objawach białaczki miałam je wszystkie...na szczescie okazało się, że jestem całkiem zdrowa....a pamiętam ,że tak straaasznie bałam sioę isc zrobic badania...byłam pewna ,że cos mi jest....teraz się z tego smieję, ale jak sobie przypomnę....brrrrrrrrrrrrrrr :?
na szczęscie ostatnio biorę wszystko bardziej na luz....ty też powinnas :wink:
Wiosenko a co to dokładnie za psiaczek?
buzka for all!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To moja znajda :D

http://img204.imageshack.us/i/s5000735.jpg/
Obrazek

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

śliczna :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikusiu, skarbie - byłaś u lekarza?

Wiosna nie dziwię się, że musisz udawać twardzielkę - śliczny ten psiunio :)

Ewek - pies i kot pod jednym dachem - to rzeczywiście musi być wesoło. Choć pewnie wbrew obiegowym opiniom wcale nie żyją jak "pies z kotem" :lol:, tylko bardzo się lubią?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie poszłam bo mojej lekarki nie było :evil: ale w nagrodę dzisiaj dostałam w nocy paraliżu lewej ręki i do tej pory mnie trzyma, w nocy miałam wrażenie, że to od np leżenia na niej mi zdrętwiała, no ale zdrętwieć a sparaliżoważ to zupełnie co innego, nie wiem o co chodzi... może dlatego, że sztangę męża przenosiła w nieodpowiedni sposób, a ja dość drobna jestem, ale i tak muszę iść do lekarza, przecież nie wiadomo co to i od czego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to straszne co piszesz, koniecznie trzeba się udać do lekarza i daj znać co Ci zalecił. Pozdrawiam

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]