Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 nie nadrabiaj, a raczej opowiadaj o wakacjach, jak co i dlaczego???

wczoraj mieliśmy niespodziewaną imprezę, spotkaliśmy naszego światka, no i siłą rzeczy się wypiło, ależ mam kaca, ale nie z przepicia tylko przepalenia :? miałam taką ochotę na fajka, że szok, normalnie zachcianka, teraz mam kupę sprzątania ot co!!

miłej sobotki kochane :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam i ja
dzisiaj pracowity dzień w ogródku, a wczoraj mój m miał 39 urodzinki i dość długo szlajaliśmy się po miescie :D
a za rok mam nadzieję że wkońcu uda mi się zorganizować taka większą imprezkę. Bardzo bym chciała tak podziękować rodzince i znajomym za poprzedni rok , tym którzy byli z nami jak wszystko zaczęło się sypać, myślałąm że te urodzinki męża takie będą ale jakoś nie mam siły na większą ilość gości,a tak by mąż miał niespodziankę i wszyscy ci co by przyszli. Ale się rozpisałam do wieczorka.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja też będę wieczorkiem... :D ...teraz jadę się popluskac :D
gorąco u nas rtak ze nago po domku chodze...uffff.....nawet zwierzaki nie moga miejsca sobie znalezc.... :roll:
witam babolki :wink:
MaskO miło ze jestes.... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosna najlepsze życzenia dla mężusia: niech wszystko układa się po jego myśli :!: :!: :!:

u nas upał masakryczny :roll: ale wolę chyba upał niż zimno :evil: :x toć opalić się muszę :lol:

mam taki cellulit, że nie mogę założyć większości swoich letnich ubrań, coś się ze mną przez ten rok stało brzydkiego :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie, upały chyba wszędzie, ze mnie też leje się ciurkiem, mimo, że ja z sierpnia jestem, więc powinnam lubić takie klimaty :wink:
I pewnie że lubię, ale jak sobie siedzę nad wodą, słucham szumu morza (ew. rzeczki), a jak mam nadążyć za moją trójką to już nie jest tak różowo. Tymbardziej, że Zuzka jednak prawdziwa jesienna dama, której takie temperatury zdecydowanie nie służą...

A nasze wakacje (mam nadzieję, że to dopiero pierwsza część) upłynęły zdecydowanie zbyt szybko :( Byliśmy w Rymanowie Zdroju tylko 10 dni, blisko (1,5 godz. jazdy od domku), tak, żeby nie zmęczyć się zbytnio podróżą - i zdecydowanie polecam, bo spokój, cisza, piękna górska rzeczka (bardzo szumiąca :)), pijalnia wód leczniczych (przepyszne :wink: ), bliziutko Słowacja (knedliki, zmarzlina, itp.), rowerkami można pojeździć, po lesie połazić, po górkach się powspinać, a, no i najwazniejsze: jest tam mikroklimat, w którym jest duże stężenie jodu, więc jak ktoś ma za daleko nad morze, a groty solne go nie bawią..

No i po prostu super było, mogłabym w tej chatce cały miesiąc siedzieć!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A u nas teraz pada, jest chlodek i nawet siedzę pod kocem :)
kurcze zrobiłam masę do toru, a ona beszczelnie mi sie zwarzyła ale jestem zła :foch:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to współczuję Wiosna - nie cierpię takich sytuacji... :evil:

Pozdrowienia dla Twojego Męża :)

I wyślij trochę chłodku do nas, please...

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 dziękuję za pozdrowienia :D a co do chłodku to i do Was przyjdzie. Tak,że jeszcze chwilka i będziecie siedzieć pod kocem :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam :D ....
oj Wiosenko musiałas wykrakac??... u nas pogoda okropna, całą noc burze szalały, a teraz zimko i pada...buuu :x
a jak w koncu torcik? udał się?...dołączam się do życzonek dla Twojego mężusia....sto lat! spełnienia marzeń, oraz wymarzonej dzidzi :wink: ....no i trochu kasiorki, bo napewno się przyda.. :lol:
a ja mam ogólnie troche dziwną sytuację....moja przyjaciółka łapie fochy, bozaprzyjazniłam się z bliską sąsiadką....(moze ''zaprzyjazniłam'' to za duze słowo)....po prostu fajnie się nam rozmawia...pomagamy sobie z dzieciakami no i nasi faceci straaasznie sie dogaduja...oczywiscie tej drugiej sie to nie podoba...jest strasznie zazdrosna....wczoraj powioedziała mi ze mam przemyslec swoje zachowanie...przeciez to smieszne( bynajmniej) :shock: ...oczywiscie robię zcesto spotkania w domku na których laski są obie....no ale czasem spotkam sie z jedna albo z drugą i skaczemy wtedy gdzies na browarka....kocham moją przyjaciółkę, wiele dla mnie znaczy ale rozwala mnie jej zazdrosc... co myslicie?
Kikuś a o celulicie to nic nie mów....jeszcze w ciąży z Dominisiem nosiłam krótkie spodenki nawet w 9 miesiącu :D ...i tak jak u Ciebie w ciągu niecałego roku tyle się go nagromadziło....MASAKRA normalnie!
powiem Ci szczerze ,że wydałam na kosmetyki kupe kasy i dopiero okłady ze zwykłej kawy dają jakiś rezultat....także do dzieła! :wink:
pozdrawiam wszystkie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olać zazdrośnicę, ja miałam podobną sytuację i nie żałuję, ze zerwałam kontakt z tą zazdrosną... od zazdrości się zaczyna, później manipulacja, wjeżdżanie na psychę itd. nie ma sensu, ja to mówię z perspektywy czasu, ale wtedy było mi bardzo ciężko, nie wyobrażałam sobie życia bez tej zazdrośnicy, teraz jestem spokojna i w pełni szczęścia wśród przyjaciół, zazdrość to niezdrowe uczucie i łamie wszystkie przyjaźnie i miłości, tak już jest

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny
Ja też jestem zdania jak Kika że zazdrość niszczy, może umów się z nią aby to wyjaśnić, a jak nic to nie da to faktycznie lepiej trochę pocierpieć i dać sobie na luz niż się męczyć.
pozdrawiam

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale u nas burza :evil: :evil: kto przegonił upał, no kto :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam was wszystkie serdecznie!!

jestem tu nowa,ale tak jak i wy mam tragiczne wspomnienia.
jestem juz 33 letnia "wiekowa mezatka" z 13-letnim stazem. mamy juz "wesola trojce": 12-letnia Klaudie,10-letnia Nicole i 3-letniego Maximilienka. mnie jednak wciaz bylo i nadal jest malo,bo od zawsze pragnelam ogromniej rodziny. no i w koncu znow nam sie udalo(zeby bylo smieszniej zaszlam w ciaze w 11 urodziny Klaudii). jak to zawsze bywa byla wiekla radosc,ale i obawy. no i niestety stalo sie najgorasze,w 27 tyg ciazy sracilam moja mala coreczke. to byl najtragiczniejszy dzien w moim zyciu. nadal bardzo mi ciezko ile razy o Niej pomysle.

niemniej jednak jestem za tym zeby probowac,bo nie ma wiekszego szczescia jak malenstwo,ktore dzieki nam przychodzi na ten swiat i na naszych oczach dorasta!!!!
bierzcie sprawy w swoje rece!!!
bede czekac na pozytywne rezultaty!!

pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marzena03 światełko dla Twojej córeczki- aniołka [*], przykro mi, że Ty również musiałaś przez to przejść

kiedy podejmujecie kolejne próby??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
o to teraz będzie nas więcej do wspierania sie marzena 03, to przykre że też straciłaś dzieciatko, ale jeszcze jak na 33latkę to masz szanse na sporą gromadkę , czego ci serdecznie życzę :D , a co do wiekowej to nie wiesz co piszesz :yhy: żeby ja tyle miała :dada:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki za mile slowa!!

12 lipca minal rok ,jak moja corcia zostala aniolkiem[************]

co do naszych staranek,to chyba juz nic nie bedzie. wiem jak to brzmi,bo was namawiam,a sama odpuszczam.po prostu nauczylam sie nie planowac wszystkiego w 100 %,bo niestety nie wszystko wychodzi. ale z drugiej strony nie zamykam wszystkich "furtek" i jak "ktos" zechce zawitac w naszej rodzinie ,to przyjme go z ramionami otwartymi najszerzej jak sie tylko da!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malgora zniknęła chyba już na amen

ależ łeb mnie boli chyba z piwem przesadziłam wczoraj :roll: :evil: normalnie do tego moja zmarła mama śniła mnie się :evil: niezbyt dobrze, coś mnie denerwował ten sen, chyba znowu magnez mi spadł :roll:

a poza tym zimno jak pieruny :evil: nie może tak być o nie

co tam u was kochane :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam popołudniowo :D
Marzenko dla Twojej córuni -aniołeczka kochanego [*] :-{:
wybacz , ale jesli chodzi o moje danie to sama mówisz ,że zawsze marzyłas o wielkiej rodzince...( chociaż nawet teraz masz juz kogos kto będzie Cię wspierał na starosc , no i wnuków tez sporo będzie napewno :D )...ale jesli marzysz jeszcze o dzieciątku to ja też Tobie mówię DO DZIEŁA! prubowac trzeba....buziaki :*
Kika pogoda naprawde do doopy....buuuu :( ...a ty biedna pewnie kacyka masz małego....to kuruj się , kuruj :wink:
a gdzieMalgorka :?: hop hop!!!!!!!!!
a na mnioe wczoraj zazdrośnica się całkiem pogniewała...nawet dokładnie nie wiem o co...chociaż mówicie ,że nie warto walczyc o takie osoby, to łatwo powiedziec...trudniej zrobic...wiele razem przezyłysmy i nie potrfiłabym chyba całkiem zerwac z nią kontaktów./....ehhhh...jakie to chore...
a mój Ł sie rozchorował bidny...latam nad nim od rna...a najgorsze jest to ze idzie na nocke dzis... :shock:

a ja wczoraj kupiłam telefonik dla siebie , nie jest super nowy ale bardzo mi się podoba....wyswietlacz moze słuzyc jako lusterko :D , jest cały metalowy ,SREBRNY I rozsuwany...LG
a co u was?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

miałam ten telefon LG, dość sporo mi służył, później pożyczyłam itd, ale na sam koniec to odmówił posłuszeństwa, więc nawet go nie można było sprzedać, mój brat ma jako zabawkę

właśnie pisałam, że mnie też było trudno zerwać znajomość, i podkreśliłam, że teraz z perspektywy czasu wiem, że to dobre było rozwiązanie, bo wtedy tego nie odczuwałam, myślałam, że cały świat mi się zawali itd, ale musiałam to zrobić, miałam tego wewnętrzną potrzebę

czyszczę jelita bo mnie się trochę spasło i czuję się jakoś dziwacznie, w głowie mnie kręci itd. słabo mnie, a jeszcze nie przeszłam na głodówkę, dopiero przygotowuję na nią organizm :evil: bosz co mi jest, jakoś w ogóle się od pewnego czasu kiepskawo czuję, chyba powinnam iść do lekarza, a nie zastanawiać się czy mi przejdzie, w sobotę tak zasłabłam, że masakra, może jeszcze dzisiaj skoczę :oops: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kikuś kochana dbaj o siebie!....i jak masz jakies obawy to koniecznie leć do lekarza....a z tą zazdroscią to moze masz rację...moze ja kiedys tez stwierdzę ,że zakonczenie ''takiej'' znajomosci było jedynym dobrym wyjsciem....duzo się nad tym zastanawiałam...
a mnie strasznie brzuch od wczoraj boli....nie mocno ale tak wkurza....jakby jajnik czy cos....dziwne ,bo chyba na płodne jeszcze za wczesnie....hmmmm :?
a wogóle to muszę się wam pochwalic....w koncu zdobyłam się na odwagę i zapisałam się do gina do innego oczywiscie :wink: )
WIZYTA 17 SIERPNIA!!!!!!!!! :D
NIE wiem dlaczego ,ale mam ogromnego pietra....brrrrr :oops: :roll:
piszcie cios...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]