Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 9:16 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ola miłego wypadu.
Ja po egz. - oblałam na łuku, za płytko do koperty wjechałam :evil: a na egz. czekałam tylko 1,5 godz. i zamiast o 11:30 szłam do auta po 13 :twisted: bo pierwszeństwo mieli ci co zdali dziś teoretyczny :bum: ale nie przejmuje się
do tego popołudniu dostałam okres także pełnia "szczęścia" u mnie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra dzięki za info. Najważniejsze, ze Karinka zdrowa ;) Gugelek wracaj do zdrowia i do domku ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

GUGELEK wracaj szybko do nas :)

My od wczoraj w domciu a już trzeba powoli się szykować do kolejnego wyjazdu :) Za tydzień będziemy nad morzem odpoczywać :D Przedłużył nam się ostatni wekend i zostaliśmy na wsi cały tydzień :) Pogoda była cudna na rybki jeździliśmy a Madzia szalała w baseniku. Do tego zakochałą się w krówkach i ciagle chodziłą odwiedzać sąsiada i jego krówki byki i małe cielaczki :D

Nehel pewnie pisałaś ale gdzie się wybieracie na te wakacje ?? Ja wyjeżdzam w piątek żeby na sobote być w Darłowie.
Ambra a Ty gdzie będziesz??

Buźka dla wszystkich maleństw :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia nie ma się co przejmować ważne żeby się nie poddawać :!: :!:
i tak jesteś wielka że wytrwałaś egzaminy i podchodzisz dalej mój sąsiad jak się dowiedział jak wygląda egzamin to stchórzył i rzucił prawko chociaż już kiedyś miał ale jak się jeździ na podwójnym gazie...

Cien my jastrzębia góra ;) w Darłówku mogę polecić stołówkę w szkole.Duże,tanie porcje i co najważniejsze smaczne zawsze drugie danie do wyboru a zupa w wazie :wink: aaa i koniecznie idźcie sobie na kebaba do "Diany" pyyyyyycha ;)

Ola już przestać się tą wagą przejmować tyś chudzina jest :lol:
a gdzie jedziecie??

my już ostatnia kawkę pijemy,młoda pod prysznic,mleczko do dzioba i o 00.00 wyjeżdżamy :lol:
jutro pewnie wieczorem was nawiedzę :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra spokojnego wypoczynku życzę i dużo słońca :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola no będę musiała założyć :) jak znajde chwilkę to się pobawię :P

Gugulek wracaj do zdrówka szybko :) trzymaj się ;)

Cien my jedziemy w Lubelskie :) już sie doczekac nie mogę :D:D

Aga ja miałam usuwaną ósemkę pod narkozą a drugą w znieczuleniu takim że całą dobe nic nie czułam a szwów miałam z 5-6 :P najgorsze te ściaganie potem ehhh
współczuje tych ósemek to jest pieruństwo :evil:

Ambra ja też zawsze jak nie mam siły gotować to robie pyzy z barszczem hehe :D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra ta może i chudzina ale pierwsze co mi się odkłada tłuszyk to na brzuchu :twisted: i tego nie cierpię :twisted: Jak tam pogoda nad morzem?? My jedziemy do Zakopca :D

U nas od rana jakiś głupek wiertarą szaleje :evil: :twisted: jakbym tylko wiedziała który to bym sobie tam przeszła :twisted: bo w klatce pisze jak byk,że w niedziele i święta nie wolno robić prac remontowych w mieszkaniach :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wysiadam i staje obok wrr... Madzia ostatnio często w nocy się budzi i jęczy mi że chce z nami spać łóżeczko to normalnie parzy Ją. Chodzi spać po 21 a wstaje już o 6. Jak tak będzie na wakacjach to Ja chyba na plaże pójdę spać a moi rodzice będą się męczyć z tym urwisem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witamy już z nad morza :lol:
podróż długa jechaliśmy 9h Kaja przespała caluteńką drogę obudziła się dopiero pod ośrodkiem :lol: :lol:
wczoraj pogoda do spacerowania słońce troszkę świeciło ale słabo no a dzisiaj już od rana świeci i ani jednej chmurki na niebie idziom na plaże :lol: :lol:
ośrodek cud miód ;) dla dzieci raj !!! sama zieleń,huśtawki,piaskownica,zjeżdżalnia,żadnych aut na podwórku no bomba
dla starych też jest rozrywka - piłkarzyki,bilard,siatkówka,kosz,ping pong i siłownia :lol: bardzo zadowoleni jesteśmy jakieś zdjątka wieczorem bo A. mnie goni o kawę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra to korzystaj ze słoneczka jak najczęściej :D Fajnie że tyle rozrywek macie wokoło :) A masz jakiegoś linka do tego ośrodka??

My dziś od rana na nogach.
Żłobek - gdzie jeszcze nie wiadomo kto się dostał i każą dalej czekać do końca lipca wrrr...
Urzad Pracy - gdzie nadal nie ma dokłądnej odpowiedzi czy dostane dofinansowanie do działalności wrrrr...
Byłam też na targu bo chciałam Madzi gumiaki kupić ale te rozmiarówki są fatalne jedne na styk były a w drugich pływała więc skończy się na ym że nic jej nie kupie.
Ale za to w Silesii byliśmy i w C&A kupiłam małej bluzeczki po 9zł śliczne - wogóle dużo przecen znowu jest :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien żłobek masz tak jak ja przypomnieć się na początku sierpnia :D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! My ciagle w zabrzu, ale już w piątek się zwijamy na wieś :$%^:
za to dziś po wizytach w a'gugu i wiki mały ma nowy wóz :D :pho:

jechaliśmy z zamiarem kupienia tako jumper x kolor zielony bo i gondolka fajna i spacerówka super, a w końcu po spędzeniu w sklepach coś koło 2 h wzieliśmy x-landera niebieskiego spacerówkę :D
test będzie jutro na spacerze bo dziś już za późno , zresztą mały już spi, cały dzionek był spiący, bo i pogoda też średnio fajna niby słońce ale burzowe, i padało nawet popołudniu 2 razy :roll:
za mam teraz do sprzedania spacerówkę chicco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja :).

CO do urlopu to ja już się doczekać nie mogę a gdzie tam 24 :P. Za to może spotkamy się w Zakopcu :).

Ambra to super duo pogody zycze :).

Jutro jade do mamy po jakies zakupy wyprawkowe a dzisiejszt dzionek spedziam z dziewczynami z forum Gliwickiego i bylo bardzo bardzo fajnie :).

Paulusia juz spi a ja gram w SIMS 3 i czekam do 23 na mojego J.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga jakie wrażenia z sims3?? Ja mam 2 i prowadzę tylko 1 osobę , 2 to już za dużo dla mnie nie umiem ich opanować :oops: Ale kocham tą grę, często w nią grałam jak byłam w ciąży

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej hej
u nas pogoda fajna,nie wymarzona ale na plaży posiedzieliśmy,po południo lunęło raz a do porządku i później słonko więc poszliśmy do Rozewia plażą :lol:
a teraz siedzę ze spuchniętą stopą :? nigdzie się nie wywaliłam,nie uderzyła normalnie szłam a boli jak cholera nie mogę stanąć jak do jutra nie przejdzie to do lekarza :roll:

Cien http://norda.lezak.pl/ tu jesteśmy ;)

no i nie zdążyłam wszystkiego naskrobać
spadam bo A.mi będzie robił okład oby pomógł :buu:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc :)
Dziękuję za gratulacje :)
Jestem od wczoraj w domku.. troszkę mnie przetrzymali niestety... :roll:
Tak w skrócie to poszłam 29.06 dostałam dziennie po jednym zastrzyku i w czwartek 2.lipca kroplówke koło 11 i miałam sobie z nia chodzic, żeby się powiekszylo rozwarcie... koło 15 doszedl do mniej moj maz i spacerowalismy sobie razem, nogi mnie bolaly, slabo sie czulam bo nic nie jadlam od rana a nic sie nie chcialo ruszyc.. podpinali mnie na ktg ale nic sie nie dzialo :roll: uparta byla ;) o 16 położna powiedziała, że jakby był lekarz to by mnie już odesłal spowrotem na patologię bo nic sie nie dzieje... ale położna dała mi szanse i o 16:30 zaczęłam czuc skurcze, takie słabe i nieregularne ale zawsze.. no i sie powolutku rozkrecało :) o 19 zaczeło się już tak na dobre i mnie położyli ;) D. był cały czas przy mnie i dzielnie mnie wspierał. o 19:30 położna przebiła mi pęcherz płodowy bo sam by się chyba nie ruszyl ( swoją drogą dziwne, że tyle tych wód tam było ;) ) no i akcja sie zaczela :) szczerze mówiąc nastawiałam się na gorszy ból i te nieregularne skurcze były bardziej uciążliwe od tych już właściwych i partcyh ;) wiadomo, że bolało ale myslałam ze bedzie gorzej :) o 20:50 przyszła na świat Karinka, tylko, że była owinięta 3razy pępowiną i położna jak ją odkręcała to jeszcze wkręciła między to swoje narzędzia i troszke byłam w szoku jak mi Małą położyli na piersiach już bo się bałam, że nie oddycha bo nie płakała.. ale D. mnie uspakoił, że wszystko jest ok i że cały czas oddycha:) miała 3780 i 58cm ;) dostała 9pkt ze względu na kolor skóry...
Byłam szczęśliwa :)
ale potem się okazało, że łożysko jest niekompletne i musieli mnie uspic i wyczysic... jak sie obudziłam okazało się, że jeszcze mi coś tam grzebią i zszywają i widziałam, że są jacyś poddenerwowani :shock: okazało się, że jak mnie zszywali to w miejscu szycia pękam i krwawie na nowo :? przyszedł inny lekarz i kazał mnie uspic drugi raz i zszywali mnie na nowo :shock: Straciłam wg wpisu 400ml krwi ale położna stwierdziła, że mogło byc tego więcej i przez to leżałam całą noc na obserwacji a potem miałam tragiczną morfologie i musiałam brac serie 10 zastrzyków z zelazem i wypuscili nas dopiero wczroaj ze szpitala...
ale jestem przeszczesliwa :)
Mam nareszcie swojego Szkraba :) Karinka jest przesłodka i grzeczniutka ;) je, śpi, robi kupki i śmieszne miny jak jej tata ;):):) bałam sie dzisiejszej nocy bo w szpitalu spała ze mna na łożku a w domu jej nie chciałam do tego przyzwyczajac.. ale jak po kąpieli sie najadla tak spala w swojej kołysce do 3 potem ją zabrałam do karmienia i dalej spała u siebie do 6 ;) dostała jesc i dała mi sie wyspac do 9 ;)

hm troszke sie rozpisalam ;) mam nadzieje ze wybaczycie:)
pozdrawiam Wszystkie kobietki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gugelek super ze juz w domku jestescie i wszytko oki. Oby mala byla zdrowa i szbyko wam rosla:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek jak czytam ten opis to normalnie niewierze pewnie coś źle zrobili na początku i narazili na niepotrzebne bóle - ale oni się nie przyznają. Na szczęście skończyło się dobrze i już wróciłaś z śliczna kruszynką.
Czekamy na zdjęcia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek gratuluję :D Fajnie, że jesteście w domu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugulek gratuluje przeżycia takiego okropnego porodu, dzielna byłas :)
oby teraz mała dała Ci duuużo radości :) niech da Ci sie wyspać i odpocząć jak najwięcej :)
caluski dla nowej małej forumki :D;D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]