Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:48 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dokladnie na spokojnie :)

najlepiej robic tydzien po spodziewanej @
ale ktora z nas wytrzymuje heh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja wam mowie dziewczyny- te testy to jakies wybrakowane ostatnio produkuja :/

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu :evil: po południu test można zrobić dopiero dzień po terminie @, w ten sposób wskazanie może być błędne, oż Ty, wystarczyło tylko jakieś 12 godzin poczekać :yhy:

ewell ależ ona ma boskie oczy-- no napatrzeć się nie mogę, już widzę tych adoratorów, ahhh, cudeńko istne cudeńko

tekst przeczytałam, ale leciałam na cmentarz ogarnąć groby, więc się nie ustosunkowałam :oops: bardzo mi się podoba, chociaż mimo to nie działa to na mnie jakoś kojąco, chyba dlatego, że po prostu jestem rozżalona i chyba zazdrosna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oczka to ona ma sliczne kazdy to mowi
juz jednego adoratora ma za plotem heh

a ja jestem taka dumna mamusia :D :mis:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no bo masz powody :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

emimka no tak mam w co drugi poniedziałek :) a praca niejest nietypowa, jestem ot takim zwykłym magazynierem w firmie farmaceutycznej. Miałam na tak rano, ponieważ zawsze jest dużo zamówień, musimy się z tym uwinąć do około 5:00, a potem kierowcy wyruszają z paczkami w trasę i rozworzą leki po aptekach, żeby już wszystko było przed otwarciem i jak potem chodzicie do apteki, to żeby niczego niezabrakło hihi jakie poświęcenie, nie? :D :)

ewell niunia cudowna, kiedyś nie jednego chłopaka rozkocha w sobie przez te cudowne oczy :aa:

minie dziubasek słodziutki !!! A jak się wogóle czujesz?? :wink:

kasu test negatywny powiadasz.... :hm: ale niema @ więc może, może?? :wink:

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pinka88 pisze:
emimka no tak mam w co drugi poniedziałek :) a praca niejest nietypowa, jestem ot takim zwykłym magazynierem w firmie farmaceutycznej. Miałam na tak rano, ponieważ zawsze jest dużo zamówień, musimy się z tym uwinąć do około 5:00, a potem kierowcy wyruszają z paczkami w trasę i rozworzą leki po aptekach, żeby już wszystko było przed otwarciem i jak potem chodzicie do apteki, to żeby niczego niezabrakło hihi jakie poświęcenie, nie? :D :)

no poświęcenie... i powinnaś mieć z pracy satysfakcje...
każda praca może być fajna...

ewell20 ja tez przeczytałam, ale też nie biore tego do siebie :(

może to jest powód :!: bo kawał cholery ze mnie, a nie anioł :( może dlatego nie ma dla mnie przydziału :cry: :cry: :cry:

ale pracuje nad sobą... dzisiaj były tylko dwa brzydkie słowa i jedno trzaśnięcie drzwiami :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emimka pisze:
może dlatego nie ma dla mnie przydziału :cry: :cry: :cry:

o właśnie idealnie ujęte, też tak mi się czasami wydaje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

emimka pewna satysfakcja jest :) tylko, że niebardzo chce się wstawać...... :zzz: na szczęście to tylko co drugi poniedziałek :)

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
o właśnie idealnie ujęte, też tak mi się czasami wydaje

:wink: nieba sie nie da oszukac :wink:

Pinka88 pisze:
emimka pewna satysfakcja jest :) tylko, że niebardzo chce się wstawać...... :zzz: na szczęście to tylko co drugi poniedziałek :)
Ty leniuszku :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co taka cisza na statku :?: :?: :?:

ahhhhhhhhhh ależ zła jestem, tempka mi spadła, zaczęło mnie ćmić w dole, więc wzięłam no-spę i mi przeszło i teraz nie wiem o co chodziło :evil: :x

wczoraj zeżarłam bombę witaminową prosto z krzaczka, bo nawiedziłam dziadkową działeczkę, aaa chcę tam wrócić jeszcze raz, szkoda, że wnuków i dzieci dziadzio ma, bo pewnie moją część już sobie wyjadłam :evil: :x

czekam na jutrzejsze testowanko, kasu dołączasz??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki :)

Przepraszam, że zmyłam się bez pożegnania, ale zaraz po testowanku przyjechał do mnie mąż i jak mu powiedziałam, to się poryczałam i w sumie troszkę mi ulżyło ;)

Macie rację, póki nie ma @ jest jeszcze nadzieja, ale już nie mogłam wytrzymać z tym testem-zwłaszcza, że miałam go przy sobie ;)

Dzwoniłam dziś do ginki odnośnie tej opryszczki-kazała smarować vratinazolem (czy czymś podobnym), a jak w dniu miesiączki krew się nie pojawi to zatestować i gdy będę w ciąży to przyjść do niej i ona przepisze mi coś innego na opryszczkę.
Ponoć jak już wcześniej miałam opryszczkę to mam jakieś przeciwciała i maleństwo nie byłoby tak mocno zagrożone, ale kto wie jak jest naprawdę ;)

Kika ja chyba zatestuję dopiero w czwartek, bo w środę zawsze po południu dostawałam @, więc znowu będę sobie wmawiać, że za wcześnie, ale za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki :)

Emikma, kika dla każdego jest przydział ;) Tylko kolejka jest tak długa, że nie wiadomo kiedy przyjdzie na nas pora ;)

Pinka jaką masz pożyteczną pracę :) Pewnie ładnie znasz się na farmaceutykach, już wiem do kogo 'uderzać' w razie wątpliwości odnośnie zastosowania danego leku na daną przypadłość hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu kurcze już tyle się w życiu natestowałam, że wolałabym to robić już teraz wspólnie :oops: tempka mi spadła, dlatego jak jutro spadnie jeszcze albo wciąż będzie na tym samym poziomie to nie mam już co testować, bo to wiadomo o co chodzi :roll: zobaczymy, ale chyba poczekam na Ciebie na ten czwartek co mi za różnica w sumie, w czwartek to do gina od razu bym poszła, chyba, że toxo mi nie zdążą zrobić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika nie wiem jak jest u Ciebie, ale u nas jak raniutko pójdzie się do laboratorium, to wyniki są w tym samym dniu, ale po 15. Pomimo, że wszystkie badania wysyłają 80km dalej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas to jest tak, że oni robią wszystko na miejscu w szpitalu miejskim, tyle, że oni robią to czego jest więcej, czyli np. morfologia, mocz itd, a bardziej skomplikowane jak toxo czy chlamydia i inne takie, robią wtedy kiedy mają kilka zgłoszeń :evil: na chlamydię czekałam w tamtym roku 10 dni :evil: nie muszę mówić, że mi się spieszyło :x a z racji tego, że mnie zaatakował cudzy kot, mam duże przypuszczenia, że mogę mieć, bo moje koty są czyściutkie, nie chcę też z kasą szaleć, bo jak pójdę teraz to kurcze będę musiała pójść i z wynikiem, bo nawet jak napiszą, że nie mam, to ona i tak chce zobaczyć, chyba, żeby zabulić, ale pod pretekstem, że kartę na bieżąco uzupełnia :lol:

ja sama nie wiem co myśleć, mam tak wielkie cycki i nabrzmiałe, nienormalnie, że kurcze z samych cycków uważam, że w ciąży jestem, no ale te testy :roll: :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika Ty się nie patyczkuj tylko testuj :)
jakby mi się @ spóźnił chociaż dzień to bym po test leciała albo na betę :)

Fajnie by bło testować razem, ale ja na zbyt wiele nie liczę :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu tu nie ma co liczyć tylko zaciążać, jakby nie tym razem to w następnym cyklu, masz piękne 28- dniowe, ja pewnie musiałabym się wstrzymać, bo taki długi cykl to nigdy mi nie wypadł, no w sumie wypadł jeszcze dłuższy, jak miałam torbiele :? tfu tfu tfu

jakby co to wiesz, wszystkie wysyłamy Tobie pozytywną energię, chociaż do minimum jutro popołudniu 3mamy kciuki, żeby jednak nie przyszła @, a zamiast niej piękne różowe cudeńko

no dobra to testuję jutro, a jak nie wyjdzie to czekam do wizyty gina, więc jutro albo najpóźniej w czwartek, zacznę się poważnie martwić, że coś ze mną nie tak :cry: :cry: u mnie zawsze tak jest, jak zaczyna mi si fajny okres w życiu to i zaczyna się wszystko pie***lić :roll: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu pisze:
Emikma, kika dla każdego jest przydział ;) Tylko kolejka jest tak długa, że nie wiadomo kiedy przyjdzie na nas pora ;)

hmmm ;) a ja myślałam, że czasy kolejek już przeminęły ;)

no dobra... grzecznie czekam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

emimka :lol: to było dobre :lol:

Kika a ja myslałam, że tylko ja tak mam, że ciągle pod górkę i pichaem po oczach (jak mawia mój mąż) ;)
Nie zamartwiaj się na zapas, wszystko będzie dobrze. trzymam za Ciebie kciuki, daj znać czy zatestowałaś, a jak nie to 100% testujemy w czwartek :D
Widziałam wczoraj 3 bociany, ale stały w gnieździe-więc może jutro do nas dolecą hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu pisze:
Widziałam wczoraj 3 bociany, ale stały w gnieździe-więc może jutro do nas dolecą hihi

było pogonić te leniuszki, każdego w inną stronę... one sobie w gniazdku siedzą... a my czekamy... no koniec świata...
;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]