Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

szara to rasowiec rosyjski niebieski, była tak słaba, że nie miała szans na przeżycie, operowaną przepuklinę miała zaraz po urodzeniu, zajmowała drugie tyle co jej ciałko, wręcz niemożliwe to że tyle żyje, lekarka która ją odbierała do tej pory się dziwi, że ta żyje i jest z nią wszystko ok, poza tym mamy cudowną weterynarkę, jak leczenie kosztuje dużo pieniędzy to opuszcza cenę o robociznę, żeby nie obciążało to budżetu, taka kobieta z powołania w pełni

a teraz czas na mojego męża i mojego brata:

Obrazek

modlę się, żeby nie zauważył, że wstawiłam to zdjęcie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika tak myslałam ze to rosyjski niebieski, nie chciałam gafy walnąc hehe, jest taka chudziutka, tak na zdjeciu wyglada, myslałam ze to zwykły dachowiec tylko o takiej pieknej masci :oops: :oops: :oops:

A Twoj mąz... Cóż.. całkiem w moim typie hehe, lubie takich miskowatych facetów. Mój małż nie jest zupełnie w moim typie hehe ;) pod zadnym wzgledem, no moze tylko broda, bo lubie bródki ;) Teraz oczywiście jest dla mnie najpiekniejszy, ale kolezanki moje bardzo siue zdziwiły ze tak wyglada mój maż hehe ;)
No ale wogole zycie mnie zaskakuje na kazdym kroku. Jakby mi ktoś powiedział, ze wyjde za niego to bym chyba śmiechem go zabiła. Znaliśmy sie ponad 10 lat, spotkalismy po jakimś czasie i sama nie wiem jak to wyszło hehehe :)

A braciszek słodki jak nie wiem, zacałowałabym go na śmierc normalnie hehe ;) Te oczka... Ach ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

posprzątałam chatkę trochu..padam na ryjek...buuu.. :ddd:
kika wiem o co Ci chodziło z tym nie braniem do siebie wykresów....a ja w zarcie zapytałam jak to jest ''za bardzo nie brac do siebie...nie wnikac...''...bo ja to z reguły zawsze sie wszystkim przejmuję... :(
''...oj głupia ty ,głupia ty.... :oops: ''
a jesli chodzi o badanie sobie szyjki....nie wiedziałam ze to cos złego jak się nie nabyło tej umiejetnosci... :lol: ...ja nie potrafie i teraz tez mi głupio.. :oops: :oops: :oops:
a małża masz fajnego to fakt....mój tez jest duzy, ma 190cm wzrostu i 96 kg... :D ...i obiecuje ze cie przed nim nie sprzedam ze fotkę wstawiłas...
brat super... :lol:
a kociki macie swietne...mój Rokus to zwykły czarno -biały dachowiec...ale tez jest kochana... :wink:
Malgorka swietna historia z tym aniołkiem...to wprost nieprawdopodobne :shock: :) ....a ja i tak obstawiam Michalinke :wink:
a gdzie się nasza Wiosenka podziewa....chyba się nie obraziła o ten słownik...ups... :shock: :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Małgonia no co Ty, Twój mąż przystojny jest, widzisz, za to mój jest nie w moim typie, tzn. w moim bo moi wszyscy faceci byli tacy jak on, ale jeśli mam powiedzieć jacy faceci mnie najbardziej kręcą to zdecydowanie nie tacy jak mój mąż :lol: ja swojego poznałam w noc z wtorku na środę a w sobotę byłam z nim w pociągu jadąc na wakacje, taka szalona przygoda :lol:

tak między Bogiem a prawdą to też uważam, że to Michalina będzie, a może jeszcze jeden chłopak szykuje się w wyprawę i wtedy będzie Michał

ewek nie gadaj tylko wpadnij do mnie i u mnie posprzątaj już i tak w biegu jesteś ;P

a Wiosenka no właśnie, where are you??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JESTEM WIELKA!!! :D ...UDAŁO SIE!...wyszperałam fotkę Rokusia jak lezy koło mojego śpiącego dziecia :wink:
Obrazek

kika juz się robi....ekipa sprzątająca gotowa do roboty :sese:

Ostatnio zmieniony czw lip 09, 2009 7:03 pm przez ewek1507, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

woooooo jakie zielone oczy, moje mają raczej zielono-brązowe, a ten Twój no zielone zielone, chyba, że mu się tak lampa odbija od źrenic :lol: :lol:

moje też śpią z nami, nie odpuszczą, młodsza co gorsza potrafi w nocy obudzić, żeby ją pomiziać :? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmmmm...sama byłam w szoku jak fotkę pierwszy raz zobaczyłam...a tak naprawdę to własnie przez lampę....a na żywo to ma takie własnie typowo kocie, żółto-zielone :D ...czy jakos tak...
WŁASNIE SIĘ SKAPNĘŁAM...!!! :D ...W REALU MA PODOBNE DO TYCH W MOIM AVKU... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

buu no właśnie moje także, zaczynam tracić nadzieję w tą zieleń kocią, to chyba wymysł w bajka jednak, a nie real

właśnie pogoda leci, ale u nas obrzydliwie będzie :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosenka Hallo :kjk: :kjk: :kjk: :kjk: :kjk: :kjk: :kjk: :kjk: :kjk:

No mamy Kika mezów nie w swoim typie hehe ;)
U mnie tez w sumie zaczeło sie szalenstwem w nocy ze srody na czwrtek hehe ;) Uwaliłam sie jak bąk, opijalam zdane egzaminy z 30 maja na 1 czerwca hehe. To było karaoke, Krzysiek przyszedł jak zwykle sie dosiadł do stolika, zapyałam sie gdzie ma zone (tak na zarty) bo zawsze kreciły sie obok niego jakies laski hehe a teraz był sam i mowi, ze sie rozwiódł :D to ja na to to ozen sie ze mną no i on sie zgodził, w sumie od tego sie zaczeło mozna powiedzieć. We wrzesniu zamieszkalismy razem, w pazdzierniku wzielismy slub cywilny, w czerwcu kościelny hehe teraz minal rok od koscielnego. Jak juz mowiełam kiedys (znamy sie ponad 10 lat) nawet mi sie nie podobał. Poznała nas moja kolezanka. Chodzilismy do jednej szkoły, on rok nizej bo młodszy ode mnie jest. A ja zawsze lubiłam starszych facetów. Pierwszy był starszy 9 lat, drugi (ten co pracował w dziekanacie) 11 a tu takiego szvzyla wziełam hehe ;)

Ewek kicia sliczna, a i córeńka słodka :***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my z moim znaliśmy się z jednego baru, ale tylko z widzenia

ja niestety miałam słabość do młodszych, największa różnica to 3 lata, niby nic tylko, że ja miałam 19 a on 16 więc to już robiło różnicę :lol: ale fajny był

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe jak to mowia w lozku sie wszystko wyrówna ;) I to chyba prawda jest :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tam uważam, że w ogóle ludzie się łączą tylko dzięki feromonom, niczym innym, ile razy jest tak, że się dziwi człowiek, bo laska super, a facet denny, albo odwrotnie... bo seks to seks :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fajne te wasze historyjki... :brv: ...nie było mnie bo znajomi wpadli na kawke :lol:
A TO MOJA....LOVE STORY ... :puk:
ja zmoim Łukaszem jestem dzieki ....PALENIU FAJEK... :D
tak, to nie zarty....byłam wtedy na wczasach z moim byłym(mieszkał w Ustce) ...no i strasznie się wtedy pozarlismy...poszłam na promenadę z 1 fajkiem i jak na złosc zapomniałam ognia...patrze a przy pomniku szopena siedzi grupka osób pijąca piwko, no toposzłam i zapytałam o ognia....a ze fajni byli to mi się z nimi ostało....hehehehe...no i mozna sie domyslic ze jednym z nich był własnie Łukasz...pamietam spojrzał na mnie i powiedział'' fajną masz fryzurkę''...( a taką niegrzeczną wtedy miałam...tzn..poszarpaną)...no i zaczelismy flirtowac...pare miesiecy pozniej pojechalismy razem na wczasy...oni, plus moi znajomi...i zesmy sie dogadali :lol:
najsmieszniejsze jest to ze ja pochodze z Kaszub...on z Torunia, a poznalismy sie nad morzem...
a jesli chodzi o wygląd to od razu jak go zobaczyłam to sie zauroczylam....
mój typ w skali 1-10....on zajmował 10 :lol:
(teraz moze mniej, bo troche zakola ma wieksze i mięsien piwny rosnie...ale ciiiiii :wink: )...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewek1507 pisze:
Fajne te wasze historyjki... :brv: ...nie było mnie bo znajomi wpadli na kawke :lol:
A TO MOJA....LOVE STORY ... :puk:
ja zmoim Łukaszem jestem dzieki ....PALENIU FAJEK... :D
tak, to nie zarty....byłam wtedy na wczasach z moim byłym(mieszkał w Ustce) ...no i strasznie się wtedy pozarlismy...poszłam na promenadę z 1 fajkiem i jak na złosc zapomniałam ognia...patrze a przy pomniku szopena siedzi grupka osób pijąca piwko, no toposzłam i zapytałam o ognia....a ze fajni byli to mi się z nimi ostało....hehehehe...no i mozna sie domyslic ze jednym z nich był własnie Łukasz...pamietam spojrzał na mnie i powiedział'' fajną masz fryzurkę''...( a taką niegrzeczną wtedy miałam...tzn..poszarpaną)...no i zaczelismy flirtowac...pare miesiecy pozniej pojechalismy razem na wczasy...oni, plus moi znajomi...i zesmy sie dogadali :lol: ...niecały rok pózniej w moim brzucholu zamieszkała Agatka.... :roll:
najsmieszniejsze jest to ze ja pochodze z Kaszub...on z Torunia, a poznalismy sie nad morzem...
a jesli chodzi o wygląd to od razu jak go zobaczyłam to sie zauroczylam....
mój typ w skali 1-10....on zajmował 10 :lol:
(teraz moze mniej, bo troche zakola ma wieksze i mięsien piwny rosnie...ale ciiiiii :wink: )...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek1507 pisze:

hahaha :lol: :lol: :lol: a mój z roku na rok przystojniejszy, bo miał i ma wciąż takie dość delikatne rysy twarzy, jak patrzę na zdjęcia ze ślubu to w ogóle dzieciak się wydaje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

szczęsciara!... :D
...a ja zamiast zmienic posta to zacytowałam sama siebie... :( i wyszło ze napisałam posta pod postem....a jak chciałam go usunac to wyskoczyło,że nie mozna usuwac postów na które ktos odpowiedział....
ups!....
mam nadzieje ze nikt mi za to głowy nie urwie... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurde musiałam wziąć no-spę, bo już skurcze się zaczynają :? ah straciłam całą nadzieję właśnie, że się udało, lecę spać, buziale wam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:-{: :papa: dobranoc kochana...
do juterka...i przyznam ze tez się łudziłam....
(nadal się łudzę))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale sie serduszkowo zrobiło ;) fajna historia ewek ;)
To mniej wiecej znamy swoje love story hehe ;)

Kika
szkoda, ale poki pierwsza kropelka nie poleci to... NO ;) To samo co Ewek ;)

Wiosenka najpierw namawiasz do odwiedzin a potem sie sama nie pokazujesz :P

Dobrej nocy zycze... Moja chyba samotna, bo mój K pojechał sobie w piłeczke pokopać... szczawik jednak :P

Spokojnej nocki ;)

PS. Ewek w imieniu mojego synusia dziekuje za swiatełko :***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja byłam z piesem przed snem co by się wysiusiała... :lol:
Malgorko to fajny ten meczyk Twojego mężusia, skoro nawet w nocy będą grac...hihi...a mój własnie wrócił z popołudniówki...
:*....tylko ja taki nocny marek...wy pewnie juz smacznie spicie... :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]