Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 8:59 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

My już po obiadku,wylazło słoneczko więc zmykam na spacerek :D

ambra Na ile wyjezdzasz????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ola_85 pisze:
My już po obiadku,wylazło słoneczko więc zmykam na spacerek :D

ambra Na ile wyjezdzasz????

u mnie dopiero udka wstawione i braknie ziemniaków więc trzeba mięcho wyłączyć i do sklepu lecieć :roll:
jedziemy na 2tygodnie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra u mnie z instruktorem to były przeboje bo okazało się ze ten z którym jeździłam u nich już nie pracuje.:(
Za to dziś pojedziłam sse z ojcem, bo z moim wczoraj jazda była koszmarna nigdy więcej z nim nie pojade :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki za pamięć :) Czuje się dobrze :) Jutro jade do mojego ortopedy - chirurga Paulę biore ze sobą zobaczymy co nam powie.

Pogoda mi żadna nie przeszkadza a na urlop wyjeżdżam ostatni tydzień lipca i nie mogę sie już doczekać :).

Paulinka dzisiaj normalnie zasneła więc jestem w 7 niebie mam nadzieję, że pospi tak ładnie do 7 to nam wystarczy :).

Kurcze trzymam za Was kciuki z tym prawkiem jak to dopbrze je mieć i się cieszyć :) jak zdawałam na motor a to było baaardzo dawno 2000r to nie było problemów a z autkiem gorzej ale też nie było takich przeboji jak teraz macie. Mimo że jeżdżę dość dużo nawet teraz z tym moim brzuchem to nie wiem czy bym to zdała. No bo wg mnie bardziej chodzi o stres niż to że ktoś nie umie jeździć. tak czy inacej trzymam za Was kciuki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga pokaż nam brzuszek zostałaś ostatnią brzuchatką daj nacieszyć oko :lol:
z tym zdawaniem to jest przekichane słyszałam jak ojciec chłopaka który nie zdał rozmawiał z egzaminatorem i on powiedział że stres tak zżera zdających że nie którzy nie są w stanie zapanować nad autem i są spaleni na starcie a wiadomo że są ludzie którzy nie potrafią poradzić sobie ze stresem np.moja siostra ona przed każdym egzaminem semestralnym jest blada jak trup i mdleje więc co tu mówić o prawku? :roll:

Kasia czyli nie jesteś źle przygotowana tylko chłopa masz złego do jazdy ;) nie daj się zdasz i będziesz jeździła po swojemu czy mu się podoba czy nie :wink:

u nas dzisiaj była Oliwka i Nehel,Grześ się pewnie obrazi bo Kaja mu całowała żonę :oops: Olik pulpecik stwierdziłyśmy że drga Pudzianka :lol: ale taka wesoła jest że jak się na nią patrzy to sama się gęba śmieje
fajniuteńka jest :lol:
moja Kaja się rozbeczała jak wyszły później szwagier przyszedł,na domofon zadzwonił a ona się darła "dziiiii" - dzidzia :lol: ale zatrzymać w domu jej nie chciała francka mała :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja :D

ambra Ojj to nam wątek upadnie bez Ciebie :( chyba,że będziesz miała dostęp do neta :wink:
Wklejać foty ze spotkania :D chcę zobaczyć te dwie nasze królewny :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wedle życzenia moje zdjęcie nie dostańćie zawału :) ale to już 8 miesiąc więc wyglądam jak wyglądam :). A dzidzia rośnie i rośnie. Jedyne co wiem to to że jest większa od Paulusi a ta już ważyła 4 kg więc jestem ciekawa ile waży ten okruszek :).
A oto i ja :
Obrazek

Paulinka nie ma gipsu no bo się okazał zbędny ( wrrr nie cierpię naszej służby zdrowia). Teraz razem z tatusiem sobie śpi a ja mam trochę luzu :).

Dziewczyny jak któraś chce jakieś ciuchy na wczasy koszuliki, spodenki i dresy to w Auchan są super kupiłam welurwy dresik naprawdę ekstra tu kosztuje ok 80 zł za 25 zł komplety z bawełny do Paulinki za 10 zł spodenki i bluzeczki, do mojego koszulki po 9 zł ale materiał zaje.. fajny. Polecam nie miałam zadużo czesu bo byłam w Chorzowie tylko u tego mojego lekarza od kolanka ale na prawdę warto :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ola komp obowiązkowy :!: :!: bierzemy na pewno na tydzień a jak nie będziemy korzystać to siostra zabierze spowrotem.Na pewno pierwszego dnia możecie liczyć na zachód słońca o ile będzie :wink:
aparatu ani jedna ani druga nie miała :oops: poprawimy się ;)

Tiga no śliczny masz brzuszek wcale nie jest duży może dlatego że wygląda jak doklejony :lol: reszta chudzina na rękach aż kości widać,tyłek też masz zgrabny :lol:
weszłam na gazetkę z auchana i oczopląsu dostałam masakra ile ciuchów wystawili :shock: ale tam zawsze mają przyzwoite ceny można się nie źle ubrać i portfel nie ucierpi ;)
taniocha też jest w wszystko za 2,5 ;)
ostatnio tam wychaczyłam komplet kr.gacie i koszulka za 3zł wiadomo że jakość nie z I Półki ale do piasku jak najbardziej :lol:

ja od rana zasuwam z praniem chciałam się zmieści w 1automacie....taaa..... już 3 leci :roll: tu się coś znalazło,tam coś przybrudzone...ehhh jeszcze prasowanie....
łącznie 4 pralki :buu: zakwitnę przy tym żelazku :roll:

Cien gdzie się chowasz :twisted:
Gugelek Ty też wyłaź i pokaż tą córcie Twoją :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nareszcie po pracy ehhh ... teraz etat w domu wrrr...

ja potwierdzam że wczoraj zawitałam u Ambry :)
małe sie całowamy i baraszkowały :) Oliwci najbardziej spodobał się wózek a'la sklepowy ( aż się spociła przy zabawie nim )
Kaja to wykapany ojciec :D:D kochaniutka jest, te oczka mnie zahipnotyzowały a jaka ona jest mądra i wygadana :) ( naprawił tata jej bajki :P) jednym słowem przeurocza!
nawet mój chłop co prawda widział ją przez 5 sekund powiedział że jest cudowna.... i że Ambra bardzo ładna babka :twisted:
musimy częściej się odwiedzać :) tym bardziej że tak blisko mieszkamy :)

Tiga śliczny brzuszek a jaka figurka no no :) kurka zazdroszczę Ci :) ja dopiero w grudniu będę myśleć poważnie o drugim dziecku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehelennia pisze:
Kaja to wykapany ojciec :D:D

zupełnie jak Oliwka :lol: :lol:
mój jak się dowiedział że łóżeczko wam pożyczamy to powiedział że on sam zaniesie wieczorem jak Oliwka będzie spała i wszystko pokaże :twisted:

Byliśmy w tym auchanie ile ludu :shock: dresy wszystkie wykupione zostały białe(na wstępie skreślone) i żółte (wyglądały jak piżama) mama złapała ostatnie eSki jedna ziolna dla niej a dla mnie różowa :roll: wyglądam kuźwa jak landryna :? ale za takie pieniądze nie wybrzydzam :roll:
do tego majtasy za 0,70 gr,szorty 4 :wink: mała też dostała majteczki i chyba ten sam komplecik co Tiga kupiła za dyche a`la tuniczka i rybaczki :lol: stary żeby nie marudził dostał bokserki kąpielowe za całe 3zł i klapki - podróby skóry ;) chusteczki też kupiliśmy,mleko Kajce wyszliśmy z 3reklamówkami lżejsi o stówkę :roll:
stary pojechał bo kebaby bo mu zapachniało w sklepie smaki jak baba w ciąży :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra w którym auchanie byliście??? super,że bierzesz kompa :D bo ty to napędzacz watku jesteś :D :lol:

Nehel a ty kiedy wreszcie na urlop odpocząć??? skasowałaś profil na NK???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej i my się witamy :) u nas teraz codziennie wyprawy do mich rodziców, ja jeźdze z ojcem a mały zabawia się z babcią , ku obupólnej radości :) zaraz zbieram się do nich :)
Ambra miłego wypoczynku, słońca dużo
Kurde ja z młodym i moją mamą to od czerwca juz się wybieram na wakację i wybrać się nie możemy, ciągle coś :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola to teraz ktoś musi przejąć tą pałeczkę :lol: może Pudzianek da matce trochę luzu :lol:

Kasia bierz przykład z Cien rachu ciachu zamówiła pokoje i jedzie :lol:

która chętna do pomocy :roll:
wózek młodej wyprałam -dobrze że mi się w ogóle przypomniało,mama też ma prasowanie i się umówiłyśmy że weźmie Kajkę na noc a ja biorę jej ciuchy niech już jedno żelazko chodzi :roll:
A. na dzień dobry położył spodenki do zacerowania,podłogi nie ruszone,kurze takie że ziemniaki można sadzić,obiad w lesie i leń w dupie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola skasowałam przypadkiem a danych nie idzie odzyskać ;/ już pisałam maila do administratora a nie chce mi się od nowa zakładac :(

Ambra to po moim urlopiku w ramach podzięki za pożyczkę łożeczka zapraszamy Was na flaszeczkę czego tam preferujecie ( wody/soku/piwa/wina/wódki :P)

na urlopik jade w przyszłą sobotę :)))) aaa już sie doczekac nie mogę jupiiiii

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moooooje dziecko mnie wykończy, na urlopie z nim , czuje sie bardziej zmeczona niz pracując
nawet czassu na forum nie mam nie mówiac wogóle o kompie
tylko spacery, podwórko i piaskownica

Gugelek Gdzie jeteście z maleństwem??? mąż wklejać zdjecie królewny, dajcie nacieszyc oczy kolejnym maluszkiem na forum:))

Ainko jeździmy na kąpielisko leśne, ja musze sie przebiś na drugi koniec gliwic ale warto, woda w brodziku gorąca, kuba tak szaleje z dziecmi ze brak słów, a kolegów do jego zabawek w wodzie pełne garście, tylko poooooootem taki ryyyyyyyyk jak trzeba jechać do domu, bo on nie chce wyjść z wody
to ty pytałaś sie o danonki?? nie pamietam od którego m-ca są te dla niemowlaków z bobovity lub nestle, chyba od 7, najpierw te ok 9 zł za 4szt, a skoro mógł te potem Kubie zaczełam dawać od 9m-ca megaa danonki sa z pozytywną opinia imid , od czasu do czasu całe danio które też całe na jedno posiedzenie plus od chyba 11m-ca jogurty gratka z danon
mrożonego raczej bym nie dała Kubie, a sama kiedyś po zrobieniu takiej mrozonki , wolałam wywalić, wogóle mi to nie smakowało :?

Kasiu
doczekasz sie urlopu i ty
tiga figura do pozazdroszczenia i do zrzucania po porodzie to ty nie bedziesz miała za wiele, i mimo nogi w wiecznym uwiezieniu nie siedzisz widać na tyłku spokojnie, jak tam nóżka Pauli??

a ja miałam od soboty przygody z zębem 8ką
w sobote rozboało mnie dziasło, w niedziele spuchło, w poniedziałek z szczękościskiem do dentysty, ta ze słowami moze wystarczy naciać dziasło zeby sobie rosło lub musi pani usunać - wypisła mi adresy prywatnych chirurguw stomatologów i antybiotyk plus iść na zdjęcie rtg zębów
na rtg ząb jak marzenie ustawiony super więc to nie on boli, u chirurga powiedziała ze najlepiej go jednak usunąc pod narkozą"taka mała operacja" bo po co pani 8-ka szybko sie psuja koszt 100zł (naciecie grosze)
pojechałam z szczękościskiem na antybiotyku do kliniki w Zabrzu bo my w Gliwicach oprócz prywatnych nie mamy chirurga z nfz a tu bez skierowania to dopiero na październik, no przykro nam ze pania boli
do srody tylko piłam i to przez słomke, bo tylko na taką szerokość mogłam otworzyc usta nawet przy antybiotyku,
dzis 5 dzien kuracji i przesłało boleć a 8 sie sama odłsłania do wyjścia,
usuwanie mam ma na wtorek,
tyle że ja mam wszystkie 32 zęby (no 4 z plomba :oops: ) a ostatnio jak wyrywałam zęba - to sama sobie i to mleczaka jeszcze w podstawówce
mam starcha tam iść skoro na razie wszystko ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć baby :D
wstałam o 7 :roll: stary kazał się wczoraj pakować no to go spakowałam,dołożyłam ręczniki i połowa torby zawalona :shock: gdzie tu jeszcze ja,młoda,buty i chemia :roll:
burdel na kółkach nie sprzątałam,nie prasowałam :oops: wczoraj za to z mamą zrobiłyśmy ciasto 8) więc śniadanie mam :lol: obiad też wczoraj kupiłam - pyzy z mięsem po prostu idę na łatwiznę muszę się wsiąść za to sprzątanie ale płakać mi się chce takiego mam lenia :roll:

Aga ałł współczuje CI tego bólu...sama bym się chyba nie odważyła na usuwanie bała bym się tego co się będzie działo PO :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga ja mam 31 zębów, bo mi jedna ósemka nie wyszła. Dwie mi sterczą pod kątem 45 stopni, bo się nie mieszczą w łuku i nie dałabym sobie usunąć, tym bardziej gdyby nic się nie działo :evil:

Mój młody raczkuje jak wściekły. Koniec ze spokojem. Doszedł do wprawy i nawet mu śliskie ciuchy nie przeszkadzają. Teraz ciągle do mnie podchodzi, chwyta mnie za ręce i staje na nogi :shock: Zaraz go biorę na ręce, bo nie chcę, żeby stał i sobie coś zrobił. Próbuje też stawać trzymając się przedmiotów, ale to mu jeszcze nie wychodzi.

Ktoś ma nr telefonu do Gugelka?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken nie zły agent z Kacpra :lol:

ja mam numer do Gugelka już jej pisze eska bo coś długo ich nie ma :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pędzę z wiadomościami od Gugelka

"my niestety nadal w szpitalu bo mam silną anemię i dostaje zastrzyki z żelaza muszę mieć ich 10 dziś był 8 więc mam nadzieję że mnie wypuszczą w poniedziałek bo tu świra dostane.Ale w sumie najważniejsze że Karinka jest zdrowa,ładnie je dużo śpi i mało płacze.Pozdrowionka dla wszystkich zabrzanek"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

matken to szybko zaczął Kacperek raczkować :D

ambra ja też dzisiaj szybki obiadek :D ziemniaczki,jajo i kalafior :wink: a na kompie mnie tydzień nie będzie bo też wyjeżdzamy :wink:

Nehel załóż jeszcze raz konto :wink:

Mój M zaprosił mnie dziś na deser lodowy a potem na kebaba i pękam :? już nawet na wagę nie wchodzę co by się nie wystraszyć :roll: Bartek szaleje :shock: wszyscy gadają,że jest strasznie łobuz wszędzie go pełno :shock: ja się czuję nikiedy jakbym nie miała go jednego tylko z trzech :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]