Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 9:19 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Tiga zapomnialam o Zeromskiego., Faktycznie tam chyba cos jest tylko nie kojarze w ktorym miejscu? Czy tram mozna dziecko dawac na ktorki okres?[/code]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

GUGULEK OOOOOOGROMNE GRATULACJE !!! DUŻA KOBITKA NAM SIE URODZIŁA NO NO :)
dochodz do zdrówka i wracaj do nas :)

Ambra Kaja śliczna a jak się śmieje:) kochaniutka !
widziałam ją i Twojego małża w piątek na spacerku :)
łooo jak patrzałam na niego z tyło to taki byczek z niego :D:D ćwiczy jakoś czy cos ?
a Kaja goniła pieska hehe :) przecudowna ona jest !!

Matken jakie oczy !!!! łooo dużego masz szkraba :) śliczny :*

a my po wyprawie na zakupy dla mojego wydaliśmy 300 zł i kupiliśmy budy, spodnie i bluzkę
musiałam go zmuszać żeby coś kupił ehh to jest typ woli wydać na kompa niż na siebie wrrr

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Co do żłobka to od 8.30 może byc ile chcesz tylko trzeba to zgłaszać o której będziesz brała dziecko nie ma limitu ja idę po Paulę ja chcę.

Moje dziecko wdało się w matkę :/ mam nadzieję, że tylko tym razem i więcej pomysłów z mamy brać nie będzie taki upał a ona ma gips na nóżce i to z czego. Obok kosza na smieci postawiłam pusty pojemnik po lakierze żeby go wyrzucić no i Paulinka go podniosła, a że była w samych skarpetkach upuściła go sobie na nóżke
( ale on nic nie ważył no wg mnie) w każdym razie płacze i płacze więc ściagam jej skarpetkę i patrzę a ona trafiła na łączenie paznokcia ze skórą ( tak skąd wyrasta paznokieć ) no i sine. Więc mówie lepiej pojechać do lekarza żeby nie trzeba było pazura zrywać no i powiedzieli, że ten krwiak to nic złego ale trzeba zrobić zdjęcie no i wyszło, że 1milimiter kości sobie ukruszyła no i żeby nie było że to dziewczynka dali jej szyne na dwa tygodnie( pytam się co by było jakbysmy nie przyjechali - powiedzieli, że nic tylko, że by się dłużej zrastało bo nie jest to konieczne ale lepiej dmuchać na zimne. No więc teraz Paulusia w szynkie i kulawa mamy no połączenie super wrrr.... szkoda gadać[/list]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra jak super w baseniku :D
My też mamy, ale jeszcze młodemu nie rozkładałam. Strasznie mi się ten gnojek na nogi rwie. Za nic nie chce usiąść, a właśnie w łóżeczku się kilka razy huknął, bo usiłował wstać na nogi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny kiedy bede mogla podac malego danonki? Ciotka mi powiedziala ze juz moge ale wydaje mi sie to za wczesnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga biedna Paulinka jak sobie radzi z tą szyną??

Matken Kacper jest bardzo duży jak na swój wiek więc nie dziwie się że do stania się rwie może jeszcze 2-3miesiące i pójdzie :lol:

Ainka my podaliśmy chyba ok.9miesiąca nie pamiętam dokładnie dostawała raz na tydzień ale dla Kai to było za mało więc zaczęłam kupować danio biszkoptowe i jadła ze smakiem.Może spróbuj mu dać najpierw jakiś zwykły serek homo albo jogurt i jak nic mu nie będzie to danonka spróbować.

Nehel ćwiczył a6w ale przestał,kopalnia go tak zbudowała wcześniej był spasiony a teraz brzuch mu zniknął i mięśnie "wyszły" nic dziwnego jak spadł z wagi 12kilo :!:
chłopy takie same mój też nic sobie nie kupi dopóki mu się nie rozwali albo nie popruje :? on by tylko na okrągło skarpety i majtki kupował bo to tanie :roll:

jutro egzamin a ja zapomniałam za to stary ma stresa i sraczkę :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No co do Paulinki to najgorzej było wczoraj bo moje dziecko to pięć sekund nie usiedzi a tu do wieczora musiała siedzieć niby gips ten schnie 24h ale rano był już suchy więc pozwoliłam jej chodzić. I szczerze mówiąc ja nie widzę różnicy nawet teraz wspina się na parapety skacze po kocie i wchodzi na oparcia z łóżka tylko jak gdzieś kopnie no to mówi:" be but nie chce mama be but Linka nie chce :)" mam nadzieję, że zrozumiecie w jej języku jak coś to przetłumaczę :D. No w każdym razie biega jak najęta i tylko gada i gada teraz to już do urlopu w domu przy niej nic nie zrobie bo jej pomysły to katastrofa dzisiaj stała na otwartej muszli klozetowej i bawiła się spłuczką :( może chce ktoś na praę godzin churagan do domu??.
No i pob udka dzisiaj o 5 a drzemak od 10.30 tylko do 11.30 więc do wieczora mam bieganie za Małą zapewnione :).
Co do danonków ja najpierw dawałam mone waniliowe bo moja nie chciała danonków a teraz wszystko jak leci ale zazwyczaj Paula sobie sama wybiera jogurty i płatki śniadaniowe bo wie, że jak sama sobie wybierze to musi je zjeść - no więc mam ją z głowy - a najbardzie lubi jak sa w jogurtach lentilki albo czekolada i takich szuka mały gizd :).
Teraz zajeła się zmianą pampersa lace i się wkurza bo jej nie idzie :) - jak ona zacznie kląć jak stary to ja się wyprowadzam bo czasami jak rzuci hasło to mi włosy stają :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja
U nas nocka masakra :roll: Bartek spał ze 3 godziny i jak o 1 w nocy się obudził tak do 4;30 był ryk :roll: a o 7 znów pobudka :x no ale mamy winowajce druga dolna czwórka się przebiła :shock:

ambra Gdzie to jedziecie na urlop???
Aha zadzwoniłam do tego dentysty i wolne miejsce dopiero na :shock: wrzesień :shock: :shock: :shock: Spróbuję jeszcze unas u dentysty a jak nie to zapiszę na ten wrzesień :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga dobrze że jej nie przeszkadza gips przynajmniej nie marudzi i szybciej zleci czas :D

Ola może dlatego że tych studentów nie ma, nam termin dała pod koniec lipca tylko nas nie ma w tym czasie to skreśliła przerwę i wpisała Kajkę :wink: jedziemy do jastrzębiej góry :lol:
Pudziankowi też zęby wychodzą jak chcą widzę 2 brak a już 4 :lol:

proszę o kciuki zaraz idę jeździć i na egzamin

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra i jak ??

Tiga łoo matko ale macie przygody ;/:(

Ola współczuje nocki ja puki co mam dobre

Ainka ja podawałam te małe danonki od 7 miesiąca ( początkowo raz na 3-4 dni żeby zobaczyc jej reakcje- ma skaze białkową ) a teraz podaje co 2 dzien bo boje się za często żeby jej cos nie wyskoczyło)
aha tylko ze teraz je danonki mega hehe :D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

i doopa :evil: placyk no problem,miasto też dobrze bo prawie puste nie było korków,naprawdę fajnie się jechało :lol: wracałam do ośrodka,
jechałam za rowerzystą i specjalnie go nie wyprzedzałam bo już byłam blisko,i miałam nosa bo zawrócił :x
gdyby pojechał na drugą stronę ulicy to było by ok ale "pojechał pod prąd" i nie było już tego 0,5m :evil::evil::evil:
facet wpisał wynik egzaminu negatywny bo nie zachowałam bezpiecznej odległości :x
tylko kuźwa to nie ja tą odległość zmniejszyłam :? miałam ochotę wyjść i skwasić gębę temu ciulowi,jeździłam 40minut do ośrodka dojechaliśmy w 3 :evil:
później mi powiedział egzaminator że był już pewny że mi wpisze pozytywa i że bardzo liczył na mnie :roll: poradził też żebym nie szła do Rybnika bo tam jest bardzo ciężko zdać,trudne miasto i dużo większy tłok niż w Gliwicach - no nie wiem nigdy nie byłam :roll: ale ogólnie egzaminator bardzo fajny aa raczej normalny miły facet a nie przydupiony gbur :roll:
wściekła jestem przeokropnie :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej mam dziś od 8 kiepski humor, chciała przełozyc termin sobotni egz. bo nie zdazne sie przygotowac porzadnie, ostatni raz za kolkiem byl w czerwcu a baba mi przez tel. oznamia ze musze miec L4 aby przelozyc termin, tylko ze ja siedze z dzieckiem w domu i nie pracuje to nikt mi nie da l4 bo po co?A wiem ze oblej bo luk jak jede z mezem to mi nie wychodzi, a o jezdzie po miescie to mam takiego stracha że szok.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ambra no nie dziwie sie ze masz nerwy, ja chyba bym temu patalchowi na dwoch kolach przygrzała w łep :lol:

moja kolej 17 lipca, potem 18 weselicho a 21 za 2 tygodnie wyjezdzamy na mazury mam nadzieje ze ta mysl mi sie pomoze zrelaksowac bo kuzwa nie wiem co sie dzieje ale znowu zaczynam sie denerwowac na sama mysl, na jazdach elegancko wszystko a przchodzi egzamin i nogi robia co chca :evil:
w zyciu sie nie stresowalam przed zadnym egzaminem wiec nie wiem o co kaman,
w poniedzialek 2 godziny i w czwartek znowu 2 a piatek walczymy

trudno jak obleje beda kolejne podejscia :wink:

Nadia wlasnie zasnela mala agentka, obiad naszykowany, zaraz ja pakuje na spiaco i smigam na ogrodek na basenik :twisted:
duchota jak diabli pewnie zagrzmi nie raz dzisiaj

aa musze sie Wam pochwalic :lol:
weszlam w spodnie sprzed ciazy :!: :!: wkoncuuu :lol:
nie powiem ze jest idealnie bo sa bardzo opięte ale jeszcze ponad miesiac temu wchodzily jedynie nawet nie do polowy ud, dlatego jestem happy na maxa, ciezka praca sie oplacala teraz to mam powera i bede smigac dwa razy wiecej

Dziewczyny znacie jakies dobre preparaty przeciwko kleszczom i komarom dla maluszkow?
bo na tych mazurach tego od zastrzesienia

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja miałam stres jak wsiadałam na jazdach ale pojeździłam te 2h i stres przeszedł
tylko jak wyczytał moje nazwisko to mi pikawa zaczęła walić ale jak się odezwał to wiedziałam że facet ok i stres przeszedł,
no i te 5 osób które zdawały przede mną też stresik wprowadziły jak wyjeżdżali na miasto i po 10minutach wracali :roll:

Kasia może jeszcze dasz radę,jeździć przecież umiesz teraz już byłaś kroczek od zdania tylko poznać Bytom.Jeszcze mam pytanie co do jazd.Wykupywałaś u liska?Ile kosztuje jedna godzina??
ja mam zamiar wykupić 4h myślę że mi starczy na miasto :roll:

Mała ojj miałam ochotę mu przy**bać :evil: ale co by to dało musieliby przepisy zmienić :lol: gdyby nie było kamer to może by mnie puścił no ale cóż :roll:
gratuluje spadku wagi reszta może sama spadnie bo ciepło jest nawet jeść się nie chce :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nehel dzieki za rade. Te duze danonki mozna nawet zamrozic tylko ze nie wiem czy mozna takie lody podawac takim maluszka. Takiego danonka dajesz prosto z lodowki czy jak? Co dawalas jesc jeszcze w wieku mojego Kuby? Moj Kuba jak poczuje w buzi ryz, albo grubsze grudki to od razu wyplowa. Sloiczki czy zupka mamy musi byc na gladka. Masakra. Mam nadzieje ze mu to przejdzie i bedzie wszystko jadl :roll: .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra ale pech ! nie z Twojej winy Cię oblał ehh

Ainka ja dawałam tak :
6:00 - mleko z kleikiem ( wypija mi tylko 120 ml)
8;30 - kaszka
11;30 - obiadek ( robie albo skrzydełko z kurczaka albo poledwiczkę gotuje + warzywa + ziemniaczkami/ ryż/makaronem/kaszę peczak )
13;00 - banan/ jabłko
15;00 - mleko tez wypija ok 100-120 ml
17;30 - danonka a od 8 miesiaca kromkę chleba z masełkiem/pasztetem ( 9 miesiąc)/polędwiczką ( 10 miesiąc) - co drugi dzien chleb i danonka
19:30 znowu 100 ml mleka

Oliwka strasznie nie lubi mleka ona woli cos zryść przełykać niż ssać :D:D ( mój sie smieje że nie będzie z niej dobra kobieta bo nie lubi ssać hehehe :D:D)

Kasia trzymam kciuki ;) idz w sobotę, egzamin na prawko to jedyny egzamin do którego nie da sie przygotować w 100%
nigdy nie masz pewności że coś sie nie wydarzy itp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rybnik jest bardzo zakorkowanym miastem i duzo tam aut wiec ciezko sie jezdzi..

A ja 4 sierpnia na dluzej zawitam do Zabrza. Bede lezec w klinice immunologi..przynajmniej tydzien...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U liska za godz. jest 45 zł ale ja trafiłam na kijowego gościa, był gorszy od egzaminotorów

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tiga jak się czujesz????

ambra no co za palant z tego rowerzysty :twisted: zatłukłabym :twisted:

Nehel się uśmiałam z tym ssaniem :lol:

Bartek ma narazie spokój z zębolami więc matka w miarę wyspana pomijając fakt pobudki o 6;30 rano :roll: Pogoda dzisiaj do d...py :twisted: i cały dzień z dzieckiem w domu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bry 8)

ja nie wyspana przez burze :roll: jak hukło o 3 to myślałam że jakiś wypadek był,później się zaczęło błyskać,w całym pokoju się jasno zrobiło :shock: trzęsłam portkami jak głupia bo sama w domu byłam z małą ale jej tam nic nie ruszy spała jak suseł :roll: no a ja latałam okna zamykałam,z gniazdek wszystko powyłączałam i to był koniec mojego spania dopiero przed 5 zasnęłam a Kaja się obudziła jak na złość o 8 :ddd:

Ainka przejdzie,przejdzie ;) daj mu skórkę z chleba niech sobie mamla albo troszkę kaszy manny do zupki dodaj i może się przyzwyczai do takich malutkich grudek.

Nehel ale mądraliński ten chłop twój :twisted:

Kasia a to nie możesz sobie wybrać instruktora??Ja chciałam iść do tego z którym cały czas jeździłam :roll:

Ola czyli dzisiaj przed Tobą ciężki dzień ciekawe jakie atrakcje zgotuje Pudzianek :lol:

obiad trzeba gotować i się za robotę brać mam zamiar obrobić się do piątku ze sprzątanie,praniem,prasowaniem,opłaceniem rachunków i zakupy wyjazdowe zrobić żeby w sobotę zająć się tylko pakowaniem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]