Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

To i ja sie melduję, jesli chodzi o pogodę to u nas wczoraj upał, a dziś bez słonka,ale cieplo.
Wczoraj był u mnie brat z synkiem, mały jest przesłodki i widzialam jak mąż przygląda sie im jak tulili sie do siebie , aż łzy mam jak o tym myslę. Wiem że mąż marzy o tym. Co ja mam takiego w sobie że te moje malulkie serduszka przestają bić :cry: :cry: :cry:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przestań to nie Twoja wina, tylko innych czynników, nawet jeśli nosisz w sobie coś utajonego to sama się o to nie prosiłaś, wierzę, że będziesz kiedyś mamą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika kurcze mi tylko nie wiele czasu już zostało, ja troche wiekowa już jestem :oops:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a daj spokój, wiekowa, nie przy dzisiejszych generacjach, wiekowa to 50 po 40 nawet kobiety rodzą zdrowe dzieci i już przestało to być jakieś dziwne czy szokujące

poza tym, ja mam 25 lat niby a jednak w ciążę zajść nie mogę, więc też mogę pluć sobie, bo nie wiem ile lat przyjdzie mi walczyć o dziecko, a już wojuję 4

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mam dzis zły dzien , mąż w pracy a ja mam za duzo czasu na myślenie, a mi jak widac szkodzi bo się użalam.
to teraz napiszę co mi sie przydazyło, pojechałam dziś na cmentarz, oczywiście łzy zaczęły mi płynąc i ubrałam okulary, a mam takie korekcyjne z nakładkę przeciwsłoneczną, usiadłam obok grobu i tak mi łzy lecialy w pewnej chwili jakos inaczej zaczęłam widzieć świat i zorientowałam się że nie mam tej nakładki na okularach i wiecie co nie znalazłam jej. Szukalam nawet na sasiednim grobie ale nie znalazłam, pomyslałam sobie że moi synowie zrobili mi psikusa :wink: i zrobiło mi sie weselej. Przyjechalam do domu jeszcze raz wypakowałam wszystko z torebki i nie znalazłam. Przyznam sie że jak odchodziłam od grobu to powiedziałam moim chłopcom że jak przyjde następnym razem to mają mi ją oddać ...-( ja chyba powinnam iść jednak do psychiatry)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie gadaj takich rzeczy, ja po pierwszym poronieniu przez rok w środku nocy słyszałam krzyk dziecka "mamo" i ani razu nie przeszło mi przez myślę, że czas na psychiatryka... bo tym wszystkim zwyczajnie psychika nam oczyszcza się z niemiłych przeżyć, a chłopaki kto wie, przecież są wciąż z Tobą, nie ma innej opcji, dawno straciłabym chęci do życia, gdyby nie wiara, że moje 3 szkraby są przy mnie i wiedzą jak bardzo są dla mnie ważne

a myślenie nikomu nie szkodzi, wręcz przeciwnie, kiedy masz nad tym wszystkim myśleć, a tylko w ten sposób-- myśląc-- możesz się z nimi bezpośrednio łączyć-- przynajmniej ja w to wierzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak strasznie za nimi tesknię, jest mi ich tak bardzo brak.

Kurcze a ja znow o sobie, Kika jeszcze i my bedziemy dumnymi ,niewyspanymi mamami wierzę w to :)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

po tym wszystkim co przeszłyśmy nie sądzę, żeby perspektywa nie wyspania jakoś nas odstraszała, jakakolwiek perspektywa :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze ja teraz o tym marzę, a i znów łykam folik, tak wiec co ma być .

Byłam u lekarki i powiedziała że jak się zdecyduje to mam o foliku nie zapomnieć i teraz napewno jak Bóg dam mi jeszcze kruszynę to bede miec cesarke

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

szkoda, że musiałaś taką cenę zapłacić, żeby błysk intelektu ujawnił się u lekarza :?

a ja już wariuję bo cykl mi się kończy i wiadomo niby nastawiam się na tę wizytę w klinice bezpłodności, ale nadzieja zawsze jest, że może się w końcu udało :x

bądź co bądź mam taki zestaw testów, że jutro zrobię pierwszy może coś pokaże, a jak nie to będę jeszcze po 5 dniach robić chyba, że @ przypełźnie, chociaż czuje że to zrobi :evil: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to nie intelekt mojego lekarza, moja teściowa ma koleżankę ginekologa i u niej byłam to ona mi tak powiedziała, że po tym jak skończyła się poprzednia moja ciążą nie powinnam rodzić sn tylko miec cesarke i że jak ponownie będę w ciąży, a tu gdzie mieszkam nie zaproponuja mi cesrki to jade do Jastrzębia i tam ide do szpitala . Nie mogę sobie darować że nie pojechalam teraz , trochę się bałam podróży pod koniec i nie pojechłam a tak pewnie synek byłby dziś z nami

To ja trzymam kciuki za ten teścik jutro i oby przeczucia się nie sprawdziły :)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc babolki :D
ale żescie się rozpisały :shock: :lol:
wiosenko , Kika ma rację....jesteś młodą silną kobietką , ważne że masz juz jedno dziecko, bo po 40-ce własnie raczej nie zaleca się rodzenia pierwszego dzidziusia :wink: głowa do góry... :-{:
moja mamsia na pierwsze dziecko się zdecydowała mając trzydziestkę...( ja byłam pierwsza)...a potem urodziła jeszcze czworo mojego rodzenstwa...oj przepraszam, w sumie miała nas szescioro, ale jak już wspominałam wczesniej mój braciszek zmarł na wadę serduszka...
kochana, to ładnego Ci synusie zrobili psikusa....hehe...psychiatra???????? daj spokój, w takim razie ja juz dawno powinnam zostac zamknięta w pomieszczeniu bez klamek :oops: :lol: I PRZESTAN SIE OBWINIAC! SKARBIE COKOLWIEK TERAZ NIE WYMYSLISZ NIE WRÓCI TO ZYCIA SYNKOWI PAMIĘTAJ...a jak bardziej podupadniesz psychicznie na zdrowiu to moze to zaszkodzic marzeniom o ciązy... :zł:
ja tez byłam na cmentarzu ostatnio....ale jakos nawet płakac nie mogłam...nie wiem czemu...
Kikuś ty tez niedługo bedziesz miała fasolinkę pod serduszkiem...musisz w to wierzyc, nie załamujmy sie...
mój Łukasz w pracy, a ja własnie sie wybieram nad jeziorko z Agatką, pewnie troche popada, ale nie mam sumienia zmieniac planów...buziole

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, ja dzisiaj chciałabym skoczyć na miasto ale nie wiem czy mąż się zgodzi, chcę na coś kasę wydać od babci męża z urodzin, ale nie mam pomysłu na co... i chcę poszukać mojemu 3letniemu bratu prezentu bo ma urodziny za 3 tygodnie i uwielbia SpongeBoba(wiecie zapewne co to jest, a teraz jest na to taka moda, że wszystko kosztuje takie pieniądze, że fju fju), a moja chrześniaczka ma imieniny i pomyślałam, że kupię jej mp3, chociaż myślałam o staniku, bo zaczęły jej piersi rosnąć i to dla niej strasznie ważne, wciąż podkreśla swój malutki biust, mała kobitka :lol:

pogoda u nas fajna... bo ciepło, ale nie ma upałów ani innych takich wariactw

i do tego wszystkiego boli mnie macica, więc już wiem, że za parę dni najpóźniej przypełźnie @ :evil: ale widzę plus w tym bo szybciej pojadę do tej kliniki, czas mi już tam zawitać

dzisiaj mi się śniło, że mąż mi piłką zęby wybił, zna się ktoś na snach?? podkreślam, że mam obsesję na punkcie zębów, że mi wypadają, więc to chyba podświadomość mi o nich wspomina, aż mnie bolą skurczybyki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika a jak test dziś mialaś zrobić , daj znać :)
a co do snów to nie znam się, ale poszaleć z kasa po sklepach :wink:

ewek dzięki za ciepłe slowa, ja za tobyłm dopiero drugi raz na cmentarzu i ryczałam, jakoś nie radze jeszcze sobie jak tam idę

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

teścik negatywny, kolejna próba za dwa dni, albo za cztery, chyba, że wcześniej przypełźnie @, a już niestety się zapowiada :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika to umawiamy sie tak , a ewek i ty tez ja zrzuce pare kilo to jakieś miesiąc dwa i do dzieła nie ma na co czekac,
acha zapomniałam zadnych wymówek!!!

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmmmm....to może ja kupię jednak ten kwas foliowy ... :oops: :wink: jak bez wykrętów to bez wykrętów...oki :D
całuski....odezwe sie po kolacji...buzka :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek ,żadne może tylko do apteki po folik :siu:

ja nie mam tyle lat co wy, wiec nie mam zbyt wiele czasu do zmarnowania, a sama się boję w kupie raźniej :wink:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kobietki...

teraz jest Was wiecej i wiedzcie ze Wam wszystkim goraco kibicuje ;)

Kika :***

Co do Twojego snu o zebach to znalazłam w necie...
http://www.sennik.biz/sennik-zeby/ dodam ze nie bardzow iefrze w takie rzeczy ;) Moja babcia mowi ze jak sie zeby snia to nie dobrze... Ale mi sie tez sniły kiulka razy i zyje ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewunia miłego kupowania :lol:

Wiosenko jak żadnych wykrętów to żadnych, a propos nie wiem czy to najlepszy pomysł ze zrzucaniem kilogramów jakoś drastycznie, bo im więcej zrzucisz tym większą burzę hormony robią, może to na zachodzenie nie korzystnie wpłynąć, tak ja sądzę, z resztą znam dziewczynę, która do ślubu zrzuciła kupę masy rok po ślubie zaszła w ciążę, którą poroniła i lekarz jej gadał, że organizm jeszcze zwalcza tę burzę po utracie kilogramów

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]