Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 5:07 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

witam....ale u mnie gorąco...a ja juz nie mam co z siebie sciągnąc... :lol:
troche mi lepiej...pogadałam z moim kochaniem i faktycznie lepiej jak sie wygadasz....
Kika ja tez sie nie wypowiem...ale tak to jest ze Ci wszyscy szalency nie dbają o czyjes zycie...
..a apropop seksu...to bidulek ten Twój mężus...hihi....kupcie sobie kamasutre... :lol:
Malgorko83 własnie jak juz wyzej wspomniałam....ciekawe czy ten debil chociaz załuje teraz tego ze odebrał zycie tak kochanej istotce....dranie scigaja sie jak idioci...a w rezultacie zycie przewaznie traca osoby które nawina sie im pod kola...
''skąd się biorą dzieci??'' :wink: ...hmmm...nie wiem chyba bociek przynosi...hehehhee :D ...tak po cichutku powiem( mysle ze nie zdradzicie mnie przed Łukaszem :shock: )...ze moze jak nie uda sie prośbą....to chyba podejmę bardziej radykalne srodki :D :D
Ty tez musisz wierzyc ,że bedzie dobrze....jako jedyna masz suwaczek...pozwól ze poki co to bede sie cieszyc Twoim :wink: ...a czujesz juz ruchy? jak sie czujesz?
Ajdam wiem kochana co przezyłas... dla Twojej córeczki [*]
fajnie ze sie starasz...nawet nie wiecie jak za was wszystkie trzymam kciuki :ok:
a jakie badania robisz?...bo mi wstyd sie przyznac...ale mam traume przed pojsciem do mojego gina....mysle o zmianie lekarza...nie byłam od smierci małego :oops:
zaraz zmykam z kumpelką na zimne piffko...w domu zwariowc mozna...paps

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć Ewek,
ja tez mysle o zmianie lekarza, tak dla psychicznego spokoju i komfortu, zmiana miejsca i położnika moze sprawi ze mniej się bede bac ciązy...mam taka nadzieje, jeszcze nie zdecydowalam sie na konretna osobe, jestem na etapie poszukiwac i nie ukrywam ze mam niezly mętlik w glowie, no nic mam nadzieje ze intuicja pozwoli mi dokonac slusznego wyboru...
moj obecny lekarz wyslal mnie na konsultacje do hematologa , jutro dostane wyniki badan odnoscie zespolu antysfolipidowego, czeka mnie jeszcze wizyta u genetyka i badanie bodajze na okreslenie kariotypu, w polowie lipca mam zrobic badania krwi - hormony, morfologia, przeciwciala toxo, cmv itp...jak wszystko bedzie w porzadku to od wrzesnia moge zaczynac starania...
poszukaj Ewek dobrego lekarza, niech Ci tez zleci badania przygotowujące do kolejnej ciazy, glowa do gory, bedzie dobrze, musisz tylko sie przemóc i zrobic pierwszy krok...
mi tez nie jest latwo, duzo wysilku psych. kosztuje mnie to ze mysle dalej i chce dzialac...ale nie poddaje sie poki co, mimo chwilowych zalamań...trzeba wierzyc w to ze sie uda...
trzymam kciuki
sciskam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

masz zupełną rację Ajdam :D ....
:sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: ....
to dla nas wszxystkich....słoneczka nadziei... :wink:
oj...chyba zostałam tu sama...co tam....ale bede sprzwdzac wątek....moze kiedys trafi tu jedna z babolek , z podobnymi problemami...no bo razem ...RAZNIEJ :wink:
buzka dziewczynki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek nie sama :wink:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jestem jestem cały czas
dzisiaj zajęłam się robieniem prezentu urodzinowego dla ciotki i przeglądałam zdjęcia mojej nieżyjącej mamy i taki humor mam od rana, że szok

aha a najlepsze dzisiaj wyszedł mi testy owulacyjny;/ a ja jestem w posuniętym dość mocno cyklu, więc pewnie będę się bujać teraz z wydłużonym cyklem i sama nie wiem jak wyliczyć następną @, wiem, że 14 powinnam dodać, ale taki długi cykl mnie nie usatysfakcjonuje :? zwłaszcza, że muszę zdać z niego raport w klinice bezpłodności :roll: :evil: :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no prosze juz nas więcej

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika dla Twojej mamusi słoneczko [*]....moge zapytac dlaczego Twoja mama odeszła?....przytulam :-{:
a jaki prezent dla cioteczki wybrałas? :lol:
Wiosenko kochana, ale się ciesze ze jestes!!!!!!!!! :D :D :D cały czas o Tobie mysle...jak się trzymasz?....to dziwne, mimo tego ,że się nie znamy...wydajesz mi się jakas taka...bliska :wink: ...miłych snów laseczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moja mama 6 lat temu umarła na białaczkę, a ja dla ciotki zrobiłam to o czym moja mama zawsze marzyła taki filmik od urodzenia do teraz powiedzmy, jestem przeszczęśliwa, 12 godzin siedzenia, skanowania, składania itd. ale się opłacało. Uznałam że na 50 urodziny daje się coś innego niż zawsze, coś co będzie na długo pamiątką, a takie coś jest bardziej wartościowe niż mikser :lol:

normalnie ledwo spałam... a do tego nad ranem mój kot zaczął zwracać śniadanko i musiałam za łeb trzymać, ah te dzieci

miłego dnia Lejdis!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek jeśli chodzi o mnie to raz lepiej a raz.....
Mam już wszystkie wyniki i nic nie znaleźli, tylko dlaczego tak się stało, teraz wiem że mogli do tego nie dopuścić :cry:
Znajoma lekarka teściowej powiedziala że wedząc o mojej poprzedniej ciąży nie powinni czekać do końca tylko już w 38 tc powinnam mieć ceserkę.

Kika taka pamiątka jest niepowtarzalna naprawdę super pomysł, ja wprezencie ślubnym dla brata zrobiłam im album ze zdjęciami naszch i bratowej dziadków oraz naszych rodzin, byli bardzo zadowoleni :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

pomysl z albumem mi sie podoba.....ciekawy pomysl z filmikiem :)

trzymam kciukasy z synkiem za was wszystkie sloneczka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gochacicha a jak tam synek, przepraszam ale podczytała na innym wątku i myśle o Was. Mam nadzieje że wszystko dobrze sie skoczyło :)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek sama nie zostałaś, ja dopóki będę odwiedzać forum na pewno będę zaglądać na ten wątek.
Myślę o Was i wierzę, że wszystkim się uda.

Kika ja też marzę o zrobieniu takiej pamiątki dla naszej rodziny, jak tylko będę miała trochę więcej czasu :) A z tym libido to Twój mąż chyba zadowolony?

Dobranoc i miłych snów wszystkim!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 :lol: nie bardzo, on jest inżynierem budowy i w sumie ma kierownika, którego nigdy nie ma, więc cała budowa na jego głowie, jak wraca po 10 godzinach z niej to ostatnią rzeczy na jaką miałby ochotę to przytulanki :? więc pewnie stąd to libido, że wiem, że nie będzie :oops:

a ja mam dzisiaj urodziny, zawsze to dla mnie koszmarny dzień w roku, a tym razem obudziłam się optymistycznie, mam nadzieję, że to ostatnie urodziny bez dziecka :ok:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika STO LAT KOCHANA!, SPEŁNIENIA MARZEN!...I FASOLKI SZYBCIEJ NIZ BYS SIE TEGO SPODZIEWAŁA! :bal: :gift: :ur:

Wiosenko skarbie ,wiem ,że Ci cięzko....napewno dobija Cię mysl że twoje słoneczko moznaby uratowaac.... nic nie wróci mu teraz zycia, a Twoje zamartwianie się i obwinianie nie jest dobre dla Twojego zdrowia...łatwo mi mówić, bo ja robiłam to samo :oops: ale teraz wiem ,że nic dobrego z tego nie wynika..
Ty przynajmniej wiesz że synuś był zdrowy, to daje Ci zielone światło aby mieć jeszcze dziecko...ja tej pewnosci nigdy nie będe miała...dlatego tak zwlekam ze starankami :cry: na początku ból rozdzierał mi serce.. pisałas w jakims poscie ,że nie masz siły isc do małego na cmentarz...ja nawet teraz potrzebuje duzo siłm aby tam isc....łza mi sie kreci w oku jak czytam o dziewczynach ,Które z chęcią i radoscią dbają o groby dzieci i z taka sama radoscia tam chodzą...
moze my kiedys tez tak do tego podejdziemy...ehhhh
buziolki babeczki, odezwe sie potem... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki bardzo :lol:

dziewczyny-- ja myślę, że na pójść na jakikolwiek grób to trzeba być przygotowanym, na to potrzeba siły, mojej koleżanki brat się powiesił, dopiero po pół roku zdecydowała się pójść i to przypłaciła ogromnym kilkudniowym stresem, ja żałuję, że nie mam grobu własnego dzieciątka, ale u mnie to przecież był 12 tydzień, więc się nie kwalifikuje :? ale nawet jakbym go miała to też długo by mi zajęło zanim nauczyłabym się odwiedzać go, pielęgnować i pogodzić się, ze w takiej formie muszę dbać o moje dziecko. Uważam, że to sprawa indywidualna. Moja mama miała siły, żeby chodzić na grób babci, a jej rodzeństwo długo nie.

btw. zna się ktoś na temperaturze, bo sama nie wiem co o niej myśleć, jest tak dziwna, że otumania mnie, porównuje z innymi dziewczynami i sama nie wiem, boję się, że pojadę na wizytę do tego gościa z kliniki bezpłodności, a on mnie przyjmie kasę zabuli i następnie powie, że z tego wykresu nic nie wynika, trzeba powtórzyć :? a mnie nie stać ani psychicznie ani finansowo, na takie coś, byłabym wdzięczna jakby ktoś coś mi rzekł, bo jak coś to zdecyduję się jeszcze jeden wykres zrobić od następnego cyklu(cykl jest w linku w sygnaturze :wink: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika :bal: :gift: :hbd:

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości. :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

ewek tak to wazne że wiem, ze mój synek był zdrowy i wszyscy twierdzą że powinnam zaskarzyć szpital, ale teraz jest to mi obojetne nie mam siły z nikim sie kłócić jetem zmęczona, po stracie pierwszego synka potrafiłam walczyć, wszyscy twierdzili że 20 tc jeszcze poronienie, a ja sie uparłam i mam akt urodzenia, było to tak bardzo ważne dla mnie .Wtedy przy porodzie nie chciałam zobaczyć mojego dziecka bałam sie i bedę to sobie wyrzucac do smierci teraz było inaczej dali mi Sebastianka mogłam go przytulić głaskac i pocałowac i tylko jednego mi żal że to była krótka chwilka.
Pamiętam jak napisałaś o swoim synku jak zmarł, a ja wtedy wiedziałam że już jestem w ciąży i przestałam zaglądać na te strony nie potrafiłam sobie wyobrazić jak można stracic maleństwo, ktore jest już w domu, co się czuje, tak bardzo sie wystraszyłam, a teraz piszemy razem.
Co nam wszystkim jeszcze jest pisane...
ale dość musi być dobrze tylko jednego teraz pragnę jak Bóg zechce dać nam jeszcze jedno dzieciątko to niech nam już go nie zabiera niech pozwoli na bycie razem - to takie marzenie, a ja ze wszystkich sił będę o nie się troszczyć.
Pozdrawiam

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, A PRZEDE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I DZIECIĄTKA WSPANIAŁEGO!!! Z CAŁEGO SERCA!!! :flo: :flo: :flo:

Co do wykresu - wygląda mi na cykl przedłużony; jak z obserwacjami śluzu, szyjki, itp? Nie bardzo potarfię to odczytać z wykresu :oops:
Zobacz sobie na stronkę:
http://www.duszpasterstworodzin.rzeszow ... p_rodz.htm
Nie wiem czy to Ci w czymś pomoże; pewnie tego typu strony znasz doskonale...

A ja w niedzielę wyjeżdżam na prawie 2 tygodnie, odpocznę sobie wreszcie troszkę :D

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mask0 dzięki bardzo, właśnie nie znam się na tym i nawet prawdę powiedziawszy nie umiem odczytać tego co piszą, raz w życiu cykl obserwowałam i od razu zaciążyłam to było rok temu, więc się nie nauczyłam tego robić, a teraz jak mi potrzebne to weź i się ucz :? :?

miłego wakacjowania :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam babolki :D JA TYLKO NA CHWILE...
ale mam cięzki weekend ... :shock: ...potem doczytam...teraz idziemy na rodzinny spacerek ,i zapalic swieczkę Dominikowi ...
obiecuje ze zaklikam jak tylko wrócę :D
MIŁEGO DZIONKA :papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

helloł dziewczyneczki!!! wczoraj u nas pogoda była beznadziejna, ale dzisiaj zapowiada się na lepszą, chociaż ja nie wiem czy chcę powrotu upałów

wczoraj świętowałam z tatą moim i jego rodziną a dzisiaj z rodziną męża, tak więc miłej niedzieli

co nowego??

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]