Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:39 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila,
tym razem mogłam mu tylko zwrócic uwagę (zresztą miałam z nim co najmniej dwa spięcia w gabinecie), ale jeśli następnym razem zechce mnie zbadac, to najzwyczajniej w świecie powiem mu, że ostatnim razem był bardzo niedelikatny i jeśli uważa, że ból to norma, to ja się na takie badanie nie zgadzam.

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

smerfik pisze:
czesc dziewczyny, ja tez slyszałam o tym Wilczynskim duzo złego

a na imię ma Andrzej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

http://uwaga.onet.pl/1342656,archiwum.h ... K=20889666
A to o nim :shock:

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lila, czy wiesz ze ten Wilczynski ma prywatny gabinet obok gabinetu naszego lekarza. Za kazdym razem jak ide na wizyte i patrze na ten szyld to sie ciesze ze nasz lekarz jest taki ok:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z żonką interesy prowadzi???
Ja chodzę do Corfamedu do Zabielskiej i jestem bardzo zadowolona :D

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o matko...ja nie wiedzialam ze taki lekarz istnieje :shock: i to we wroclawiu...a tym bardziej na klinikach..ale on chyba nie ma dyzurow na porodowce co? :roll: Straszne ze taki ktos pracuje nadal w szpitalu...ze go nikt nie zwolnil..szok :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem, czy ma dyżury. Ja mu się dotknąc nie dam :shock:
A pracuje, bo ma plecy. Czytałyście...

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też chodzę do Corfamedu. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajka_777 pisze:
Ja też chodzę do Corfamedu. :D

A do kogo?????
8.03 idę na USG połówkowe (do Barcikowskiego), będę wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka. Ale w taki dzień chyba próżne nasze nadzieje na syna :D

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak Sascha doktor A.W. prowadzi interesy z zonkš :(

Lila, Przy najbliższej wizycie choc to dopiero za 3 tygodnie spróbuję się podpytać naszego lekarza o opinię na temat tego A.W. Ja niestety słyszałam historie o Nim duzo wczesniej jak zył jeszcze ojciec naszego lekarza...Nawet miałam go pytac o tš sprawe bo był przeciez jakims przewodniczšcym w DIL-u więc na pewno musiał miec poglšd na sprawe.
A przy okazji jak będziesz wczesniej u naszego lekarza niz ja zapytaj sie czy ten A.W. pojawia sie na porodówce :)

Pozdrawiam :))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

smerfik ja tez bede dopiero za 3 tyg...dokladnie w sobote...to bedzie juz 40tc...ale oczywiscie podpytam...jak zdaze na wizyte jeszcze , chociaz lekarz mowi ze zdaze... :wink: Powiem tak...przykre ale podejrzewam ze ojciec naszego lekarza byl zapewne bardzo dobrym kolega szanownego AW wiec nie zrobil nic zeby jego sie pozbyc...on po 2 miesiacach przymusowego urlopu wrocil do pracy do szpitala jakby nigdy nic...tam reka reke myje i kazdy kazdego kryje..taka jest prawda i niestety nie mamy na to wplywu...mozemy tylko patrzec biernie na to co sie dzieje :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Myslę Lila że masz rację, bo niestety to wszystko kolesiostwo jest, zresztą nie tylko na klinikach ale w ogóle zarówno w medycynie jak i inncyh zawodach :(Coz mam nadzieje byc z dala od tego typa i zycze wszystkim przyszłym mamusiom tego samego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Słuchajcie, ja będę w szpitalu od 27.02 przez 3-4 dni na badaniach, to podpytam. Zresztą i tak muszę znalźc jakiegoś normalnego lekarza z Chałubińskiego na NFZ, żeby mnie na badania kierował :? Wykorzystam ten czas maksymalnie, żeby rozpoznac sytuację. Prawie jak James Bond :shock: :D

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sasha, chodzę do dr Kotkowskiej od dawna i jestem zadowolona. Połówkowe robił mi dr Mazurec.
Życzę, żebyś na USG zobaczyła dzieciątko o wymarzonej płci.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki, choc wiemy, że nie to jest najważniejsze. Lepiej, żeby wyniki wyszły dobre w szpitalu. Ale nie ukrywam, że chciałabym synka :D Pozdrowionka.

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sascha...hehe masz misje specjalna... :) ja wczoraj o maly wlos ataku paniki nie dostalam jak pomyslalam ze taki lekarz mogl by mnie badac czy nawet ze mna rozmawiac...hahaha i jak sobie wyobrazilam porod podczas dyzuru kogos takiego to mi sie naprawde odechcialo wszystkiego...i zaczelam sie nad Kamienskiego zastanawiac...oczywiscie po czasie mi przeszlo i sie uspokoilam...bez przesady..nie ma co panikowac..poza tym bedzie moj maz i powiedzial ze nie pozwoli zeby ktokolwiek mnie zle potraktowal....no ..od razu lepiej ...zobaczymy jak to bedzie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mój też chciał pójśc do tego lekarza się awanturowac, ale ja to spróbuję najpierw po swojemu załatwic. Poszukam sobie tam innego lekarza poprostu.
A przy porodzie nie będę sama i mój mąż napewno dopilnuje, żeby mi i dzieciaczkowi nie stała się krzywda :)

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sascha pisze:
Słuchajcie, ja będę w szpitalu od 27.02 przez 3-4 dni na badaniach, to podpytam. Zresztą i tak muszę znalźc jakiegoś normalnego lekarza z Chałubińskiego na NFZ, żeby mnie na badania kierował :? Wykorzystam ten czas maksymalnie, żeby rozpoznac sytuację. Prawie jak James Bond :shock: :D

No to Bondzie czekam rowniez na raport z misji specjalnej:)

Na pewno wszystko będzie oki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Też tak myślę :D

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

elllo mamuski
co do tego gina to faktycznie Wilczyński -bęcwał on przyjmuje w gabinecie patologii i ogolnie ponoc na porodowkach tez czasem jest :? :? tak słyszalam ale miejmy nadzieje ze nami nie bedzie sie opiekował.... co do Corfamedu to chodzilam tam przed ciaza jakis czas i bylo ok ale do czasu...chodzilam do KOTKOWSKIEJ ktora to ni z gruszki ni z pietruszki przy pewnej wizycie stwierdzila u mnie torbiele na jajnikach :roll: :roll: i powiedziala ze dzieci nie bede mogla miec.... poszlam do innego gina skonsultowac to i oczywiscie przeswietlil mnie na kilku urzadzeniach i nie stwierdzil rzadnych torbieli :roll: :roll: mojej kolezance znowu powiedziala ze nie ma jednego jajnika :roll: :roll: oczywiscie ma te jajniki jestem do Kotkowskiej uprzedxzona ale o innych ginach narazie nic powiedziec nie moge chociaz bylam tam jescze na USG u Barcikowskiego ktory mi powiedzial ze przy pierwszej ciazy "NIE MA MOZLIWOSCI" zeby skracała sie szyjka gdzie ja mialam widocznie skrocona nawet mialam zalozony krazek.... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]