Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra zmieniłam zmieniłam bo ta papuga doprowadzała mnie o szalenstwa a za grzyba nie umiem wkleic tam zdjecia Kuby
ekspedientka była moja mam dopóki pracowała:)) ja zawsze przejmuje taka rolę na festynach np parafialnym:) było super , ale po tylu godzinach stania troche mnie nogi bolały:)) więc zostaje przy swoim zawodzie:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ahoj :)
ja się nadal turlam ;)

Aga ja bym była chętna na podyplomówkę, bo też mi się samej nie chce ale dopiero za rok.. teraz jeszcze mała będzie za mała, żeby ją tak zostawiac na weekendy, więc jeśli masz ochotę zrobic sobie jeszcze rok przerwy to za rok zaczniemy cos razem ;) i trzymam kciuki na rozmowie na awans ;)

Ambra to żeś pojechała z tą buzią z okładki :oops: :roll:

Netula fajnie, ze do nas zajrzałaś, wpadaj częsciej :)

Tiga Ty bidulko.. uważaj na siebie

Matken a Ty wogole nie wyglądasz na mamę takich dorosłych facetów :)

KAsiu przykro mi z powodu prawka.. ja się pochwalę, że zaczęłam robic prawko jak skończyłam 18lat bo dostałam kaske na prawko od babci... no i do tej pory nie mam tego prawka :roll: zdawałam 3 razy do tej pory, potem była matura, egzaminy na studia, kaski brakowało i tak mi jakoś przeleciało te pare lat... miałam znowu się zabrac w zeszłe wakacje ale też z kasą było krucho a potem zaszłam w ciążę... myślę zeby sie za to zabrac jak urodzę bo przydaje się prawko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra obaj synkowie są ode mnie wyżsi :D Ja do malutkich nie należę (1,74 wzrostu).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana.

A ja nadal kontunuje bieganie po lekarzach.
Wyniki labolatoryjne i usg są ok teraz zaczynam od strony ginekologicznej no i wyszlo ze moge miec problemy z prolaktyna. Teraz musze dowiedziec sie ile mnie to bedzie kosztowac bo oczywiscie nasza sluzba zdrowia tez wola o pomste do nieba :( Ginekologa załatwiłam dopiero w Jastrzebiu jak pojechalam odwiezc corcie na kolonie. W Zabrzu pol dnia spedzilam latajac po przychodniach i gabinetach i nic :(

A wogole to jestem w rozpaczy bo w piatek zawiozlam mojego urwisa do bylego skad wyjezdza na kolonie a potem z nim na 2 tygodnie do jego rodzinki i nie bede jej widziec miesiac :cry: :cry: :cry:
To nasza pierwsza taka dluga rozlaka, ja chyba osiwieje :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

My bylismy wczoraj w M1 :D Kolejka po watę była taka jakby tam złoto dawali :roll: balony niektórzy mieli po 10 a inni ani jednego ,no i ogólnie tak sobie :roll: pojechaliśmy do domu i tyle nas widzieli :roll:

Gugelek
a turlaj sie kobito turlaj :wink: niech Karinka rośnie w brzusiu :D

ambra no co ty takie tanie auta??? :shock: jakie jeszcze tam były???

Zmykam do rodziców bo nuda :roll: a na spacer w taką pogodę też wybrać się nie idzie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja w piątek zdecydowałam się na szybciocha i w 10minut spakowałam mnie i Madzie i na wieś pojechałyśmy. Pogoda do d.p. i siedziałyśmy prawie cały czas w domu ale załapałyśmy się na świniobicie ach pyszniutko było :D

ARGA dasz radę bez dzieciątka :) Będzie dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej

Arga wspolczuje rozlaki, ale szybko zleci i znowu bedziecie razem :lol:
Tiga no ja tez nie moge uwierzyc ze Nadia za chwile bedzie miala pół roku :shock: normalny szok, a Ty za chwile bedziesz miala drugiego bobaska czas zapingala jak szalony..
Kurcze faktycznie ciezko Ci musi byc brzucholek i jeszcze kolano nie na chodzie, ale na pewno Paulinka sie Toba troskliwie zajmuje

Ja juz prawie sesje mam za soba zostalo mi tylko jedno zaliczenie i jeden egzamin i finito wkoncu o dziwio mam same 4 i 4+ bajerka jest hehe
a teraz troche fotek z dzisiaj, Nadia pierwszy raz na basenie

Obrazek

taaaka jestem piekna
Obrazek

nie ma jak u taty na kolanach

Obrazek

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bry wieczór ;)

Ola była mikrofalówka za 30zł ;) a auta tylko te 3 ale jutro nowy tydzień ;) tam jest prawie wszystko sprzęt RTV,agd,telefony,no to co masz w domu a tanie bo z egzekucji komorniczych i sprzedają za 1/3 wartości rynkowej.Auta zabierają przeważnie za niezapłacone OC więc są sprawne,niby wszystkie te przedmioty mają trafić na aukcje publiczną tak żeby ludzie też mogli je kupić ale jak to to u nas w Pl bywa wszystko rozchodzi się po cichu i wśród pracowników :roll:
a jak tam kaskader :lol:

Arga kiedyś musiał przyjść taki dzień czas szybko leci i ani się obejrzysz a już będziesz miała ją spowrotem ;)

Mała i z czego ty tam zrzucasz te kilogramy co??Nadia to kokietka oj będzie chłopów przyciągać :twisted:

Cien podzieliłabyś się trochę :lol: mmm aż mi przez myśl przeszła taka świeżutka kaszanka :twisted:

ja dzisiaj wytargałam stonkę do sklepów,wyjątkowo kupowałam dla siebie 8) buty,bluzkę i trochę kosmetyków
właśnie walą sztuczne ognie musiałybyście zobaczyć jak ludziska do okien wparowali :lol: :lol: ani jedna babcia nie odpuściła :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny,
Ja jestem jestem i czytuje was ;).
U nas jakos leci. Musze sie pochwalic ze Kubus ma juz prawie 2 zabki dolne :D. Przedwczoraj poczulam jeden przy smarowaniu zelkiem na zabki i czu obok 2. Chcialabym aby Kubus tak cale zabki przeszedl bo naprawde jest dobrze :roll: . Kubus jest na razie kochany ;). Obserwatorek maly ;). Moja mama ma frajde ;).
Pogoda jest straszna :(. Mam nadzieje ze w sierpniu bedzie inaczej :roll: .

Kasiu przykro mi z powodu egzaminu :(.
Gugulek juz niedlugo bedzie po ;). Ale to zlecialo szybko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną.
- Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie.
- Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci ?!?
Wychodzę, chcę rozwodu
Mąż woła za nią:
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się.
- Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem.
Już w samochodzi zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna.
Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją dosłownie w dwie minuty.
Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać.
Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że nie mam dobrego gustu.
Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psiapsiuła ma takie same...
Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała się ze łzami w oczach:
- ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa?.............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobre ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehehe dobre matken :)
Ainko witaj :) gratuluje wychodzenia ząbków :) a pochwaliłabyś się zdjęciami Kubusia :) na pewno słodki mały kolejny przystojniaczek nam rośnie :)

Ola a Ty mnie nei denerwuj, że Karinka ma rosnąc w brzuszku ;) jak urośnie więcej to będę miec cc więc lepiej, żeby już nie rosła :):)

Ambra zazdroszcze zakupów ;) jak urodzę to zrobię najazd na sklepy ;) a na pewno na ccc bo tam mają takie super sandały na koturnach, na które jestem chora i obiecałam sobie, że je kupię :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek wiem na jakie buty chorujesz ;) wczoraj były też takie w Auchanie od 10-35 zł zależy jaki wzór.Wiązane na łydkę,zakładane na pietę,z otwartymi palcami,zamkniętymi tylko kolory takie nie bardzo niebieskie,różowe,zielone wszystko bardzo wyraźne.Moja mama też świruje na ich punkcie ale wmówiła sobie że jest za stara i jej nie pasują :roll:
a ja kupiłam tylko na egzamin bo nie mam żadnych eleganckich na płaskiej podeszwie a w adidasach to tak nie pasuje iść :roll:

Ainka pociesze się ze w sierpniu ma być upalnie i baaaardzo mało deszczu tak mało że przewidują susze :wink: Gratulujemy ząbków i jak mówisz oby szły tak dobrze jak teraz :lol:

Matken ale się uśmiałam :lol: :lol: tylko facet może wpaść na taki pomysł :lol:

zajrzałam na NK i patrze ciotka w jakimś aucie.Peugeot 206 cc w kabriolecie :roll:
dostała od wujka na 15rocznicę ślubu gratis breloczek z diamentem :roll:
aż się zapytałam A. co mi kupi na 15 rocznicę to powiedział że zobaczę za 9 lat więc czekam :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

raaany ale prezent :roll: też bym taki chciałą dostac :) i do tego prawko :D:D:D:D
a ja uwielbiam wszelkiego rodzaju koturny i obcasy, a że na czas ciąży z nich zrezygnowałąm to się domyślacie jak bardzo choruje na te butki Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! Co za pogoda, wprawdzie lubie jak nie ma słońca i upału ale powoli mam już dosc deszczu. Niech jest pochmurnie ale nie leje. Młody juz dostaje do głowy w domu a ja z nim.
Zaczął urządzać sobie wspinaczki po domu, ściąga wszystko mała demolka normalnie
A i przebiły mu się górne czwórki, także ma łącznię 10 ząbów :)co często odczuwam bo skubaniec gryzie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bry :roll:
pustki a przecież już po weekendzie co z wami babolki :!: :!:
pogoda mnie dobija :evil: wczoraj zaczęło się lato a tu dalej ku&^% leje :evil: :evil: :evil: nie pamiętam takiego czerwca toż przecież w maju było tysiąc razy lepiej :roll: ehh gdyby chociaż padać przestało...

Gugelek myślisz że nauczysz się chodzić od nowa??Ja przed ciążą żyłam na obcasach im wyższe tym lepsze wymieniałam je tylko czasami na adidasy a po ciąży doopa nie umiem już chodzić na szpilach :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o Kasia przyszła :lol:
czytałaś nowe przepisy na prawko??Ma być na próbę 2lata jak dokonasz 3 wykroczeń albo jednego przestępstwa typu wypadek to zabierają i od nowa musisz zdawać egzamin :?
a ci kierowcy którzy już mają prawko muszą wymieniać co 15 lat czyli będziemy pomykać na piechotę :lol:

młoda też odstawia szopki ciągle woła papa buty musiałam schować i zabezpieczyć szafki bo ciuchy wyciąga,ubierze się i wyje pod drzwiami :roll: a nie daj boziu dojrzy huśtawki za oknem i cały dzień woła "juju"
nic nie pomaga jak mówię że pada deszcz i jest mokro to staje pod wieszakiem i dialog rozpoczyna "mama da ma pasol" na polski -mama daj mi parasol :roll:
a ja tylko czekam aż przestanie na chwile siąpić,za chabety,ubieram i w koło bloku maszerujemy :roll:

jutro idę do Pabiana a w czwartek idziemy do dentysty na Traugutta z Kajką to zdamy relacje narazie ją "tresujemy" każemy otwierać buzie i grzebiemy idzie bez problemu może cyrku nie będzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Dziewczyny.

Kolejne badania za mną i kolejne wyniki w ręce jednak narazie nie wiem kiedy trafie do jakiegoś lekarza wiec może Wy mi pomożecie ?

Badałam poziom prolaktyny i....
Na czczo wyszło że mam 10.13 ng/ml - jak dobrze zrozumiałam to chyba jest ok.
Jednak po tabletce MTC po 1 godz wynik jest dużo większy bo 119.6 ng/ml.

Doczytałam się różnych rzeczy ale nie chcę się nakręcać, może Wy coś wiecie w tym temacie ??

ambra do Pabiana chodzisz prywatnie czy na NFZ ??

.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arga ja się nie znam nawet nie mam pojęcia o czym piszesz :oops: a do Pabiana chodzę prywatnie ;)

byliśmy na dworze deszcz nas złapał i tyle ze spaceru ale muszę przyznać że fajnie cieplutko chociaż tyle :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ostatnio siedze do późna na kompie ale nawet czasu nie mam tu zajrzeć. Chodzę nieewyspana Madzia spać nie daje budzi się co chwilkę i jęczy. Pewnie kolejna 5-teczka.

Agra nie znam się na tych badaniach :roll:

Ta pogoda naprawdę człowieka dobić może wrr...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]