Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:31 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Tu ja z dzieciem w chuście ;)

Obrazek

Nie chce mi paskuda jeść marchewki :D Cycek tylko i nic innego nie wchodzi w grę. Pluje, a ja się wkurzam. Nawet już mu z mlekiem swoim mieszałam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken wow Tobie to dopiero ciążą spadła :lol: w ogóle nie widać że rodziłaś :lol: Kacper wie co dobre po co mu marchew jak w mleku ma ciekawsze smaki :lol:

Cien gratulujemy postępów nocnikowych już bliżej jak dalej :lol:

Ola tak myślałam że Pudzianek nie daje matce spokoju :lol: a co Ty masz do swojej figury widziałam jaka szkapa z Ciebie :lol:

Kasia wykupiłaś sobie jazdy??Wcale się nie dziwie że masz stresa ale ja stwierdziłam że mam w nosie za którymś razem na pewno zdam ;)
Na którą jutro masz??

Nam przyszła kolejna książeczka z klubu disneya :lol: Młoda od razu wzięła zabawkę do pokoju później przyszła po książę i leży na ziemi ogląda obrazki :lol: dziecka nie ma :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej miałam wykupione 4 godz. 3 już wyjeździłam ale po gliwicach jeździłam wczoraj i była masakra. Także raczej nastawiam się na kolejny egz.
a mam na 12:30

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien ja narazie sadzam ją jak trafie tak żeby się przyzwyczaiła :D
a jak zrobi to bije brawo i chwale :D
dziś jak zrobiła siusiu ( posadziłam tak sobie nie wiedziałam że chce siusiu) to w pewnym momencie zaczęła klaskać :D:D hehe i zrobiła siusiu :P

co do żłobka to byłam i babka powiedziała że jeszcze nic nie jest pewne że mam przyjsc pod koniec lipca wtedy bedzie lista dzieci i zobaczyć czy bedzie na liście

Matken łoo jaka laska z Ciebie :) po 3 dzieci taka figura podziwiam :)

[/quote]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel trochę późno każą przyjść jak od września dzieci idą do żłoba a jak tfu tfu nie daj boziu nie przyjmą to co do pracy ją masz brać w torbę z biedronki :?

wczoraj byliśmy na czereśniach :lol: pychota nazrywaliśmy jak głupki a i tak trzeba znowu iść :lol:
no i ciotka też była tak spędziła wesele syna :roll: ani kuzyn ani ta jego żonka nie zaprosili ich na torta po cywilnym no to przyjechali do nas :roll:

my już trzymamy kciuki za Kasie żebyś się miło rozczarowała :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dołączam się do trzymania kciuków za Kasię :)
Ambra fajne zdjęcie Kajki w avatarku mam nadzieję, że włoski ma zaczesane do tyłu a nie jest łysolkiem ;) :roll: ale ząbki szczerzy rewelacyjnie :D:D:D
a o co Ci kaman z tym Beverly Hills? :roll:
kurka a ja nie mogę na miejscu usiedziec.. dawno tak nie było, że godzina 10 a ja juz wysprzątane, po sniadaniu siedzę i się nudzę :roll:
ten mój długaśny 6-metrowy balkon wymyłam wczoraj aż mój D. sie ze mnie smial że znowu mi się sprzątanie włączyło :roll: ale co mam robic?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i ja i ja TRZYMAM KCIUKI :lol: :D :$%^:

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

niestety padłam w 50 min. zahaczyłam lusterkiem o lusterko innego auta i duuuuuu....pa. Bytom wita. A szkoda bo egzaminator był naprawde super, spokojny i fajnie się z nim jechało.
Dzięki za wszystkie kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia za drugim razem będzie już zdane zobaczysz :D i tak szacun,że tyle jeżdziłaś :shock: 50 min. :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olu to był drugi raz , pierwszy raz był w kwietniu i padłam po 25 min. bo nie zahamowałam na stopie a tylko przyhamowałam. Teraz był drugi, trzeci raz już niestety będzie w Bytomiu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu nie martw sie!! jak to mowia do 3 razy sztuka, chociaz w moim przypadku zakladam do kilkunastu hehe
Ja tez bede zdawac w Bytomiu 17 lipca, najgorzej teraz w ykupieniem jazd bo w ogole tego miasta nie znam i kilka godzin tu nic nie pomoze, ale moze zdarzy sie cud :lol:
jedno musze przyznac Bytomiu ten caly osrodek egzaminacyjny przypomina naprawde osrodek, bo Gliwice wypadaja przy nim jak barak dla bezdomnych

Ja jutro od 8 w Katowicach mam 3 zaliczenia :evil: bleee
bede gnila do 16.00, a potem fruu potaniac, pierwsza dyskoteka od czasow zaciazonych :D
Moja siostra bidulka juz cala w nerwach, obrona dopiero na 17.00 tez wymyslili zamiast rano pyknac

Agus gdzies mi umknelo Twoje pytanie, ja licencjata dopiero za rok, jeszcze 2 semestry, pomalutku sie zabieram do pisania pracy dyplomowej spis tresci juz jest hehe bajerka :lol:
na magisterke sie raczej nie wybieram, poprostu mi sie nie sce 8)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia bardzo długo jeździłaś mógł się już zlitować jak na mieście żadnej gapy nie palnęłaś :roll:

Małaa to czemu nie załapałaś się już na gliwice??Bytom jest mniejszym miastem i dużo jednokierunkowych ulic jest a drugie tyle świateł może będzie łatwiej
wy się nie przejmujcie ja też dołączę do was i po Bytomiu będę zasuwać :lol: ale jakoś mnie to nie rusza jak zaczęłam to do skutku choćbym miała z moją Kają zdawać :lol2: :lol2:

Gugelek kiedyś był taki serial 90210 no i przypominasz mi te dziewczyny super białe zęby,łady uśmiech,buzia jak z okładki :lol:

ja jutro też wybywam :lol: umówiliśmy się dawną paczką na popijawę ja pewnie zostanę przy soczku ewentualnie jakieś kamikadze - na jedno wyjdzie :D będzie 12 osób same vipy 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ambra nie zalapalam sie z wlasnej glupoty niestety :wink:
w Gliwicach niby ost termin to 16 lipca i taki tez mi zaproponowano bylo 20 wolnych miejsc, a mi sie cos popierdzielilo we łbie ze 16 lipca ide na wesele i nawet nie zapytalam babki co to za dzien, powiedzialam ze ma przeslac papiery do Bytomia, w aucie jak wracalam dopiero sobie uswiadomilam ze 16 lipca to czwartek a na wesele idziemy 18 :g^^: ale bylam wku.... na siebie, nie wiem nawet czy w soboty sa egzaminy
co mi sie ubzduralo to nie wiem...
ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra najgorsze jest to ze gościu naprawde przymykał oczy na moje pomyłki bo chciał mnie przepuścić ale nie mógł przyknąć oczu na tą "stłuczkę" - zahaczenie lusterkiem lusterka auta zaparkowanego obok. A jaka wściekła byłam na siebie :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczynki melduję się grzecznie i ja :).
U nas tyle się działo, że nie byłam w stanie pisać ale wszystko Wam opiszę od początku. :)
Dostałąm odszkodowanie z PZU za tą nogę co w wakacje zrąbałam :P no i kupiliśmy sobie nowego laptopa ( tamtegop sprzedałam ) i oryginalne visy przez które nie zawsze mogę wejść na forum :( co mnie wkurza.

Paulinka coraz sprytniejsza i większa chodzi do żłobeczeka ale będę chyba z nią musiała iść na wymaz z nosa bo ma cały czas katar( nawet się dziwimy jak jeden dzień nie ma to wstaje rano i mówi mamo nie ma idy :P - chodzi jej o fride do noska - bo tak rano wstaje bierze fride i przychodzi do mojeo łóżka bo idziemy razem robić kaszkę :).

Ja coraz większa w brzuchu ale jeszcze nie ma źle ciekawe kiedy urodzę obstawiam sierpień. Kupiłam ostatnio na allegro mutsy urban rider za 500 zł i tak dla jaj wyprałam go i wystawiłam no i gość proponuje mi 800 zł i mam teraz delemata czy sprzedawać czy się wsytrzymać :). Bo mi zależało tylko na stelażu bo ja to więcej autkiem sama smigam a peg perego od Paulusi ma wkłądkę do noworodka i Paula z tyłu może stać no więc nie wiem co zrobić.

A teraz co z rewelacji u nas byliśmy na długim weekendzie w górach u nas w domku i szłam po trawie z Paulusią na rękach i głupie kolano mi przeskoczyło no i znów do Żywca i punkcja i gips od zeszłego piątku dzisiaj się wkurzyłąm zdjełam gips i założyłąm tą orteze jaka ulga. Mój lekarz wraca 1 lipca więc zadzwoniłam do szpitala że mam to spuchnięte i co mam zrobić o dziwo ( może przez wzgląd że leczy mnie ordynator) mam się zjawić na oddziale w poniedziałęk i mnie lekarze bez kolejki obejrzą a gipsu mam nie zakłądać bo orteza starczy. Jestem w szoku ale ciekawe czego się dowiem w poniedziałek.
No przez ten tydzień to wyglądałam super z brzuchem i w gipsie :P.

AMbra jak ja CI zazdroszczę figury i kucyków Kaji moja to dopiero teraz ma takei małe i tylko na czubku głowy:).

Gugelek Ty jeszcze w dwupaku ja to myślałam że już dawno z dzidzią w domku :).

Kasia następym razem zdasz zobaczysz :) - ja nie wiem czy teraz bym była w stanie zdać a mam i na motor i na auto. Trzymam kciuki

Małaczarna jak zobaczyłąm ile Nadia już ma to myślałam że się przewróce kiedy to zleciało.

CIeń Madzia ślicznie wyglądała taki ANiołek i jak Ty to zrobiłaś że tak grzecznie szła w procesji?? Trzymam kciuki za buzines niech się dobrze prowadzi. A co do ubranek to bardzo dziekuję :) cieszę się że przynajmniej takie okazje mnie ominą :).

Nehel w żłobku różnie bywa ale ja jestem za a szczególnie teraz jak w domu bym latała za nią jak głupia a z tą nogą to naprawde trudne.

Jedna taka Matka powiedz mi jak sprawdzała Ci się ta chusta bo się zastanawiam nad jej zakupem bo rano przy przgotowaniu sniadania do naszej niebawem już 4 i kota to chyba się podziele na drobne.

Acha do końća tego miesiąc jeszcze mamy się zgłosić do ADM w celu zamiany mieszkania bo 26 są wybory i chcą sprawe załatwić wcześniej no pięknie jak mi teraz wyskoczą ile kasy na to potrzeba ( nie liczę już remontu).

MAm nadzieję, że nikogo nie pominełam buziaki dla wszystkich zamelduję się jeszcze wieczorkiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja jak zawsze z boku sledze co u was sie dzieje. U mnie ciagle pod gorke i trace sily...
Fajnie dzieciaczki wam rosna:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tiga chusta jest super i polecam. Od urodzenia można dziecia nosić ;) Dziś byliśmy na zakończeniu roku, akademia na cześć trwała godzinę :shock: młody przespał w chuście calutką.

Tu ja z dwoma synami ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu przyjdze i twoja kolej na śmiganie - to ile ja zdawałam razy to sie nie chwale bo by mnie musieli do ksiegi rekordów pana Guinesa zapisać:)) zaczynałam w satrych czasach 10 lat temu jak było: łuk przód tył, parkowanie bokiem przodem tyłem, zawracanie na trzy i reczny na placyku, potem przerwa te 10 lat - przepisy złagodniały- i poszło szybko:))

a dziwie sie ze az 50 min cie męczył bo w ten dzień co ty jeździł wujek od mojego dzieciaka z przedszkola i matka opowiadała ze brat 26min z zegarkiem na ręku i egz zdany - czasami ma sie farta na egzaminatora porządnego trafić

my w przedszkolu dziś piknik:) od 8 - 13 swoje w grupie a od 13-18 sprzedawałam ciacho i kawe:)) dyrektorka jak zobaczyła ile uhandlowałam to sie za głowe złapała:)) miesieczną wypłate mojej woźnej:)) mimo tego ze lało, piknik sie udał:))

tiga te twoje kolano to ty ubezpiecz to jeszcze chwile a majatek na nim zbijesz, zdrowiej i nie przeciazaj jak ostatnio drugiej nogi

mała
ja myślałam ze ty konczysz licencjata:)) no w sumie wakacje i juz tylko 2 semestry , zleci

ja szukam chetnej na podyplomówke, bo sama to mam lenia, lubie jak mam kogoś co mi podnosi poprzeczkę:))

aha bedzie któraś jutro w M1 na karuzelach i klaunach?? to pierwsze + wata cukrowa dla dzieci za free, to moze sie spotkamy ???

koniec mojego rozpisywania, choć ostatnio dziewczyny wzieły sie do roboty i jest co poczytać:))
udanego weeekendu, pomimo jak wzykle koszmarnej weeeknedowej pogody :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów.

Mam pytanko, czy wiecie gdzie w Zabrzu są żłobki, o które warto się starać i czy są jakieś prywatne??

Jeśli któraś z Was przerabiała ten temat to proszę o podpowiedź :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam i ja z katarem :evil:

Aga zmieniłaś avatar i normalnie cie nie poznałam :lol: może powinnaś ekspedientką być a nie przedszkolanką :lol:

Jolkus wielki cie tu nie było ;)
z tego co się orientuje to dziewczyny zapisały na Buchenwalczyków maluchy o innym tutaj chyba nie czytałam

Matken czy mi się wydaje czy syn jest wyższy od ciebie ;) aż sie nie chce wierzyć że kiedyś to było takie małe jak Kacper :lol:

Netula nie poddawaj się los się musi w końcu uśmiechnąć do was

Tiga masz się kobito z tym kolanem :roll: wózek ja bym sprzedała a co ;) zawsze możesz kupić drugi poza tym wątpię żeby Paulinka chciała jeździć jeszcze w wózku wiem po sobie Kaja idzie na nogach a wózek jedzie pusty albo misiek w nim siedzi :roll:

mój sobie dzisiaj jedzie kupić transport do roboty.Szwagier mu zaklepał w urzędzie malucha za 70zł z 97r. aż śmieszne pieniądze mój ojciec oczywiście też jedzie bo jest jeszcze opel zafira za 4tyś i chce go wsiąść jeśli będzie disel no i było jeszcze cilio z 2006r z full wypasem za 6tyś ale już zaklepane a szkoda bo bym wzięła dla siebie :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]