Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 2:01 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Arga i jak ?? przyjął Cie ktoś?

Cien to was strach do domu wpuścić albo lodówkę na klucz :lol: :lol:

Kasia czytałaś?
http://moto.onet.pl/1560860,1,artykul.html
teraz siedzę i główkuje czy już trzeba jeździć te 25minut czy jeszcze 40 :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken no gratuluje zdolnego syna :lol: naprawdę dobrze napisał bo max to jest chyba 50pkt nie? ale musisz być dumna :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra czekam do piątku na badania z laboru, jak wszystko bedzie ok to wtedy uderze do gina bo ostatnio strasznie poleciałam na zdrowiu i nie wiem co jest, chyba ze wyniki coś wykarzą.

Matken gratulacje dla syna :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken zdolnego masz syneczka :) Tylko się chwalić :)

ambra aż tak źle nie jest ;) Z nudów jadłyśmy i czekałyśmy na pogode :)

Arga życzę zdróweczka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, wiecie moze o ktorej jest jutro procesja w sw annie?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra ponoć to jest tak że jak zrobisz w ciągu tych 25 min wszystkie polecenia poprawnie to egzaminator może zakończyć pozytywnie egz. A stresa mam coraz większego,
Co do pustoszenia lodówek przez Cien to nie prawda, wiem bo ją gościłam u siebie, :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia dzięki :D :D :D No i nie denerwuj się egzamem bo nie warto sobie zdrowia psuć ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien wiem że tylko egz, ale wolałabym juź nie próbować jazd po Bytomiu :twisted: proponowałam mężowi żeby szedł za mnie ale skubany nie zgodził się ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiazabrze pisze:
proponowałam mężowi żeby szedł za mnie ale skubany nie zgodził się ;)

mój powiedział to samo baa nawet się przyznał że teraz by za pierwszym razem nie zdał :lol:

my dziś wybieramy się do zoo :lol: wyjeżdżamy o 11 ale żeby się wyrobić sama musiałam wstać o 7 :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra miłego dzionka w zoo :)

U nas pobudka była o 4.50 wrrr... ale nawrzeszczałam na Madzie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A tu Madzia na procesji przeszła całą drogę a na ostatnim ołtarzu padła jak mucha i śpi :)
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czerwiec pogodą nie rozpieszcza
na szczęscie nam we wtorek wycieczka z przedszkola sie udała, dzieci wymęczyły konie i opiekunów:) zadowoleni z wycieczki:) no a popołudniu juz lało:) wczoraj znowu a dzis akurat na procesje znów mamy słonko:)
za to wstałam z dobrym humorem bo kuba od miesiaca pierwszy raz obudził sie o 8-20:)) no a padł w końcu przed chwila:)

ambra życzę aktywnego wypoczynku w zoo:)
my myślimy za 2tygodnieo weeknedzie nad zalewem solińskim:) Bieszczady woda i ...pogoda:)

nasze dzieciaki rosna jak na drozdzach a jedno przez drugie ładniejsze
a matkem zdlone po mamie:))

miłego długiego weeekendu dla wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wszystkie na procesji a my grzeszymy w najlepsze nawet nie żałując :roll: wczoraj co prawda trafiliśmy na procesje bo akurat szła z Anny Kaja się darła do księdza był cicho bo śpiewał :roll:

Cien Madzia też zdolniacha moja za chiny by nie poszła albo by ten koszyk wysypała od razu :lol:

Aga w chorzowskim zoo też robią kraty pod napięciem :? narazie przy niedźwiedziach i przy tygrysach ale człowiek raczej nie ma szans na porażenie to chyba przeciw tym świrom co skakali przez ogrodzenie tylko ciekawe jak daleko się posuną z tym :roll:
weekend fajna sprawa ale góry nie dla nas
przeżywamy od zawsze że morze praktycznie wszędzie na południu a u nas jak zwykle na odwrót :?

ogólnie dzień nam fajnie minął Kaja zachwycona ciągle tylko ooo soń,finka,koń a najbardziej podobały jej się zebry :lol: stała chyba z 20minut i razem z nimi trzepała uszami tzn.Kaja głową one uszami
później oczywiście żyrafa pluszowa,balon,wiatrak,gofer na dokładkę lód i w nocy stękała bo kupy nie szło zrobić :roll:
póki co jeszcze kima a ja muszę sprzątać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie wyspałam się dziś Madzia mi chrapała nad uchem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja też się nie wyspałam i do tego chora jestem :? chociaż nie wiem do końca bo objawy jak na anginę poza gorączką w zeszłym roku okazało się że to alergia :roll: na wszelki wypadek końska dawka wit C,gorąca herbata i do wyra.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra przesyłam dużo zdrówka, chwal sie nowym wyglądem, co to za zwyczaje :roll: napissać o zmianie, a gdzie zdjątko????
Cien Madzia super wyszła
MalaCzarna gdzie jesteś?? Nehel?? i reszta ?!!!! Meldować się i pisać co u was!!!! :aa:
co by nie było kilka zdjątek Grzesia z ostatniego okresu :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony sob cze 13, 2009 9:04 pm przez kasiazabrze, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U nas znowu alarm zębowy. Mam nadzieję, że tym razem nie fałszywy i wreszcie coś się wykluje. Młody marudny cały dzień i albo trzeba go zabawiać, albo przy cycku śpi. Teraz już zasnął i mam nadzieję, że pośpi w nocy. Pewnie raz wstanie około 1-szej. Mnie kręgosłup całkiem siada, a materac w łóżeczku już ustawiony na najniższym poziomie. Mały dupsko podnosi i pompki ćwiczy. Jeśli zdolności ma po braciszku, do którego jest podobny, to stanie na nogi lada chwila (a jeszcze nie siedzi), ale u średniaka mojego tak było. Jednego dnia siadł, a następnego już stał.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken śliczniutkiego blondynka masz :D

Kasia Grześ przystojny jak zawsze :)

Ja dochodze do siebie już drugi dzień impreza się udała popiłam, wybawiłam się i trzeba teraz dojść do siebie bo dawno tak nie szalałam ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam kobiety :D

Kasia ale mi dziwnie Grześ wygląda w czapie :lol:

Matken ale syna ma potężnego ile już ma bo suwaczek sprzątałaś i nie wiadomo :roll:

Cien fajnie poimprezować ale mi zawsze staję drugi dzień przed oczami i efekt taki że od sylwestra nie miałam żadnego alkoholu w ustach :roll:

my wczoraj jechaliśmy na pogotowie jak mnie kaszel załapał to myślałam że zejdę z tego świata w dodatku później pojawiła się jakaś krew :? i tak jak myślałam alergia.Dostałam tabletki lekarka mówiła żeby brać je już w łóżku bo silnie działają i w sekundzie zasnęłam :shock: dzisiaj już lepiej ale gardło drapie jak cholera :roll:

przebierkę też mamy stary poszedł z małą oddać moje siostrze tel i złapał go sąsiad za godzinę ma iść do garażu i 12 worów do przeszukania :lol: moja mama - dla mnie mistrz grzebania - mówi że ona w porównaniu z A. to nic on grzebie jak szalony każdy ciuch w ręce a w głowie już przerabia jak jakaś dziura czy plama :lol:
kupił też małej wiatrówkę z Górnika Zabrze bo pisze "jestem żabolem" - 90zł :evil: jak to będzie jakaś szmata to na skrzydłach poleci oddać :evil::evil:
no a ja sama siedzę głowę umyłam,zupa kalafiorowa się gotuje włączyłam sobie nawet vive bo cicho w chałpie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]