Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:29 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Myślę co u Minie mam nadzieję ,że szybko wróci !!

Asiu witaj :) wcześnie ta 2 ciąża ale na pewno będzie ok !!

Miłego dnia Wielopaki ;) zapowiada się słoneczny :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny - fajnie że Was przybywa i gratulację nowym lutóweczkom :)

Strasznie jestem ciekawa co u Minie :roll: :roll: :roll: Mam nadzieję że przeczytamy dobre wieści :D

Bardzo mnie zasmuciło że już dwie lutóweczki odpadły - aż zaczęłam się bać co to będzie i nie mogę przestać myśleć. Na teściku wyszła mi baaaaardzo słabiutka ledwo widoczna kreseczka (3 dni temu) więc wczoraj pojechałam na betę i wyszło mi 8,26 mIU/ml (13 dpo) Niby znaczyłoby ze jestem w ciąży. Ale boję się cieszyć :? Nie wiem czy poziom nie jest za mały. Jutro idę zrobić jeszcze raz i zobaczę czy rośnie.

Trzymam za Was wszystkie kciuki

Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 11:05 am przez trelek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

minie to co juz jestes 3 w 1? mam nadzieje ze wszystko ok.
pozdrawiam was lutóweczki wy moje :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też nie mogę się doczekać wieści od Minie .

Trelek
będzie dobrze, nie martw się na zapas. Znajoma niedawno straciła ciąże ale mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie,bo to niczemu nie służy. Co ma być to będzie.

Tomikowa witaj :* Jak się czujesz? Co u Ciebie ?

Gdzie reszta dziewczyn? halo !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

Eloo
Byłam z Milenka rano na spacerku
teraz jestem w pracy :)
odwiozłam mała do babci i wpadłam troszke popracowac na 3-4 godzinki
byłam rano na badaniu krwi po 15 lub 16 mam dzwonic , dam znac

Miłego Dnia[/quote]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też się witam nieśmiało :) Przed chwilą zrobiłam test i mam 2 kreski. Narazie jestem w lekkim szoku ale się cieszę. Termin wg OM 13.02 moze zalapie sie na walentynki. Juz mam roczną córe z maja 2008 i też miałam CC. Zaraz musze zapisac sie na wizyte do gina.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Saszko :)

coś to towarzystwo mało rozgadane ...
:hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam kobitki!!! :D :D :D JAk tam samopoczucie. Mnie strasznie mdlii od rana ..buuu...nienawidze :roll: :roll: :roll:
Minie pewnie odpoczywa i lezakuje :wink: :wink: :D
saszka - witaj wsrod lutowek !!!:D :D :D Gratuluje
trelek - bedzie dobrze. Najgorzej to myslec negatywnie:D :D :D JA jakims zabojczym optymista nie jestem ale staram sie do siebie nie dopuszczac zlych mysli. Wiec glowa do gory :D :D
Asia - GRATULACJE To dopiero ci niespodzianka :D :D :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czar_na bo goni nie ma :lol: :wink: DLatego tak cicho :D :D
Kurde post pod postem...sorry :roll: :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iszi faktycznie gdzie ta Gonia :shock: to ona jest winna tej ciszy :lol:

Maratinka zapomniałam odpisać wcześniej (zabójczy refleks i pamięć doskonała to ja 8) ) mnie też piersi nie bolą . O przepraszam ! Raz mnie bolała jedna coś twardego w niej się zrobiło i nie mogłam położyć się na tym boku ale szybko przeszło. Więc nie jesteś jedyna tylko ja nie wiem czy jesteś dobrym wyznacznikiem ,bo moje piersi w ogóle mało czułe są :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Car_na pamiec doskonala mowisz 8) 8) a to dopiero poczatek ciazy :lol: :lol: Ja w poprzedniej ciazy to dopiero mialam zacmienia :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U mnie pod tym względem tragedia, gubię wątki, słów zapominam. Zawieszam się co chwilę. Kiedy to przejdzie ? Bo przejdzie tak ? :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej barborki bardzo dziekuje za kciukasy...poszlo wszystko gladko maluchy pieknie sie rozwijaja:)jestesmy w 3w1:)
wiekie testowanie 22.06 , wynik o 13.00.

ja jestem padnieta niby bylam wyluzowana cal czas oddychalam gleboko aby sie rozlunic ale czulam jak mi sie lydki trzesa :lol:
potem godzinke lezenia..i do domu:)

jestem slaba...i okrutnie chce mis ie spac wiec zaraz mykam :)

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Lutóweczki 2010!!!

Podczytuje Was od kilku dni już, nie miałam jednak kiedy się przywitać.
Chciałam przywitać się dopiero, jak nadrobię czytanie całego wątku, ale nie mam kiedy a Wy tyyyle piszecie i stron przybywa, że zrezygnowałam ;)

Ostatnią @ miałam 27 kwietnia, wg kalkulatorków różnie wychodzi data porodu. Czytałam tu metodę o odejmowaniu miesięcy i dodawaniu dni - według tej metody termin mam na 4 lutego 2010.

Bardzo się cieszę że się nam udało - mi i mojemu M. jesteśmy oboje bardzo szczęśliwi, tym bardziej, że to pierwszy miesiąc starań i tu taka niespodzianka!!!

Byłam już kiedyś na tym forum, miałam być czerwcówką 2008, niestety poroniłam w 9 tyg. ciąży. Teraz jednak jestem dobrej myśli. Bardzo dbam o siebie i nie dam za wygraną!!! Odganiam złe myśli, mój M. mi w tym bardzo pomaga :)

U ginekologa byłam 1 czerwca, stwierdziła poczatek 6 tygodnia, pęcherzyk ciążowy 9 mm i wygląda że wszystko ok. Nie zakładała karty ciąży, aby nie zapeszyć. Wizytę decydującą jak sądzę mam jutro, wtedy okaże się czy fasolinka urosła i czy usłyszę serduszko :)

Z moim M. bardzo poważnie podchodziliśmy i nadal podchodzimy do rodzicielstwa. Pisałyście o alkoholu - my nie pijemy oboje od Nowego Roku, skończyłam palić w zeszłym roku, biorę kwas foliowy od listopada i witaminki od dwóch miesięcy. Musi być dobrze!!!

Dolegliwości mam oczywiście, więcej niż w poprzedniej ciąży i to mnie uspokaja. Męczą mnie nudności, mam zachcianki, piersi bolą niemiłosiernie i oczywiście w mój dzień wpisała się już nieodzownie popołudniowa drzemka - bez niej nie daje rady przeżyć dnia ;)

Pozdrawiam wszystkie zapakowane lutóweczki i bardzo proszę - trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizytę, aby po przywitaniu, nie musiała się z Wami jutro żegnać!!!

Spokojnych 9 miesięcy życzę Nam wszystkim :)

GALERIA LUTÓWEK 2010

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czar_na No ja mam taka nadzieje :shock: :shock: Trudno mi powiedziec...bo teraz spedzam wiekszosc czasu z malym...to uzywam zwykle..bla bla ..ga ..ga.. :roll: :roll: Tyle mi wystarcza :wink: :wink: :D Z mezem zas gadam na okreslone tematy...to juz mi sie zakodowalo :wink: :wink: :D
minie - hurraaa!!! To juz po wszystkim !!! :D :D :D Jestem pewna ze sie udalo !!! :D :D To czekamy teraz na pozytywny tescior 8) 8) :D
A teraz lec lezakowac :wink: :wink: :D
Jenny - Gratuluje nowej lutoweczcwe .Wszystkiego najlepszego na jutrzejszej wizycie!!! :D :D :D
Ja lece malemu obiad gotowac.... :roll: :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Minie wiedziałam !! rewelacja !! witaj oficjalnie LUTÓWECZKO !! :mis: :mis: :mis: :mis: :mis:

Jenny175 witaj !! :) na pewno będzie dobrze :)

Chyba będziemy szły "łeb w łeb" bo ja miałam OM dzień później niż Ty.
Kalkulatory tez pokazują mi różne daty, więc będę się trzymać tej co mi dziś lekarza na wizycie powie (mam nadzieję). Patrząc na to co piszesz to powinnam mieć ciążę w podobnym wieku. Czyli jest szansa ,że dziś dowiem się czy serduszko bije ?

Z tym alkoholem to poczułam się jak stara pijaczka
:oops: a prawda jest taka ,że piję od czasu do czasu lampkę wina i wsio. Oczywiście nie w ciąży. Ale już tak mam ,że zakazane zawsze smakowało mi najlepiej to mnie ochota naszła. Nie żebym jej chciała ulec ... :lol:

Iszi miałaś napisać ,że oczywiście a nie ,że masz nadzieje :zł:

Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 12:28 pm przez czar_na, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jenny175 oczywiscie trzymamy kciuki!!!!

Minie czekamy na pozytywny teścik ;)

A ja zaraz lece do ginekologa...... Boję sie bardzo - oby tylko wszystko bylo ok.... Trzymajcie za mnie kciuki tez bardzo prosze!!!! Jak wróce zdam relacje z wizyty. MIŁEGO DNIA!!!![/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aleksandriaa właśnie myślałam czy się pokażesz. Trzymam kciuki o 15 ! A później ja o 20 aaaa !!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny, ja sobie dziś nie daję rady w pracy... normalnie miałam ochotę zdrzemnąć się na fotelu... jeszcze troszkę i do domku...
Minie, oka, ze oka, odpoczywaj :)
Jenny175 :) Musi być oka!! :) Witam!!!!! Przyznam, ze po opowieściach dziewczyny, zwłaszcza tomikowej też stracha nabrałam (20 miesięcy karmienia). U lekarza nie byłam, pewno za jakieś 2t pójdę... zadzwonię dziś, zobaczę jak mnie zapiszą.
Gratulacje dla lutuweczek!!! jeszcze chwila i nie nadążymy czytać tyle nas będzie! ;)
Mi wszystko podchodzi do gardła i mam ucisk w brzuchu, mega męczące, zwłaszcza, ze pół dnia siedzę za biurkiem. W szoku jestem, bo nie maiłąm takich odczuć w pierwszej ciąży.
Odwołałam dentystę. Miałam być 1,5 h pod znieczuleniem... kurna nie dam rady bez na tych 3 zębach :(

Aleksandiaa
- kciuki trzymane!!! :)

Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 12:33 pm przez *bea*, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie nie jestem za bardzo w temacie, ale gratuluję!!! No i także trzymam kciuki :)

Iszi dziękuję bardzo!!! Smacznego w takim razie ;)

czar_na Myślę, że jest szansa zobaczyć serduszko, jesli mamy ciążę w tym samym wieku. Tętno pojawia się w 7-8 tygodniu ciąży, o ile się nie mylę, wiec bardzo możliwe :) Będę czekać na wynik Twojej wizyty!

Co do alkoholu - mnie też nie było łatwo. Lubiłam i nadal pewnie lubię piwko, lampkę wina ale postanowiliśmy nie pić, najbardziej ze względu na mojego Rafałka, który musi brać leki na ciśnienie i poprosił mnie o wsparcie w tym postanowieniu, wiec je ma :) Potem doszły do tego inne powody (m.in. planowanie maluszka) i tak nie piję już pięć miesięcy ponad :) Mój M. jednak nie wytrzymał i uczcił wiadomość o ciąży alkoholem - powiedział że upije się jeszcze tylko raz - gdy się urodzi ;) Zobaczysz że z czasem nie będzie Cię ciągnęło do alkoholu - mnie już nie ciągnie wcale.

EDIT: Dziękuję wszystkim za powitanie i za kciuki - Alexandria i czar-na za Was także będę trzymać kciuki!!!

GALERIA LUTÓWEK 2010

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]