Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:32 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

co do żłobka to byłam świadkiem jak pani wlała w pupe dziewczynce bo przewróciła krzesło takie kolorowe dla dzieci
krew mi się zagotowała ale pomyslałam żę ja też byłam w żłobku i pewie nie raz dostałam i nic mi sie nie stało..
ale przyznam ze byłam wściekła i miałam ochote iść i coś jej powiedzieć

dopytałam co do przyjęć w żłoku i wiem że odpowiedz zależy od humory pani kierownik więc raz moze powiedzieć ze na bank w danym miesiącu przyjmą a raz że jeszcze nie wiedzą ( ponoć dziwna kobieta )
Cien radze zadzwonić lub iśc i zapytać co i jak

Ambra łooo jeszcze odkładacie to podziwiam:)
a co z Waszym mieszkaniem ? jakiś zysk z niego macie?
my złożyliśmy wniosek o wykup :) moze za 2 lata dostaniemy zgodę :D:D

Tiga no wyprawka sporo kosztuje :P ten tysiąc z becikowego nie starczy

[/quote]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra widze że będziesz musiała się trudnej sztuki robienia ciast tak by rodzinka się za szybko nie skapła.
U mnie mama zawsze miała od początku swoja "przydziałówkę" odkrojoną bo obeszłaby sie zawsze smakiem,
może i ty będziesz zmuszona taką technikę stosować :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel faktycznie dziwna baba :roll: co do klapsa to jak sobie pozwolisz to będę biły,na Sobieskiego w przedszkolu też klapsy dawali sąsiadki córka poskarżyła,ta zrobiła awanturę i mała więcej nie dostała ale mówiła że inne dzieci biją . z wynajmu jedyny zysk to kolejna lokata,ale nie odczuwamy tego w ogóle bo musimy opłacić czynsz za tamto mieszkanie więc nie zostają kokosy chociaż jak to mówią grosik do grosika ;)
gdybym brała to do portfela to nie powiem było by naprawdę bardzo dobrze bo calutka wypłata A. była by dla nas a tak to jeszcze z gazownią trzeba dzielić,elektrownia też się upomina ;)

Kasia u mnie też tak było mama zawsze jakieś ostatki zjadała albo i nie w końcu przestała piec.U nas jeszcze A. sie przygląda i dużo robi,zanim wyszedł do roboty to mi zrobił praktycznie całą masę ja tylko układałam,jakby co to też potrafi i role się mogą zamienić :lol:

dzieci śpi,stary na swoim miejscu to czas na kąpiel,łeb umyć,maskę zarzucić na paszczę i może jakiś peeling :lol:
dobrej nocki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale macie szalone tempo :lol:

stary chory wiecie co to znaczy :? marudzi,marudzi,marudzi :roll:
poszłam do sklepu kupiłam parę pierdół i przypomniało mi się o papierosach no to mówię żeby mi jeszcze dała fajki a dziewczyna do mnie "dowód poproszę" :lol: :lol: w pierwszym momencie myślałam że sobie żartuje ze mnie a ona na poważnie no cóż dałam głupio jej się zrobiło,buraka puściła i od razu pod ladą czegoś szukała :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra a masz dowód :lol: :lol: :lol:

Ja dziś już przed 8 siedziałam na drzewie z czereśniami i nazbieraliśmy 3 wiadra ale nawet nie widać że cosik zerwane ;) Madzia dokarmiała kurki bo czereśnia w kurniku stoi :)
Później trzeba było obrać wszystko i do słoików na kompoty ponad 20 wyszło :)

tiga z tymi ciuszkami po Madzi będzie ciężko bo się okazało że mój braciszek będzie miał córkę ale jak będziesz potrzebowała na chrzest czy jakąś uroczystość sukienusie czy coś innego to nie będzie problemu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kto to ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JA WIEM :aa: JA WIEM :lol2: KTO TO I GDZIE ZDJĄTKO ZOSTAŁO ZROBIONE :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia/ Cien ! superowskie zdjęcie ;:D:D
Madzie muszę zmartwić ze Grzesiu już zarezerwowany eheh:D:D

Ambra hehe z tym dowodem the best :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja jestem

U nas bez zmian ,Bartek ma kolejnego ząbka i to czwórkę górną :shock: a z drugiej strony już też się przebija :shock: Ciągle spacerujemy i lądujemy w domku około godziny 19 więc nie chce mi się już pisać :? :twisted:
W ztym tygodniu byliśmy na szczepieniu MMR-ką i Bart super przyjął tylko płaczu było na całą przychodnię,wazy już 11kg i mierzy 83cm :D

ambra Zlądowałam z czwartek na targu i oczywiście 120zł nie moje :roll: i to na same duperelki bo żadnych konkretów nie kupiłam :D

Przybędzie któraś na Dni Rudy Śląskiej na Feel?? bo my z mężusiem będziemy :lol:

Cien,kasia Madzia duża dziewczyna :shock: ile ona ma wzrostu???a włosków widzę tyle ile mój Bartek :D Grześ uroczy ,taki słodziak :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!
Cudne słoneczko za oknem, aż wstałyśmy o 6 bo promyki wkradały się przez okno :)

Ola nie mierzyłam Madzi może dziś postawie Ją pod ścianą ;)

kilka starszych foteczek:
Madzia u dziadków na zjeżdżalni :)
Obrazek
Obrazek

A tak Ją raz znalazłam pół śpiącą :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien Madzia jest naprawdę dłuuuuuga :shock: wygląda jakby miała 3 lata gdyby nie ta jej delikatna buziula :lol: chudzinka też już nie jest widać że łapki jej przytyły :lol:

Ola a było chociaż coś ciekawego??Kiedy te dni rudy??My też lubimy feel chociaż śpiewa jakby miał kluskę w gardle :lol: a MMR szczepiliście się tą płatną??U nas też gładko poszło chociaż każą zawsze podać jedną dawkę nurofenu a drugą przed snem i pomaga w starej przychodni nic nam nie kazali dawać i maskara gorączka i maruda

Kasia Grzesiowi bardzo włoski rosną już nie tylko co na długość ale bardzo po gęstniały :D
już w przyszłym tygodniu egzamin :lol: stresujesz się??

u nas dziś gulasz robię od razu na 2dni bo jutro ma jeszcze być pogoda a później znowu deszcz :? nie spodziewałabym się że czerwiec będzie gorszy od maja z drugiej strony dobrze bo wiecznie padać nie będzie i może pogoda wypadnie na wczasy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! Korzystam z okazji że bąbel śpi, bo od 6 rozrabiał to już przed 10 padł :)
Ambra egzamin 18 mam i juz mam lekkiego stresa bo jazda po łuku to koszmarnie mi wychodzi :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia ja to mam w ogóle stresa wsiąść do auta tyle czasu nie jeździłam :roll:

u mnie porządki :lol: okna pomyłam,stary się wziął za łazienkę,została jeszcze kuchnia ale to po obiedzie no i podłogi to znowu na wieczór przekładam jak młoda padnie :lol: wybieramy się też na działkę mam nadzieję że nie będzie padać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

AMBRA daj mi trochę sił bo mi się nie chce sprzątać a powinnam okna umyć bo wyglądają koszmarnie.

Ale skwar na dworze duchota okropna aż nie chce się nic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Nogi mi do d...py wchodzą :roll: tak się nalatałam za tym moim łobuziakiem .Nie ma co dba synuś o formę matki :wink:

Cien Śliczna ta twoja Madzia,zdjęcie na kibelku mogłabyś na jakiś konkurś dać :D pierwsze miejsce murowane :D

ambraDni Rudy teraz w piątek techno party a w sobotę już normalnie :wink: feel i elektryczne gitary no i jakieś miejscowe kapele :wink: MMR mieliśmy darmową :D we wrześniu czeka na płatna szczepionka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana.
Dziewczyny pomóżcie.... czy znajde dzisiaj jakiegoś gina, dobrego, który przyjmuje w ten sam dzień a nie na zapisy na miesiąc do przodu ??
Jak by się dało to na NFZ bo z gotówką trochę ciężko u mnie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arga jedz do jakiegoś szpitala tam gdzie porodówka na 100% ktoś Cie przyjmie bo nic innego mi do głowy nie przychodzi a NFZ też byś się raczej nie dostała w dzień rejestracji :roll:

młoda ma stan podgorączkowy zajrzałam do gęby piątkę widzę :shock: całą ją widać wszystkie korony ale brak opuchlizny,zaczerwienia nawet nie ma :roll: jak nam znowu na wczasach wypadnie ząbkowanie to się pochlastam.

Cien i dobrze że siły nie miałaś bo moje mycie poszło z deszczem :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra Ja dziś rano przeleciałam 5 okien i trochę posprzątałam :)

Poszłam z Madzią piechotą do rodziców pieska wyprowadzić i nas deszcz złapał więc siedziałyśmy 2 godzinki i z nudów lodówkę opróżniałyśmy ;) Madzia kapuśniaczek zjadła aż się jej uszy trzęsły :)

ARGA spróbuj do Wojsy zadzwonić 602 688 961 on na helence przyjmuje z NFZ-tu ale nie wiem czy dziś tam rano nie był zadzwoń to się dowiesz. Prywatnie przyjmuje na osiedlu Barbary w centrum Zabrza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki Dziewczyny za info. Poczekam jeszcze na wyniki badań, które dzisiaj zrobiłam (morfologia, glukoza, TH-cos tam i mocz) jak wszystko bedzie ok to ide do gina bo juz zaczynam wariowac :( Najgorzej jak coś człowiekowi jest a nie wiadomo co :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć :D Chwalę się. Wyniki egzaminu gimnazjalnego :D
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]