Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 2:35 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

dokładnie, myśleć pozytywnie :)
coraz częściej zaczynam zaglądać tu hehe, tylko co ja zrobię jak już w środę jadę do domku, a tam neciuku brak buu.
trzeba zmykać bo Córa się picia dopomina

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam nowe lutówki! Super, że jesteście! :D

Dziewczyny - tomikowa i kalomira - tak mi przykro...
Gdy czytam takie słowa to budzą się we mnie wątpliwości. Zobaczcie medycyna tak poszła do przedu, że jesteśmy w stanie ustalić kilkudniową ciążę. Dowiadujemy się o nich baaaardzo szybko. czasami sobie myślę, ze...za szybko. Wiecie, ze ok 60% ciąz jest ronionych w sposób samoistny i naturalny i do tej pory, dla naszych matek i babek taka sytuacja była "przedłużającym się cyklem"... Straszne, ale tak przecież było, jest...
Ech...

Goniu a jednak zdecydowałas się na lekarza?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tomikowa pisze:
hej babeczki!
niestety nie bede lutowka :( dzwonilam raz jeszcze na pogotowie ze plamienie nie ustaje i uslyszalam tylko ze mam jeszcze za slaby organizm i fasolinka sie nie zagniezdzila i bedzie koniec.rano zrobilam test i naprawde juz jej nie ma...musze nabrac sil po tym dlugim karmieniu bo tomus wyssal ze mnie wszystko co dobre,pieron maly :) wlasnie dostalam@.
o mnie sie nie martwcie bo ja jestem czlowiek silny i tylko sie zaje**** ciesze ze to nie stalo sie pozniej gdy juz sie na dobre wczuje.moj mezulek mnie bardzo wspiera a to najwazniejsze.jak tylko odpoczne i nabiore wigoru ,bedziemy probowac od nowa.a wy bedziecie wtedy trzymac kciuki,prawda?
i nie myslcie sobie ze was zostawie w spokoju! nadal was bede nachodzic :twisted:
buziaki i uwazajcie na siebie i swoje fasolinki!
minie obys wskoczyla tutaj na moje miejsce!!! trzymam kciuki i nie puszczam :okk:

tomikowa gdzies ten post przegapilam...przykro mi bardzo:(
.......................................................................................................
a twoje miejsce przejme ..z HONOREM bardzo chetnie!
......................................................................................................
kurcze niezly ten artykul o alkoholu :shock:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny
jak to sie stalo ze przeoczylam lutowki 2010 :shock:
serdeczne gratulacje zycze spokojnej ciazy :brv: :yea: :koko: :$%^: :bal:

styczniowo-lutowka 2009:D

gonia tobie juz gratulowalam..wierz kobieto z calych sil nie wolno sie poddawac i watpic:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kalomira ja ciągle mam nadzieję ,że jednak będzie dobrze

Ana i Olunia serdecznie witam ! Ale fajnie ,że nas przybywa.

Goniu szczęście w nieszczęściu ,że Cię wygoniło do ginekologa. Teraz mam nadzieję będziesz się już mniej zamartwiać. Jumper też jest chyba dla bliźniąt jakby co :lol:

Pozostałe Lutóweczki serdecznie witam :)

A ja właśnie do domu wróciłam. Rano pojechaliśmy do ojca i przez 5 godzin pracowałam non stop w ogrodzie : plewiłam ,wysypywałam korę pod rośliny, kosiłam. Padam teraz na nos. Chyba przesadziłam. Ostro przesadziłam.
Jutro się pewnie nie ruszę :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja dzisiaj mam jakiś taki dzień do dupy... Mój synuś jedzie znad morza już siódmą godzinę. Jest zmęczony, zły a dotrą do nas chyba za godzinę. No i czekamy przy telefonie.
W międzyczasie posprzeczałam się z moim chłopem. Chciał nawet przeprosić ale ja - królewna tylko go przegoniłam. I tak zyjemy dziś w osobnych pokojach, ja podsypiając wciąż i czekając wieści od synka...
A pogoda tylko sprzyja dołowi... :? :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dalia porzuć focha i podejdź do męża ze słowami ,że już się dasz przeprosić :lol: Niech synek jak dotrze nie widzi Waszych cichych dni.
A mężowie i tak z nami przez najbliższe 8 miesięcy jeszcze wiele przeżyją więc póki potrafimy nad tym zapanować musimy im trochę poluzować ;)

Nam się pogodowo dzień udał. Już niedługo i podobno powrócą upały :?

Dziewczyny mam zgryza. Wiem ,że za wcześnie wybierać szpital do porodu ale mam duże problemy z krążeniem i chciałabym mieć od początku do końca 1 lekarza, który też pomoże mi na końcu. Stawiałam na lekarza z Ujastka bo jakoś nie mam zaufania do naszego szpitala i bałam się tak bez znajomości do niego iść ale wczoraj dowiedziałam się ,że siostra dobrej znajomej mojej Mamy jest szefową położnych u nas. Nie wiem co zrobić . Chciałabym CC a nie wiem czy przez te moje problemy się kwalifikuje :( Dlatego teraz to piszę ,bo w poniedziałek mam wizytę i po niej muszę coś postanowić ...u którego lekarza kontynuować .

Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 6:40 pm przez czar_na, łącznie zmieniany 4 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :wink:

Ale mi się zdrzemnęło :oops:

Dalia ja wczoraj się ścięłam ze swoim ale dzisiaj już jest cacy 8) Wiesz "królewno" zawsze możesz wparować do "jego" pokoju i zawiesić się u swojego na szyi :bbb: Nic straconego :bbb: A ja się nie tyle zdecydowałam co byłam zmuszona przez to plamienie które okazało się "nieobecne" :roll: Widziałam na papierze dokładnie coś kremowo-brązowego :?

Czar_na no szczęście w nieszczęsiu to jest teraz dobrze. Czekam cierpliwie na serduszko(a) 8) To mi zamieszała kobita w glowie :roll:
cytuję: "już niedługo i podobno powrócą upały" :heh: dooobre :hil:

Lagunko dziękujemy, dziękujemy :flo:

Minie to jest szansa że obadwa zacumują??? :aa: Ja pierdziu ale byłby czad!!! :$%^: Ooo to teraz dopiero wzmacniam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ana a na długo jedziesz do domku bez neciku?? :? Noo moja droga my tu musimy codziennie listę podpisywać a jak neciku brak to jak? :hm:

Maratinka Ty się moja droga nie śmiej bo przeciez bliźniaki są wcale nie takie mało spotykane więc "żeby się nie smiał dziadek z cudzego wypadku" :yhy:

Ciekawe gdzie się podziewa Alexandria? :roll:

Dopisuję:
Czar_na ja to chyba bym się trzymała tam gdzie są położne bo szczerze powiem to one podczas porodu rządzą a lekarz najczęściej przychodzi tylko szycia :? Ale jeśli uważasz że się załapiesz na CC to wiadome że lepiej iść za lekarzem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Goniu ja muszę się załapać :? nie chcę się tu na ten temat rozpisywać ,bo to nie miejsce na moje osobiste problemy. Wiem jednak ,że nie dam rady ani w pozycji kucznej ani z podciągniętymi nogami a cała ciąża jak i poród w rajtuzach uciskowych. Nie bardzo sobie wyobrażam inaczej jak tylko CC. I stąd mój zgryz :?
Obaj lekarza mają dobrą opinię chociaż Koziulek trochę mnie przestraszyła brakiem weny u doktora B :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się z lutówkami!!!
Czytam od jakiegoś czasu, w końcu się umawiam. Zrobiłam sobie dziś nawet suwak!!!!
Tomikowa !!! Przykro mi!!! No i stracha mi narobiłaś!!!! Ale czas pokaże co i jak.
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czar_na w takim razie totrzymaj się tego co ma robić to CC. Będzie Cię już dobrze znał a tak zmiany w trakcie.. hmmm :roll:

Bea mam rozumieć że jesteś Lutóweczką 2010??? 8) Jeśli tak to na pw proszę o daty ostatniej@ i termin porodu :lol: bo przecież pora zapisywać kolejne Lutóweczki do tabelki :wink: I oczywiście gratuluję!!! :brv:

A mnie tak naszlo na jakąś sałatkę po oglądnięciu kuchnia.tv że poleciałam do kuchni, skroiłam sałatę lodową, dwa pomidory, ogórka zielonego i 2 jajka na twardo i to wszystko wymieszałam z takim sosem jogrutowym do sałat "design" i wpiern...łam wszystko!! :twisted: Nie piszę zjadłam bo to nie mieści się w tych kategoriach ilościowych :lol:
Teraz ciekawe o której zasnę z przejedzenia :roll: Ale było takie pyszne że co odeszłam od miski a raczej michy to znowu wróciłam :oops: Synio podkradł mi 2 łyżki i na resztę już nie zdążył się załapać :mrgreen: :kro:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia_krak no niestety teraz jestem u mamy, a wracam na swoje, tyle ze do tesciow od czasu do czasu wpadam na kompoterek, bo to nie daleko, to chociaz tyle. Mezulek obiecal ze sie zastanowi nad zalozeniem necika w zimie,ale to sie okaze jak z funduszami bedzie. no i do zimy to jeszcze tak daaleeko. . a tak w ogole to mi smaka zrobilas <nonono> :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ana to faktycznie do zimy kawał czasu :roll: Może faktycznie mężulo coś zaradzi na to :lol: Wiesz... są różne sposoby żeby faceta zbałamucić na swoje :lol: A smaka to i sobie zrobiłam takiego ze sałatki już nie ma, ja pękam a smaka mam dalej :oops: Matko ja to będę niedługo potwór :buu:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień Dobry wszystkim!!
Przepraszam że się nie odzywałam ale mam taki nawał nauki że czasem nie ma nawet czasu włączyć komputura.

Witam wszystkie nowe lutóweczki super, że jest nas coraz więcej - nareszcie!!!!

A ja przeżywam jutrzejszą wizytę u lekarza, ciekawe czy będzie mi już w stanie coś powiedzieć?

Dziewczyny też macie takie humory jak jak, płacz, złość - wszystko w jednym. Nigdy tak wcześniej się nie zachowywałam a teraz płacze z byle powodu.

Życzę wszystkim Miłego Dnia!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

alexandriaa ja mam podobnie, tyle ze strasznie latwo mnie wyprowadzic z rownowagi, albo z minuty na minute zmiana nastroju ze zlosci w radosc ..parodia.. nie wiem jak moj mezulek ze mna wytrzyma :shock:

gonia_krak mojego wcale nie tak latwo zbalamucic, sczegolnie co do zalozenia neciku, obawia sie ze nie wyjde z domu wtedy :roll: chociaz nie wiem czemu, fakt czasem wyciagnac mnie z domu trudno, ale nie znaczy to wcale ze non stop przed kompem.Jemu to o to chyba wlasnie chodzi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gonia z lodową najczęściej robię albo sałatkę z tuńczykiem albo grecką - zrobiłaś mi smaka !

Aleksandriaa też zaczynam się bać jutrzejszej wizyty - w sumie sama nie wiem czemu :roll:

Bea witamy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bea gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Gonia lapie twoje fluidki;)moze ty jestes tez 2w1 kto wie hihi:)
czarna nie przesadzaj z ogordkiem pierwsze 3 miesiace odpoczywaj ile sie da a nie ogrodek!ogrodek poczeka hehe :wink:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Dziewczyny:)

Ja tu kibicuje Goni od dawna i chcialam ja powitac na tym watku i jeszcze raz pogratulowac! Dbaj o siebie i ..... fasolki??? czy ja dobrze doczytalam?:) ale to by bylo jakby byly 2 sztuki naraz! Pełnia szczescia! :D :brv:

A dla pozostalych lutówek 2010 duuuzooo spokoju i zdrowa zeby maluchy sie dobrze rozwijaly! :okk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gonia tak sobie właśnie myślę, że jak będziesz miała bliźniaczki, to która będzie moją synową? :D

Tomikowa, kalomira - przykro mi :(

Czar_na może nie sugeruj się moimi opiniami, bo to tylko takie subiektywne odczucia, idź sama i się przekonaj. A co do lekarza, to lepiej, żebyś wybrała tego, który będzie robił cc, ale przecież zawsze można mieć dwóch :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Helloł :wink:

Papaciak dziękuję za kciukasy i odwiedzinki na Lutóweczkach :lol:

Koziulek jak będą dwie to musisz dopracować drugiego synia a jak w tym 1chłopak to córcię 8) Nie chcę mówić co trzeba zrobić jak będzie 2 chłopców bo moja droga to ja będę potrzebowała 2 synowe a Ty masz synusia :hil:

Bea czy jesteś lutówką?? 8) bo tabelka czeka a nie mam danych do wpisania :roll:

Minie cobyśmy razem nie opowiadały jakie mamy zdwojone objawy w ciązy :heh: Ale byłby numer!! :fkf:

Czar_na ja tak po wczorajszej sałacie nabrałam smaków że dzisiaj muszę powtórzyć bo dostaję ślinotoku :oops: A sałata grecka jest podobna tylko jeszcze brakowało mi fety i oliwek chociaż ja fetę zawsze zamieniam na mozzarellę. Mogę go zresztą samego wcinać tonami :je:

Ana jak facet dostanie szlaban na ...wiesz co.. to szybko się podda :hil: Walcz o swoje, walcz :yea: Przecież musisz być z nami w kontakcie 8)

Alexandria mówisz że masz ciągle fochy? :hm: Hmmm skąd ja to znam?? :fkf: Teraz to mój musi się liczyc ze słowami bardziej niż kiedykolwiek bo od razu "atak" :bum: no coo :ysz: To nie moja wina nie? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]