Dzisiaj jest ndz maja 03, 2026 2:00 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Buziaczki dla naszych Dzieciaczków :bal: :bal: :bal: :mis: :mis: :mis: :kitt: :kitt: :kitt:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

NASZYM KOCHANYM DZIECIACZKOM NAJLEPSZE ŻYCZONKA, PIĘKNEGO W ŻYCIU SŁONKA, SMUTKÓW MAŁYCH JAK BIEDRONKA I SZCZĘŚCIA WIELKIEGO JAK SMOK :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :mis: :mis: :mis:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH DZIECIACZKÓW :D

wklejam wczorajsze zdjątka, wczoraj mój doszedł do siebie i wieczorem jeszcze pojechaliśmy do Arnhem :roll:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny widac że spotkanko było super,foteczki pierwsza klasa,a Arkowi pasują dwaj chłopcy :wink: ,tak więc olgunia starajcie sie,starajcie.................... :lol:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[color=red] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MALUSZKOW!!![/color] :bal: :gift: :kitt: :ur: :brv: :kla: :$%^:

Dziewczyny zdjecia przecudowne z wczorajszej wycieczki,szkoda ze nie moglismy byc z Wami,,fajnie byloby sie poznac na zywo:),moze nastepnym razem? widac ze dobrze sie bawiliscie..a pogoda naprawde dopisala!!!

Natalii-Natalka juz taka duza,sliczna dziewczynka!!

my wczoraj bylismy w Emmeloord na zawodach miedzynarodowych,moj brat zdobyl 2 i 4 miejsce!!!naprawde super!!
wklejam kilka zdjec z naszego wypadu:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i z moim bratem:)
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry wieczór

karolka mam nadzieje ze nastepnym razem nic Ci nie stanie na przeszkodzie aby do nas dołączyć...
gratulacje dla brata :wink:

długo nie pokazywałam Tośka w akcji (hmm, w sumie nie dalej jak wczoraj, ale powiedzmy że to się nie liczy) :wink:

dla cioci Ani
http://www.youtube.com/watch?v=nTLY-y-r6pk
na rowerku
http://www.youtube.com/watch?v=7GaWPRybpBE
lokomotywa
http://www.youtube.com/watch?v=iN08sCyvJFE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzis wstalysmy troche po 7.00,troszeczke sie wyspalam :wink:

twiggless-dzieki,przekaze bratu:)niezla akcja z nocniczkiem,a na rowerku zasuwa jak kolarz :wink: ,super lokomotywa,ale mial ubaw:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

my tez juz od 07:00 na nozkach ...

karolka gratulacje dla brata :D
Slodka jest Wasza kruszynka :)

iza niezly mial Antos ubaw :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Dziewczyny,

Ja dopiero teraz sie melduje, super Was bylo poznac w realu i koniecznie musimy to powtorzyc :D Fotki beda w pozniejszym czasie
My wczoraj pojechalismy nad morze, za porada Pana D. do Wijk aan Zee, bardzo przyjemna miejscowosc i nie ma problemow z parkowaniem, maly oczywiscie najadl sie piachu.

Pozdrowienia,

[/list]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam i ja

u mnie szwankuje internet i napisałam posta i internet mi sie wyłaczył i posta skasowało :twisted:

u nas gotuje sie już krupniczek :D Seba łobuzuje marudny :? wylał mi olej w kuchni bo złapał butelkę i nie zdarzyłam mu zabrać :wink:

iza ale Antos śmiga na rowerku bomba! :D

karolka gratulacje dla brata! i śliczne foteczki :D

wazka no Remko sie najadl piachu to chociaz nie marudził że głodny :wink:

my tez wstaliśmy o 7 ej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry dzień

u nas pobudka o 9tej :) jakby norma...
Wazka super ze Wam sie tam spodobało ale odlegosc w czasie jest podobna do Zandvoort... a o ile tam jest spokojniej, no i pakowanie przemawia :wink:
Olga Seba ma dostep do wszystkich szafek? bo nie zauwazylam czy masz zabezpieczenia założone...
Haniu doszły do mnie 3 emaile w kazdym po 2 fotki...

jeszcze mam małe pytanko i prosze Was odpowiedzcie jesli wiecie...
wiele z Was jest z tego rocznika co ja lub rok w dół/ góre i teraz mam pytanie za 100 punktów:
czy dla rocznika '78 '79 '80 było obowiązkowe szczepienie na DTP???
nie mam tu zadnej karty z okresu dziecinstwa (są w PL) i nie moge tego sprawdzić...
a moj lekarz domowy zaleca tą szczepionkę zanim wyjedziemy na wakacje...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iza co do szczepienia to nie mam pojecia :roll:

nie mam pozabezpieczanych szafek ale Seba mi z szafek nic nie bierze tylko olej postawiłam na wierzchu no i spitalał jak go dorwał :wink:
tak samo szuflady w salonie też mi nie otwiera bo wie ze nie wolno :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka!

Ciotkę dzis wysłałam na wycieczke do Bruggi. A ja z Cleo sie byczymy :bbb:
Wczoraj moja córcia tak wykorzystała ciotkę, że obie spały jak susły. Cleo wstała dzis dopiero przed 10.00. Ciotka ma zwichniętą kostkę i chodzi o kuli, ale i tak ulega urokowi Cleo i chodzi z nią non stop :)

olga wow ale masz grzeczne dziecię, u nas juz przestaje skutkować - Nie wolno! i zabezpieczenia na drzwiczkach mamy wszędzie.

iza zaraz cie znajde na skype, pozbieram zdjecia i postaram sie ci je wysłac. A lokomotywa fajowa, a ciocia Ania chyba mega szczęśliwa, co? Co do szczepien to nie wiem... :?

karolka gratki dla brata! A zdjecia super!

wazka no no, widzę, ze jednak sie mobilizujesz :wink: Pamietaj, co mi mowilas o pisaniu na forum :P :) Jak tam Remko, wykorzystuje dziadków?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna masz pw. wykorzystuj a ty odpoczywaj kochana :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka,

Olgunia - no to masz spokoj z szafkami. Ja tez nie mam jeszcze zabezpieczen, bo Remko jak chodzi to ma wciaz zajete rece :D
ale wczoraj ja wyproznialam zmywarke a on chodzil z babcia i chcial mi wejsc do zmywarki, tak ise wysoko jena noga zamierzal :shock:
No i jak widzi, ze otwieram szafki to od razu kierunek kuchnia

Marryna - no staram sie udzielac :wink: A Cleo to jest rzeczywiscie slodziak niesamowity, nie dziwie sie cioci. To jestes teraz troche luzniejsza :lol: Moi Rodzice tez caly czas sie bawia z Remkiem, tylko on sie ostatnio marudny zrobil, piszy, placze, steka ... juz nie wiem, co mam z tym moim dzieciem zrobic

Iza - nie wiem, co do szczepienia .. jak nie jestes pewna, to sie lepiej zaszczep (jesli tak mozna)

Hania - moj to dzisiaj juz o 6.00 sie obudzil, ale musial wylezec do 6.30 - nie bede go przyzwyczajac do takich nienormalnych por wstawania

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wazka no własnie nie wiem czy mozna ale pytałam dziewczyn z watku lipcowego bo tam tez są podobne roczniki i pisały ze mają je w swoich kartach szczepien
Holly poradziłas sobie z moimi fotkami???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga no zawsze jakis klops, ale sprzatnia po rozlanym oleju to wspolczuje :roll:

Iza z pewnoscia wyslalam wiecej e-maili, ale ile to zabij, ale nie powiem, bo nie zapisuje tego w wiadomosciac wyslanych ...
co do szczepienia, to cos mi sie zdaje, ze za "naszych czasow"nie bylo szczepionek skojarzonych, ale za diabla nie moge sobie przypomniec czy osobno dostawalam takie :?

Marryna no to cioteczke masz super :) Ja tez uleglam urokowi Waszej corci ... nie daje sie nie ulec :wink:

Moj Jack zrobil sobie jeszcze jeden dzionek wolnego i znow wylegiwalismy sie w jacuzzi. Tino tak sie naszalal, ze juz spi :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

muszę Wam sie pochwalić zanim pęknę z dumy :D

otóz dziś dzień trzeci bez pampera i jego bilans zero zasikanych i zasranych gaci ;)
z sikaniem poszło ze prawie od poczatku od razu na topek ale kupy do wczoraj lądowały w gaciach fuj fuj
z dzisiejszej nocy nawet pielucha była sucha...
pod wieczór wybrałam sie z młodym i rodzicami na wycieczke rowerową ale bez nocnika i ku mojemu szczesciu moj mały-duzy męzczyzna stanąl na wysokosci zadania i zrobił 2 razy siusiu po męsku, nawet nie osikał sobie majteczek i spodenek a po powrocie do domu jeszcze strzelił cos ciezszego do nocnika :) ciesze sie bardzo i mam nadzieje ze juz mu tak zostanie bo straszenieee nie lubię prac osranych gaci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

twiggless no wiadomo nikt nie lubi prać osranych gaci :P:
gratki dla Antosia :brv: świetnie mu idzie nocnikowanie,jeszcze chwila i pożegnacie się z pampersami :$%^:
zdjęcia miałam jeszcze tego samego wieczoru ale nie miałam okazji ci napisać.Niestety ja nie mam zadnych zdjęć na których Wy jesteście,poza tymi grupowymi,które wkleiłam na forum.
aha czy szczepienia były obowiązkowe-nie wiem,wydaje mi się że raczej tak,ale jak nie masz nic w książeczce,to nieza bardzo masz jak to sprawdzić :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Iza :brv: dla Antka :D no za praniem osranych gaci tez nie przepadam :wink:
Dostalas wiecej maili ode mnie, bo jak nie, to spakuje fotki na na skypa Ci przesle ...

A moj jeszcze maly mezczyzna wlasnie zwalil smierdzaca kupe ... fuj fuj

Pogoda zapowiada sie super, wiec trzeba pomyslec co z tym dzionkiem zrobic :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]