Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:39 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

normalne ze idzie sie rodzic tam gdzie sie ma lekarza jasne...przeciez ja nie powiedzialam ze ty zle zrobilas idac tam rodzic to twoja sprawa...a opinie na temat walenia drzwiami i oknami na brochow poczytaj w rankingu szpitali :wink: na 5 porodow jedna w miare pozytywna opinia...wiec chyba te co rodzily wiedza co pisza...Brochow byl jednym z najlepszych we wroclawiu jakies 10 lat temu...zgadzam sie...ale stracil renome juz dawno.. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila,co sądzisz o Klinikach na Chałubińskiego? Zależy mi na porodzie rodzinnym i na tym, żeby mój mąż miał w miarę nieograniczony dostęp do mnie i dzieciaczka. Poza tym jestem cukrzykiem. Teraz stoję przed wyborem szkoły rodzenia.

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Byłam dziś u jakiegoś koszmarnego lekarza na Chałubińskiego w gabinecie patologii ciąży. Nieprzyjemny i niedelikatny. Mam nadzieję, że tam są też inni :?

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sascha pisze:
Byłam dziś u jakiegoś koszmarnego lekarza na Chałubińskiego w gabinecie patologii ciąży. Nieprzyjemny i niedelikatny. Mam nadzieję, że tam są też inni :?

Nie każdy jest taki. Ja chodzę do lekarza który pracuje na Chałubinskiego i jest w porządku. Chodzę co prawda do niego prywatnie ale moje opinia o nim jest bardzo dobra. Tez chcę rodzic na Chałubinskiego, termin mam na 12.06. Najwczesniej z nas będzie tam Lila wiec zapewne podzieli sie z nami swoimi wrazeniami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki. Za tydzień muszę się tam położyc na parę dni, to myślę, że będę miała rozeznanie. Jemu napewno nie dam się już dotknąc :x

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ja tez chodze na Kliniki tez mam tam swojego lekarza do szkoły rodzenia tez chodzilam tam :D do Bocianka -fajnie było na patologie tez raz trafiłam tzn do poradni patologi tam na dole w piwnicy tez był tam lekarz jakis taki nie bardzo... na szczescie mnie nie badał tylko bylam u niego na konsultacji

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sascha - czy Ty byłaś na klinikach dzis ok. 9 rano w jeansowych ogrodniczkach? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajka_777 pisze:
Sascha - czy Ty byłaś na klinikach dzis ok. 9 rano w jeansowych ogrodniczkach? :)

Taaaaak :D Dobra,to Ty też się Kajka teraz ujawnij!!!! :lol: :lol: :lol: To Ty byłaś na tym dziwnym badaniu u bardzo czarnego lekarza???

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D TAK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sascha Życzę Ci spokojnego pobytu w szpitalu i aby wszystko było ok z Tobą i Maluszkiem. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fajnie!!! :D
Ja przeżyłam traumę u tego lekarza. Najpierw żądał dobowego profilu glikemii, tylko, że nikt wcześniej przez telefon nie poinformował mnie, że na Chałubińskiego nie ma normalnego gina, więc nie brałam tego ze sobą. Prawie się z nim pokłóciłam, bo na inne badania nie chciał nawet spojrzec.
Później przeprowadził badanie ginekologiczne, a kiedy zwróciłam uwagę, że robi to niedelikatnie, to stwierdził, że ma bolec. Na koniec stwierdził, że pewnie mam powikłania, że napewno nie czuję ruchów :shock: , a jak powiedziałam, że jest oka i dzieciaczek się rusza, to skierował mnie do szpitala na badania.
Bez komentarza :( Na badania pójdę, bo nie zaszkodzi przebadac siebie i dziecko, ale na niego wolałabym się nie natknąc :x

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki :D Idę do szpitala 27.02,czyli za tydzień.
A jak tam Twoje dziwne badanie? Wszystko dobrze???
Możesz pisac na gadulca, zwykle jestem dostępna tylko niewidoczna :D

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, na szczęście wszystko w porządku, ale przyznam, że też miło nie było. Badanie trochę bolesne, a oczekiwanie na Pana doktorka niemiłosiernie długie i to kilkakrotnie - wyszłam ok.11.30.
Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała tam bywać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też zastanawiam się jak tą sytuację rozwiązac. Rozejrzę się w szpitalu za innym lekarzem, albo poprostu będę płacic za badania. Napewno do tego lekarza już nie pójdę :?

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sascha jak on sie nazywal? zebysmy wiedzialy kogo sie wystrzegac :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie pamiętam, ale Kajka albo Asia pewnie będą wiedziały. Zresztą na drzwiach gabinetu patologii ciąży wisi tabliczka z jego tytułem naukowym i nazwiskiem :x
Kajka, Asia pamiętacie nazwisko :?: Jakiś Wilczewski, Wilczyński, coś z wilkiem się kojarzyło... :shock: :D nie będę zmyślac :!:

Pomóż Hani www.lewko.eu

Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2007 9:34 am przez Sascha, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajka, cieszę się, że wszystko jest w porządku.
Dziewczyny, ja przez cały czas sądziłam, że wszystko jest oka, badania wychodziły super, ale ten lekarz zachowywał się tak, jakby niedorozwój mojego dziecka był pewnikiem naukowym. Chciało mi się ryczec jak wczoraj stamtąd wyszłam :(

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny, ja tez slyszałam o tym Wilczynskim duzo złego :( nawet w tv był kidys program poświęcony jemu, ale w negatywnym sensie niestety...mam nadzieje ze na niego nie trafie jak juz bede na klinikach. pozdrawiam i zycze zdrowka wam i maluszkom :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, to ten. A co o nim mówili???
Nie powinnaś trafic, bo on się raczej zajmuje ciężarnymi z cukrzycą, czyli niestety takimi, jak ja :x

Pomóż Hani www.lewko.eu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie znam...ale dziewczyny jak traficie na jakiegos lekarza niemilego i nie traktujacego was z szacunkiem to nie pozwolcie na to...trzeba o takich mowic i nie pozwolic sobie na traktowanie przedmiotowe...trzeba glosno sie sprzeciwiac :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]