Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:50 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mrooweczko ale to tez zalezy od kobiety, jednej ledwo starcza sily na jedynaka, inna ma sile latac za 4 :lol:
Jak sama nie sprobujesz to sie nie przekonasz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

No tak, tylko ja się boję spróbować. Dzisiaj Lilla tak mi gra na nerwach, że mało jej nie przyłożyłam klapsa... Jezu, jakie to trudne tak się opanowywać.

Już mnie wk^rwia ta przeprowadzka. Sama z dzieckiem na łbie a O "No kochanie, spakowana jesteś? " I tak ku^wa codziennie. Mam DOSYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ha ha steskniłyście sie za Lady czy co :D?
Po matyrkach całkiem ok, juz o nich zapomniałam :D Podczytuje Was regularnie, ale jakos nie mam weny na pisanie :) A pamietam jak rok temu wszystkie produkowałyśmy po 20 stron dziennie :D Gdzie sie podziała reszta dziewczyn? Mastunia, Karuska, Zyraffka i wszystkie inne?

Mrowciu- Ty juz po przeprowadzce czy w trakcie ;D? Pokaz jakies fotki slicznej Lilci :) (omg pierwszy raz w taki miły sposób do Ciebie napisałam :D:D:D)

Serduszko- a jak tam u Ciebie po maturkach? Ale Maksiu rośnie, duzy chłopak juz z niego :) Co tam u Ewusi?

Zza- widze, ze sie ukrywasz tak jak ja i odzywasz sie tylko kiedy cos sie dzieje :D

Aprilka- ha ha Pysia mnie rozwaliła :D:D Jak tam w Anglii?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

W trakcie :roll: I to pakowania... Jutro wieczorem pakowanie, w piątek rano muszę lecieć oddać klucz do drzwi głównych w jednej agencji, i klucz do mieszkania w drugiej. I zakupy zrobić w polskim sklepie bo w tej dziurze, do której się przeprowadzamy nie ma raczej nic polskiego.... :roll:

Zdjęcia były na starym wątku kilka stron wcześniej. Nie mam teraz głowy ani czasu na to. Sorry, ale jestem złą jak osa... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mrooweczko ja tez czasem jestem na granicy, ale kilka oddechow, wyjscie z pokoju pomaga. CZasem lepiej wyjsc i zamknac sie na chwile niz pozniej zalowac tego klapsa.
A jeszcze ta sytuacja ze nie moge nawet wyjsc do zadnej swojej kolezanki, do ludzi robi swoje.
P. teraz siedzi w domu to jest o wiele lzej.
Jesli chodzi o drugie dziecko, to byl okres ze my tez bardzo chcielismy, ale ja chce cos zrobic teraz dla siebie, a dopiero nastepn e dziecko :)
A ty nie chcesz kontynuowac nauki na studiach ?

Lady zyrafffka niestety zrezygnowala z forum :( Ostatnio do NIej napisalam bo zobaczylam ze nie ma suwaczka ani zdjecia w emblemacie i napisala ze juz nei bedzie pisac, bo stracila kompletnie wene :(
W anglii dobrze, tylko deszczowo :roll: ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede sie opalac nad polskim morzem :D :D

A my dzisiaj idziemy z P. pobiegac, obiecalismy sobie ze bedziemy biegac codziennie wieczorem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Mi już nawet oddechy nie pomagają... Jestem wściekła jak osa. Patrzę na nią, mówię, że nie wolno a ona z cholernie wkurzającym uśmiechem na twarzy ciągle robi to samo. CIĄGLE. Nie mam na nią siły.

Co do robienia czegoś dla siebie to Lilla jest za mała, żebym poszła do pracy. A nauka- najpierw muszę mieć maturę, żeby iść na studia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mrooweczko a opiekunka ? Zlobek ? przeciez w wielkiej brytanii jest tego pelno, przyjmuja dzieci od 6m.
A Ty nauke moglabys kontynuowac zaocznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Lilla jest za mała na to, żebym oddawała ją do żłobka. Z opiekunką na pewno jej nie zostawię.
Na zaoczną naukę nie mam szans. W Polsce jeszcze tak, ale tutaj musiałabym chodzić do szkoły dziennej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja ostatnio szukalam studiow zaocznych tutaj i ejst pelno ogloszen w tych polskich gazetach, nawet licea zaoczne sa i to w PL jezyku :D[/u]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ladyto ja tak podczytywałam od marca do maja po maturach :lol: ale teraz juz pisz kobieto :wink: :lol:
po maturkach juz pisalam jak :wink:
mrooweczkoa liceum masz skonczone tylko bez matury tak??czy nie?

ide dziecia kapciac 8) :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

U nas niestety nie. Gdybym miała możliwość chociaż zaocznie się uczyć to pewnie bym się zdecydowała.

Serduszko Uczyłam się tylko nieco ponad 3semestry w technikum, rzuciłam szkołę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Primo: Karolinko, moje gratulacje! Zazdroszczę, że masz już Maluszka przy sobie :)

Secondo: Przeczytałam wszystko, ale nie pamiętam już kto o co pytał :roll: W każdym razie podsumowując to co pamiętam. Ja się czuję dobrze, choć czasami brzuch pobolewa mnie tak, że nie mogę się ruszyć. Do tego złapałam jakąś infekcję i nie mogę się z niej wyleczyć :? Martwi mnie trochę też to, że wszyscy mi mówią, że schudłam. Dziś stanęłam na wagę i od początku ciąży przytyłam tylko kilogram. Nie wiem czy to nie za mało. W pierwszej ciąży do tego czasu przytyłam chyba z 10 kg...

Kaynka A dajesz Jej gerbery? Mi się wydaję, że te wymioty nie będą niczym strasznym i jest to kwestia zależna od dziecka. Ostatnio moja mama przeraziła się jak dowiedziała się, że Werce już nie miksuje zup i prawie wpadła w panikę jak zobaczyła, że dawał Werce całego banana (oczywiście bez skórki ;) ). Ponoć mnie do 1,5 roku trzeba było wszystko miksować, bo się dławiłam każdym kawałeczkiem jedzenia. A później mi przeszło. Więc mam nadzieję, że u Was będzie podobnie :)

A mi mama zgodziła się pilnować Werki od 1 lipca, więc będę mogła już w spokoju pracować. Chociaż nie wiem jak od października dam sobie radę: praca, studia, dom i dwoje dzieci... :roll: Ehh, ale jakoś z niczego nie umiem zrezygnować :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asiur a na kiedy masz termin bo niepamietam :oops: nieprzejmuj sie waga ja z wiki przytylam 30kg a przy Michalku tylko 12 a przeciez Misiek byl pol kilo wiekszy od Wiki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiur moja sasiadka w ciazy przytyla tylko 5 kg, i wszystko bylo w porzadku :)
Tyle ze bardzo schudla jak karmila piersia.

[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

A ja przytyłam jakieś 10kg, nie pamiętam dokładnie, ale więcej niż 11 nie było :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przytylam 22 :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Ciekawe ile w drugiej przytyję :D hehe. Ponoć w drugiej się więcej tyje? Jak to było z Wami, mamami dwójki dzieciaczków?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O nieeeeee, to ja chyba bede wazyc z 40kg na plusie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Ja sobie nie wyobrażam. Mi z tymi 11stoma kilogramami było ciężko, a co dopiero teraz. Ważę 18kg mniej niż w na końcu ciąży. Jak przytyję dwa kg to się czuję ciężko... No cóż... Trzeba zaspokoić jakoś te macierzyńskie zapędy :D I się poświęcić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przy nastepnej ciazy poprosze lekarza o diete, z Pyska to obzeralam sie cale dnie, frytki, slodycze, big maci.. :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 56  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]