Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 1:18 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, u was też taka duchota??

Szczerze mówiąc nie mam zdjęcia gdzie dobrze widać nowe włoski, trochę się zawiodłam, bo fryzjerka mówiła,że zetnie tak,że same się bedą podwijały - no i sie nie podwijaja bo mam twarde druty i poki co chodze w ledwo związane w kitce :?

Aluś dostał temperatury opluskałam go troszkę ale i tak miał 38,5 i troszkę zaczął popłakiwać mi, teraz leży w łóżeczku może zaśnie.
My dziś sami, D zostaje na nockę w pracy.

A co do rotterdamu to dam wam jeszcze znać

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia slicznutki twój synus :D fajnie by było jak byście przyjechali do Rotterdamu :D
ja tez mam urodziny ciotki i akurat robi w niedziele bo w poniedziałek wolne i my zrezygnowaliśmy :wink:
a w sobotę bedziemy mieli koleżanki synek konczy 2 latka i nas zaprosiła :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry na wieczór :D

Pogoda dziś straszna była,nagle takie ciepło i ta duchota :ddd: na szczęście właśnie spadł deszcz...niestety mój z psem zaliczyli spacer z ulewą :roll:

hania super że troszkę odpoczęłaś :D nie ma jak zmiana klimatu
Ten piesek jest Wasz?
Mieliście tam satelitę?No ładnie parę dni na łonie natury i ktoś tu nie umie wytrzymać bez TV :wink: Czyżby Jack?
Bardzo podoba mi się to ostatnie zdjęcie Tino-po prostu piękne.

olgunia Sebcio w kaszkieciku boski!!!Zawsze podobały mi się takie nakrycia głowy.
A zdjęcie jak daje buzi tacie słodkie. :D

ewcia Alek rośnie jak na drożdżach :shock:
A w rotterdamie musicie koniecznie być bo jak nie to :bum:
Widzę że masz Senseo Latte.Powiedz mi zawsze wychodzi ci kawa z pianką?ja już nie wiem co źle robię,czyszczę go na wszystkie sposoby :? Może masz jakieś wskazówki? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale śliczne maluszki wszystkie bez wyjątku :)
Sebie jak juz wloski podrosły że mama mu irokeza stawia :wink:
Tino na weekendowych wakacjach zadowolony że hej, a najbardziej chyba w baseniku :wink:
Aluś wielkimi oczkami nas podrywa, śliczny brzdąc :)

a wogole to bry wieczór

dopiero teraz udało mi sie komputer dziś właczyc... wczesniej czasu mi zbrakło...
jak zabrałam sie za sprzatanie to mama sie zastanawiala czy nie pomiliły mi sie terminy z bozym narodzeniem...
nawet okna umyłam :wink:
po poludniu wybralismy sie na wycieczke rowerowa i teraz ledwo siedze, tak mnie 4 litery bolą...
zrobilismy kilkanascie kilosów i w pewnym momencie musiałam sie pytac przechodnia
w jakiej wiosce sie znajdujemy bo orientacja w terenia mnie zawiodła... ale w końcu udało mi sie trafic na własciwy kierunek...
jak Antoś mi przysnął w krzesełku to był obowiązkowy przystanek w parku,
bo by sie dzieciak powyginał jak paragraf...
oczywiście sie rozbudził i trzeba było sie z tamtąd ewakuować bo dookoła same kanały a on sobie upatrzył zabawe w ganianie kaczek :wink:

Olga jak ostanio widziałam sie z Wazką to mówiła że tez przyjada do Roterdamu i mam nadzieje ze nic sie w tej kwestii nie zmieniło
Ewka szkoda że i Ciebie nie bedzie :(
Marryna zdróweczka dla Cleo, oby jej szybko przeszło i żebyscie do nas dojechali...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a u nas burza ze widno było :shock:

iza no to dzis sie narobiłas :wink:

no włosy mu juz odrosły :D pójdzie pod maszynke ale jeszcze bliżej lata i później mu zapuścimy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie:)
ja tez zaluje ze nie uda nam sie dojechac do Was...

Holly
-moj brat przyjezdza do holandii na zawody lekkoatletyczne..
Olgunia-jak ja Wam zazdroszcze ze macie tak blisko morze,Sebus jak fajnie wyglada z irokezem:)super zdjecia..
Ewcia-alus rosnie jak na drozdzach,fajnie wyglada w tej czapeczce i widze ze maja z Julia identyczne smoczki,ladnie Ci w nowej fryzurce
Haniu-widze ze wypad sie udal,Tino zadowolony,co widac na zdjeciach:)
Twiggless-to mieliscie niezly wypad na rowerach,tez bym sobie pojezdzila,ale musze troche poczekac gdy mala podrosnie...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wklejamy kilka zdjec ze spacerku i z urodzin:)
uciekam do lozeczka,...papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek [Kochane dziś nasze święto więc wszystkiego dobrego moje drogie dużżoo zdrówka i radości z naszych smyków :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

myslałam że będe pierwsza ale natalii mnie ubiegła :wink:
nie moge spać to weszłam złożyc Wam życzenia,wczoraj byłam u lekarza i wszystko oki,szyjka trzyma i raczej nie zapowiada się na szybszy poród,czekamy na tatuska.........

karolka ale fajna puciunia z Twojej córeczki,słodziak mały
ewcia ładna fryzurka i synus rosnie pięknie
olgunia super buziak synka dla tatuska :wink:
haniu fajnie mieliscie na cempingu i widac że synus przeszczęsliwy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NAJLEPSZE ŻYCZENIA WSZYSTKIM MAMUSIOM :D

W nocy była taka burza deszczowo - gradowa (duże kulki gradu), że w szoku bylismy :shock:

zuczek dobrze, że wszystko jest ok, to najważniejsze, a datę porodu to Małgosia wyznaczy :wink:

karolka sliczna ta Twoja księżniczka i jak urosła :)

iza to Cie wzieło na sprzątańsko :shock: Wycieczka rowerowa widac też udana, a spanie dzieciaczków w fotelikach to faktycznie niezbyt wygodna pozycja :wink:

holly piesek nalezy do rodzicow Jack'a. Ten kamper, satelita należa również do rodziców Jack'a. My mieliśmy wynajęty bungalow na 3 doby.
Ostatnia fotka wyszla przez przypadek ... zrobiona całkowicie pod słońce, ale przyznam Ci racje, ze jest piekna :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO SWIETA:)!!!!!!!!!! :brv: :$%^: :bal: :koko: :pw:

zuczek-super ze wszystko ok,i dzidzia czeka na tatusia,nie mozemy sie juz doczekac zdjec malej:)

my wstalysmy przed 8.00, zapowiada sie ladny dzien:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki

karolka ale śliczna ta twoja córunia :D

zuczek
to jeszcze troszeczke musisz poczekać na Małgosię lepiej niech wyjdzie w terminie :wink:

haniu u nas też taka burza przeszła , aż sioe widno robiło :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego Mamusie !!! :bal: :mis:

Dzieciaczki super

Karolka - Julia juz taka duza jest !! I sliczna z niej dziewczynka

Ewcia - Aleksander ma bardzo nietypowy kolor oczu .. no i przystojniak z niego, ze hoho

Olgunia - Sebcio super wyglada w tej czapeczce

Hania - ale Tino urosl, bardzo sie wyciagnal i rzeczywiscie bardzo podobny do Ciebie

My sie tez wybieramy do Rotterdamu, milo bedzie Was wszystkich zobaczyc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bry!

Na wstepie Wszystkiego Najlepszego!!!
Boziu to moje pierwsze swieto...a Cleo codziennie na dzien dobry daje mi buziaka, a dzis sie skrzywila i odwrocila buzke :roll: :lol:

To co sie w nocy dzialo, to bym tego burza nie nazwala...to jakies tornado bylo! Dosłownie szok, woda nam sie przez wrzutnik na listy wlewała do domu. Trzeba ja chyba zmienic, bo ta jakas lipna jest.

Cleo czuje sie juz dobrze. Tylko strasznie marudzi. Wczoraj myslalam, ze wyjde z siebie ciagle mama i mama. Na rekach zle, bawic sie zle, lezec zle...

olga faktycznie Seba ma juz dluzsze wloski, a buziak dla taty jest slodki!

karolka szkoda, ze was nie bedzie w niedziele. Julcia jest slodka, a jak slicznie siedzi!

ewcia a to niespodzianke rodzince zrobiliscie. Aluś jest sliczny!

iza no to sie zagalopowaliście w czasie tej wycieczki, a jak Antoś? Pomagaja te leki? Kaszle jeszcze?

Hania fajnie, ze udał sie wam weekend! Tylko szkoda, ze te baseny byly nieczynne, bo pogoda byla super, a wy mielibyscie jeszcze wiecej frajdy. Tino jest super! To ostatnie zdjecie jest slodkie!
A mam pytanko- dawałąś Valentino jakies deserki z mleka sojowego? Bo ja szukam po sklepach. Wszystkie sa juz takie jak dla doroslych, no i maja cukier, tylko deserek waniliowy ma mniejsza zawartosć cukru, to moze sie skusze na niego. Kurcze nie wiem , co podawac Cleo bo wczesniej lubila wcinac jogurty, a teraz co moge jej dac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna ja podawalam Tino deserki Alpro Soya oraz jogurty tej samej firmy. Jogurty sa o smaku owocow lesnych, brzoskwiniowy oraz naturalny. Wiem wlasnie, ze te deserki to dosc slodkie sa. Ja rowniez zazwyczaj podawalam Tino waniliowy. Moze sprobuj podaj Cleo kisiel ... niektore dzieci bardzo lubia :wink:
Na szczescie Tino zwalczyl juz calkowicie alergie i je wszystko normalnie :D
Z ta burza masz racje, to za male slowko na to co sie dzialo :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wazka no to super że bedziesz w Rotterdamie :D

a ja miałam niespodziankę bo dziś Arek krócej pracował i dał Sebie kwiatka i ten mi przyniósł i dał buzi :D aż mi łzy poleciały ze szczescia :D
a później chciał mi odebrać tego kwiatka :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hania wczesniej źle sie wyraziłąm, chodzilo mi wlasnie o jakies jogurty, a nie dese3rki w sensie kisiel czy owoce. To chyba dzis spróbuje dac Cleo ten waniliowy. Wiesz juz prawie tydzien czasu Cleo pije to mleczko i widze poprawe. Co prawda obiadkow wciaz malo je, ale za to nadrabia mleczkiem. Wypija go znacznie wiecej niz tego normalnego i odpukac, ale kupki tez sa juz lepsze. Jak na razie tylko 2 razy zdazyla sie zielona.

olga
a to ci chlopaki super niespodzianke sprawili :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna to super !!! Najwazniejsze, ze nastepuje poprawa, bo patrzec na meczarnie wlasnego dziecka, to najwieksza kara :(

Olga super niespodzianka :D

My smigamy zaraz do sklepu, a niedlugo zjawi sie u nas kolezanka z swoim synkiem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A mnie chyba zmobilizował post Iza i od rana latam ze sciera. Juz nawet szafki w kuchni umyłam :roll:

Hania no mam ogromna nadzieje, ze to mleko pomoze. Ale wiem, ze cos jest wciaz nie tak. Cleo stala sie bardzo nerwowa i marudna. Zeby jej nie ida, takze to nie to. W dodatku w nocy budzi sie co chwile no i przynajmniej dwa razy musi jesc. Wczesniej tego nie bylo. Ładnie przesypiala nocki i jadła dopiero ok 6.00. Ech juz sama nie wiem. W kazdym razie testujemy to mleczko. Zobaczymy jak sie sprawa rozwinie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna moze wlasnie dlatego, ze teraz wszystko wraca do normy i Cleo nie robi tak czestych i zielonych kupek, to potrzebuje wiecej jedzenia, ale pewnie po jakims czasie to sie unormuje, no i moze przybierze wiecej na wadze. Nerwowosc i marudnosc Cleo moze byc zwiazana ze zmiana diety. Mysle, ze mleko sojowe nie jest tak tresciwe jak mleko krowie i nie zalega dlugo w zoladku i moze dlatego Cleo jest czesciej glodna. A jak bys dala Cleo przed spaniem obfitsza kolacyjke ... moze to choc troszke pomoze w spokojniejszym snie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry

DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH MAM
Obrazek

Marryna szafki tez wczoraj przerabiałam, i nawet lamele wyprałam (nie wiem jak to po polsku nazywa, te pionowe żaluzje)
ale stwierdzam że to syzyfowa praca bo juz dziś Antek sok po podłodze porozlewał...
Olga miły prezent chlopaki ci sprezentowali :)

a ja własnie wróciłam od fryzjera i od razu lepiej sie czuje bez kręciołów :wink: przy okazji mamie orchidee kupałam na jej święto bo je uwielbia :) na materilany prezent nie licze bo juz dostałam wczesniej kamere ale Antoś od rana całusami mnie obdarowywuje :wink:

zebralam kilka fotek w calosc i wrzucam jako jedno, bo pojedynczo nie mam cierpliwosci do fotosika :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]