Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:29 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

witam!moja córcia ma już dwa latka a ja od niedawna postanowiłam zacząć odchudzanko za pomocą Meridii15 i mam teraz taki problem...@ miałam od około roku regularne dokladnie 13-go każdego miesiaca w godzinach popołudniowych ;)dzis już 22 a tu ciszaa , nigdy mi się tak dlugo nie spozniał< pomijając moją pierwsza ciąże> :):/dodam że przytulaliśmy się z mężem 10-go czyli niby 3dni przed @ i to raczej nie są płodne dni. nie wiem czy te tabletki miały wpływ na mój okres ale shizy mam niezłe...boje się że te tabletki tragicznie mogą wpłynąc na moje dzieciątko- jesli jetem w ciąży...pomóżcie mi moje drogie, jeśli któraś z was miała podobną przygodę...jest mi co rano juz od ponad tyg niedobrze ale zganiałam to na tabletki ale juz ich nie biorę od momentu w którym stwierdzilłam, że mogłam zafasolkować...i też nie ma rewelacji jeśli chodzio samoopoczucie:/ czy test będzie wiarygodny po tak krótkim czasie...normalnie już nie wiem co mam robic i myślec...w poniedziałek ide do gina to może się już coś okaże- w jedną albo w druga stronę

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Iwonka1428 pisze:
witam!moja córcia ma już dwa latka a ja od niedawna postanowiłam zacząć odchudzanko za pomocą Meridii15 i mam teraz taki problem...@ miałam od około roku regularne dokladnie 13-go każdego miesiaca w godzinach popołudniowych ;)dzis już 22 a tu ciszaa , nigdy mi się tak dlugo nie spozniał< pomijając moją pierwsza ciąże> :):/dodam że przytulaliśmy się z mężem 10-go czyli niby 3dni przed @ i to raczej nie są płodne dni. nie wiem czy te tabletki miały wpływ na mój okres ale shizy mam niezłe...boje się że te tabletki tragicznie mogą wpłynąc na moje dzieciątko- jesli jetem w ciąży...pomóżcie mi moje drogie, jeśli któraś z was miała podobną przygodę...jest mi co rano juz od ponad tyg niedobrze ale zganiałam to na tabletki ale juz ich nie biorę od momentu w którym stwierdzilłam, że mogłam zafasolkować...i też nie ma rewelacji jeśli chodzio samoopoczucie:/ czy test będzie wiarygodny po tak krótkim czasie...normalnie już nie wiem co mam robic i myślec...w poniedziałek ide do gina to może się już coś okaże- w jedną albo w druga stronę

Hej, ja biorę M10. Tez mi się przesunął okres, ale nie aż o tyle co u ciebie. Mdłości nie miałam, tylko taka jakby kluche w gardle. A ja długo bierzesz M ?
Pocieszę cie że nawet jeżeli jestes w ciąży, to w tak wczesnym stadium M nie powinna "wyrządzić szkód" fasolce. To jest tak samo jak w przypadku kiedy piło sie alkohol albo paliło papierosy jeszcze nie wiedząc że jest się w ciąży. Więc głowa do góry. I faktycznie poprostu najlepiej idź do ginka, chociaz to tez jeszcze może byc za wcześnie żeby cos zobaczył :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wlasnie ide do ginka w poniedzialek, bete zrobie na wlasna rękę, z soboty na niedziele teścik,...albo jeszcze dzis...Podniosłas mnie na duchu co do stosowania M.wlasnie najbardziej sie martwilam o fasoleczke, jeśli jest:/ a biore je 3tydzień...wczesniej je brałam i na dwa miesiace spadło mi 13kg, ale to ybła gehenna i teraz już tak nie robilam, odchudzałam się bardziej z głowa bo wtedy jak schudłam -13 odstawiłam m i przyszło mi przez 4miesiace +15 ;/ wyszły mi czekoladki...dzięki za szybką odpowiedx :) pozdrowionka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie ma sprawy. Taka mała fasolka jak gdzieś czytałam tworzy się z uniwarsalnych komórek, ktore wrazie potrzeby wypełniaja uszkodzone miejsca. Potem zaczynają się te komórki robic bardziej "wyspecjalizowane", czyli komórki układu to komórki układu nerwowego, a komórki skóry to komórki skóry, ale w zarodku jeszcze tak nie jest... Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi bo nie umiem inaczej tłumaczyc ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moze ten watek Cie troche uspokoi ;)
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=1196443

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]