Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:27 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Arga to może będą jeszcze ludzie z tego ex ;) dużo was komunia wyszła tzn.ja się nie znam bo zawsze jako gość ale tak mi się wydaje :roll: pokaż może jakieś zdjęcia z imprezki :lol:

Ola jak gardełko czyste to albo zęby albo trzydniówka ;)
Kaja dorosłe łóżko dostanie na mikołaja jak się pozbędziemy pampersa na dobre ale już się rozglądam i chciałam taką rogóweczkę jednoosobową większego nie ma sensu kupować bo ona lubi sama spać

zmykam do łózia mam nowego bonda to chociaż w jakiejś części chłopa mi zastąpi :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy będą z niego ludzie to się okaże przy rozwodzie, czy nie robi z gęby cholewy i będzie tak jak się umawialiśmy.
Czy komunia dużo nasz wyszła? Ja płaciłam za albe, coś na przebranie, wystrój kościoła i te wszystkie pierdołki organizacyjne. On za jedzenie na 20 osób plus piętrowy torcik :) więc chyba nie jest tak źle bo w lokalu chyba wyszłoby drożej.
Zdjątka jak będę mieć to jakieś wrzucę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam po przedłużonym wekendzie :) Mąż miał wolne to spędziliśmy dużo razem czasu.

Wszystkie zdjęcia cudne :D

Agra fajnie że komunia się udała :)

Ambra nie szalej tak na działce bo do lata skwarka z Ciebie będzie ;) A Madzia sięga do pedałów bez problemu. Tam się siedzonko przesuwa i jak jeździmy to ona pedałuje.

Ola a gdzie teraz synuś sypia??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arga to kurcze ile w lokalu komunia :roll: ceny ciągle pną się w górę już mnie to przeraża :roll:

my już po spacerku i zakupach byliśmy w mięsny i Kaja robiła podchody żeby się wepchać za ladę w końcu ją sprzedawczyni wzięła jaką miała radochę że nas "obsługuje" ale znowu ryk jak trzeba było wyjść :roll:
obiad dziś gotuje A. więc mam wolne bo pranko też już zebrał i nic nie ma do roboty mieliśmy na działkę iść ale jakoś mi się nie chce :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra ile kosztuje to dokładnie nie wiem ale za stype płaciliśmy 25 zł od osoby a tam tylko rosół, drugie danie, kawałek ciastka i kawa. Na komunii jadłospis raczej bardziej obszerny musi być więc liczę jakieś 40zł od osoby. Na 20 0sób to masz 800zł. A wszystko chyba zależy jeszcze od lokalu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Nocka taka sobie :roll: pobudka o 4 :shock: 9-11 drzemka a teraz lata i marudkuje bo chce iśc pa pa ciągle stoi obok drzwi i w płacz bo chce na podwórko
Tempka po Nurofenie spadła do 37,3 ale nadal wydaje mi się jakiś gorący Innych objawów brak
Nie wiem kiedy będę mogła wyleżc z nim na spacerniak :roll:

ambra Jaka śliczna Kaja w podpisie :wink: Ty to masz dobrze z tym twoim chłopem :D wszystko umii zrobić :D

Cien Bartek sobie z mamusią śpi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej i my po długiej przerwie się meldujemy :) My już zdrowi, szczęśliwi i hałaśliwi :) Młody bryka :) Choć w chwili obecnnej już śpiocha :D I nocki ostatnio się lepsze, wystaje tylko 1 w nocy lub wcale :) i dziś dał mi spać aż do 8:30, bo mąż wychodząc do pracy dał mu zabawki i młody cicho bawił się 2 godz :aa: :aa: :aa: kochane dziecko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia jutro popołudniu wpadniemy do Was :) Oczywiście jak Madzia pozwoli i jak się wyśpi :)

My też dziś cały dzionek prawie na dworze, pieknie jest więc trzeba korzystać :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ola_85 pisze:
wszystko umii zrobić :D :

potrafi dużo ale przeważnie słyszę "ja nie wiem jak" w tłumaczeniu na polski nie chce mi się :roll:
A zabronił wam lekarz wychodzić??Jak Kaja miała gorączkę nad morzem to my i tak wychodziliśmy widziałam po niej że lepiej się czuję no ale ja wiedziałam że to było na zęby :)

Kasia to widać u was już koniec nocnego wstawania ojj wyśpisz się matka :lol:

łeb mi pęka,tak mi uciska przednią cześć czachy że aż na oczy przechodzi :? zasnąć nie potrafię a w chłapie tabletek zero wszystkie wyżarł stary gad :? rano jeszcze mama na wirek chce jechać no ciekawe jak ja się zwlokę z wyra :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meldujemy się

Bartek gorączki już nie ma :D i rozrabia za dwóch :roll: jak u wieczorem mu zeszła ale w nocy nadrabiał co 30 min budząc się z płaczem :shock: Obstawiam ,że to zębole i dzisiaj już idziemy na spacer bo pogoda piękna a chłop na popołudnie do pracy :wink:

ambra Ja jestem z Wirku :lol:
Lekarz tylko powiedział,że wygląda mu to na zęby ale się zapomniałam o wychodzenie na dwór zapytać co i jak :roll:
Dzisiaj już gorączki nei ma to idziemy na spacerniak nie ma co w domu siedzieć :wink:

Dzisiaj na szybko obiadek młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym :wink: może po kalafiorek jeszcze skoczę :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny czarna rozpacz :twisted: , pisałam ostatnio o tym że jeszcze chwila zacznie się wspinać po czymś, no i sie doczekałam, w łazience jak nie dosięga do umywalki, to bierze miskę, siup do góry dnem i juz grzebie w umywalce, a dzis nie umiał dosiegnąć mojej herbaty z biurka, to cyk na suubwuufer, na stolik i juz łapki na biurko, udało mi się to pstryknąć a M asekurował zeby nie wybił tych 4 zębów co ma,
Obrazek
Obrazek

Olu grauluje dobrej formy Bartka
Kubie po mału wychadzą górne dwójki, palce chce sobie odgryźć :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorową porą.
Dziewczyny mam pytanko. Moja córcia ma chyba grype żołądkową a przynajmniej takie objawy - ból głowy i brzucha, wymioty. Jedno mi nie daje spokoju - czy przy grypie żołądkowej jest temperatura??
Nie wiem co robić, czy wzywać pogotowie czy jutro wybrać się do lekarza a może przeczekać aż samo minie....
Myślałam, że już trochę nerwówka mi się skończyła a tu na dokładke Mała się rozłożyła :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ARGA każdy inaczej taką grypę przechodzi. Często jest gorączka ale to nie jest reguła. Teraz grypa żołądkowa panuje akurat sąsiad 6-cio letni miał to gorączka 3 dni i biegunka ciągle. Trzeba uważać żeby się nie odwodniła jak pije to jest dobrze. Niektóre osoby to nawet nie piją i odwodnienie po jednym dniu jest i wtedy tylko szpital. Uważaj na małą a będzie dobrze :) Trzymaj się :)

Kasia jutro napewno wpadnę dziś to na wariackich papierach wszystko załatwiałam. Byłam u brata rano Madzia mi tam zasnęła i byłam uziemiona. Powród w korkach nieziemskich i w domu dopiero o 16 byłam a jeszcze obiad i z mamą na zakupy.
Padam na twarz a Madzia słodko zasnęła.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pić pije, co prawda cole odgazowaną ale tak mi kiedyś doradziła jakaś lekarka. Zaaplikowałam jej jeszcze czopki przeciwwymiotne i chyba narazie trochę się uspokoiło. Przed spaniem dostanie drugiego i może prześpi cała noc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola zęby,zęby bleee ja tylko czekam co za jazdy będą przy tych 5 :roll: boszz jak bym mieszkała koło wirku to by mnie A. z chałupy wyrzucił wczoraj wydałam 2stówki a tak szczerze to nic nie kupiłam :roll:

Aga ale masz w domu akrobatę ja pikole takie to małe a jak kombinuje żeby cel osiągnąć :lol:

Arga cola właśnie dobra na biegunkę.Coś panuje bo mój A. z 3 dni temu też na kibelku przesiedział a dzień później ja :roll:

my za to byczymy się całe dnie Kaja wczoraj zjadła pierwsze truskawki w życiu i nie specjalnie jej smakowały a takie słodkie były :lol:
muszę nakupić teraz truskawek i pomrozić bo jak są to zawsze kupujemy aż w końcu mamy dość jak się skończy sezon to mi się zachciewa takich truskaw ze śmietanką mniam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

My na podwórku wczoraj cały dzień :D i Pudzianek padł o 18 juz na spanko :wink: Nocka paskudna ,znowu budzenie co chwilę z rykiem :roll: niech mu wyłażą te zębiska bo oszaleje :roll: 5 rano i pobudka jak zwykle a ja jak zombiak :roll: chłop się zlitował ,wziął małego i dał 1,5 godzinki jeszcze odespać :roll:

ambra Pochwal no się co to kupiłaś jak tyle kasy zostawiłas :wink:
Ja to jak nie mam żadnego celu to nie wchodzę na targ bo zawsze się mi coś spodoba i kasa przewalona :roll: potem oczami świecę przed M :roll:
Bartkowi też truskawki nie posmakowały :?

AgaKus No Kuba to rob wspinaczki jak Bartek :roll: ja na zawał kiedyś przy nim zejdę :wink:

ARGA Smecta jest jeszcze dobra :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ola wiem, że smecta też dobra i moja córa nawet ją lubi, czym zaskoczyła kiedyś pediatre ale narazie to tylko cola utrzymuje jej się w brzuszku więc nie bede jej męczyć. I tak ją torturuje ;) zakładając czopki przeciwwymiotne :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczynki potrzebuję namiary na dobrego dermatologa pilne !!!!
Wszystko Wam napisze jak znajde chwilke buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga w Zabrzu na Hagera jest podobno dobry dermatolog ale namiarów nie znam.
Znalazłam jakiś telefon ale nie wiem czy jest aktualny:
Szymczykowa Bogumiła, dr nauk med. Spec. dermatolog wenerolog
41-800 Zabrze, Hagera 41
(Tel) 0602740048

I Pani Jolanta Wojsa też bardzo dobra Ja tam chodziłam w ciąży i mój mąż też do niej chodził:
Gabinet Dermatologiczny.
Zabrze 41-813, ul. Pawłowa 17/ 6, tel. (32) 2729035

PRYWATNY GABINET
ZABRZE CENTRUM 41-800, ul. KOWALSKA 14 0 32 384 80 57

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale leje,grzmi,drzewa do okien zaglądają a ja sama :buu:
wyłączyłam tv tak na wszelki wypadek kompa na baterie przełączyłam i czekam kiedy się uspokoi ta pogoda!!!

Ola co kupiłam hmm dla siebie 2bluzki,spodnie i cyckonosz gadowi małemu huśtawkę drewnianą i leginsy stary gad dostał koszulki i spodenki - kasa poszła :roll: a gdzieś blisko wirka mieszkasz??

Tiga osobiście nie znam żadnego ale też słyszałam o Wojsie że jest dobra

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]