Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 2:44 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam od rana :D

hania fajnie ze imprezka sie udała :D

karolka ja się staram bardzo jak jesteśmy ze Sebciem na zakupach zeby mu nic nie kupić :roll: zeby sie nie przyzwyczaił że co zakupy to ma prezencik :wink:

robicie jakieś prezenty na dzień dziecka???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Olga, Karolka to prawda, ze bedac z dzieckiem w sklepach zawsze chetnie sie cos dla niego wybierze :wink: ale masz Olga racje, ze trzeba to kontrolowac, aby nie przyzwyczail sie i potem bedzie wielki ryk.

Olga co by tu kupic Tino na Dzien Dziecka to nie mamy pojecia ... ma naprawde tyle zabawek, ze z checia niektore to bym oddala :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu mój też ma tyle zabawek że szok :shock:
myslałam może o jakimś baseniku lub takim laptopie dla dzieci :wink:

moje dziecko swoją kanapkę moczyło sobie w mojej kawie wiec ide zrobić sobie bez dodatków :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bry!

Haniu a to szkoda, ze z nami nie pojedziesz.No cos nie mozemy się wspólnie spotkać. Ale za dwa tyg nadrobimy :wink:

Olga Ty sie pytasz o Dzien Dziecka a my sie nad prezentem na roczek głowimy :hm: Taki laptop jest fajny, ale chyba Seba jest jeszcze troche na niego za mały, no ja przynajmniej taki widziałam, ze dzieci ok 3 letnie by miały z niego frajdę i by potrafiły wykona ć chociaż czesc poleceń.

Ide na sniadanko, potem moze w ogródku trochę popielę, bo przez te deszcze chwasty mi porosły.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mamuski
widze że weekend miałyście fajny,ja sie cieszę ze juz po bo mi sie nudzi..........ani juz za bardzo nie moge nigdzie pojechać a znajomi zwykle gdzieś wybywaja na weekendziki więc siedze sama :roll: moje kochanie daleko........
no dobra koniec smędzenia,dzis mi humorek dopisuje, własnie wstawilam pranko ciuszków dla córeczki i mam radochę
miłego dnia kochane

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna chyba masz racje co do tego laptopa :wink:

żuczek juz nie długo sie nie bedziesz nudziła :D :wink:

ja już troche pogarnęłam chałupkę :D dziecko wygoniłam na podwórko i tam psoci a ja w mieszkanku sprzatam :wink:

wiecie co coś ostatnio ciągnie mnie do papierosów ale ja 2 lata n ie paliłam tak jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to rzuciłam
i teraz jak bym zaczęła to bym była chyba idiotką :shock:
ale tak jakoś mnie ciągnie :? :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moje dzieciatko obudzilo mnie dzis o 5.00 :shock: ale wstalysmy dopiero ok.7.00:)ale juz po 8.00 zasnelysmy spowrotem,i jakas godzinke sie przespalysmy..pranie juz mam zrobione,posprzatane,pogoda ladna wiec zaraz wybywamy na spacerek:)

olgunia-dlugo wytrzymalas bez palenia i teraz lepiej nie zaczynaj,bo po co?
zuczek-olgunia ma racje,potem nie bedziesz miala czasu nawet na zmeczenie,odpoczywaj,wyspij porzadnie,bo potem to nie wiadomo kiedy bedziesz miala taki luz :wink:

na dzien dziecka tez jeszcze nie wiem co jej kupimy? hm..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello,

Dzisiaj rano prawie sie poplakalam, jak oddawalam malego do zlobka :( Niby Remko nie plakal, ale siedzial tam taki samiusienki, jak podgladalam przez szybe.

Olgunia - mysle, ze na roczek bedzie impreza ogrodkowa, przystroimy ladnie dom i ogrodek, bedzie oczywiscie tort (chyba raczej kupny, bo ja nie za bardzo mam doswiadczenie w pieczeniu tortow) no i gril. Jeszcze nie wiem, co kupimy mlodemu na roczek - moze taki basen ogrodowy i jakies ciuszki. Bedzie w kazdym razie praktyczny prezent :lol: Musze jeszcze zorganizowac traktatie (czyli takie poczestunek) w zlobku.

Haniu - zycze milego wypoczynku i pieknej pogody

Zuczek - Ty korzystaj jeszcze z wolnosci i spij, spij, spij ...

Marryna - jak Cleo ? Zaczela juz jesc jakies stale pokarmy ?

Pozdrowienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wazka dzieki :wink: nie smuć się kobitko :-{: , chociaż zapewne łatwiej się mówi, niż być w takiej sytuacji. Z pewnościa już parę minut później wesoło bawił sie z dziecmi :wink:

Olga laptopa Tino ma, ale faktycznie jeszcze za mały jest na to, bo tylko od czasu do czasu się pobawi. Będzie na później, jak troszku podrośnie. Basen dla niego też mamy i powiem, że to jest praktyczny i fajny prezent dla dziecka ... przynajmniej Valentino uwielbia sie chlapać i jest bardzo zadowolony :D

Żuczek miłego pranka ciuszków ... też miałam radochę jak przygotowywałam wszystko do Valentino :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olga oj nie daj się tym fajeczkom :twisted:

zuczek hehe tak jak dziewczyny piszą, jeszcze zatęsknisz za tą nudą :)

wazka Remko zapewne tak tylko na początku był smutny, to przecież pierwszy dzien w przedszkolu po weekendzie. To normalne! Nie smuć się :) Co do jedzenie, to Cleo już wiecej wcina, ale to wciaz mało. Za to z podłogi to wszystko do buzi pcha, juz sie smiałąm, ze jej tam chlebek porozkładam, to moze wtedy zacznie go ładnie jesc...

Hania a moze jutro albo w srodę ci pasuje? Zapraszam!
A basenik to i nas sie sprawdził, co prawda Cleo jeszcze nie miała w nim wody, ale jak był nadmuchany i wsadziłąm tam zabawki, to sie grzecznie w nim bawiła w ogrodzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

helloł wszystkim :D

też kombinuje nad prezentami na dzień dziecka i urodzinki. :hm: basen ostatnio za grosze w kriudvacie kupiłam,jak kupowalam namiocik :wink:
Ogólnie zabawek to ma mało,ale ona raczej nie jest nimi zainteresowana,no chyba że opakowaniami.Generalnie lubi zabawki od Meli :wo: ,więc zastanawiam się czy jej nie kupić czegoś w sklepie zoologicznym :hil: :heh: :heh:
A tak na poważnie to po prostu sprezentujemy jej fotelik samochodowy,już powoli kończy się era kołyski :wink:

marryna i jak z Cleo z jedzonkiem?
U nas z kolei jest straszny kłopot z piciem :? je ładnie ale picie to koszmar! natala pije o wiele za mało...już nie wiem co i jak jej podawać :(

wazka ja wogole cię podziwiam,że jesteś w stanie to wytrzymać,ja po części miałam też stracha przed wysłaniem Natalci do żłobka,dlatego jest ze mną,ale chyba nie taki diabeł straszny jak go malują,prawda?!
Na ile godzin Remko jest w żłobku?Mam troszkę niedyskretne pytanko-czy duzo w sumie placisz po zwrotach?

olga a może zamiast góry prezentów zabawek wybierzecie się wszyscy razem do jakiegoś parku (nie wiem dużo tego w Holandii jest,na pewno coś znajdziecie) żeby świętować dzień dziecka.Wspólny czas razem będzie o wiele cenniejszy...
Aha...I nie waż mi się wracać do papierochów :zł: bo jak zaczniesz to :bum: :bum: :bum:

marryna hania to jak ze spotkankiem???

dobra lecę...muszę coś zjeść i pedzę do pracy...wieczorem coś naskrobię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Powiem Wam, ze zlobek nie jest zly - widze, jak Remko sie zmienil i jest bardziej otwarty na inne dzieci, ladnie sie bawi i zrobil sie bardziej odwazny.
Tylko szkoda, ze musi tam tyle godzin przebywac - optymalnie byloby 3 dni w tyg. do ok. 15.00. No ale to tylko pobozne zyczenia :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej hej z samego rana
ja już nie spie od 4 rano :shock: masakra jakaś,wykończy mnie ta bezsenność............więc wstałam,zjadłam snaidanko i zaglądam na forum
ważka napewno remko dobrze sie bawi w żłobku,a że troszkę na poczatku czuje się zagubiony to normalene,ale tak jak mówisz,będzie soobie lepiej radził w grupie
no prezeciki na dzien dziecka napewno moga sprawić kłopot,bo przecież większosc z waszych pociech ma juz wszystko :wink: wiec chyba rzeczywiście najlepszym rozwiazaniem jest spedzic ten dzień jak najatrakcyjnie aby dziecko super sie bawiło
miłego dnia kobitki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam z rana

a ja dziś spałam do 7-30 i cisza wiec Seba jeszcze spał a ja byłam w szoku bo ostatnio budzi sie o 7 i przed :roll:
teraz juz szaleje a ja zaraz musze pranie wywiesić na dworzu bo słonko świeci :D

wazka na pewno na poczatku był smutny ale sie rozkrecił na bank :D

nie daje sie fajeczką :wink: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Marryna niestety nie dam rady teraz przyjechac ... dzis jeszcze wpadaja do nas znajomi, przed wyjazdem mam troszke do roboty, np. samego prasowania tyle, ze zawrot glowy :roll:

Olga tak trzymaj :okk:

Wazka to fajnie, ze tak Remko sie zmienil :wink:

Holly ja rowniez mialam z Tino podobny problem. On strasznie malo pil, a sokow to nawet nie chcial posmakowac. Sprobowalam doslownie wszystkiego i zaczal od herbatek i poniej po troszku soczki. Teraz uwielbia Kubusie i inne soczki i jakos przekonal sie, zeby duzo pic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój Seba pije dużo wody :D daje mu również soczki ale mało kupiłam mu równiez kubusia to nowe to pił ale jak mu dawałam na drugi dzień to już nie chciał :)
ja mu wolę dawac wode bo jest najzdrowsza
jeszcze zdąży wypić litry sków i różnych napoi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natali ale żeś się rozpisała :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

żuczek masz wiadomość
olga postaram jutro coś więcej skrobnąć :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

u nas śliczne słonko świeci ,Seba już lata na krótki rękawek :wink:
wczoraj pojechaliśmy do znajomej i wiecie co Seba zrobił pierwsze wziął konewkę w domu i wylał wode na nowe panele :shock: ale to nic kuchnia cała zalana my zajeliśmy sie wycieraniem a on wziął świeczkę i wylał wosk na panele w salonie
:shock: :shock: :shock: :shock:
do domu wracał w body bo miał wszystko mokre :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]