Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga jutro nie, ale w niedziele goscie sie zjada. Raczej bedzie imrezka na slodko + lekkie przekaski :wink:
W sobote wybieramy sie na urodziny do naszych polskich znajomych, Tino zostanie na noc u babci Ann, bo impreza zapowiada sie ostra :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny
ACH................ co to był za weekend :lol: :wink:
moje kochanie przyjechało i było super,tylko szkoda że tak krótko,no ale za 5 tyg przyjedzie na dłużej,oby szybko zleciało! poszalelismy po sklepach,kupilismy kołyskę,pościel,kolderkę i pare innych potrzebnych rzeczy i jestem juz na 98% gotowa :lol: kołyskę misiu złożył i wyglada przesłodko,pózniej wkleje fotki
natalii pewnie że mozymy sie spotkać,tylko troszke mamy do siebie daleko,trzeba by cos posrodku wybrać,ja bym preferowała koło metra,bo autobusy za bardzo trzęsą i mnie to męczy
biedactwa te wasze dzieciaczki z alergia,ciekawe jaka moja niuńka będzie,teraz tak dużo dzieci jest alergikami
[/b]olgunia no to klops z laptopikiem,może jakos dojdzie do siebie :wink:
haniu to imprezka szykuje się na całego :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu ale od rana z nami omusisz sie kawki napić i torta wirtualnego chociaż postawic :D

zuczek oj fajnie ze weekend sie udał :D

chyba klawisze sie wyrabiaja bo juz jest lepiej :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pchwalę sie wam kołyską :wink:

tu tatuś dzielnie składał

Obrazek

tak stoi już na miejscu

Obrazek

misio czeka na Małgosię

Obrazek

i zdjęcie przyszłych rodziców przed odjazdem tatuśka :cry:

Obrazek

jeszcze 5 tyg i będziemy we trójke razem........... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zuczek-kolyska przesliczna,a i to Wasze wspolne zdjecie,bardzo romantyczne:)jeszcze tylko troche do konca:)...
Marryna-cudowne zdjecia wsrod kwiatow,a Cleo przeurocza:)
Olgunia-swietne zdjecia nad woda,widac ze mial radoche z budowania zamkow:)

dziewczyny spoznione ale szczere zyczenia na DzienMatki:)My w sumie bedziemy obchodzic 26 maja,moze w przyszlym roku 10:)
W sumie w tym dniu maz zabral nas na ...ryby...i w dodatku jeszcze zlapal,ale wypuscil ja:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej babeczki!

zuczek Małgosia będzie miała śliczny kącik.

karolka ja też obchodzę Dzień Matki 26. A rybki co szkoda było? A moze to byłą złota rybka? :wink:

A my dziś prawie cały dzień byliśmy na zakupach. Kupiliśmy sobie parę ciuszków.
Cleo od wczoraj wieczora znó ma chorą pupcię. Na dodatek nie mogłam znaleźć maści, którą przepisał jej lekarz a któa od razu działała. Jak jej ostatnio używałam, to syn mojego kuzyna ją odnosił,ale dzie to nie wiem. Zresztą i tak by byłą do niczego bo musi być przechowywana w lodówce. Kurcze, ze też wczesniej sie nie kapnęłąm, ze jej nie ma. Dziś arno poszłąm do apteki po nową, ale dopiero w czwartek mam ją odebrać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna-tak,szkoda bylo tej biednej rybki,a poza tym jechalismy tylko rekreacyjnie:) biedna Cleo,ciekawe od czego jej sie tak czesto to robi? moze ma bardzo wrazliwa skore?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny

dzis pojechalam z młodym do lekarza bo juz mnie zaczął troche niepokoic ten jego kaszel w nocy... w zasadzie tylko w nocy, były momenty ze tak kaszlał az brakowało mu tchu :? poza tym zadnych innych objawów choroby...
lekarka go osłuchała, zajrzała w uszy wszystko czyste... podejrzenie padło na astme :( w rodzinie m. i on sam tez na to choruje... poki co taką mamy wstepną diagnoze... dosatlsmy tube i leki i Antoś ma to wdychac 3 razy dziennie... nastepna wizyta za dwa tygodnie... ciagle mam nadzieje ze z tego wyrosnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

haniu
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :flo: :flo: :flo: :flo: :flo: :flo: :flo:

marryna
oj masz ci los i znowu ta pupa :(

iza dużo zdrówka dla Antka !!!! mam nadzieję że to żadna astma :D

żuczek
slicznie razem wyglądacie :D no i kącik już zrobiony super!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Haniu-STO LAT STO LAT,NIECH ZYJE ZYJE NAM !!!!!!Wszystkiego najlepszego!!!! :gift: :bal:
Twiggless-duzo zdrowka dla Antosia!!!biedaczek..musi go meczyc ten okropny kaszej:(

a my wstalysmy o 8.00,zapowiada sie ladna pogoda:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

Haniu :bal: :gift: :hbd: :hbd: :hbd: wszystkiego NAJ z okazji urodzinek :)

My mieliśmy złą noc, przez moją głupotę, Aluś coś wieczorem nie chciał jeść z cyca i spać też nie, pomyślałam dam mu w butelce nutrilonu , może poje i zaśnie spokojnie. No i tak zrobiłam, na szczęście nie zjadł dużo tylko 30ml, ale zaraz zasnął, obudził się po pierwszej dałam mu cyca, zjadł jak chlusnął to wszystko wkoło mokre, zwymiotował całe to mleko, bo widac bylo nieprzetrawione resztki, myślałam,że to koniec, ale to dopiero początek :? przebrałam go, daje mu drugiego a on znowu i to normalnie litrami :wink:
i tak chyba ze 4 razy :cry: Padł mi biedaczek na rękach, położyłam go zasnął a ja czuwałam całą noc przy nim zbudziłam go o 7 żeby zjadł i się nie odwodnił mi bo spał jak zabity, padnięta jestem ale to nic, najważniejsze,że Aluś ma się lepiej, już kupala zrobil, zjadł,czekam jeszcze na siusiu,tyle strachu się ,najadłam , .że szok :shock: A nutrilon już spuszczony w kibelku.

Żuczek: Ładna kołyska
Iza: oj oby Antoś nie miał astmy
Marryna: biedulka Cleo zaś z tą dupcia ma problem :?

Ostatnio zmieniony śr maja 13, 2009 8:48 am przez ewcia.pol, łącznie zmieniany 3 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej:)

Hania Wszystkiego najlepszego z okazji okrągłych urodzinek duuuuużżżżżżżżżoooooooo zdrówka
:hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :bal: :gift: :bal: :gift: :bal: :gift:
iza biedny Antoś duużżżooo zdrówka dla niego i miejmy nadzieję że to nie astma:)
żuczek super kącik dla córci urządziłaś:) co do spotkania to już na prywatnej się umówimy i mi też bardziej metro odpowiada bo ja mieszkam przy metrze:) ale jak nam obu przejdzie katar żeby ciebie nie zarazić.
marryna biedna Cleo miejmy nadzieję że w końcu się dowiecie od czego to jest i jej pupcia będzie w końcu piękna:)

a my spadamy do babci a potem na pierwsze spotkanie z dziećmi w przedszkolu!!! zobaczymy jak Natalka się będzie zachowywać:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalii to napisz nam po powrocie jak Natalka z dziećmi się bawiła :D

ewa bidulek Aluś!!!
u nas Sebuś juz lata z dworu do domu i na odwrót :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Dziewuszki dziękuję bardzo za pamięć i życzenia :D

i dla każdej z Was ....

Obrazek

Ewcia biedny Aluś ... namęczył się jak nie wiem co ... no i Ty też w kość dostałaś :( Oby to tylko jednorazowe było :wink:

Marryna znów się zaczęło z pupcią :? Bidulka też się męczy :-{:

Żuczek sliczna kołyska, a przyszli rodzice widać, że przeszczęśliwi :D

Iza oby to jednak nie była żadna astma :roll:

Natalii daj znac jak poszło spotkanie w przedszkolu :wink:

Pogoda coraz ładniejsza, więc wybierzemy się do centrum na zakupy. W sobotę imprezka urodzinowa koleżanki, więc musowo jakis prezent trzeba kupić i może cos dla Tino poszukam na główkę, bo wszystko się jakieś za małe porobiło :shock: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu wow ale pyszne ciacho jeszcze bym sie czegoś napiła :wink:

ja szukam dla Sebcia na głowe takie chusty jak ma ta pomaranczową tylko inne kolory i nie wiem gdzie to kupic :roll: on jokejki nosi ale jedna ma ulubiona i za mała a reszte sciąga bo cos mu nie pasi :?

a i mam pytanko sa w sklepach kaszki od 15 miesiecy i mozna je ze zwykłym mlekiem robić ? bo tam jest napisane ze z mlekiem z tej firmy bomix... coś tak :roll: :oops: i nie wiem czy ze zwykłym sie nadaje :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olga: wlasnie miałam pytać gdzie kupiłaś chustę bo ja też szukam dla Alusia i nigdzie nie widziałam :roll:
Hania: no no ale nam smaka narobiłas :lol:
Oluś na szczęscie nie zapłakał ni razu, ale nie wiedział co sie dzieje, czemu my nad nim stoimy i w nocy gdzie zwykle nie odzywam się nagle przemówiłam. teraz odsypia nocną przygodę a potem pójdziemy na spacerek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olga: wlasnie miałam pytać gdzie kupiłaś chustę bo ja też szukam dla Alusia i nigdzie nie widziałam :roll:
Hania: no no ale nam smaka narobiłas :lol:
Oluś na szczęscie nie zapłakał ni razu, ale nie wiedział co sie dzieje, czemu my nad nim stoimy i w nocy gdzie zwykle nie odzywam się nagle przemówiłam. teraz odsypia nocną przygodę a potem pójdziemy na spacerek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia to połóż sie i też pośpij chociaż troche :D

justyna lubuskie
widziałam ze byłaś na nk u hani a tu nic nie skrobnęłas :cry: napisz nam jak dziewczynki i jak Lenka ????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Haniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Obrazek

ewcia o jejku, alez Alek się namęczył. Mam nadzieję, że to tak jednorazowo. Aluś siusia normalnie? bo ważne aby się nie odwodnił.

Iza o cholipka, oby to nie byłą astma! Oby te inhalacje pomogły!

Dziewczyny a z czym robicie chlebek dla waszych dzieci? Co ja mogę dać Cleo? Bo z margaryna i suchego nie chce.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry

Haniu 100 lat :flo:
Ewcia chusty maja w Hemie, C&A, h&m...
Marryna spróbuj dać z szynką lub żołtym serem, a do smarowania mozesz sprobowac cieniutko dzem, wątrobianka, serek do smarowania...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]