Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:20 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko Amelka sliczniutka. :lol: co do morza raczej nie pomoge bo ja zawsze jeżdzę w rózne miejsca i nie mam jakiegos ulubionego :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

hej!!!!
nie oddzywalam sie tak dlugo bo jak zwykle nigdy nie mam czasu na neta....wiecie 2 miesiace teu sie przeprowadzilismy za paryz do domku i jestesmy zadowoleni
cisza spokoj wlasny ogrodek.....a tam wieczne korki halasy .....
pokarze wam mojego zboja bo pewnie juz nie wiecie jak on wyglada.
oto moj prawie 3 letni syn
Obrazek
lece na sniadanie
pa milego dnia:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj, cichutko tu :cry: My ostatnio walczyliśmy z chorobą, wszyscy po kolei zaliczyliśmy tzw. grypę żołądkową, najgorzej przeszedł ją Kacper.
Siedzę całe dnie sama, mężulo do wieczora pracuje. Intensywnie szukam roboty, Kacper został przyjęty do przedszkola. No i dzisiaj synusiątko kończy trzy latka! Strasznie mi przykro bo nikt z rodziny nie przyjedzie na jego urodziny... Teściowa w Irlandii, moja siostra ma zjazd na studiach podyplomowych a mama z ciotką wyjeżdżają. Prezenty przyjdą pocztą...Chcemy zorganizować mu coś wyjątkowego w sobotę lub w niedzielę. Może pojediemy do Gdańska do zoo. Musi być torcik i balony. Głupio wyszło, muszę mu to zrekompensować...

Jeśli chodzi o nadmorskie miejscowości to polecam Ustkę.

Fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Wsystkiego najlepszego dla trzylatków. A mój Olo jutro konczy 2,5 roku.

Czy wasze maluszki jedzą objadek z 2 dań na jeden raz? U nas jest zupa i za 2-3 godzinki drugie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pogoda paskudna, pada, wieje i brrr zimno jest
mnie już nerwica bierze bo w piątek mąż już leci, ale pocieszam się tylko tym że wraca chyba 01.07 a 04.07 jedziemy do Łeby na tydzień.
Dzisiaj też kupiliśmy gres polerowany na podloge i znowu wszystko na mojej głowie bedzie bo w połowie czerwca płytkarz ma przyjść nam go położyć, musze zrobić odbiór budynku a ku temu wszystkiemu rodzice od 15 czerwca wyjeżdrzają do Niemiec, chyba bede w pracy sama bo koleżanka na opieke musi iść w tym terminie no i nie mam zielonego pojęcia co zrobić z Amelką
Nie wiem czy to ta pogoda czy co ale mam okropnego doła, czasami się zastanawiam czy nie mam jakiejś depresji wiosennej , brak chęci i motywacji na wszystko

gosiaX- Wszystkiego Najlepszego dla Kacperka :gift: :bal: :hbd:
Powodzenia w szukaniu pracy, ja z chęcią też bym zmieniła prace, bo już mnie męczy ta :roll: A najbardziej to bym się cieszyła jak bym zaszła w ciąże :lol:
Fajnie fotki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

emilkaw1 chcesz kalejneo dzidziusia? Super.
Ja jestem jedynaczką i wiem, jak jedynakowi smutno w życiu. Zawsze chciałam mieć 6 dzieci. Naraie ogranicze się do trójki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tak scarlet ostatnio coraz częściej myśle o dzidusiu i chciała bym być już w ciąży, tylko jakoś ciężko nam to idzie bo jak męża prawie wcale nie ma :wink: no i o Amelke staraliśmy się prawie 10 miesięcy :roll:
Ja mam rodzeńtwo brata i siostre, ale zawsze myślałam o 2 dzieci no i może przed 40stką postarać się o 3 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Ja tez jestem jedynakiem i bardzo zależało mi na drugim dziecku, trzecie też bym chciała ale nie wiem czy damy rade finansowo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Ja polecam z całego serca. Moje dzieciaki są razem bardzo szczęśliwe i lepiej się rozwijają.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie:)

Matko ale mnie tu dawno snie bylo, i uswiadomilam sobie to dopiero jak patrzylam na zdjecie MAjeczki,,,,od GOSi-- a pamietam jak sie urodzila :wink:

Moj Kuba stal sie bardzo nieznosnym dzieckim, tz bardzo zazdrosnym i przez to nieznosnym,,, Julce dokucza na kazdym kroku i zadne metody na niego nie skutkuja, a to jego zachownie tylko mnie wyprowadza z rownowagi i wiem ze nie powinnam w takich sytacjach krzyczec, ael robie to :oops: :oops:
ale od wrzesnia idzie i do przedszkola i mam nadzieje ze moze to troszke pochamuje ten jego zywiol :!:

No wlasnie a jak tam Gosia, u ciebie i widze ze scarlet bedzie miala jeszcze jednego bobaska,,,a jak ta starsza dwojka,,,,????
nieraz tak sobie mysle ze moze gdyby dziewczynka byla starsza to by inaczej bylo, bo dziewczynki jakos tak znatury sa bardziej odpoiwedzialne i wiecej rozumijeja,, a chlopcy no coz,,, zalezy jaki charakterki,,,a moj to potrafi dac popalic,, :twisted:

musze tu czaseciej zagladac,, bo teraz napewno wasze doswiadczenia tez bede dla mnie pomocne :wink:
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Ada możesz zaglądać tylko, reszta dziewczyn nie zagląda i nic się tu nie dzieje :wink: Amelka Gosia i reszta nie zaglądały juz dawno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka

Ja zaglądam i to bardzo często tylko tu takie pustki nikt nic nie pisze :cry:
Może jakoś ożywimy ten wątek, co :?: Dalej dziewczyny do pisania się brać co Was słychać i u Waszych pociech :kjk: :kjk: :kjk: Bo jak nie to :bum:

Ja od środy jestem sama Z Amelką rodzice pojechali do Niemic i małą woże ok 15km do teściowej, szkoda mi jest Amelci bo dzisiaj musiałam ją budzić, no ale byle do 1 lipca tak wytrzymać bo mąż wróci :wink:

A oto moja łobuziara kochaniutka :wink:
Obrazek

No i z mamusią
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko widzisz tak padł wątek że zamiast Emilka napisałam że AMelka dawno nie zaglądała :wink: dostałaś PW ode mnie?

Mój Adi dostał się do przedszkola, więc od 1 wrzesnia bedzie oficjalnie przedszkolakiem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

*Monika*-nic nie stało :wink:
Amelka też się dostała do przedszkola, jestem ciekawa jak to bedzie no i czy bedzie chciała chodzić :lol:
Tak dostałam PW od Ciebie, ja też pisze na wątku dzieciaczki z października mimo tego że Amelka jest z grudnia :wink: może ty się przyłączysz do nas :?: są też tam 2 dziewczyne z tego wątku wiec zapraszam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

No ale mój z lutego to duża różnica

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

e nie taka znowu duża

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

*Monika*- ale z tego samego roku :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No wlasnie Monika widzialam, ze cicho sie zrobilo,, szkoda,, ale chyba bardziej jest na poszczegolne miesiace niz na roku :(
Moj maly z lipca, ale jakos tak po pierwsze nie mam smialosci sie tak odezwac na watku, a po drugie mam malo czasu wiec pewnie bym i tak rzadko zagladala wiec nawet nie probuje pisac :!:

Moj Kuba tez dostal sie do przedszkola, co prawda narazie zapislam go na 3 godz, ale jak bede widziala ze sie mu podoba, i chetnie chodzi to go przepisze na caly dzien,, :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Dziewczyny jeżeli macie ochote zapraszam na fotki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wlasnie chcialam powiedziec ze sliczne macie dzieciaczki:)) :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]