Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 7:47 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Oleńko - bardzo Ci wspolczuje... nie da się opisać bólu,jaki czuje matka po stracie dziecka... :(

(*) dla Twojej Gabrysieńki.

mama JASIA 15t2d (*) 26.03.2009
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OLEŃKO bardzo Ci współczuje:cry: :cry: :cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Dla Gabrysi (*) (*) (*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Dla Anioleczka Gabrysieńki (*)(*)(*) Czuwaj z gory nad mamusia, daj jej sile

Olenko, tak bardzo mi przykro, tak wlele strasznego cie spotkalo, badz silna , badz, bo synek i maz cie potrezbuja. Sle duzo pozytywnych fluidkow bys dala rade w dzien pogrzebu, placz tyle ile potrezbujesz i zagladaj do nas, postaramy sie ci pomoc.
wiesz, piszesz ze pragnelas miec dzieci, Ty je masz, ziemskie i anielskie, a moze kiedys pokochacie dzieci "niechciane"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olu tak strasznie mi przykro :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oleńko wiele nieszcześcia cię spotkało ale masz wspaniałego synka,kochanego męża którzy beda cie wspierac i dodawac sił-na pewno ci ciężko,wiele łez popłyneło po twojej buzi :cry: ale uśmiech synka bedzie cie umacniał w tym aby uwierzyc ze pomimo tej ogromnej straty musisz sie podniesc choc to niełatwe -jestes wspaniała mama-a wasz aniołek bedzie nam wami czuwał,dodawal sił- Olu modlę się za twojego aniołeczka.

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oleńko przykro mi bardzo, że spotkała Cię taka tragedia, ale w tym wszystkim cieszę się że jesteś już ziemską Mamą. I choć teraz pewnie będzie wydawać Ci się to trudne do zrozumienia, to napewno Twój Aniołek będzie nad Wami czuwać. Kochana nie poddawaj się i walcz by żyć dla tych, którzy Cię kochają i potrzebują.
A dla Gabrysi światełko [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziekuje za wasze slowa otuchy i wsparcia.
jest mi strasznie ciezko. Nie potrafie sobie poradzic ze swiadomoscia ze juz wiecej nie bede mogla byc w ciazy i urodzic dziecka. czuje sie jak okaleczona, jak gdyby zabrano mi najwazniejszy organ mojego ciala. ja tak uwielbialam byc w ciazy. A teraz juz nigdy nie bedzie mi to dane. czuje sie taka pusta i jalowa jak pustynia. jak moj synek dorosnie to dom bedzie taki pusty. Zawsze chcialam miec dom pelen dzieci, nie chce byc sama na starosc... W tym roku kupilismy z mezem dom z mysla ze bedzie dla naszych dzieci, a teraz ten duzy dom jest taki pusty. :cry: :cry:
nie moge sobie poradzic z bolem....... a jeszcze w poniedzialek jest pogrzeb, ja chyba nie dam rady.......wiem ze mam dla kogo zyc ale nie daje rady, to tak boli......... :cry: :cry: :cry:

Aniolek Gabrysia 1.04.09 [*] 25tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oleńko, chociaż nie spotkała mnie taka ogromna tragedia to ja naprawdę cię rozumiem.... :( :( :(
Wiem , że nigdy do końca nie pogodzisz się ze śmiercią swojej córeczki, bo chyba żaden rodzic nie jest w stanie tego zrobić,ale może inaczej przeżywałabyś jej stratę , gdybyś miała świadomość , że ten mały aniołek jeszcze kiedyś do was powróci...Zdaję sobie sprawę z tego , że ta myśl , że nie będziesz mogła więcej mieć dzieci zabija cię od środka i nic cię naprawdę nie cieszy , ale z czasem będzie troszkę lepiej...Musisz po prostu dać sobie czas na przeżywanie bólu, żałoby , konsekwencji tej operacji i wszystkiego co się teraz wokół dzieje...
Jest ci ciężko i przez pewien czas napewno będzie.Jak długo?Tego nikt Oleńko nie wie...Każdy ma swój czas...Nie wolno ci się tylko poddawać!Nigdy!I ten dom wcale nie musi być taki pusty jakim go widzisz teraz-tak czy inaczej zawsze będzie pełen miłości do twojego męża i twych dzieci.A na starość napewno nie będziesz sama-jest przede wszystkim mąż i to on będzie zawsze dla ciebie wsparciem,a twój syn , nawet gdy dorośnie i pójdzie swoją drogą też przecież o tobie nie zapomni.Pamiętaj o tym!Wiele będzie zależało od ciebie samej , ale tak jak mówiłam wcześniej-daj sobie czas.Tyle ile będziesz potrzebowała. Życzę ci , byś miała w sobie siłę i odwagę , by temu wszystkiemu sprostać .Jesteś mamą więc wierzę w ciebie!

Światełko dla Gabrysi [***]....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiesz Oleńko, gdy umarł mój Synek chciałam umrzeć razem z nim. Nie interesował mnie mąż…ani nikt zupełnie. Nie chciałam żyć, przesiadywałam godzinami na cmentarzu. Dopiero gdy urodził się mój drugi Syn odzyskałam sens życia, bo teraz jest dla kogo być na ziemi.
Domyślam się jak musisz się czuć….i jeszcze ta świadomość, że już nigdy więcej nie urodzisz dziecka. To przykre…ale pomyśl, co by było gdyby Cię nie uratowali????Co by było z Twoim ziemskim dzieckiem???
Bóg chciał abyś żyła tutaj dla Niego i potraktuj to jako dar. Czasami w naszym życiu dzieją się rzeczy bolesne i zupełnie niezrozumiałe, które dopiero po jakimś czasie, a może dopiero po śmierci nabierają sensu. Wierzę, że tak jest…że nic nie dzieje się bez przyczyny.

Piszę to bo chciałabym Cię jakoś pocieszyć, choć wiem że w tej chwili nic Ci nie pomoże. Musisz przeżyć pogrzeb i powoli….bardzo powoli powrócić do życia, pogodzić się z tym co się stało.
Będę z Tobą myślami w poniedziałek i będę się modlić o siłę dla Ciebie abyś dała radę przeżyć ten smutny i ciężki dzień.
Nie poddawaj się Oleńko, bo naprawde masz dla kogo żyć. Mimo wszystko….

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenko chcialabym moc przytulic cie teraz mocno do siebie.... nie moge tego zrobic ale wirtualnie jestem z toba myslami i bede z toba w ten trudny dzien w poniedzialek... daj sobie czas na przezycie zaloby na pozegnanie sie z Gabrysia..... i daj sobie czas na powitanie zycia tutaj wsrod rodziny i przyjaciol......
jezeli bedziesz czegokolwiek potrzebowac.....
sciskam cie kochana najmocniej jak potrafie......

Jaś 23.05.2014* 13 t.c.
Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Oleńko strasznie mi przykro, że musiałaś tyle wycierpieć i wiem, że jeszcze wiele czasu będziesz potrzebowała, żeby choć trochę złagodzić ten ból i rozgoryczenie. Moge tylko wyobrazić sobie co czujesz i domyslać sie że dla tak wspaniałej kobiety i matki jak Ty świadomość, iż nie będziesz miała dzieci więcej musi być bardzo ciężka. Ale napewno na starośc nie będziesz sama. MAsz wspaniałego męza i synka. Masz równiez w niebie czuwającego aniołka, któy zawsze już będzie przy Tobie. Ja mogę być z Toba tylko wirtualnie i jestem. Będę również z wami myślami w poniedziałek.
[*][*][*] dla Gabrysi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenko jest mi tak bardzo przykro ze spotkala Cie taka tragedia, tak niewiele mozna zrobic zeby Tobie ulzyc w cierpieniu, jedyne co mozemy zrobic to poprostu tutaj byc i modlic sie za Was, za Ciebie i Twojego Aniolka.
Choc teraz wydaje sie to Tobie niemozliwe czas leczy rany, Twoja coreczka zawsze bedzie w Twoim sercu a ja zycze Tobie aby bylo Ci troszke lzej. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co przezywasz... :-{:

dla Twoje ukochanej coreczki (*)(*)(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenko- bardzo,bardzo Ci wspolczuje... Prawie rok temu stracilam moja Coreczke i mimo,ze mam dwoch chlopcow ciagle mi ciezko i zle. Chyba nie ma wiekszej straty niz smierc wlasnego dziecka. Jestem z Toba myslami. Wiem,ze nic teraz nie zastapi Ci Gabrysi,ale wiedz,ze jest wiele osob,ktore Cie rozumieja i choc psychicznie moga wesprzec Cie tu na forum.
A to dla Gabrysi (*)(*)(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oleńko pamiętamy, modlimy się razem z Wami.

[']['][']

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oleńko przytulam Cię mocno w tym szczególnym dniu. Dla Gabrysi (*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenko jestesmy z Toba....

Gabrysiu Aniolku czuwaj nad mamusia
(*)
Obrazek

Ostatnio zmieniony pn kwie 20, 2009 9:52 am przez Dorota26, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenko, nie mam slow aby Cie pocieszyc... Ale wiedz ze jestem z Toba... zwlaszcza dzisiaj...

dla Gabrysi [']['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oleńko pamiętamy...
dla Gabrysi [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

(*)(*)(*)

Śpij spokojnie Kruszynko Maleńka...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]