Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:39 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :D

dzis Seba wstał z temperatura 38.8 w tyłku mierzyłam więc - 5 :roll: i byłam u lekarza i powiedział ze wszystko ok, :roll:
kaszle nadal :shock: wiec to chyba nie na zęby :roll:
najgorzej ze teraz to tylko szpital bo lekarze już nie przyjmuja :roll:
i jestem wsciekła bo nie wiem co robić :roll:
psikłąm mu tandum verde na gardło i tyle .......pić mu daje żeby sie nie odwodnił ...jeść nie chce :cry:

wszystkim życze zdrowych i pogodnych świąt !spokojnych przede wszystkim smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zdrowych,wesołych i mokrych :wink: oraz pogodnych :sw: Świąt Wielkanocnych życzą Holly i Natalka
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny WESOŁYCH SWIAT!!!

Obrazek

olga jezeli temp nie spadnie i nie bedzie chciał pić ani jesc, to jedzcie do szpitala. Kurcze przeciez nie jest ok. Moze inny lekarz dokładniej Sebe zbada. Dawaj znac jak on sie czuje!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna zbiłam mu temperature nurofenem (bo mam z Pl)
teraz mu mierzyłam i miał 37.7 i usnął :roll:
więc zobaczymy jak wstanie :roll:
denerwuję się jak nie wiem co :shock:
święta bożego narodzenia chory , sylwester chory , nowy rok szpital chory , wielkanoc chory :shock: :shock: :shock: :shock:
a dwójka mu się wybiła i nie wiem czy to na tego zęba i w zimę tak samo bylo ze od zeba zaczął chorować :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olga a wiesz ze o tym samym pomyslałam, ze w swieta Sebcio choruje...dawaj mu duzo pić, a jest wesoły czy raczej markotny?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

10 minut pospał i obudził sie z płaczem :shock:
marudzi więc nie mam siły........
jak mu zbiłam temperature to wypuściłam go na dwór to sie ładnie bawił i śmiał ale jak zaczęła narastac temperatura to juz markotny......... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olga i jak Seba?

Ja juz mam swieta. Zaraz chyba wybywamy na rowery.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga bidulek z Sebcia :( Co to za diabelstwo się przyczepiło do niego ... oby to nie nie było nic poważnego. Zdrówka i buziaczki :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

seba róznie bo mu skacze temperatura raz ma 37,7 a za godzine nie ma i pobawił sie troche i już sie zaczął tulić zmierzyłam mu to miał 38 równe.
nie wiem sama ale to na zęby bo wkłada sobie całe rączki do buzi i teraz mu posmarowałam maścia to też mi nie dawał ale jakoś troche dałam radę. Teraz się wygłupia z tata :wink:
na noc dam mu paracetamol 240 zobaczymy
juz dzwoniłam do ciotki i powiedziałamże jak Seba bedzie się źle czuł to nie pojedziemy ale jak bedzie spoko to po jego spaniu popołudniowym pojedziemy się jajkiem podzielić :D i musiałam pogadać z kuzynem bo tam są jego małe dzieci i się spytałam czy jak nie bedzie miał temperatury jutro to czy jechac czy nie bo żeby nie zaraził jak to wirus dzieci ale stwierdził że mogę przyjechać :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga biedny Seba :( jak on tak całe ząbkowanie bedzie przechodził to wspólczuje... jego objawy mi pasują do ząbkowania, zwłaszcza ze byłas u lekarza i osłuchali go i miał czysto... buziaczki dla niego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iza mi też się wydaje ze to na zęby bo temperatura skacze i nie ma wiecej niż 38,9 :roll:
ja sobie też współczuję :( już powiedziałam Arkowi że jak wyjdą mu wszystkie zęby to sie upiję :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z okazji Swiat Wielkanocnych:
milosci, która jest wazniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwac najgorsze.
Pracy, która pomaga zyc.
Usmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalaja lzej oddychac
i szczescia, które niejednokrotnie ocala nam zycie.
___________________ .._..,._
________________.__.'…..…_)
_______________<_,)'…..-"a\
_________________/'...(……..\
____._.-----..,-'…………...(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/…………,/
______)…//…/____|…|\…\
______\…\\…\____|…|/…/
_______\…\\…\___|…|\../
________`" `"____`"`
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O L E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

Ja nadal zapakowana :wink: Dziewczyny czuję się dobrze,wogóle nie czuję że zaraz urodzę,tylko trochę mnie dół brzucha pobolewa od 2 dni a tak po za tym nic się nie dzieje.

Olga biedny Sebuś :cry: no i Ty razem z nim bo wiadomo że my mamusie zawsze przeżywamy to razem z dziećmi.Trzymaj się i życzę aby jutro już było lepiej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!!!
WESOŁEGO ALLELUJA

u nas latanie odkąd tatusiek przyjechał, dużo spraw mamy do załatwienia,w przyszłą sobotę wracamy do NL. Na szczęście udało nam się sprzedać autko i od razu na drugi dzień mój D pojechał i kupiliśmy wkońcu kombii więc nie będzie wreszcie odwiecznego problemu z pakowaniem :)
Z Alusiem wszystko ok , dziś coś nie chce jeść cyca, jak go przystawiam, to płacze, więc dałam mu herbatki i wypił całą, coś się dziś obraził na cycusia chyba :D mam nadzieje, że wszystko wróci do normy wieczorem. Ja coś zaczęłam krwawić i nie wiem czemu, czy to po tabletkach anty czy coś nie tak czy okres :roll: we wtorek będe musiała znowu isć do gina, choć robiła mi usg i mówiła, że wszystko ok.

Olgunia: biedak Sebcio :cmo:
Justyna Lubuskie: no kobitko odpakuj się wkońcu :) za dobrze maleństwo ma, gdzie mu będzie lepiej.

U nas święta wędrownicze, u mojego D jakoś niebardzo z atmosferą rodzice mają kryzys i nie wiadomo jak będzie, teraz jesteśmy u mojej mamy, jeszcze tylko pradziadkowie i spacerek nad morzem, bo ładniusia pogoda.
Dziewczyny i co z wycieczką do Keukenhof?? mam nadzieje, że się nie rozmyśliłyście?!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kochane :D
i jak wielkanoc????

Seba po spaniu popołudniowym zjadł trochę naleśnika i pojechaliśmy do ciotki bo przyjechal do niej mój kuzyn z dwójką dzieci 3 latka wiktoria i z lutego 2008 Kacprem i chciałam żeby sie dzieciaki poznały :D
bawiły sie świetnie tylko później Seba marudził bo temperatura podskoczyła :( i musieliśmy wracac do domu. Dałam mu paracetamol to nawet zjadł kaszki w łóżeczku z niekapka :D i teraz śpi :D

no i mamy dolna dwójke :D

może jak zgram fotki to coś wrzucę :wink:

Obrazek
By olgunia, shot with E-520 at 2009-04-12

zamiatam podwórko

Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu z dzieciakami od sąsiada

Obrazek

z Kacprem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu Weronika daje pić Sebusiowi :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Justynalubuskie Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin, zdrówka, szczęścia, dużo miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń :!:
Obrazek

Olga :brv: dla Sebka za następny ząbek ... tylko bidulek męczy się przy tym niesamowicie ... ech :roll:
Fotki standardowo fajne ... widać, że wspólna zabawa dała im dużo satysfakcji :wink:

Ewcia nie ma jak to większe autko i super, że udało Wam się szybko sprzedać i poszło po Waszej myśli :wink:
A z tym krwawieniem, to dziwna sprawa, choć nasze organizmy to potrafią takie figle płatać :roll: :wink:

Święta spędziliśmy w gronie rodzinnym i były udane. Objedliśmy się do oporu, dzięki temu, że pogoda jest piękna, to i dzieciaczki pokorzystały z pobliskiego placu zabaw :wink: Tino dostał od Zająca fajowe auto i ciągle trzyma je przy sobie :lol:
Dzis jedziemy na spotkanie z fotografem, by omówić szczegóły i podpisać umowę, a jutro zabieg ...

to mój fotel :lol:
Obrazek

święcimy jajka :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

przykościelny plac zabaw
Obrazek

Obrazek

Obrazek

u mojej siostry i szwagra - Tino i Michał
Obrazek

ciotka Ania pozwala sobie na głowę wejść :wink:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny!!!Gdzie Wy jesteście?Co tu tak cichutko?Ja rozumie świeta ale dziś????????

Ja dalej zapakowana :cry: W piatek mam nastepną wizyte i ktg może pokażą sie jakieś skurcze do tego czasu :wink:

Olga dobrego masz pomocnika w domu od małego z miotłą lata :lol:

Ewcia ja też tak sobie myślę że gdzie maleństwu będzie lepiej jak nie w brzuszku i pewnie dlatego nie chce wychodzić.

Haniu dziękuje za życzenia :cmo:
Synkowi święconka musiała się bardzo podobać z takim zaciekawieniem tam zaglądał.
Ogólnie to Wasze wszystkie fotki super bo ja to nie mam sie czym chwalić bo Julka zdjęć nie lubi niestety :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

U nas swieta minęły baardzo szybko. Oczywiscie skorzystaliśmy z ładnej pogody i w niedzielę pojechaliśmy do Antwerpii do parku. Kurcze nie sadziłam, że w tym mieście sa takie piekne i wielkie parki. Jednym słowem było fajnie. W poniedziałek zahaczyliśmy o kilka sklepów, rozglądamy sie juz za nowym fotelikiem do samochodu dla Cleo.
Dziś pogoda byłą cudna i prawie non stop byłyśmy na dworze. Cleo zwiedza na czworaka cały ogród- tak, tak na czworaka, moje cwane dziecię jak ma pełzać po chodniku, na którym jest szorstko i ciężko to zdecydowało się używać kolan :lol: bo wtedy łątwiej i sprawniej się idzie.

olga i jak Seba, kaszle jeszcze? Oj te nieszczęsne ząbki :twisted: Ze też musza mu tak za kazdym razem dokuczać! No i gratki za kolejnego zębolka :D

justyna hohoho postarzałaś się- Wszystkiego Naj Kobitko! :hbd: :bal: :flo: No i szybkiego plum! Coś córci się nie śpieszy na ten świat...trzymam kciuki za poród!

hania ja w te swieta wyjatkowo mało zjadłam. Ale jak se pomyślę o tych wszystkich smakołykach, które robi moja mama to aż slinka mi cieknie. Tino jest uroczy. I jak pilnował koszyka :) A Twoja siostra jest bardzo do ciebie podobna.

Iza
kobitko, halo, halo! Mam nadzieję, ze u Ciebie juz lepiej. Daj znać co u was!?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam kochane :D

justyna wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! szybkiego plum!!!

haniu śliczne fotki :D no siostra naprawde do ciebie podobna :wink:

marryna
a nie sciera sobie raczek ?

iza
napisz nam co u was!

wczoraj byliśmy u lekarza i zbadał go dokładnie i stwierdził ze wszystko jest ok. więc to zęby :roll: Sebus naszczescie nie ma juz gorączki ale kaszel i katar ze szok! :shock: nie daje sobie ściągać glutów z noska i wyje :roll: jeść też nie chce jeszcze :(
nos ma czerwony od wycierania :roll: tak mi go szkoda taki bidulek :roll:
w poniedziałek mamy mieć szczepienie ,ciekawe czy bedzie pewnie tak i mam nadzieje że Seba nie bedzie chorował po niej bo się wscieknę :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olga a wiesz ze nie, jakos jej kamyki i szorstkie kafle nie przeszkadzają, tylko co chwile zatrzymuje sie i oglada co tam jej sie do dloni przyczepilo. Ja jutro ide do lekarza w zwiazku z tymi brzydkimi kupkami no i chora pupcia. W poniedzialek znow miala cala zaczerwieniona i to doslownie po chwili jak zrobila kupke. Jak juz Seba goraczki nie ma, to jest dobrze. Oby mu szybko apetyt wrocil.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna daj nam znac po lekarzu ! ciekaw jestem co ci powiedzą ?
no jest juz lepiej z Sebusiem więc się ciesze :D niestety musimy to przejść wszyscy :wink:

a jak tam nauka jezyka? ja teraz sobie odpusciłam ale zabieram sie od początku :D

seba jak jest na podwórku to każę mu cały czas na nóżkach bo on zaraz zbiera śmieci i główna ptaków :shock: i ręcę do buzi pcha

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]