Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:39 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dzień dobry!

My dziś śmigamy na kontrolę do CB.

olga Cleo tej nocy tez sie budziła z płaczem. Jak ja wziełam na rece, to wyglądało, że spi tylko jej sie cos sni. W ogóle od paru dni budzi sie w nocy, ale u nas spowodowane jest to zapewne wychodzacymi zabkami, bo juz kolejna jedynke prawie widać.

ewcia miodzio Alek wygląda :D Co do ślinienia sie i pchania raczek do buźki, to Cleo tez tak robiła mniej wiecej jak miała 2 miesiące, a pierwszy zabek pokazał sie jak miała 4 i pol miesiąca. Z tego co czytałąm , to czesto dzieci tak robią z tymi raczkami i wcale nie jest to spowodowane zabkami. Ale któż wie... A mężuś bidulek, zapewne tez tak za wami teskni, że go brzuszek boli :wink:

Hania no i jak tam zabieg?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna u mnie tez mogą być zęby :)
co wieczór mu smaruję maścią dziąsła :wink:

iza śpisz??? co sie nie meldujesz?!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i po kontroli...
To moje ździebko waży 7180 i ma 71 cm.

Lecimy na spacerek, promienie sloneczne trzeba lapac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry

Olga nie spie juz :wink:
racja Marryna witamnina D3 i Antek juz od rana ją łapie w ogródku :wink:
ładny wynik Cleo - drobniutka jej natura..
Ewcia foteczki super, Alek czuprynką wymiata :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna no modelka ma dobre wymiary :D oj ładna pogoda :D

iza to dobrze ze nie spisz :wink:

a mój Seba cos się budzi z płaczem nie wiem co jest grane???? :( już dwa razy płakał jak śpi :roll: może to zęby i go boli ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Yellow,

Pogoda piekna a ja w pracy, maly dalej chory, wiec my jak na razie nie skorzystamy. Jutro, jak tak dalej pojdzie, idziemy do lekarza.

Ewcia - moj Remko tez sie bardzo szybko slinil i wkladal wszystko do buzi. Fajny ten Twoj Alek - a czupryna rzeczywiscie imponujaca

Marryna - Cleo juz ma chyba taka urode - drobnutka i ladniutka :wink:

Haniu - napisz, czy poszlas " pod noz"

Olgunia
- moj Remko tez sie ostatnio budzi w nocy i placze; ale to przez zatkany nos :(

Iza - widze, ze korzystacie z pieknej pogody ... i na zdrowie :lol:

Obiecane zdjecia z chrztu:

Obrazek

Obrazek

Rozpaczliwe spojrzenie na dziadka (ktory robi zdjecie) - co oni ze mna robia??:

Obrazek

Obrazek

W chinskiej restauracji:

Obrazek

Obrazek

poza tematem:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olga jak mowiłam lekarce o tym, ze Cleo sie budzi z placzem, to ta powiedziala, ze to przez zeby. Tak samo niechęć do dań papkowych, marudzenie...tak właściwie wszystko co złe to przez zęby...w sumie, to łatwe wytłumaczenie :roll:

wazka ależ Remko sie zmienia, ale jest chyba coraz bardzie do taty podobny. No i jaki on już duży. A podczas chrztu to chyba był w szoku, co?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna - Remko byl strasznie zaszokowany ... do tego msza byla dluga i zacza marudzic i plakac na caly kosciol. Bylam szczesliwa jak juz bylo po wszystkim :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

pod nóż jeszcze nie poszłam ... zabieg będzie wykonany 15 kwietnia, więc nastawiam się pomalutku psychicznie :wink:
Nasz dzionek zlecial dzis na zakupach ... kupiłam sobie letnią krtkę i bluzkę oraz jak narazie jedną książkę, bo ta druga wszędzie wykupiona i jutro ma dopiero być ...

Wazka ale z Remka przystojniak :wink:

Ewcia fajowe fotki, szczegolnie ta, na której Olek patrzy w lustro :wink: Z chłopami zawsze klops :)

Marryna Twoje ździebko i tak jest piękne :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hania no a my sie tu zamartwiamy co z Tobą a to dopiero 15 kwietnia. A jaką to księżeczkę chcesz kupić? Chyba jakas fajna skoro tak trudno ją dostać.

wazka i jak Remko? Poprawiło sie cosik? A koncert to musiał niezły w kościele odstawić.

olga Ty tak popołudniami znikasz, bo sie uczysz czy co porabiasz? Jak Sebastian, płakał popołudniu podczas snu?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hallllllloooooo :kjk: :aa:
Holandia zaspała??????????????????? Warszawa Budzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piekna pogoda u nas!!!!!!!!!przesyłam wam tą pogodę i kochane budzimy się do życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej!!!

natalii miło nam że budzisz nas :D

marryna ja pojawiam sie i znikam :wink:
wczoraj byliśmy w v&d i kupiłam sobie kurtkę :D
jeszcze buty muszę kupić :D
Seba budził sie po południu ale przysypiał :) ale dziś całą noc przespał ładnie więc pewnie bolał go brzusio :)

haniu no to dobrze że 15 pójdziesz pod nóż :wink: bedziemy trzymać kciuki a ty psychicznie sie nastawisz :D

wazka no jaki przystojniak !!! wiecej fotek wklejaj żeby się na na patrzeć , bo znowu nam znikniesz :wink:

marryna a ty uczysz sie juz holenderskiego?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

olga dzis jade po ksiazke i od poniedzialku biore sie ostro za nauke

A to moja 9 miesieczna panna

Obrazek

Koszyk sie juz tylko nadaje na zabawki...Za chiny nie zmiesciłą sie w nim, a jak stała to sie bałam, ze sie przewróci. No i koniec zdjęć z koszyku...Boziu ale ten czas leci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Marryna :bal: z okazji 9 miesiecy :lol: Alez ten czas leci prawda?

My bylismy dzisiaj u lekarza i okazalo sie, ze maly ma lekkie zapalenie oskrzeli i zapalenie obu uszu. Wiec bez antybiotyku sie nie obejdzie :(
Moi Rodzice pojechali dzisiaj i jutro wzielam dzien wolnego, bo go w takim stanie nie wysle do zlobka.
Boziu nie wiem, jak to bedzie ... mam nadzieje, ze nie bedzie co chwila lapal jakiegos chorobska. Na razie musimy go wyleczyc do przyszlej srody, bo jedziemy na 1,5 tyg. do Polski.
Olgunia, Hania - dzieki :D Zdjecia wkleje wieczorkiem. Haniu powodzenia !!!

Natalii - witamy Warszawe !!! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Marryna buziole dla Cleo z okazji 9-cio miesiecznicy :mis: :bal:
Fotka śliczna ... a czas faktycznie leci nawet nie wiadomo kiedy ... ech :wink:
Książkę, która kupiłam to "Polskie morderczynie" Katarzyny Bondy, a poluję jeszcze na książkę "Kato-tata" Halszki Opfer.

Wazka no też nie miało co się przypałętać do Remka :roll: Zdrówka jeszcze raz :!:

Dziś dzionek nam zleciał na spacerkach, bo pogoda piękna. Kupiłam również ogromniasty zestaw do piasku dla mojego łobuza.
Najgorsze jest to, że Tino z synkiem mojej siostry - Michałem jakoś chyba rywalizują między sobą, a Tino ciągle go bije albo po buzi, albo po głowie, a tamtem zabiera mu wszystkie zabawki :roll: Wydaje mi się, że obydwoje potrzebują czasu, by przywyknąć do siebie i mam nadzieję, że będzie dobrze :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

marryna wszystkiego naj... dla naszej modelki ukończenia 9 miesiecy :hbd: powodzenia w nauce :D :D :D ja od dwóch dni nie uczyłam sie ale wezmę sie na pewno :wink:

haniu u nas pogoda ładna , a chłopaki pewnie sie przyzwyczaja do siebie i nie beda się bić :wink:

Arek kupił piaskownicę do nas do ogródka więc wczoraj Seba miał radoche jak się bawił , gorzej było jak go wzieliśmy już do domu :roll: pokazał nam histerię aż się rzucał :shock:

wazka oj bidulek zapaleniie uszu to jest bolesne i bidulek pewnie się meczy :( zdrówka życze !!!!! gdzie te fotki???

iza żyjesz? kochana??????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie:)
ostatnio jakos brakowalo mi czasu by tu wejsc...

Marryna- sto lat dla Cleo z okazji 9-ciu miesiecy:) :bal:
Ewcia-jak urlopik w Polsce? swietne zdjecie Olka,zwlaszcza te przy lustrze:) i jaka ma swietna czuprynke:)
olgunia-to sebek nie bedzie teraz chcial wyjsc z waszego ogrodka:)
wazka-duzo zdrowka!!! super fotki z chrzcin,moja tez juz bedzie taka duza jak bedziemy ja chrzcili...a to ostatnie zdjecie-przecudowne:)
Hania-jak tam na wakacjach?:)

u nas ok..Julii chyba zaczynaja wyrzynac sie zabki...przedtem wpychala tylko piastki do buzki,a teraz widze ze wklada i paluszki i wszystkie przedmioty,ktore ma pod reka ..dzis jej masowalam dziaselka zelem i wyczulam ze cos tam zaczyna sie dziac:) zobaczymy....sama jestem ciekawa?:)
poza tym zmienilsmy plany co do naszej podrozy do pl,mielismy jechac dopiero po swietach,ale jedziemy juz za tydzien,robimy wszystkim niespodzianke na wielkanoc:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Dzis u nas dzionek zaplanowany, bo odwiedzamy moja kolezanke, a wieczorkiem moi rodzice zostaja z Valentino a ja jade z inna kolezanka do restauracji na dobre jedzonko i moze cosik wypijemy jak za dawnych dobrych czasow :lol: :wink:
Jack teskni tak strasznie, ze juz wzial tydzien wiecej urlopu i przyjezdza wczesniej do PL :D Ja tez teknie, wiec cieszymy sie razem jak dzieciaki :)
Syn mojej siostry - Michał pokazywał wczoraj czego się nauczył na judo, a "workiem treningowym" był oczywiscie Tino i o dziwno tak mu sie pobobalo i smial sie jak szalony, a najlepsze, ze nie dawał się pokonać i walczył na całego :lol: mówię Wam pękaliśmy ze śmiechu :D

Karolka oby zabki wychdzoily bezbolesnie i szybciutko ... a z Waszej niespodzianki na pewno wszyscy beda sie cieszyc przeogromnie :wink:

Olga super sprawa ta piaskownica ... tez musimy dla Tino sprawic. Histeria ... wiadomo na swoim chce postawic, tak jak i moj :wink: :roll:

Miłego dzionka babeczki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

dziewczyny co jest z wami ? gdzie się podziewacie?????

karolka na pewno niespodzianka bedzie udana ta na zająca!

haniu no to masz wypad ze znajomymi ale fajnie ja tez bym tak chciała :D nie moge sobie wyobrazić walke judo z chłopakami :wink: pewnie smiesznie to wyglądało :D

robicie jakieś prezenty na zająca???? dla dzieci???

u nas wszystko ok :D Sebie idzie dwójka dolna :D już widać białe w dziąsle ale zanim sie wybije pewnie z tydzień bedzie :roll: mam nadzieje że nie bedzie chory bo 20 go ma szczepionke ale nie chcę żeby na świeta chorował :roll: teraz ma kaszel taki mokry więc daje mu syrop :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]