Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:44 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 647  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
Jestem na tym forum po raz pierwszy.
Mam problem. Na początku miesiąca powinnam dostać miesiączki .... dzisiaj jest 21 dzień miesiąca a ja dalej na nią czekam...2 marca byłam u lekarza ponieważ chciałam zrobić cytologie ....wyszła 1 więc czyściutko....zrobiłam trzy testy ...wyszły negatywne...czuje sie nie ciekawie zawroty głowy...jestem nadpobudliwa 8)...mdłości .... nie bolą mnie piersi ale boli mnie brzuch jak do miesiączki ....a ją normalnie wessało :? .... i jeszcze te upławy czasami mam takie odczucie że dostałam okresu ... w łazience jednak stwiedzam że to tylko fałszywy alarm... a na dodatek zawsze przed okresem moje włosy nie nadawały sie do niczego nie mogłam ich w żaden sposób ułożyć no i oczywiście w takim stanie jestem cały czas a okresu jak nie było tak nie ma....chce dodać że nigdy nie brałam tabletek anty...stres w normie...brak przeziębienia...żadnych leków...prosze o jakąś odp. :cry:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Cześć Dziewczyny,

Jestem tutaj całkiem nowiutka :wink:
Mam pytanie, bo pewnie niejedna z Was przeczytała niejeden wątek na forum, lub ma swoje doświadczenia.

Od czterech dni dość mocno boli mnie brzuch. Pierwszego wieczoru myślałam, źe to ból owulacyjny, ale po pierwsze nigdy takiego nie miałam, a po drugie utrzymuje się już czwarty dzień. Jeśli zaszłam w ciążę, to byłby dopiero szósty dzień. Czy któraś z Was miała takie bóle? Przypominają trochę bóle miesiączkowe, ale są inne :D Na początku był jeszcze ból jajników, ale teraz czuję ten ból niżej.

Mam nadzieję, że jednak daliśmy radę :lol:

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Jestem juz drugi dzien po @.A piersi i sutki dalej bola....@ trwała 3 dni i była skapa.Juz drugi cykl/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zonkil pisze:
Witam.
Mam problem. Na początku miesiąca powinnam dostać miesiączki .... dzisiaj jest 21 dzień miesiąca a ja dalej na nią czekam...2 marca byłam u lekarza ponieważ chciałam zrobić cytologie ....wyszła 1 więc czyściutko....zrobiłam trzy testy ...wyszły negatywne...czuje sie nie ciekawie zawroty głowy...jestem nadpobudliwa 8)...mdłości .... nie bolą mnie piersi ale boli mnie brzuch jak do miesiączki ....a ją normalnie wessało :? .... i jeszcze te upławy czasami mam takie odczucie że dostałam okresu ... w łazience jednak stwiedzam że to tylko fałszywy alarm... a na dodatek zawsze przed okresem moje włosy nie nadawały sie do niczego nie mogłam ich w żaden sposób ułożyć no i oczywiście w takim stanie jestem cały czas a okresu jak nie było tak nie ma....chce dodać że nigdy nie brałam tabletek anty...stres w normie...brak przeziębienia...żadnych leków...prosze o jakąś odp. :cry:

Pewnie to banał, ale.... zrób test! Po tylku dniach wynik już na pewno będzie prawidłowy.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

lilo100 pisze:
Cześć Dziewczyny,

Jestem tutaj całkiem nowiutka :wink:
Mam pytanie, bo pewnie niejedna z Was przeczytała niejeden wątek na forum, lub ma swoje doświadczenia.

Od czterech dni dość mocno boli mnie brzuch. Pierwszego wieczoru myślałam, źe to ból owulacyjny, ale po pierwsze nigdy takiego nie miałam, a po drugie utrzymuje się już czwarty dzień. Jeśli zaszłam w ciążę, to byłby dopiero szósty dzień. Czy któraś z Was miała takie bóle? Przypominają trochę bóle miesiączkowe, ale są inne :D Na początku był jeszcze ból jajników, ale teraz czuję ten ból niżej.

Mam nadzieję, że jednak daliśmy radę :lol:

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy!

jezeli chodzi o mnie to czulam bole niedlugo po owulce ale radze poprostu czekac do terminu @ i zrobic test lub troszke wczesniej isc na bete :) i trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zonkil pisze:
Witam.

moze idz na badanie beta Hcg ? poprostu ? testy sa wadliwe lub czasem nie wykrywaja poprosttu... a jak nie to jeszcze raz do lekarza bo to juz dlugo po @ i jak nie to na usg powinno juz nawet byc widac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuje. Mam pytanie, chociaż wiem, że nie powinnam tego tu pisac bo to nie na temat ale może mi któraś odpowie. Co jest dobre na mdłości?? Ja mam je co rano :?
Błagam, pomóżcie.
Ruszam sie jak zolw bo musze co chwile siadac bo mi slabo. <Probowalam herbatniki>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kicius kup sobie cukierki migdalowe mi to pomagalo jadlam je przez caly dzien :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kicus to kwestia organizmu... sprobuj herbatki imbirowej... sucharki itp. popatrz po necie i probuj wszystkiego po kolei... mi tylko pomagala woda z cytryna :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny:)
Kilka dni temu skonczyl mi sie okres był skapy,trwał tylko 3 dni,i to juz drugi cykl.Piersi i sutki zaczely mnie bolec przed @ i dalej bola,jak je przyciskam z boku,sutki sa wieksze i stercza caly czas.Dzis zauwazyłam biale krostki na brodawkach.Boje sie zrobic test zeby znowu sie zawiesc,ze jest negatywny:(.Czuje sie zmeczona,ciagle mam wrazenie ciezkich oczu-najgorzej popoludniami-ale moze to przez pogode,NO i dalej mam podkrazone oczy juz od 2 tyg.Nie chce sie znow przekonac ze to tylko moje urojenia.Staramy sie juz 2lata.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaśka87 pisze:
Hej dziewczyny:)
Kilka dni temu skonczyl mi sie okres był skapy,trwał tylko 3 dni,i to juz drugi cykl.Piersi i sutki zaczely mnie bolec przed @ i dalej bola,jak je przyciskam z boku,sutki sa wieksze i stercza caly czas.Dzis zauwazyłam biale krostki na brodawkach.Boje sie zrobic test zeby znowu sie zawiesc,ze jest negatywny:(.Czuje sie zmeczona,ciagle mam wrazenie ciezkich oczu-najgorzej popoludniami-ale moze to przez pogode,NO i dalej mam podkrazone oczy juz od 2 tyg.Nie chce sie znow przekonac ze to tylko moje urojenia.Staramy sie juz 2lata.

Ja bym od razu sprawdziła, bo nie mogłabym się doczekać! Zrób teścik szybciutko i daj znać! Trzymam kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej i znowu jestem ja
za 2 dni mam dostac @ :x ale od kilku dni mam dziwny sluz taki wodnbisty ze az musze wkladke nosic raz jest przezroczysty a raz bialy :roll: a dzisiaj normalnie prawie nie zwymiotrowalam rano zrobilo mi sie niedobrze nigdy tak nei mialam brzuch boli jakos dziwnie :roll: i jak nei prawy to lewy jajnik :roll: a i tam nizej mam mocno rozpulchnione jak myslicie :wink: :roll: udalo sie czy nie :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Zrobiłam test-negatywny.Piersi nadal bolą,chyba wybiore sie dzis do ginekologa.:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Do Kaśka87: ja zrobiłam już dwa - oba negatywne. Ale nie miałam jeszcze terminu @, więc nie tracę nadziei :wink: Mojej siostrze, jak była 5 lat temu w ciąży testy nic nie wykazały, nawet pierwsze USG nic, dopiero potwierdziła ciążę jak kończyła 2-gi miesiąc.

Trzymam kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

lilo100
:shock: dziwne ze nawet USG nie widziało ciazy...,Ja ide dzis do Gina,ale chyba wykluczam ciaze,moze przez prolaktyne tak mnie bola te piersi?Odstawiam staranka na czas nieokreslony,mam juz dosc ciaglych podejrzen ciazy,a potem tej załamki przy tescie negatywnym.Moja młodsza siostra jest w 5miesiacu ciazy,bardzo chciała miec fasolke i udało jej sie za pierwszym podejsciem,mam :shock: nadzieje ze tez bede kiedys mogła sie tym cieszyc.A tobie zycze Fasolki,mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie i ujrzysz 2 krechy na tescie,powodzenia:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

To znowu ja,własnie chciałam wyrzucic test,ale cos przykuło moja uwage,druga biała kreska,ale taka troche wykrzywiona w łuk.Niewiem czy wczesniej była,bo zrobiłam test,odczekałam minute-i nic nie było to odłozyłam,a teraz jest ta druga kreska.Niewiem co mam myslec,bo moze zachodza jakies reakcje chemiczne w tym tescie po czasie i dlatego ta kreska,tyle ze testy ktore kiedys robiłam po czasie nie zostawiały takich kresek?!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki Kaśka87! Ja też Tobie życzę, żebyś przyniosła od lekarza dobre nowiny!

Przypadek mojej siostry (tzn. niewykrycia ciąży w czasie badania USG) jest dla mnie też podejrzany, ale byłam z nią to wiem :lol: Podejrzewam, że nasza ginelokożka po prostu nie dojrzała zarodka, chociaż był już tam sobie od 6 tygodni! Inne jej diagnozy też nie były trafne, więc zmieniłam lekarza :wink:

Powinnaś była poczekać 5 min z tym testem. Jak masz drugi, to może powtórz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

No własnie niemam drugiego :( ,ginekolog niestety był dzis nieobecny do pon.Z tym testem sie zastanawiam,bo czesto zostawiałam test na dłuzej-zeby zobaczyc czy sie pojawi po czasie cos-jakas kreska,bo czesto pisze ze po czasie test moze byc omylny-tyle ze nigdy zadna kreska sie nie pojawiała,wiec nie wiem co to moze byc :? A pozatym nie słyszałam nigdy o jakies takiej kresce na tescie,takiej wygietej w łuk-dziwne.Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewuszki. co tam u was slychac? ja jestem w 21 dc i 6 dniu brania luteiny. staranka bylu dokladnie 13dc wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko oki i te nasze staranka zaowocuja wkoncu ;) hmmm jesli chodzi o objawy to nie chce sobie nic wmawiac bo juz chyba wszystkie mialam hehe :P ale tak to mam duuuuuzo bialego sluzu i piersi mnie bola ale to tylko od strony pachy. dzis to az sie ze mnie leje :oops: i chyba chodze czesciej siku;) mam tylko nadzieje ze to nie sa objawy przed @ bo bede chyba plakac :cry: ale coz trzeba byc dobrej mysli mam nadzieje ze bedzie w porzadeczku. jutro rano jeszcze bede miezyc tem wiec zobaczymy co bedzie. pozdrawiam was kobietki odezwe sie wieczorkiem ;) a dla was staraczek i oczekujacych zycze duuuuzo fluidkow na fasolke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widze ze tu nadal cichutko. ja wlasnie wrocilam do domku, kurde co kolwiek bym nie zjadla to mam zgage, az tak mnie boli w klatce piersiowej;/ mam nadzieje ze to jakis malenki objaw;) ale coz trzeba poczekac i mam nadzieje ze4 ta wredna @ nie przyjdzie :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 647  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]