Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:50 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 647  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Dzięki:)
Ja chyba poczekam do @.Bo jak dostane normalna czyli 5dniowa,to bede wiedziala ze nie jestem.A jak nie dostane to zrobie test:)pozdr.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej kobitki jak tam wam mija dzionek? ja juz mam prawie po @ mam 4 dzien i to takie lekkie plamienia tylko :P tak wiec mozna bedzie powolutku ruszyc z ponownymi starankami;) a jak tam wasze objawy? ktoras testowala? mamy jakas nowa mamusie i fasolke? pozdrowionka i posylam fluidki lapcie kochane :P ~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~++~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~~+~

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Hej:) Ja od wczoraj bardzo czesto latam siusiu,rano 2 razy w ciagu 15min a potem co 2 godz,dzis co 1-2godz.No i boli mnie podbrzusze,jakbym miała tam jakis kamien,mam takie uczucie ciezkosci.Niewiem co o tym myslec,wg.moich obliczen byłby to juz 6 tydzien,gdybym zaszła wtedy,przed tą krótką @.Zaczely mnie dzis bolec sutki i piersi jak je dotykam z boku.Mam 6 dni do @.Wiec chyba,gdybym zaszła w tym cyklu było by za wczesnie na takie objawy?!pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaśka87, mierz sobie tempke z rana na dole :wink:
jak będzie wysoka i nie będzie spadać to szansa na fasolke jest duża.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Bede mierzyc,ostatnio mierzyłam,moze przed tygodniem miałam 37.6.Ale jezeli jestem teraz przed @ to powinna byc chyba wysoka?Potem jak sie dostaje @ to chyba spada?Dobrze mówie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaśka87, to zależy od kobiety. Jednym spada na kilka dni przed @ innym na kilka godzin przed nią. Charakterystyczna u kobiet w ciąży jest stała utrzymująca się na tym samym poziomie temperatura. Ja np. przed @ codziennie miałam tempke 37,1-37,2. Gdy dostawałam @ to moja tempka z dnia na dzień spadała o jedną kreskę.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Ok,dzięki:)A ty jestes w którym tyg juz?Jakie miałas objawy,jak zauwazyłas ze mozesz byc?Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaśka87, no ja jestem już w 12 tyg :) zaczełam 3 miesiąc ciąży.
Powiem Ci, że przed @ nie miałam dużo objawów. Tak na tydzień przed zrobiło mi się niedobrze i bardzo bolało mnie podbrzusze... potem do samego dnia spodziewanego okresu to tylko piersi lekko pobolewały, w szczególności sutki jak je dotknełam (uczucie pieczenia) no i miałam skurcze podobne do tych jak na @ tylko, że prawie bezbolesne.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Gratuluje:)A długo się staraliscie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny. Baaaaaaaardzo długo mnie tu nie było i pewnie wcale nie pamiętacie, że tu kiedykolwiek byłam ale mam pytanie. Okres spóźnia mi się 9 dzień, piersi mnie okropnie bolą, czy mogę być w ciąży? W zeszłym miesiącu spóźnil mi się 8 dni. Byłam u ginekologa i powiedział, że wszystko jest OK. Tylko przypisał mi tabletki na uregulowanie i abym nie miała tak bolesnych miesiączek jak dotychczas. Testu nie robię bo chyba jestem na nie uczulona.. jak zrobię zawsze w ten sam dzień okres przychodzi :evil:
Co mam robić?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaśka87, no staraliśmy się 3 razy :wink:
za czwartym wyszło :D

kicuś, no ja bym radziła test, ale jeśli nie chcesz to pójdź do ginekologa :wink: lub na bete.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zrobiłam test wczoraj i wyszedł pozytywny :D Nie wierze w to ale się bardzo ciesze ze w końcu się udało :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Gratuluje Kicuś:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kicuś, GRATULACJE!!! :D :D :D
:smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam was kobietki :P co tam u was slychac?
[b]Kasia jak u ciebie? objawy sa? robilas tescik ;)
Kicuś[/b GRATULUJE!!!!!!!!! serdecznie z calego serca mam nadzieje ze i nam, reszcie staraczek sie uda ;)
Lena jak sie czujesz? wszystko w porzadeczku?
kurde nie bylo mnie kilka dni a tu prosze nowa przyszla mamusie mamy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

HEJ:)
Czekam,jutro mam dostac@.Dzis zaczał sie lac ze mnie biały śluz-ale teraz niewiem czy to przypadkiem nie przed @?Czy któras tak z was miała,??Bo niewiem juz czy to objaw ciazy czy nadchodzacej @ :? mam tez strasznie sterczace i powiekszone sutki.Zawsze miałam takie malutkie...,mam tez zyłki na piersiach,białe kropki na sutkach-ale to ma, juz od tamtej ciazy co straciłam-tak samo jak znow dzis mam kreska na wzgorku łonowym-tez pojawia sie czasami.Doli mnie troche podbrzusze-ale to juz od kilku dni moze tydzien-dzis czesciej ale z przerwami bolało mnie tak jak na @.Ostatnio jak sie schylałam poczułam silny bol od podbrzusza do pachwin,a tak to chyba wszystko-nie chce sobie wkrecac,jak ciagle od 2lat,objawy to juz miałam wszystkie...,ale nie potrafie ich nie zauwazac:(A co u Ciebie Aszling?Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej
powiedzcie mi (ja juz zabardzo nie pamietam) czy mdlosci moga byc objawem ciazy bardzo wczesnej? chodzi o to ze spoznia mi sie okres pare dni - nie pamietam ile dokladnie :( ( ze ja sie jeszcze nie nauczylam zaznaczac kiedy mialam ostatni okres ale na 99% mialam na walentynki). test wyszedl negatywnie - kolezanka mnie namowila zeby zrobic- a wczoraj wymiotowalam a dzisiaj mnie od ciagle mdli- wiem z emoge sie nakrecac ale zeby az tak mdlilo ??? no i mialam z rana zawrot glowy ze az sie musialam polozyc ;/

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U mnie tez jakos leci, mam 9 dc. wiec owulka pomoalu przed nami :D i oczywiscie ponowne staranka. mam nadzieje ze tym razem nam sie uda. daj znac czy ta wredna @ przyszla czy nie. trzymie kciuki aby nie przyszla ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Wczoraj przyszła wredna @,I znowu taka skąpa,całą noc przespałam bez tampona-nie był mi potrzebny,bo w nocy nie miałam @.Wczoraj jak sie zaczeła to poleciało troszeczke,byłam na 1 tamponie.Dzis tez leci troszeczke-ale dopiero rano.Piersi i sutki dalej mnie bola.Moze przez te Luteine mam taka skąpa ta @??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Was:) wiem ze juz ktorys raz o to pytam, ale chcialabym znac Wasza opinie.Witam Można powiedzieć, że moja miesiączka pojawia się regularnie - między 24-27dniem zawsze ją mam. NIGDY nie dostałam wcześniej niż przed 24 dniem - bez wzgledu na stresy itp.. Miesiączkuję od 12r.ż.obecnie mam 23lata. Ostatnio dostalam okres po 20dniach i trwał on 2 dni, potem była dwudniowa przerwa i 1dzień miałam upławy (nie wiem czy moge wiec to nazwac okresem). Po 8dniach od tego niby okresu kochalam się ze swoim partnerem (nie zabezpieczamy sie). W czasie stosunku nagle prfzerwal i sie zapytal czy cos czulam, bo on mial dziwne uczucie. oczywiscie nie czulam nic. on nie byl pewien, wiec przestalismy sie kochac. Po minucie czy 2 on sam sie doprowadzil in stwierdzil, ze dopiero wtedy mial wytrysk. zastawiam sie czy moge byc w ciazy i kiedy najlepiej zrobić test, poniewaz nie wiem czy ten dwudniowy okres byl tym wlasciwym okresem. Do lekarza dopiero 30marca ide...l jak myslicie?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 647  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]