Dzisiaj jest sob paź 04, 2025 11:59 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witam,chcialabym sie dowiedziec,czy wszystko w porzadku.W ostatnim miesiacu zaczelam przyjmowac Luteine dopochwowo od 16dc do 25dc.W 27dc dostałam okres,co było bardzo dziwne bo nigdy tak wczesnie sie nie zdarzylo.Zazwyczaj moje cykle były minimum 32dniowe.Miesiaczka zawsze trwała 5-6dni.Tym razem byla bardzo skapa i trwala tylko 3dni.Dodam ze nie tym razem tez nie mialam zadnych bóli przepowiadajacych okres.Za tydzien mam dostac nastepna miesiaczke.Miewam lekkie bóle podbrzusza,a przed tamtym krotkim okresem i w trakcie bardzo bolaly mnie sutki-czego tez nigdy nie miałam,.Dodam ze staramy sie o dziecko.Robiłam test krótko po tamtej miesiaczce-negatywny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powtorz test :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

najlepiej zrób test z samego rana,osobiście polecam bobotest strumieniowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Można powiedzieć, że moja miesiączka pojawia się regularnie - między 24-27dniem zawsze ją mam. NIGDY nie dostałam wcześniej niż przed 24 dniem - bez wzgledu na stresy itp.. Miesiączkuję od 12r.ż.obecnie mam 23lata. Ostatnio dostalam okres po 20dniach i trwał on 2 dni, potem była dwudniowa przerwa i 1dzień miałam upławy (nie wiem czy moge wiec to nazwac okresem). Po 8dniach od tego niby okresu kochalam się ze swoim partnerem (nie zabezpieczamy sie). W czasie stosunku nagle prfzerwal i sie zapytal czy cos czulam, bo on mial dziwne uczucie. oczywiscie nie czulam nic. on nie byl pewien, wiec przestalismy sie kochac. Po minucie czy 2 on sam sie doprowadzil in stwierdzil, ze dopiero wtedy mial wytrysk. zastawiam sie czy moge byc w ciazy i kiedy najlepiej zrobić test, poniewaz nie wiem czy ten dwudniowy okres byl tym wlasciwym okresem.l jak myslicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pam_1985 jedyne co Ci grozi w tej chwili to jest nerwica płciowa.

Zrób test w terminie następnej miesiączki. Trudno wytrzymać ale przynajmniej będziesz w miarę pewna. Jeżeli bardzo Ci się spieszy to zrób testy z krwi. Wydaje się być mało prawdopodobne, że jesteś w ciąży ale strzeżonego budda strzeże.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]