Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:48 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 647  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

kochane a powiedzcie mi co ja mam o tym myslec: zeszłą @ dostalam 5 dni za wczesnie i trwala 4 dni normalnie mam 6-7. brałam luteine na wyregulowanie @, . razem z m staramy sie o fasolke. bylo wszystko oki ale mam male niepokojenia raz ze 2 byla o 5 dni za wczesnie trwala krocej niz zwykle, ale wlasciwie zaraz po @ sluz nie byl taki jak zawsze lecz tak jak niektore z was pisza lekko rozowy. jestem w 13 dc obecnie a juz 4-5 razy mialam tak ze zaczol mnie bolec brzuch jak na @ gdy poszlam do toalety na wkladce zobaczylam mala niteczke krwi, bola mnie piersi, swedza, sutki sa wrazliwe i swedzi mnie podbrzusze, co to moze znaczyc czy ktoras z was tak miala? prosze pomozcie mi bo nie wiem co mam o tym myslec. pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Aliss118

Aliss,a te LUTEINE brałas doustnie czy dopochwowo?Bo ja tez brałam w tamtym miesiacu,@dostałam o kilka dni za wczesnie,bardzo skąpa,i trwała tylko 3dni.A twoje objawy mogą swiadczyc lub nie o ciązy.Musisz zrobic test.Pozdrawiam:)i trzymam kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiu ja mam luteine dopochwowo. a ty jak mialas? moglabys mi cos wiecej na ten temat napisac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Aliss118

No,ja tez mam luteine dopochwowo od 16dc do 25dc.Zaczełam w tamtym cyklu,i zawsze miałam cykle 32dc lub dłuzsze,a w cyklu gdy zaczełam brac luteine,@ przyszła 27dc,zawsze miałam 5-6dni,a tym razem tylko 3,strasznie skąpa.Kilka dni temu robiłam test,niestety negatywny.Więc,moze @była taka dziwna,własnie przez te luteine.Zobacze,jak to bedzie teraz.Dzis mam 16dc.No i zobaczymy co u Ciebie,bedziesz testowac?Pozdrawiam:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć Dziewczyny!

Mam pytanie: ostatnią miesiączkę miałam 4 lutego(zaznaczam ze to pierwsza miesiączka odkąd przestałam karmić piersią). Nie zabezpieczyliśmy się 13 lutego.Do teraz nie dostałam okresu, pobolewa mnie brzuch jak przy pierwszej ciąży i mam obfite upławy. Trudno mi stwierdzić jak długie mam cykle, a przed ciążą miałam nieregularne.
Aha i robiłam test w czwartek (5 marca) wyszedł negatywny.
Czy to możliwe żebym była w ciązy, bo juz sama nie wiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiu to ty mialas tak jak nalezy ja teraz bede brala 5 cykl luteine, gin mnie poinformowal ze za pierwszym razem gdy bede brac @ moze wystapic nawet w 9 dniu brania luteiny. bo normalnie powinnac miec po 10 dniu zaraz. wiec sie nie boj bo wszystko w porzadeczku ;) ja zawsze mialam po luteinie wszystko w porzadku raptem raz dostalam ja o 3 dni pozniej niz zaraz po niej. ale teraz mnie to zdziwilo bo kurde 4 dni bralam luteine a 5 dnia dostalam @ jutro chyba kupie test i sprobuje. tem mam 36,8-9 C od kilku dni, ale przy okazji pojde umowie sie do gin w razie czego jesli jest cos nie tak. tak bardzo bragne fasolki :cry:
Saszka moja znajoma po odstawieniu karmienia miala bardzo nieregularna @ moze poczekaj jeszcze troszke i potem zrob kolejny test albo zawitaj do gina pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

no moze faktycznie:)ale nie myslalam ze po luteinie,@jest krótsza.A jak u Ciebie wygladała 1 @po Luteinie?pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

własnie mierzyłam temperaturke 37.5.Mam 17dc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam.
mam pytanie czy podczas zwyklego badania krwi i moczu mozna wykryc z jest sie w ciazy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiu widze ze idziemy prawie lep w lep bo ja mam 15 dc. to moze zrob kolejny test za pare dni ;) u nnie wygladalo to tak ze mialam @ nie co krotsza niz zwykle dostalam ja w 9 dniu brania luteiny i byla strasznie skapa. potem mialam juz normalnie ale krwawienie bylo zawsze slabsze. ale ze az tak slabe jak mialam teraz i ze tak krotko trwala to mnie zdziwilo na maxa. a teraz troche sie niepokoje bo mam te dziene bole podbrzusza ten sluz i niteczki krwi a wczoraj mialam juz nawet mala plamke ;( boja sie strasznie, nigdy tak nie mialam i nie wiem dlaczego tak sie ze mna dzieje. w dodatku strasznie bola nie piersi i od rana jestem taka slaba czasem kreci sie mi w glowie. nawet kawy nie dopilam z m bo mi zbyt nie smakowala. ciagle bym tylko spala. pewnie dalej bym spala gdyby m mnie nie nie obudzil bo wpadl na chwile z pracy. chcialabym zeby to byla fasolka. ale jesli nie to bede sie cholernie bala co to takiego. dzis musze podjechac i unowic sie do gina i kupic przy okazji test..
nela00 jesli bedziesz robic te badania tak kontrolowo np to raczej nikt nie bedzie sprawdzal twojego poziomu hcg, jesli bys robila bete (badanie z krwi) to tak.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

robilam juz badania takie zwykle potrzebne do pracy a teraz spoznia mi sie okres i tak mylalam ze skoro robilam badania i nic mi nie wyszlo to chyba z innego powodu mi sie spoznia a teraz widze ze jednak moze byc to ciaza..no nic dzieki zobaczymy co bedzie dalej:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nela a moze zrob test jesli jestes juz po terminie @ to wyniki wyjdzie ci bardziej wiarygodny. a jak nie to zrob sobie bete ona wykrywa wczesna ciaze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeszcze poczekam to dopiero 4 dzien moze spoznia sie z innych powodow jesli za jakies 3 dni nadal nie bedzie to zrobie test

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to bedzie najlepsze rozwiazanie. :D zycze powodzonka daj znac co i jak potem;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dam znac:)

sadze ze u Ciebie moze byc fasolka skoro jakies objawy masz wiec 3mam kciuki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nela oby ;) od rana tak do kitu sie czuje ze maskara. jestem strasznie slaba i te nudnosci, zawroty glowy i wogole. a to co zauwazylam to jeszcze troszke czesciej chodze siku ;) a ja jestem osoba ktora raczej malo plynow spozywa i malo siku robi :P hehehe a ty starasz sie o fasolke?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widze ze tu cichutko to i ja uciekam :P pozdrowionka odezwe sie wieczorkiem a narazie posylam duzo szczesliwych fluidkow dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

No ja,nie mam jakis tam specjalnych objawów,lekko mnie pobolewa czasami podbrzusze,jakby na okres.A tak nic,piersi mnie nie bola.Bolaly mnie sutki ale przed ta krótka@.Mysle,ze nie jestem w ciazy,bo bylabym juz w 6tyg,wiec musialy by mnie juz bolec piersi...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Kobitki :) postanowiłam podzielić się z Wami swoimi nerwami (ale mi się zrymowało). Strasznie nie lubię sobie wkręcać ale znów przyszedł ten wkręto-cykl... Do @ zostało 4-6 dni (mam 28 lub 30 dc) a ja od połowy cyklu szaleję że mogę być w ciąży. To musiałby być prawdziwy cud, bo szczególnie się nie staramy ponieważ we wrześniu się pobieramy i zostawiliśmy to na "po ślubie", choć instynkt macierzyński mam okropny. Z tego pewnie powodu tak mnie teraz męczy. Chciałam się Was spytać jak myślicie jakie miałabym szanse zafasolkowania/zagroszkowania? Cykl 28-30dniowe, @ miałam 12.02, 25 i 26 lutego miałam dużo przejrzystego ciągliwego śluzu i 26ego i 27 były tulanka a'la rosyjska ruletka z pociskiem na brzuszku :oops: więc teoretycznie jest możliwość że gdzieś się jakiś snajperek mały wychylił i poleciał do jajeczka :P Od początku marca boli mnie brzuszek jakby ktoś moją macicę próbował na procę nawinąć... a od 2 dni strasznie kręgosłup w krzyżu mnie boli. Poza tym chyba nic więcej no może piersi pobolewają ale to akurat zawsze u mnie tak nawet do tygodnia przed @. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aliss hm..w sumie to ciezko okreslic czy sie staram czy nie nie zabezpieczamy sie wiec jestesmy swiadomi tego ja bym chciala ale jak zwykle nic z tego:(wlasnie zauwazylam ze mam jakies male plamienia nigdy tak nie mialam niby okresu dalej nie widac ale pewnie dostane jak nie dzis w nocy to jutro takie mam preczucie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 647  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]