Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:36 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 271  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry!!
Anikia,mam nadzieje ze z mezusiem bedzie dobrze i pogodzicie
no Klusia robi postepy,brawoooo
Kasiu owocnych staranek heheh trzymam kciuki,narazie tylko to mi pozostało

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

wczoraj bylismy na kontroli u lekaza, Wi przybral 600 g w ciagu 4 tygodni - wazy 8,3kg jetem szczesliwa ze zaczal przybeirac :D , ale na dzieci zdrowe przyszla matka z dzieckiem chorym na ospe :evil: , wiec teraz bede patrzec czy Wi sie nie zarazil :evil:
calkiem ladnie chodzi jak trzymam go za raczki

Asia brawo dla Klusi, kiedy Wi nie bedzie sie budzil co chwila, dzis to juz sam nie wem ile razy wstawalam :roll:

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witammmmmm

ja dzi snie w pracy bo mialysmy bilans 8 miesiaca-
Oliwcia wazy 7860 - weszła w 50 centyl czyli jest oki,
a długa ponad norme :lol: po tatusiu .

dzis obudziła sie o 12 - nie chciala jesc i 0 3 -flacha i o 6 przytulic a o 7 ja ja musialam obudzic na sniadanko i do wyjscia- tak to by mogło być

Asia , Anikia- gratulacje dla dzieciaczkow - jaki juz duze osiagniecia !!!!

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

anikia super ze Wi przybiera na wadze :D

a u mnie jezdzenia ,załatwiana cała kupa,nie bylo łatwo bo wszystko juz było zarezerwowane,ale jakos sie udalo jutro jedziemy umowe z orkiestra podpisac

a ja czuje sie czasami dobrze czasami zle zalezy od tego co zjem(:chec na słodkie juz mi przeszla,brzuszek rosnie moj jak wrocil po tygodniu z trasy to ogladal moj brzusio i stwierdzil ze sporo urosl przez ten tydzien i mowi ze to bardzo dobrze niech niunka sie rozwija(tylko szkoda ze to on nie bedzie tego brzucha nosil :D )ale jest kochany dba o mnie,jak wejdziemy do sklepu to tylko szuka to co zdrowe i ładuje do koszyka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

Mala ciesze sie ze uklada Ci sie i ze przyszly maz dba o Ciebie, ktory to juz tydzien ciazy?

milego weekendu zycze i do poniedzialku

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

w niedziele zaczyna sie 14 tydzien :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

helołłł laseczki
długo mnie nie było :? ale wracam skruszona :lol: :lol: :lol:
u nas bez znian 8) jak zwykle

Anikia super że Wi przybiera ładnie na wadze

Mala przygotowania dopięte jużprawie na ostatni guzik widzę

Kasiu jak tam u was??jak Oliwka

Kasia 27?? helołłł odzywaj się

Asiu jak Klusia??co u ciebie

Mimi
nadal puchniesz??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Neci nadal puchne. stosuje "wysoko trzymane nogi" i jest jakby troche lepiej.

Mala to pierwszy trymestr za toba!

Kasia to jak mala taka dluga to moze na modelke wyrosnie??? :lol:

no a nam dzis auto przeszlo przeglad bez problemu :lol: . i wychodze dzis na babski wieczor. do tajskiej restauracji.z samymi angielkami,mam nadzieje ze bedzie fajnie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej laseczki :)

wczoraj net odmowił mi współpracy, no i nie udało mi sie nic skrobnać, wiec dzisiaj nadrobie :)

Mimi to udanej zabawy, napewno jest super :)

Anikia, ciesze sie, ze Wi tak ładnie przybiera na wadze, tylko tak dalej :) Nie wyskakuja mu juz te plamy, ktore pojawialy sie wczesniej?

Kasia, no Oliwcia tez pięknie rośnie :) no i zycze, aby nocne pobudki szybko sie unormowały :)

Mała, no pod koniec to bedzie co dzwigac... :wink: dobrze, ze narzeczony tak o was dba, brawo!!!

Neci, jak postepy w rozglądaniu sie za nowa praca?

Kasia27, Asienka - co u Was?

Ja postanowiłam, ze juz czas zacząc socjalizowac :lol: mlodą i wczoraj bylismy na spotkaniu mam i maluchow :) było fajnie, tyle, ze przedział wiekowy dosc rozny, bo wiekszość brzdacow juz biega i byla w wieku okolo 1.5 r, ale Klusia nie była najmłodsza :) Próbowała nawet zawrzec znajomość z 6miesieczna koleżanka, ale chyba nie zostana przyjaciółkami :lol: , bo mloda chciała wyrwać jej smoka, mimo iz swojego miała w pycholu co tej drugiej niezbyt sie spodobało :wink:
Próbuje ponadto nauczyc Klusie spania w jej łózeczku, wyglada to tak, ze jak mi zasnie to przekladam ja do jej wyrka, gdzie spi do około 12, potem sie budzi, zaczyna sie placz, no i mloda ląduje spowrotem w moim łóżku :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja dzis w lepszym humorze ,
ale dobrze ze ten wczorajszy dzien juz sie skonczył - i oby nigdy juz nic podobnego nas nie spodkało .
Spedzilismy w szpitalu od 8 do 17 ,
mala naczzo ,najpierw miala ocene rozwoju psychomotorycznego - nie chciala wspolpracowac bo spiaca i glaodna i tyle nowych twarzy ,
Rezonans byl o 12 , w narkozie , balismy sie jak jasna cholera ,
bo wiadomo malenka ,
a najbardziej sie wystraszyłam jak wyszł pielegniarka po poł godzini i powiedziala ze sie jeszcze nie obudzila ... a miala spac max30 minut...
obudzila sie po kolejnych 15 minutach ,
potem na oddzial , byla tak głodna ze nigdy niewidzialam jak tak wcinała wielkie łychy pure z ziemniaka .
potem czekalismy az zrobi siusiu - zrobila dopiero około 16 potem czekalismy na wypis ,
badanie - okej , zadnych zmian- to dla mnie bylo oczywiste,

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu współczuje przeżyć kochana ale najważniejsze że wszystko jest ok z Oliwcią :wink:

Asiulek ale si uśmiałam z tej twojej resocjalizacji :lol: :lol: dobra jesteś :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia, mam nadzieje, ze wiecej nie bedziesz musiała przez to przechodzic :roll: no i biedna Oliwcia, niezle ją wymęczyli :roll: ale najwazniejsze, ze wsio ok :)

Neci, na socjalizacje nigdy za wczesnie :wink: a tak na poważnie to chce aby młoda miała jakikolwiek kontakt z innymi dziecmi, bo praktycznie caly czas spedza tylko ze mną, wiec to dla niej jakaś odmiana :) może dzięki temu nie wyrośnie z niej dzikuska :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

oj te lakarza tak wymeczyli nasza oliwcie

orkiestra juz zalatwiona(:wczoraj juz bylismy na pierwszych naukach przedmaluzenskich

kochane moje jak czasami tak zakuje,albo pobolewa jajnik(bo tak z boku to chyba jajnik)nieraz tak pociagnie to czy to normalne:?bo ja to zawsze sie martwie ze cos sie dzieje ,ze moze to przez seksik albo cos?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mala- a moze to macica sie rozciąga ,
albo dzidzia daje sie juz lekko we znaki :lol:

a kiedy weselicho ????????

asia no moja Oliwcia tez dzieci nie zna , :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia,Asia to teraz musicie zaczac gdzies do dzieci wychodzic. lato idzie to moze wiecej mozliwosci bedziecie mialy!

Mala to ze zakluje,lub ze boli to raczej norma. u mnie jest kilka dni bezbolowych,po czym przychodzi taki dzien ze ledwo chodze. ale to mija. rozciagasz sie i musi bolec troche.

Anikia a jak Wi? ma kolezkow jakis? no i jak sprawy kuchenno-malzenskie?

na kolacji bylo super.jedzenie mi co prawda nie podeszlo za bardzo(z chinszczyzny i tego typu jedzenia najbardziej lubie jak sama sobie przyrzadze i wtedy niewiele ma to wspolnego z oryginalem :wink: )ale wesolo bylo jak nigdy!!! juz dawno sie tak nie usmaialam jak w piatek.
ale pomimo dobrej zabawy wstapilam w stan nieakceptowania siebie. nie moge na siebie patrzec,nie moge ciuchow kupowac bo rozmiary i to jak w nich wygladam bardzo mnie denerwuja. i wiem ze to minie i ze tak juz musi byc ale hormony maca mi w glowie :( no wiec jestem gruba, spuchnieta i przeziebiona. gardlo mnie strasznie boli,zeby to sie w angine nie zamienilo...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mimi, duzo zdrowka, kuruj sie!!! A co do wyglądu, to jestem pewna, ze nie jest tak źle :) kochana, jestes teraz ciężarówka, wiec nie mozesz byc chudziutka, bo dzidziek musi sie rozwijać :lol: a ponadto pisałas niedawno, ze przybyło Ci dopiero 8 kilo, to niewiele, mozesz poczuc sie grubo dopiero jak przybedzie Ci z 18kilosków, a tymczasem jesteś laseczka :wink:

Kasia, jeszcze pare miesiecy i Oliwcia pojdzie do żłobka, tam bedzie miała sporo koleżanek i kolegów :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

hej hej

Mała zrob suwaczek to bedzie wiadomo na biezaco ktory to tydien, a kucie moze byc od rozciagania macicy

Mimi sprawy malzenskie lepiej, kuchnia pod koniec, nie przejmuj sie waga, musi wzrastac przeciez dzidzia rosnie, Wi ma 3 kolezanki - 2 starsze sasiadki i rowiesnice kilka blokow dalej

Kasia biedna Oliwia, strasznie ja wymeczyli, ale czemu musieliscie robic te badania bo nie jestem w temacie

Asia powoli Klusia nauczy sie spac sama, a spotkania z maluchami fajna sprawa

Wi od piatku nie budzi sie w nocy (jakos dziwnie :lol: ) a wczoraj zasnal sam w lozeczku, tzn glaskalam go po pleckach i zasnal, nie chce ssac cyca w dzien tylko wieczorem i rano, chyba era cyca sie zakonczy szybciej niz myslalam

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anikia to chyba dobrze ze cyc sie skonczyl tak "bezbolesnie"?
wiem ze z ta gruboscia to tak musi byc,wiem ze jeszcze przytyje i przeciez na poczatku ciazy narzekalam ze nic nie rosne. tylko ze teraz w jakims malym dolku jestem i dlatego marudze :oops:

no, Mala zrob suwaczek!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mimi, zycze Ci aby dół szybko minął :)

Anikia, no to masz super, cała nocka przespana - marzenie, tez bym tak chciała :)

A młoda dzis ucięła sobie godzinna drzemke po południu koło 16-17, no i teraz był problem z zasnieciem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

hej dzis przebudzil sie w nocy ale dalam smoka poglaskalam spal dalej a co do cyca to troche szkoda no ale wieczorem i rano cyc jest nadal ;)

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 271  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]