Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:36 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1705, 1706, 1707, 1708, 1709, 1710, 1711 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku Alanek jest BOSKI. Gratuluje!!!
Dzięki za zdjęcia

anetka witaj na forum.
Napisz prosze gdzie się leczysz i w jakim mieście? Oczywiście jeżeli to nie jest tajemnicą :lol:

Dziewczyny nie krzyczcie na mnie. Wiem dawno mnie tu nie było :oops: Przepraszam
Denerwowałam się przed hsg :oops: a teraz kiedy już doszłam do siebie rozpoczęłam kolejne staranka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku gratuluje slicznego synka,a te oczy mmmm boskie!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pluszaczku malutki przesłodziutki :!: :!: :!: gratuluję Wam bardzo mocno :!: :bal: :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje!!! :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczku jaki on jest cudny,oczka ma cudne
GRATULUJE Ci jeszcze raz

Martinka a nie pisałam bo w sumie u mnie nic się nie dzieje,opuściłam wreszcie,tak naprawdę dałam na luz i czekam do lata
jeśli w tym czasie nic się nie wydarzy pojadę do klinki

Idka
cieszę się że mnie pamiętacie :wink:

Anetak ja na szczęście PCOS nie mam :) chociaż to mnie ominęło
Nie mam za to jajnika po operacji usunięcia torbieli wraz z jajnikiem i jajowodem i resekcji częściowe drugiego jajnika,oraz operacji "plastycznej"
narządów rodnych :roll: uff ale to wszystko strasznie brzmi :roll:
Lekarka mówi że ze mną wszystko niby ok,jeśli po tym wszystkim może byc ok
Półtora roku temu miałam hsg i podobni wszystko drożne,wyniki m kiepskie więc brał clo
ja równiez clo,bromergon,luteine i pregnyl i nic nie pomogło :roll:

A teraz służbowo 8)

Anetka jesteś nowa więc nie wiesz że nie piszemy posta pod postem :wink:
w prawym górnym rogu masz opcję zmien której używamy w celu edycji posta :wink: Teraz już będziesz wiedziała :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki kochane za wszystkie słowa :)
Już mi przeszedł kryzys jednej kreski (powinni to wpisać w choroby psychiczne :lol:

Nie da się ukryć że kojąco (oprócz Was) działa na mnie perespektywa weekendu. Zaraz uciekam do domu :>

Neci oczywiście że pamiętamy i dobrze, że wróciłaś :)

Pluszaczku ale ten Twój synek ma nieziemskie oczy!!! Gratulacje jeszcze raz! Dobrze się czujesz?

Martinka
daj znać jak poszła wizyta :) Ja dziś wyczerpałam limit dołujących informacji więc Ty musisz napisać coś pozytywnego :D

Anetka_ witaj :)

idka20 wiem wiem że powinnam czekac ale jakoś w tym cyklu zabrakło mi sił. Za bardzo uwierzyłam w ten cykl i chciałam mieć to rozczarowanie za sobą, już nie czekać, już nie doszukiwać się wyimaginowanych symptomów ciąży i przestać błądzić w chmurach i stanąć twardo na ziemi.

Jak by miało mnie nie być w weekend to miłego Wam życzę :) Odpoczywajcie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

idka20 pisze:
asik dziękuję :sss: dajesz nadzieję... mogłabys mi przyblizyć jakie miałaś objawy pco??

no to sporo u Ciebie tych objawow, zreszta jak i u mnie..
* ja mielam miesiaczke nieregularna-czesto wywoływana..lekarz radzil juz od 16-17 roku zycia zazywac antykoncpcje, zeby miec normalny cykl, zeby nie robily sie cysty i takie tam...wtedy sie wqrzalam, ale wiem ze dobrze zrobił,
*cykle przewaznie bezowulacyjne
*tensencja do nadwagi
*nadmiar owłosienie tam i ówdzie

clo tez brałam 6 cykli, ale bezskutecznie, tzn, pecherzyki fanie rosły, ale efktu zero, bo endometrium słabe przy clo..dlatego nie czekajac długo zmieniłam lekarza, bo tamtem poza clo nic innego nie oferował... no i potem juz w 2 cyklu z lametta sie udało :)

Wazne IDka ze masz drożne jajniki :) teraz kontroluj pecherzyki i ENDOMETIUM! a bedzie pozytywny efekt :) :jee: 4 U z 25tc

Neci82 - dziekuje, czujemy się świetnie..postaram sie dzis wstawić nowe fotki...zjemy obiadek i cos popstrykam :) Mała kopi juz na całego, dzis mialam godzinna przerwe w spaniu, bo brykała :) ale to jest cudowne...wiec niech bryka do woli :)

Pluszaczku- Alenek śliczny, i te oczeta :) słodziak!:)

:jee: :jee: :jee: :jee: dla potrzebujacych obiadek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka ja mam brać 1 tabletkę clo na noc przez 5 dni od 3 dc, ale ja mam tak, że owulka jest i bez clo, ale lekarz mówił, żeby zwiększyć szanse, więc zgodziłam się jeszcze na 3 miesiące :wink: trzymam kciukaski za twoje usg, mam nadzieję, że wyhodujesz piękniste pęcherzyki :wink:
Pragnienie smutaski na bok i głowa do góry :wink:
Karolinka witaj ponownie
Anetka witaj w naszych skromnych progach
idka20 @ nie ma więc nadzieja jest
asikkk dzięki za jedzonko :wink:
Pluszaczku Alanek jest cudowny i te boskie oczka :D
neci witaj, proszę nas więcej nie zaniedbywać , bo będziemy :bum: :bum: :bum: :bum:
goralm witaj :wink:

a ja mam dzisiaj okropny ból kręgosłupa, nie mogę już wytrzymać, idę poleżeć :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinko, życzę powozenia na USG!

Idka20, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła już na długie 9 miesięcy :D

Śliczny chłopczyk Pluszaczku, przesłodki :D

goram leczę się w Katowicach

neci82 sorki za te posty i dzieki za instrukcję obiecuję,że sie poprawię :wink:
Widzę,że sporo już przeszłaś ale najważniejsze jest to ,że lakarka mówi iż jest dobrze!! i będzie dobrze :D

Pragnienie, Maruszka - witajcie

A mnie dziś zrobiło się lakoś lżej na serduchu, odkąd sie do Was odezwałam :)

Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2009 4:57 pm przez Anetka_, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka mnie chcesz bić :lol: :lol:
ajjjja boli

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja juz po wizycie gin jedynie czym był zachwycony to wynikami M powiedział ze mam w domu prawdziwego batmana bo jeszcze tak dobrych wyników nie widział :lol:
Usg....w lewym jajniku nic nul ero-śpi :? W prawym tylko jeden większy pęcherzyk z którego moze coś być no ale za tydzien znowu usg wiec sie okarze ale szanse marne.
Na lapaoskopie sie zgodziłam bede miała najprawdopodobniej po świetach musze zrobic wczesniej szczepienie przeciw zółtaczce i do roboty.Gin mówił cos ze przy laparo zrobi sie odrazu i własnie nie wiem jak to nazwał coś na H musze dokładnie zapytac za tydzień co i jak.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

idka20 i Anetka_ laparo się robi w szpitali i w klinikach , ja miałam robione w szpitalu tam gdzie mój gin miał dyżur i on przeprowadzał zabieg a głownym prowadzącym był ordynator szpitala. Gin zapisał mnie do szpitala przez internet przy mnie , pamiętam że dwa miesiące miałam czekać , ale przynajmniej się dobrze przygotowałam do laparo .
A wymioty są po zabiegu bo w czasie niego są wpuszczane "gazy"po których się wymiotuję dlatego bierze się witC aby to złagodzić , nie pamiętam strony ale jak się wpisze w GOOGLE Laporoskopia -Endometrium to tam jest wszystko opisane jak się przygotować co zrobić aby poszło gładko i szybko .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga720 dzieki za informacje o laparo. Czytając ten artykuł przeraziałm sie trochę :roll: ale z drugiej strony Wasze wypowiedzi uspokajają. U mnie na razie w planie hormonki i mam nadzieję,że na tym sie skończy :wink: ale co będzie to czas pokaże.

Martinka, Maruszka i dziewczy,które brałyście CLO, czy mogę zapytać jak się czułyście po tym leku?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Martinka pisze:
Na lapaoskopie sie zgodziłam bede miała najprawdopodobniej po świetach musze zrobic wczesniej szczepienie przeciw zółtaczce i do roboty.Gin mówił cos ze przy laparo zrobi sie odrazu i własnie nie wiem jak to nazwał coś na H musze dokładnie zapytac za tydzień co i jak.

martinka albo histeroskopia albo HSG (drozność jajowodów) :) zatem wszystko posuwa się do przodu i zaczęliście znowu mocno działać!!! super, niedługo będą efekty!!! :D

dziekuję wszystki za trzymacie kciuków, a Asi za fluidki :D
A dzisiaj miałam taki cudowny sen....byłam w ciąży, urodziłam słodkiego synusia...poród łatwy....mam nadzieję, że to proroczy :D miłego weekendu Kochane!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anetka ja brałam duzo clo najpier po 1 tabletce potem 2 i 3 czułam sie bardzo dobrze tylko mi po clo wychodzą plamy na twarzy jak przestaje brac znikają.A prócz tego nic a nic mi sie nie działo.
Idka no nie wiem jak to sie dokładnie nazywa ale napewno dowiem sie w piątek na kolejnej wizycie.Moze nawet wczesniej to laparo bedzie bo gin kazał zrobic mi szczepienie na zółtaczke a ja sobie przypomniałam ze przeciez takie szczepienie robiłam juz tylko w 2002 roku te 3 szczepionki z tym ze nie wiem dokładnie ile to jest wazne.Ponoc 10 lat ale nigdzie sie nie moge doczytac ile.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anetkaja byłam bardzo nerwowa przy braniu clo, a tak poza tym to dwa kilo przybyło mi po kuracji
pozdrowionka :wink:
neci to dla Ciebie :flo: obiecuję, że już nie będę bitusem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka dzieki za odpowieć, wiem ,że może męcze tymi pytaniami :roll: ale ostatnio jakoś wiele mi sie ich nasuwa :? i mam jeszcze jedno... :roll: przez ile cykli brałaś jak dotąd CLO? bo ja mam przepisana kurację na 3 cykle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było.

Pluszaczek synuś słodziak, śliczności gratuluję.

A jak tam nowe fasolki są? Idka u Ciebie coś nowego???

U mnie po staremu @ się skończyła więc przytulanki zaczniemy, a co do snu Idka to mnie się całkiem niedawno śniło, że robiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski, pamiętam dokładnie, że były dwie najpierw wyszła czerwona a potem niebieska. jakby to był proroczy to by się cieszyła i może niebieska kreseczka oznacza syneczka :)

Obrazek

I tak będzie kiedyś dobrze musimy w to wierzyć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anetka pytaj ile chcesz, po to tu jesteśmy, że by sobie pomagać
ja brałam clo 3 cykle, a miałam przepisane na 4, ale w 3 cyklu jak dobrze pamiętam zostałam przestymulowana i tak skończyła się na tamten czas moja przygoda z clo :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka dzięki że już nie będzisz biła :lol: :lol: :lol:

Joasia heloł :wink:

wogóle to jak mnie nie ma piszecie jak oszalałe kiedy zaglądam cisza :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1705, 1706, 1707, 1708, 1709, 1710, 1711 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]