Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708, 1709 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

julka- dzięki kochana, ale powiem ci szczerze, ze już na biały i żólty ser patrzeć nie mogę :) :) mysle ze dawno nie mialam w organizmie tyle wapnia, he he :)
powodzenia, nieustajace kciukasy za Was!!!!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki kochana, ja za to uwielbiam sery, a najbardzej pleśniowy, ale nie polski tylko francuski, zawsze proszę rodzinę żeby mi przesłali. Jeśli o mnie chodzi, to mój organiz oszalał, od 5 dni moja tem. wynosi 37, 37,2, bolą mnie jajniki, często chodzę siku, normalnie byłabym pewna że to ciąża , ale przecież nie miałam owulki, a co najdziwniejsze nie bolą mnie piersi, chociaż zawsze bolały okrutnie przed @

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no asik z wyników M jestem naprawde bardzo zadowolona i teraz mam jeszcze wieksza motywacje zrobie wszystko zeby sie udało:)W piatek mam isc na usg jak wydobrzeje to pójde jak nie to przepadnie i za tydzien pójde.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

julka- ja tez lubię pleśniowę, ale w ciąży nie można, buuuuuu!!!!!! trzymam kciuki zeby tempka nie spadła :wink:
martinka- monitoruj swoj cykl jak najczesciej, jest szansa ze się wstrzelicie, he he :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka :wink:
asik29 dzięki za kciukaski, życzę Tobie i fasolince dużo zdrówka
Martinka kuruj się kobito, dużo zdrowia, no i gratuluje dobrych wyników twojego m
julia1 to czekamy dalej, tylko ja to już odpadam, bo mnie jak zawsze przed @ zaczyna boleć brzuch, oj nie lubię tego bólu :cry:
megi25 odezwij się
pozdrowionka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maruszka jeszcze nie dostałaś @ więc jeszcze nie wszystko stracone, pamiętaj nadzieja zawsze umiera ostatnia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka, Pragnienie, Asik29 u mnie kapa. Wczoraj robiłam bete wyszła poniżej 1 więc się nie udało i chyba nie musze Wam tłumaczyć jak się czuję. Nie mam juz siły myśleć o tym wszystkim.

Trzymajcie się ciepło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiem Ci tylko, że życzę Ci teraz dużo siły :-{: bo wiem, że nic Cię teraz nie pocieszy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczek pisze:
hej!!!

a wiec mam juz swojego skarba od wtorku...
w poniedziałek wieczorem pojechalismy do szpitala bo od rana miałam skurcze......i tak oto mój ukochany synek przyszedł na swiat we wtorek rano o godz.9:13 56cm,3260,i 10pkt maz był przy porodzie..........

wielkie gratulacje Pluszaczku! życzę Wam niech mały zdrowo rośnie i nie dokucza za bardzo Mamie! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj Megi :cry: Straszliwie mi przykro... Jakoś tak miałam nadzieję na dobrą wiadomość od Ciebie :( Nie smutkaj się za bardzo :-{:

Julia1... teraz w Tobie nadzieja :> Objawy bardzo ładne.

Ja nie mam żadnych... Moja nadzieja i napalenie wygasło. Z jednej strony to dobrze bo przynajmniej spokojniej czekam na @ i może mniejszy będzie ból rozczarowania... z drugiej strony jakoś tak mi przykro...

Chyba w ogóle ostatnio nie jestem w nastroju i dlatego to wszystko... Jakaś chandra mnie złapała...

Asik29 życzę pięknego koścca na usg! :D :D :D

Miłego dnia wszystkim :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pragnienie wiem, że mam objawy ciążowe, dzisiaj temp.37,1 a u mnie to bardzo wysoka temp., ale tak strasznie się boję rozczarowania, wmawiam sobie, że to nie może być fasolcia, żeby potem jak dostanę @ mniej bolało

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Julia doskonale rozumiem... Ja strasznie byłam napalona na ten cykl... Właściwie pewna że się udało... Dopiero niedawno sobie odpuściłam. Ale sądzę, że i tak się baaardzo rozczaruję bo to silniejsze ode mnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny życzę Wam i sobie dużo siły, cierpliwości i wytrwałości i chyba najważniejszego- fasolci, oby już niedługo się udało. My staramy się już 1,5 roku i ciągle nic, a moja sąsiadka za pierwszym strzałem, zaraz po ślubie zaszła w ciążę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziwczyny spokojnie powoli ale do przodu uda nam sie uda :wink: Więcej wiary.
Ja juz sie czuje lepiej chociaz gardło dalej dokucza w końcu to wirus mnie dopadł wiec chyba tak szybko nie przejdzie jakbym chciała :?
Byle do piątku usg i zobaczymy co dalej czy odrazu laparo czy hsg..oby to wszytko było jak najszybciej za mna i do dzieła.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

martinka jeśli mogę coś doradzic to zdecyduj się na laparoskopię! Ja jestem tydzień "po" i mimo, że nie było łatwo to NIE ŻAŁUJĘ mimo, że w sumie staramy się od niecałego roku. Początkowo brałam clo, nie udało się, potem sobie odpuściłam po załamce po becie i potem idąc do lekarza szłam ze świadomością, że teraz mi zleci HSG. A tu badanie USG, gin. powiedział, że może dalej mnie próbować faszerwoać lekami albo iść na laparoskopię.Zdecydowałam się na laparo mimo, że bałam się jak CH.....!!! Przy okazji spr. mi drożność jajowodów.Wyniki laparo obiecujące: jajowody drożne :D , żadnych zrostów, mięsniaków itp. :D ponakłuwali mi janiki, bo okazało się, że jajniki były pokryte grubą błoną i uniemozliwiało to uwalnianie komórek jajowych :evil: mam nadzieję, że teraz owulacja będzie i szybko ujrzę II kreseczki :roll: aha mam pcos.
Zatem polecam laparoskopię - jest małoinwazyjna i wiele mówi.
Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie i trzymam za każdą kciuki!! :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

idka dzięki:*Mysle intensywnie co robić bo gin kazał mi sie zdecydowac czy hsg czy odrazu laparo robic tez mysle ze lepiej odrazu laparoskopie chociaz jak mówisz tez boje sie jak szlak ale pewnie to nic strasznego,ale ja po poronieniu nienawidze szpitali a bede musiała trafic do tego samego.No cóż trzeba isc i myslec do przodu wiec jakoś moze nabiore sił na to wszystko i zaczne działać najwazniejsze zeby nie staś w miejscu jakto mój kochany asiiikkkk mówi :D
Idka powodzenia trzymam kciuki teraz napewno wam sie uda;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

martinka nim lekarz zaproponował laparo to sądziłam że wysle mnie na HsG- wiele się naczytałam na jego temat i byłam bardziej przerazona niż laparo :shock: bo bałam się tego bólu przy HSG...choc teraz wiem, że pewnie by zbyt nie bolało, bo jajowody drożne...ja byłam pierwszy raz w szpitalu...sam pobyt mnie przygnebiał...miałam nieraz takie mysli, że może jednak zrezygnuję i się wypiszę?? :twisted: ale dałam radę :!: Ty tez dasz :!: jak mnie przywieźli z sali operacyjnej to byłam zdziwiona że tak malutko boli :D niestety potem zaczęłam wymiotować, męczyło mnie do wieczora, więc gdyby nie to, to praktycznie żadnych dolegliwości większych :!: Wy staracie się znacznie dłużej, pisałaś chyba, że podejrzewają pco, więc naprawdę bym na twoim miejscu się na to zdecydowała, bo drożność i tak Ci sprawdzą, a przy okazji sprawdza resztę i za jednym zamachem załatwisz wszystko :!: martinka ja wiem, że nie łatwo podjąc tą decyzję-ja też się baaaardzo bałam, dałam radę Ty tez sobie poradzisz :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

idka chyba kazdy boi sie isc do szpitala i zeby jeszcze coś mu tam robili.Ale wiem ze czas nie stoi w miejscu i im szybciej sie zdecyduje na laparo tym szybciej to zrobie i moze szybciej uda sie zajsc w ciąze :)
dzieki za wsparcie napisze w piątek co i jak po wizycie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Puk puk jest tutaj ktoś? Ja jestem dzisiaj ostatni dzień, bo jutro wyjeżdżam na weekend do mamy i nie będę nic pisać, wracam w poniedziałek albo w niedzielę, odezwę się?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka lasencje :wink:
idka20 dużo zdrówka dla Ciebie, dobrze, że już jesteś po laparoskopii :wink: teraz to już tylko z górki
Martinka kciukaski za piątkową wizytę :wink:
julia1 to udanego wypoczynku :lol:

Ostatnio zmieniony czw lut 26, 2009 7:23 pm przez maruszka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708, 1709 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]