Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:10 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 334  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Cześć dziewczynki!!!!

Gdzie się podziewacie? Ollenka to rozumiem zabalowała, ale Julka, Chomiczka, Tesiunia, Selly? Gdzie Wy Jesteście????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie dziewczynki

nie pisałam do Was bo nie mam ostatnio natchnienia zeby klikac. Staram sie nie myslec usilnie o starankach ale ciężko mi to przychodzi... :roll: Póki co zajełam troszke głowe czyms innym :? Pojawiły sie u mnie nowe plany.....
:wink:

obiecuje że sie poprawię!!! :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Dziewczyny różne sprawy niezależne ode mnie zmusiły mnie do przerwy w uczestnictwie w forum.Potem chciałam wypróbować,czy ta metoda o której tak głośno,żeby wrzucić na luz i nie myśleć o dzidzi sie sprawdza i świadomie nie wchodziłam na forum.Oczywiście nic się nie zmieniło,poza tym,że się stęskniła za Wami!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczynki (Chomiczka i Nieweszka)!!!! Fajnie Was widzieć na forum. Zaglądajcie, bo tak tu smutno ostatnio. Ja jakoś oderwałam się od tych myśli i na razie mam spokój wewnętrzny czego i Wam życzę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc kobietki :D :D :D

Jak wam mija dzionek?

halooo?

Nikusia

odnosnie tego czym sie zajmujesz mam do Ciebie czysto teoretyczne pytanie??? jak bedziesz miała chwilke to pikni mi na gg ok?
buziaki dla Was!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki!

Ja też już zaglądam do Was i biecuje ,że sie poprawie!!!!!!

Nikusia jakiego masz ślicznego pieska :D :D :D

Ja miałam małą stłuczkę!Spadłam na rowerze ze skarpy!I potłukłam się troszkę,musiałam przeleżeć bo mam stłuczony cały bok,nadgarstek o mało co nie połamałam i porządnie walnęłam się w głowe-powinnam byc teraz mądrzejsza :wink:
A tak na poważnie to narobiłam sobie tylko kłopotów,bałam się że połamana jestem ale mam całe potłuczone ciało.Mój na szczęście zadbał o mnie,dzisiaj byłam nawet już na zakupach i udaje się na spacerek.
U mnie @ sobie poszła,teraz zaczynam ostro staranka bo kurde wiosna u nas na całego i wogóle trzeba się wziąć za siebie.
A co tam u Was moje drogie????
buziaki dla Was!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No cześć dziewczynki...

Ale tu się u Was dzieje....

Witaj Abi, Nieweszka, Elinka....

Julka.....no nareszcie kobito....jak tak będziesz wariować to Ci zabronimy jeździć na rowerku.... :D

Ja miałam laptop w naprawie...poszły wszystkie sterowniki, mam nowe programy, wczoraj do nocy na nowo ustawiałąm sprzęt, internet, drukarkę itd.

Na balu było super, mój mąż wylosował świetnego fanta - śliczny kombinezonik dla niemowlaka z bucikami, rękawiczkami, czapeczką....komentarzy było co niemiara....

Niestety znowu jestem przeziębiona i to porządnie, nastrój generalnie raczej do bani ale jakoś wegetuję....smaczku brak....wokół mnóstwo chlapy, wody, zarazków...tęsknię do wiosny....

Jutro długo wyczekiwana wizyta u specjalisty od niepłodności.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Nika mnie się udało na dwa miesiące uwolnić od obsesyjnych myśli o ciąży...Dzisiaj okazało się,że kolejna @ na horyzoncie i po dobrym nastroju :(
Julka współczuje Ci kochana stłuczki.Mam nadzieje,że szybciutko wrócisz do formy,bo skoro wiosna to trzeba korzystać.Tymczasem ja wylądowałam w kontynentalnej Grecji,ale czuje się jak w Polsce bo zima w pełni :)
Chomiczka co u Ciebie?
Ollena życze aby kombinezonik szybko się przydał :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heloooo :D :D :D

Niewieszka

tak w skrócie jestem wtrakcie kolejnych staranek :oops: za miesiac jade do pl, chce zrobic przeciwciała antyplemnikowe...dalej zobaczymy....

Ollenka

trzymam kciukaski za wizyte :ok:

Julcia

mam nadzieje że szybko dojdziesz do siebie :wink:

Balbinka

co porabiasz?

NIkusia

haloo??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ollenka ja również trzymam kciuki za wizytę oraz za to aby nagroda jak najszybciej została użyta :wink:
Jak samopoczucie Twoje????

Neweszka kurcze macie w Grecji zimę???? :shock:

U mnie wiosna moje drogie!
Dlatego szaleje jak stuknięta maniaczka rowerowa-heheheehe...
Na razie jestem obita i wszystko daje sie we znaki,w sobote miałam iśc na imprezki karnawałowe ale pewnie przez to nie pójdę :( nie bedzie zabawy :evil: wedle życzenia,jestem zła sama na siebie!

Chomiczka Ty tam nic nie planuj tylko za staranka sie bierz!!!!
Ja nie odpuszcze!!!!Idzie wiosna i kurcze ptaszki,motylki,pszczółki juz latają więc miłośc w powietrzu wisi :wink: mam nadzieję,że ta wiosna będzie dla nas szczęśliwsza!!!!

A co i Nikusi i Selly i reszty dziewczynek????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Julcia :D :D :D

biore biorę!!! może coś w końcu zaskoczy kurcze na ta wiosne!!! Na naszym wateczku dawno niebyło nowej fasolki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczynki...

Jesteście kochane ale z wyczekiwanej wizyty nici... wyłożyłam się na dobre....rano obudziłam się półżywa, byłam u lekarza, zapalenie oskrzeli, opier..... od lekarza i L4 narazie do końca tygodnia i mam nadzieję że na tym sie skończy....czuje się fatalnie, mam grubo ponad 39 stopni, więc odwołałąm te wizytę bo do Żor kawał drogi....umówiłąm sie na nowy termi....dopiero na 25 marzec....ale mój mąż jak zwykle optymista stwierdził że nic się nie dzieje bez przyczyny nawet zapalenie oskrzeli i może wizyta nie będzie potrzebna....co ja bym bez niego zrobiła?

Wracam do łóżka..... mam nadzieję że u Was lepiej....

Julka
Strasznie mi się podoba Twój optymizm....mam nadzieję że nas nim pozararzasz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny, przeczytalam wlasnie strasznie smutna historie dziewczyny chorej na endometrioze... Na koncu swojej historii napisala, ze radzi kazdej kobiecie, ktora ma bolesne miesiaczki, aby dala sie dokladnie przebadac i poinformowala sie na temat endometrozy. Kochane moje, daleka jestem od straszenia Was endometrioza, ale jesli przez moje ostrzezenie pomoge choc jednej z Was, to bedzie to wspaniale. Nie kazda kobieta, ktora bolesnie przechodzi @ ma endometrioze, nie kazda tez ktora rzeczywiscie cierpi na te chorobe, ma bole. Po prostu kochane, prosze, zeby te z Was, ktore maja jakies podejrzenia a juz dawno nie mialy badania usg u gina, postaraly sie o to badanie. Zrobcie to dla mnie, dobrze?
Pozdrawiam Was goraco!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tesiunia

jesteś kochana że tak o nas dbasz :-{:

jeżeli chodzi o mnie to mam bolesne miesiączki , czasami podejrzewałam endo u mnie....ale póki co usg nic nie wykazuje hmmm :? jak bede w pl dla swietego spokoju zrobie marker, ale czy on jest wiarygodny na tyle żeby sie nim sugerowac? buziaki

Ollenka

kuruj sie słoneczko i wracaj szybciutko do nas :D

a gdzie reszta kobitek halo??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chomiczko- marker jest zupelnie niemiarodajny. w zasadzie tylko laparoskopia moze dac 100% pewnosci co do endo, bo wtedy widac ogniska i zrosty, ale przeciez nie wysle Was wszstkie na laparo :shock: :D U mnie lekarz rozpoznal endo, a raczej przypuszczal ze na nia cierpie na podstawie badania usg, ale "tylko" dlatego, ze mialam juz torbiel czekoladowa na jajniku... Czytalam o wielu przypadkach kiedy dziewczyny maja torbiele i nic je nie boli, dopiero badanie usg rozjasnia sprawe, dlatego prosze Was, zebyscie daly sie zbadac, zwlaszcza te z Was, ktore maja bolesne miesiaczki i juz dawno nie mialy usg, dobrze? :wink: Martwie sie o Was, robaczki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczynki...

Tesiunia
Oczywiście masz rację, należy się bacznie obsewować żeby wychwycić ewentualne nieprawidłości w organiźmie ale dotyczy to wszelkich innych dolegliwości czy zmian w organiźmie, niestety kobietki są tak zaganiane i zajęte pędem życia że poprostu się o tym nie mysli kiedy się nie jest zainteresowanym... niestety...
A jak Ty się czujesz fizycznie? Nadal mocno boli?

Chomiczku
Buziaczki!

A gdzie nasza potłuczona Julka?! :D

U mnie chorowania dzień drugi...gorączka mozolnie ale jakby chciała spadać, od tego strasznego kaszlu boli mnie cały brzuch i gardło, w łóżku juz mnie powoli szlag trafia, no ale cóż....martwię się bo mam duże ilości ślicznego przeźroczystego śluzu a na staranka nie mam siły.....więc pewnie znowu będziemy kolejny cykl do tyłu...

Nikusia
Gdzie jesteś?!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kobietki :D

Ollenka

mam nadzieje ze szybciutko dojdziesz do siebie!!!!Ale fajnie że zdrówko pozwala Tobie na zagladanie do nas...

Tesiunia

na temat markera tez wieloma opiniami sie spotkałam....Usg na razie póki co nic tam u mnie nie wykazuje także jest chyba ok :?

Nikusia Julka Balbinka haloo??

A ja Kochane jestem happy miałam dzisiaj rozmowe telefoniczną z bankiem i jest nadzieja na kredyt :D :D :D . Jutro ide do pracki na 12 łomatko :roll: musze sie porozciągać :wink: buziaki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Chomiczku
No to super że jest nadzieja na pieniążki...trzymam kciuki....a na co te pieniążki? na domek? bo nie pamiętam.... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ollenka

chcemy z m kupic działke budowlana w pl, kilka km za naszym rodzinnym miastem ,na wiosce hihi :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki!!!

Dość długo mnie nie było, bo dużo u mnie się ostatnio dzieje niedobrego.
Przed wczoraj o mały włos byśmy z M nie zginęli w wypadku samochodowym........wybaczcie, ale na razie nie jestem w stanie o tym pisać. Muszę dojść do siebie........

CHOMICZKA przepraszam, że Ci nie pomogłam na czas w Twojej sprawie, ale ostatnio mam koszmar.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 334  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]